Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Kellemes, szép napot,vidám pénteket, jó munkát, pihenést, és szép hétvégét!

2. onagger52

onagger52 Fórum császára

120/79 a vérnyomásom két értéke. Ezek szerint nem vitte fel a macerálás a birtokokon. Reggel hat után mentem fel újra, sikeresen. Néztem a fórumot, sokan panaszkodnak, főként a trópusi földön történtek miatt. Illetve a meg nem történtek miatt. Én ugyan nem reklamálok már sehol, leszoktam róla. Minek? Hogy feleslegesen bosszantsam magam? Inkább nem. Ettől függetlenül, ÉN nem lennék moderátor semmi pénzért. Csodálom őket, hogy mi mindent kell kibírniuk "szótlanul". Reklamálja valaki azt, hogy XXX. Megy a válasz. Két hsz eltelik, aztán újra és újra ugyan az. Ez így megy lapokon keresztül, már második napja. Nem értem, ha valakinek van gondja a géppel, a rendszerrel, a játékkal, miért nem olvas át 2-3 előző oldalt? Akkor rájönne, hogy előtte már jelezték azt a hibát mások, adtak is rá választ, ilyent vagy olyant. De minek kell ugyanazt sorozatban megkérdezni? Én nem állnám meg, hogy ne szóljak be. Ezért sem mentem el pl. pedagógusnak. Sem. Modinak meg végképpen nem, mert a többi paterolt volna ki a visszaszólásaim miatt. :) Amilyen áldott jó természetem van....
    Nemszeretem idő van most. Nincs meleg, nap is kisüt néha, de a páratartalom 80% körül mozog. Azt meg sokallom. Illetve a pici szívem berzenkedik emiatt. Gyöngyöm kiment palacsintát sütni, mert megkívánta és azt fog enni ebédre. Én meg a tegnapi paprikás krumpli maradékát. Szerintem én járok jobban. Igaz, ő csak azért eszik burgonyát, mert muszáj néha azt is enni, de arról szó nem lehet, hogy szeresse! A sütőben meg az oldalas sül. Igazából nem is a csontos hús a legfontosabb ilyenkor, hanem az a jóízű, fűszeressé váló zsír, amit majd élvezettel fog az ember fia/lánya a kenyérre kenni. A sültet majd hétvégén elpusztítjuk. Ki nem fogjuk dobni! Köretnek persze ismét kolompér lesz, had örüljön neki életem értelme. (Mondtam én, hogy áldott jó ember vagyok. Lásd mint fent!)
    Szép napot mindenkinek!

3. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Szia Sütike, Neked is legyenek szép napjaid!:)
    Tihamér, itt mindenki tudja, hogy áldott jó ember vagy, Te egy áldott állapotban lévő ember vagy!!xD;) Szeretjük szerénységed, utánozhatatlan stílusod! Még vitatkozni, csipkelődni is jó veled, akárcsak Kopival! Veszitek a lapot és jókat mosolygunk a gép előtt, mikor olvassuk a hozzászólásokat.
    Piac, bevásárlás kész, most irány a barackos. Majd jövök, pá! :)

zsozso577, sutimami57 és aranymálinkó kedveli ezt.
  4. onagger52

onagger52 Fórum császára

Tévedtem. Nem az én jóságomat illetően, hanem a jóslás/meglátás, mi lesz a hús mellé a köret? Az nem az lesz, amit szándékoztam. Mondtam nejemnek, ma neki kimarad a burgonya, akkor holnap a sült hús mellé újra lehet. A válasza:
    - Nem! Ilyen gyakran nem! Lesz majd rizibizi. Van rizs(a), van kukorica, van sárgarépa, van zöldborsó, akkor inkább az lesz, nem krumpli. A dőlt betűs szót némi(?!) megvetéssel ejtette ki. Nem értem? Hát neki már semmi nem jó? Az a finom pityóka se?
    Melegszik a levegő. Reggel olyan bágyadt volt a Rézi pillantása, de mostanra csak úgy ragyog a tekintete. Elég baj az nekem, mert megint túl meleg leszen, túl hirtelen. Nem jó nekem megöregedni. Csak morgok, mint egy vén medve. Pedig a lelkem - már ha egy hithű ateistának egyáltalán van - az fiatal. Majdhogy nem gyermeteg. :D
    Csacska! Mi az a csipkelődés? Szúnyog? Hangya? Mert se én, se Koppi ilyent nem is ismer.
    Barackos? Mármint házi pálesz? Az jóóó! De ha befőzés lesz a következő mutatvány a baracknál, az ilyen melegben már nem annyira kedvelt tevékenység. De ugye a kényszer nagy úr. Ha már van otthon szép, érett, pirosló (?) sárgabarack, akkor érdemes eltenni télre, kenyérre, süteményre. Régi, de igaz vicc.
    - Idesapám? Mi lesz ebbűl a gyümőlcsbűl?
    - Hát ... ha idesanyád meggyógyul, lekvár. Ha nem, pálinka.
    Ez teljes mértékben igaz. Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is. Most már szigorúan csak adózottat!!!

zsozso577, sutimami57 és Hölgy-világ kedveli ezt.
  5. Divagarde

Divagarde Fórum veteránja

Szia!

A feltételezésed nem helyes, de jelentősége sincs annak ki mióta fórumozik.
    A koromat sem tudod, de ennek sincs jelentősége, kár vele takarózni.
    Maradjunk annyiban, hogy a szabály az szabály, kortól, nemtől és minden egyébtől függetlenül.
    Nem az első eset volt, így az " Egyből irgum- burgum" sem helyes.
    Tessék a hozzászólásomat értelmezni....és magára venni annak, akinek szólt.
    Részemről a téma lezárva, aki folytatja, törlöm.

6. Csacskamacska

Barack az üvegben és nem folyékony állapotban. :) Jól elfáradtam, de milyen jó lesz télen majd valamilyen husi mellé!
    Csipkelődést nem ismertek, mert áldott jó emberek vagytok, mi nők meg csak próbálkozunk, mert nőből vagyunk.
    Kopi is nagymestere, hogy nem reagál az ilyen "csipkelődésre", terel, másról beszél. Remekül ért hozzá.
    Most olvastam a hétfői event leírását. Jó lesz az, most nem nyuszikat etetünk, hanem macsekokat. Ajándék kinek mi jön majd. Lehet szépen beszélni a cicusokkal, remélve azt, hogy jobb lesz az ajándék. :)
    Megyek, még van munka a konyhában és locsolni is kell.

7. sutimami57

Nagyon ügyes vagy, hamar el tetted a barackot...:) :) Én is szoktam sokat befőzni, de az idén nem volt, viszont rengeteg szilva lesz. :) :)
    Az event nekem is nagyon tetszik, a nyuszisat is szerettem. Játszom is a cicákkal, ameddig lehet!

8. Csacskamacska

Nem volt olyan sok a barack, 12 üveggel lett, meg hagytam enni is. Ennyi nekem elég, még körtét is szilvát szeretnék eltenni. Én inkább "befőttes" vagyok, mint "savanyúságos". Beindul a szilvás gombóc szezon is, sokszor szoktam csinálni, szeretem.
    A macsekosnál 6 órás a gaz, ahogy felszaporítjuk utána indulhat is folyamatosan a malom, persze bízva abban, hogy röppennek a felröpik. A nyuszisnál egy ideig írtam, hogy mit kaptam ajándékba, de a végén már nem. Most még nem tudom, Jó, hogy van benne titok is, ki tudja, hátha most lesz belőle valami jó. A felhősor is tetszik! Vasárnap este nem aratunk, hogy hétfőn kezdésre sok röpink legyen.

9. sutimami57

Én vasárnap este mindig hosszút rakok, és hétfőn kezdéskor aratom. Jó lesz ez...:) :) A nyuszisat is nagyon szerettem.

10. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Na, jó lépjünk tovább...

Sziasztok !

Tényleg jó ez az új event. Zsozsó kár, hogy kihagyja, de a nyaralás mindenek előtt :) Nekem is maradt ki az elmult időszakban....
    A multkoriban nem nyuszival csináltuk ugyanezt?
    Szia Sütike !
    De jó, hogy itt vagy...:)

zsozso577 és aranymálinkó kedveli ezt.
  11. onagger52

onagger52 Fórum császára

Kedves Csacska!
    Téged is lehet etetni hétfőtől az event alatt? És ha igen, akkor gombóc is jó lesz a macskatáp helyett, amit a malom őröl? Ebben az esetben csinálok/csinálunk gombócot és fénypostával elküldöm. A postás MZ/X lesz. Ő ebben szakértő! De az ablakot ne felejtsd kinyitni! :p
    Jövő héten akkor ismét event és ismét kánikula. Folytatjuk a hagyományokat.
    Szép álmokat mindenkinek!

12. Zöldfülű62

Zöldfülű62 Fórumszaki

Tényleg, ez nekem eszembe sem jutott...ezt az eventet kifejezetten Csacskának hozzák....
    Remek ..:)
    Megyek én is szundikálni....:)
    Jó éjt Mindenkinek !

13. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Szép estét mindenkinek!

Pont nemrég írtam hogy az állatokat még alig hogy kiraktam,..máris itt a másik event.
    Akkor most lazán csináljuk,..erdein az állatok maradnak helyette ott lesz a bahama,..nem akarunk az első három nap végezni.

Csacska,..vigyázz mert az a gombóc lehet hogy nagyon megszikkad mire odaér!

Sütikének nemsokára lesz segítsége a farmon,..hat hónapos korában már üti a billentyűzetet!?!?Hamar megnőnek,..nálunk is mintha most születtek volna, és mindjárt 3 évesek!Én meg olyan fiatal vagyok mint a "POSTAUT" az már az!

Jó éjt!

14. Csacskamacska

Jól van fiúk, etessetek!:);) Hízik a májatok ugye? Gombóc jöhet, nem szárad az ki, mert MZ/X fénypostával sec perc alatt ideér. A malomban nem tápot, hanem játékot lehet "őrölni" , érdekes, ki gondolta volna, hogy ilyen hiperszuper malmunk van!?
    Kopi kedves, mi már rég leírtuk, hogy nyusziztunk hasonlóan. Lebuktál, nem olvastál vissza! Egy fekete pont jár Neked!
    Sütike, mi is így szoktuk, vasárnap este hosszú, hétfő reggel a farm közelébe se menni, csak amikor kezdődik az event.
    Lajos, most nem fogom a turbófáim és néhány állatot leszedni, nagyon nem szeretem én sem a visszapakolást. Szerintem a többi földön lesz elég gaz, a felröpiket meg a fák is adják.
    Nyugodalmas jó éjt, álmodjatok cuki kis nyávogó cicákkal...! :)

Jóóóóóóóóóóóóó reggelt!
    Mi ez a hétvégi lustálkodás? A gazdáknak korán kell kelni, éhesek a jószágok és kapálni is a hűvösön kell!
    Az este volt egy 30 perces videó a moziban. Most valóban azt gondolják, hogy 30 percig nézzük, hogy megkapjuk a 15 mozipontot? Ma reggel már egy rövid volt, de már az sincs.
    Legyen szép napotok! :)

Utoljára szerkesztett: 1.8.15
    heliantus, aranymálinkó és Tündi1001 kedveli ezt.
  15. Koppi

Sziasztok !

Na reptiben két pöttyöm is lett. A szine nem érdekes, de három már belőle egy dicséret...:)
    De nem küzdök érte...:D

Nincs felhő az égen ! Ma jó idő lesz...:)

zsozso577, aranymálinkó és Fatther kedveli ezt.
  16. onagger52

onagger52 Fórum császára

Éjjel (fél kettőkor) feleségem kissé hozzámért, ahol érzékeny a térdem. Egy pillanat alatt fent is voltam. Kissé sziszegtem, átmásztam a fotelba olvasni. Gizire nem voltam kíváncsi, nem is néztem rá. Fél négykor úgy döntöttem, alvás még egy kicsi rám férne. Aludtam hatig. Utána cihelődés, piac, bolt és csak most néztem ide. Megyek sorsot befolyásolni. (Veszek lottószelvényeket. Hátha...) Aztán nekiállok diszperzittel összemaszatolni a konyhát. Eltart egy ideig. A felszerelt tartókat leszedi, majd feltenni, mindent letörölgetni, lemosni, szóval délelőtt nem lesz időm itt gunnyasztani.
    Szép napot mindenkinek!

17. Csacskamacska

Hooror, cirkusz elkezdődött, hajrá mindenkinek, sok rémséget és jó püfölést! Már megint a macskát verik... mindig csak a macska, csak a macska...:mad:

18. Koppi

Egyszer fent, egyszer lent...:) Ne foglalkozz vele..:)

19. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Szép napot!
    Igen,... csak a macskákat püföljük mert azok mindent kibírnak,..ha feldobjuk akkor is a talpukra esnek!

Moziba ha túl hosszú a menet mindhárom farmon elindítom és elmegyek egy sétára,..mire visszajövök már kész.Néha van hangzavar.

Olvastam már a Darts tábláról kint van a bahamán,..napok óta csak pörög a napraforgó a helyén,..simán nem tudod leszedni de az aratógép az leveszi,ezért kellene minden 10 órába aratógép,vagy minden 10 órába elúszik 888 BTP,...írták hogy dolgoznak rajta.
    Nálatok is így van?

Kapcs:...ford:..!Mit mond? 10 000-ért megmondom!

Koppi,..hogy érted hogy egyszer lent egyszer fent,,....egyszer alul egyszer felül?????

===================================================
    Még csak most 15 órakor ültettem horrorost,..nekem se a lábammal van a baj!

Minek az a sok apróság a póló alatt,..az is csak melegít!

Utoljára szerkesztett: 1.8.15
  20. Csacskamacska

Fiúk, fiúk!! ;) - mint a rossz gyerekek.
    Lajos, géppel aratok, így nincs gondom, a kis farmokon meg nincs tábla.
    Szökik visszafele a nyár, már jól érezni a napocska erejét. Egyre kevesebb a ruha rajtam.... mielőtt bármire is gondolnátok, ez azt jelenti, hogy zokni és nadrág nincs rajtam, csak egy nyári hosszú póló és némi apróság alatta.

zsozso577, aranymálinkó és Fatther kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.