Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. onagger52

onagger52 Fórum császára

Nincs véletlenül a pajtában eldugva egy sörétes puska macskák ellen? Az sokkal hatásosabb, mint a légpuska. Azzal csak egyszer kell pontosan célozni és a macsek többet nem is fog odamenni. Helyette majd a macska tulajdonosa, a szomszédok, a rendőrök, az állatvédők, a környezetvédők, a ... szóval sokan. Csak embervédők nem mennek majd. Sajnos tetszik, nem tetszik, a macskákat abszolúte nem érdekli, hogy a kerítés az határt jelent. Ő megy amerre akar, mert a macska nem tulajdona az embernek. A kutya az csak-csak, de a macska az biztosan nem. Ő választja ki azt a személyt, akinek megengedi, hogy gondoskodjon róla. Öntörvényű lény. Mindig is ilyen volt és marad. :D
    Ma csak néha bekukkantottam, mert a hosszú érésűek mellett nem kell ott ácsorogni. Meg volt mit tennem, mászkálnom. Aztán nem utolsó sorban nem érzem jól magam. Ez a fel-le rohangálása a hőmérsékletnek megvisel. Megöregedtem kérem, nem szeretem a túl gyors változásokat. Ha valaki megnézi a Köpönyeg.hu lapon a mosonmagyaróvári előrejelzést, akkor láthatja. Nemrég 35 fok volt árnyékban. Ma úgy 22-24 fok lesz, volt. Holnapra meg a maximumot (reggeli előrejelzést néztem) 18 fokra saccolják. Aztán megy fel gyorsan megint 30 felé. Túl gyors az én pici szívemnek! Néhány fok naponta rendben. De 10 fokkal le, majd egy nap múlva 10 fokkal meg fel, hát nem teccik! Naaagyon nem teccik!!!
    Még 4 hörpölni való kell és készen leszek a feladattal. Azt hiszem összejön ma. Az utolsó diamantos kivételével mindent beadtam. Ha összejön a maradék itóka, akkor azzal leitatom a Rackó bandáját. Megvesztegetem! :D

zsozso577, Hölgy-világ és Fatther kedveli ezt.
  2. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Örvendek, hogy benéztetek! - kezdtem félni egyedül.
    Mindenkit megvisel ez a hőingadozás, én is nyűgös voltam ma, nem volt kedvem semmihez sem, nem is sokat lendítettem az itthoni munkán.
    Ügyes kis társaság, csak addig dolgoztunk, míg meg nem lettek a felröpik! Akinek még hiányzik, az se keseredjen el, mert még mindig van idő.
    Megyek locsolni, mert száraz a föld, szomjasak a virágaim.

zsozso577, Hölgy-világ és Fatther kedveli ezt.
  3. onagger52

onagger52 Fórum császára

Gyűlik, gyűlik! Már csak 1 hibádzik a készletből. :)
    Már nem hiányzik semmi. Az egyik ól adott egy kortyocska lőrét, azzal meg is lett MINDEN. A felhősor kint van és feltöltve.
    Köszönöm mindenkinek, aki küldött nemes itókát a nemes cél érdekében! :D

Utoljára szerkesztett: 28.7.15
    patakvera, zsozso577 és Hölgy-világ kedveli ezt.
  4. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Sziasztok !

Nálunk diliház van. Először is itt a Lengyel vendégünk, délután 6 kor mentem az állomásra, mert vonattal érkezett a lányom vendége egy egyetemista lány (szép)....
    Közben gyűrném az eventet csereberélésre nincs időm. A Lizin elképzelhető, hogy nem jön össze, a Bubókán lehet, de a kis Koppin sem lesz felhősorom...
    Nincs időm semmire.
    Rövidesen jön a sógornőm és a sógorom Olaszhonból a lányával és annak férjével. két hétre.
    Ilyen stresz mellett még alkossak is? ;)
    (Szerencsésen gyűlnek a cukor adagjaim.Immár nem okoz gondot 25 csatni elkészítése sem...Nem hittem volna, hogy valaha is 3000 fölött legyen...)

Utoljára szerkesztett: 28.7.15
  5. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Koppi,..vigyázz a szívedre mert úgy jársz mint én,..tönkretesz bennünket a farm!
    Nem nagyon megy a csere-bere,..ahhoz meg nincs kedvem hogy félóráig ott pörgessem,..inkább feladom.

Jó éjt!

6. Koppi

Nekem is gondot okoz a cserebere, inkább nem foglalkozom vele...Bár a nagy Koppin lett egy kowhai fám a kis Koppiról..:)
    Jó éjt Neked !
    Én is megyek szundizni..

7. Csacskamacska

Kopi, ha ennyien vagytok, add ki a farmokat, csinálják egy kicsit a vendégek is.;)
    Csereberének vége, már megfigyeltem, hogy az elején megy jobban, a vége fele már nem megy.
    Jó éjt, aludjatok jól!

zsozso577, Fatther és Hölgy-világ kedveli ezt.
  8. Gobio55

Gobio55 Fórum hercege

Jó reggelt!
    Vége, vége! Vége mindennek! Itt is befejeztem ma reggel az eventet. Felhősor teljes, minden ki lett rakva. Még maradt is egynéhány palack nedű.
    Szép napot mindenkinek!

9. Csacskamacska

Jó reggelt kívánok és szép napot!
    Egy újabb jó hír, gratulálok Tihamér! Korán reggel jó hírt hallani talán azt jelenti, hogy jó lesz a napunk. Még Ildikóról nem tudjuk, hogy hol jár, de talán neki is sikerül befejezni az eventet. Általában félünk a felröpiktől, de szerencsére összevadásszuk a kellő mennyiséget mindig.
    Kellemesen hűvös van, friss levegő árad az ablakon be, csak a madárkák plretyiznek, de csak szép dallamosan, kedvesen.
    Jó munkát a mai napra is! :)

Tündi1001, zsozso577 és Fatther kedveli ezt.
  10. Hölgy-világ

Hölgy-világ Fórum veteránja

Jó reggelt!
    Olyan az idő mint a hangulatom, borongós. Tegnap nem bírtam ülni a vasaló mellett, később még a mosogató mellől is elzavartak..8)
    Ez már törvénybe ütköző cselekedet
    Pedig úgy megörültem.. már viszonylag embernek érzem magam.. bár még a lélegzetvétel is fáj,de holnap ha fene-fenét eszik is ráülök a kerékpárra,legfeljebb puff lesz, jó nagy. :p
    Pénteken vendégeink érkeznek,elkalauzolnám őket a Líceumba, meg felküldeném őket a Nagytemplom tornyába, azért oda felmenetelt nem vállalom még lifttel se.:wuerg:

Felröpi még 15 db hiányzik a felhőhöz.

11. Koppi

Sziasztok !

Már jártam a farmjaimon reggel, de nem volt érkezésem idejönni. A kis Koppin annyira belemerültem a dologba, hogy reggel üresen ásítottak a földek. Mondjuk nem zavar (de mégis) , mert úgysem lett volna kész az event ott.
    A kitehetőket, már kiraktam, hadd hozzon nekem minél több tp.-t.
    Már eddigre megjártam a pékboltot. Beszereztem 10 kiflit + 6 zsemlét. Remélem elég lesz...
    A Lizikére és a Bubóra ha küldtök itókát megköszönném..:)

zsozso577 és heliantus kedveli ezt.
  12. Csacskamacska

Ildikó, már megint mire készülsz!? Az egészséged tudod mennyire fontos!? Biciklizni?? Jaj, mint egy rossz gyerek! Az a pár itóka már beröppen és készen leszel Te is. Örülök neki! :)
    Csereberék leálltak, igaz már a lényeg a farmomon van.
    Az idő nekem pont jó, majd jön újra a kánikula, addig kicsit hűl a lakás, meg én is..
    Megyek a konyhába tündérkedni.

Tündi1001, zsozso577, heliantus és 2 más kedveli ezt.
  13. onagger52

onagger52 Fórum császára

Kora reggel óta esik az eső. Szemetel, cseperészik, nem az a kiadós. A fák alja is nagyrészt száraz még. De ha esik még, akkor ott is vizes lesz. Meleg nincs, napsütés nincs, szél nincs. Kedvem sincs. Olyan nyomott idő van. Szerencsére a kitűzött feladat elérve, ennek örülök.
    Aki beteg, az akkor se legénykedjen, ha leány! Nem érdemes még betegebbnek lenni. Tessék szót fogadni az orvosnak! (Esetleg tessék megkérdezni egy egészségügyi végzettségűt, egészségügyben dolgozót, hogy mit szól a türelmetlen beteghez!)
    Mindenkinek jobb napot!
    Ha igaz, akkor nálunk csak 20 fok alatt lesz, de a tiszántúliaknál akár 30 fok is lehet. Kinek mi a jobb, aszerint tessék az adott országrészbe átvándorolni vagy maradni! :p

zsozso577 és aranymálinkó kedveli ezt.
  14. Koppi

Szia !
    Itt nálunk teljesen felhős éggel 20 fok van. Kissé délebbre jobb az idő...:)
    Nálatok most 16 leledzik, enyhe teletek van.... :(

aranymálinkó és zsozso577 kedveli ezt.
  15. heliantus

heliantus Törzsjátékos

Sziasztok!

Itt reggel óta borult. Elméletileg nem kellene annak lennie, de hát ez van.
    Ildikó habár csak nagyjából sejtem mi is van veled, azt a biciklit tessék csak pihentetni.

16. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Gratulálok az event befejezőknek és szoritok a még küzdőknek! Hajjjrrrááá!!!!
    Nekem is sikerült a kitüzött célokat elérnem.
    A titkosak két farmon felejtősek....még nem tettem ki mindenhol!

Ildikó.....a biciklit remélem elfelejtetted?

Itt a nyugati csücsökben hol szitál az eső....hol eláll!
    Nekem a hőmérséklet nagyon is megfelel! Nem nyárias.....de jóóóóóó!

17. Koppi

Szia !
    Nálunk már 24 fok van, de továbbra is felhős az ég.
    Eddig csak a Koppin van kész, de csapataim harcban állnak és lehetséges, hogy a másik 2 régi farmon is összejön. Annak ellenére, hogy a Bubókán még 8 sütit csinálnom kell a malomban. ("Ő" az ellopott és visszaszerzett farmocska).
    A kis Koppin nem lesz meg, de ez így van rendjén.
    Az olcsógép jól jött, mert már a tartalékokat kellett bevetnem. (Lévén pont a nyaralásom ideje alatt voltak ilyen akciók.)

Ildikó !
    Bringa - nyista ! Értve vagyok?! :)

Ma kezdődik itt a fesztivál...
    Szegény mi.....mert betyár hangerővel tolják...éjszaka.

Küldő hivatkozás eltávolítva. D.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 30.7.15
    heliantus, zsozso577 és aranymálinkó kedveli ezt.
  18. onagger52

onagger52 Fórum császára

Ahogy olvasom, eléggé egyértelműek Ildikó fele tett ajánlások, ha ragaszkodnék a valósághoz és nem szépítgetném, a tiltások. Ennyi ember csak nem beszél bolondságot, bár én hajlamos vagyok rá. (Erre a feleségem Őnagysága és a világ legjobb nője is bólogatna szaporán, de rájuk nem kell mindig hallgatni.)
    Szép időnk van, nem kell elővennem a ventilátort, de a napkrémeket sem. Jelenleg a 0 faktorú naptej is túlzás lenne a bőrnek. Érrdekes, de a múlt héten a feleségem állandóan huzatot csinált, viszont ebben a pillanatban csak egy ablak van nyitva, az is bukóra állítva. Begubózott a szentem.
    Kexx. Ha látok egy keksz feliratot vagy egy nyugati internacionalista ... nem, nem egészen az ... egy ... - asszem a nemzetek feletti lesz a legjobb szó rá - cég termékét ismertető reklámot, akkor kezdek morcos lenni. Újfent és újfent megerősödik bennem, attól a cégtől semmit sem veszek! Ezt a feleségem is jól tudja és ha magának vesz is olyan terméket, de nekem nem, mert tudja, én aztán nem fogom megenni. Mint született győri, én is jól ismertem a Koestlin (ejtsd: Kösztlin) gyár termékeit, szerettem azokat. Micsoda finom illatokban úszott a belváros, ha a Szigetben lévő gyár felől fújt a szél. (Ritkán fújt másfelől. :) ) Aztán a rendszerváltozás után megvették. Majd eladták újra és az utolsó tulajdonos a termelést leállította. Megszűnt egy olyan cég, mely sok száz embernek adott megélhetést, amelynek olyan termékei voltak, melyeket azóta is gyártanak, de nem Győrött és jó részét nem is országunkban. De a győri nevet használják. Én azóta bojkottálom a termékeit. Egy másik céggel is így vagyok, az is élelmiszeripar, de nem édességet, hanem hústermékeket gyárt. A rendszerváltozás után egy magyar polgár megvette a céget, felfejlesztette, aztán pár éve eladta külországi embereknek. Azok a cég termékeit továbbra is gyártják, de nem itt, hanem szintén külhonban. Én meg azóta azokat az ismert márkájú termékeket szintén nem veszem meg. Hiába magyar a név, a felirat, a termék nem magyar. Itt sok ember maradt munka nélkül emiatt. Veszek más márkájút. Én csak ilyen csökönyös vagyok. (Hiszen a farmernevem is ollan, nemde???)
    Aki tudja, fejezze be az eventet, tényleg jó cuccokat ad a felhősoron. Nekem tetszik.
    Apropó: Titkosak: 1 újabb kokasülő és 1 újabb katsachőrű telep, 1 narancs lúdól, a többi alap vagy sárga ólak, beleértve a retró HÓD++ elmaradhatatlanokat. Góbio55-nél most vannak érés alatt az ólak. Nem öntöztem meg ugyan, sőt szupertápot vagy trágyát sem kaptak, de majd csak kibújnak a tojásból!

zsozso577 és aranymálinkó kedveli ezt.
  19. Csacskamacska

Szegény Ildikó, jobb, ha el sem olvassa, mert azt gondolja, hogy ellene vagyunk, pedig pont érte vagyunk! Az egészségét féltjük és csak jót akarunk neki. Bízom benne, hogy így gondolja majd Ő is!
    Nyugaton lakók fáznak, vagy pont jó, itt már még meleg is van, ma már öltöztem, vetkőztem néhányszor. Ablakot kinyitottam, becsuktam. Ezt variálom. Jó szórakozás és olcsó...

20. onagger52

onagger52 Fórum császára

Az pont olyan, mint a kötés. Egy sima, egy fordított. Kinyitom, becsukom. Felveszem, levetem. Mármint a ruhát. :)
    Napsütés itt ma még nem volt. Gondolom, Zsozsónál se. Nincs oly messze tőlünk. Együtt sírunk, együtt nevetünk, ha az idő változik.

zsozso577 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.