Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Net közelben vagyok.....igy benéztem egy pillantra. Estére már otthon leszek.
    Gondolom az eventet Mindenki sikeresen lezárta.
    Én is csinálgattam és az áhitott felhő meg is lett.....szóval be is fejeztem.
    A holnap kezdődővel dilemmám van....megint csak a szerencse játszik benne.
    Elolvastam....de sok minden nem tiszta!
    Miért is kell növényt ültetni?....ugy látszik otthon figyelmesen át kell rágni.

Este majd visszaolvasok....gondolom, zajlit az élet!

Ildikó....veled mi történt? Valami kötözésről olvastam valahol?
    Lajos....döntöttél ? Időpont van?....

2. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Jó reggelt!
    Tihamér, fogadd együttérzésem!
    Szia Zsozsó, jó, hogy benéztél és már újra közöttünk vagy! Jó volt a nyaralás?
    Ildikó, gondolom, Kopiéknál a gyerekek gyakori "vendégek" lesznek, hisz útba esnek jövet, menet...Kopi, kitartás!
    Ma mosást terveztem, hamar fog száradni a ruha. Most már a hajnali "hűvös" után 24 fok van, de ez még nagyon jó, majd délután izzadhatunk újra.
    Kellemes ébresztőm volt, a szomszédos agrár kertjében a levágott füvet bálázzák. Tiszta falusi hangulat, annyira nem zavaró, mert már nem alszom, viszont aki erre ébredt, az biztos nem örült.

3. zsozso577

szia
    Igen jó volt a nyaralásom....de arra a megállapitásra jutottam, hogy most mindenhol meleg van.xD
    Kint nem sokat tartózkodtam.....csak az utazárok alkalmával.....nahhh meg akkor amikor egyik
    helyről a másikra mentünk.:oops:
    Indultál a TOP 1000-ben?

Hölgy-világ és Tündi100149 kedveli ezt.
  4. Csacskamacska

Nem, nem indultam. A százon felül még csináltam még egyszer százat, de csak passzióból, meg tetszett, hogy aránylag könnyen lehetett jó ajándékokhoz jutni. A kis farmjaimon is megcsináltam a százat és még valamennyit,, de itt már kevesebbet. Nagyon vegyesen jöttek az ajándékok, a titkokból semmi olyan ami nem lett volna már, a fákból szintén, kivéve egy kis farmomon lett kerti berkenye és ott az még nem volt. Van még néhány ól amit elfelejtettem kitenni, nem sokára aratok és majd akkor.....hódot nem szeretnék, kaptam már annyit, hogy nem kérek többet.

5. zsozso577

Most.....mivel nem otthon voltam.....sok-sok régi ismerősnél jártam.....
    mobil neten játszottam....örültem, ha a nagyon tudtam csinálni. Igy a kicsik kimaradtak.
    Nem is lett vagy 5 titokólam és 4 fám.
    A fákra nem is emlékszem.....de az ólból lett egy rózsa kaméleon!....ennek nagyon
    örültem....ilyen amióta titokól van.....ezen a farmon nem történt!!!!!!!
    Nagyon gondolkodtam hogy elkezdjem-e a holnap kezdődő eventet.....de már hajlok
    arra.....elkezdem....rábeszéltek.!

6. onagger52

onagger52 Fórum császára

Én megnéztem a végeredményt a TOP 1000-nél. A utolsó is bőven 400 feletti ajándékkal rendelkezett. Az első meg 2489-cel. Ugyebár akkora mennyiség egyszerűen elképesztő. :) Számomra feltétlen. Eszem ágában sem volt annyit gyártani. Sok, nagyon sok időt és sok pénzt igényelt volna.
    Koppinak rendkívül jó hete lesz. Lesz zenebona, meg vendégjárás. A mesterekből áll össze a hangászkar, a vendégek meg úgy is jönnek. Nem lesz valakinek ideje eventezni. :D
    Szegény Ildikó! Nem elég a meleg, de a frissen növő bőrt is irritálhatja az izzadtság. Gondolom, mert szerencsére nekem nincs bőrhiányom, (van bőr a pofámon, ahogy mondani szokták) csak melegem. Feleségem elment az orvosához. Most, hogy a nászasszonya eltávozott, közölte reggel, nem szereti (Mi az, hogy nem szereti? Kimondottan utálja!) a céklát, mert rossz az íze, de ma az legyen a leves, meg holnap. Az a baj, hogy én meg szeretem a céklát, főzve, párolva, sütve, salátának sőt még nyersen is. Én gyakran enném, de ő tartózkodik tőle. Viszont az orvosai meg egyfolytában arra biztatják, hogy sok piros zöldséget és gyümölcsöt egyen, főként céklát és céklalevet. De Ő úúúútálja a céklát. Érdekes, de a vörösbort nem ajánlották neki az orvosok. :p
    Megyek, mert főzés közben vagyok, csak bekukkantottam a farmra.

7. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Vége a karbantartásnak. Most már ide is el lehet jutni, mert egyébként nem...
    Szóval dög meleg van és késnek a Mesterek...
    A Top- ban nekem 1 ismerősöm van. Slussz.

zsozso577 és Hölgy-világ kedveli ezt.
  8. Csacskamacska

Nem is érdekel a Topp, aki csinálta csinálta, ő dolga. Én biztos, hogy nem áldoztam volna rá. Nem vagyok én farmfüggő, meg, hogy minden legyen, meg én legyek az legelső..stb. Jó nekem így, ahogy, ahol vagyok.A holnapi az pajtafosztogatós, de lehet termelni a gazt és adni azt is befele. Csinálni fogom, érek amire érek.
    Mosásnak vége, már javában szárad a ruha. Főzni nem kell, van maradék. Délután a pihenésé, este színház.
    Ja, és persze, hogy még mindig nem tettem ki a titkosakat. - megártott a nagy meleg!

9. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Szép napot mindenkinek!
    Szeptember 17-én lesz,..mert ha Budapestre megyek és ott találnak valamit akkor is mindenképpen meg kell csinálni.

Nagyon rohan az idő,..nemsokára újra Debrecen.Csak legalább itt lenne a szomszédba.

Én nem találtam különösebb összefüggést az eventnövény és az event között.
    Volt már olyan hogy nagyon jó pajta értéke volt az eventnövénynek,..nagyon hamar 15-ösre tornásztuk vele a " kiállítást" a gazdakörbe.

10. Csacskamacska

Hamar el fog szaladni az idő Lajos! Sajnálom, hogy újra meg kell tennetek a hosszú utat, de nincs más lehetőség, ha itt az orvos, akkor jönni kell.
    Kiraktam a titkosakat. Jókor?!

11. Gobio55

Gobio55 Fórum hercege

Aha! Még event előtt. Hátha olyant is tudsz fejlesztésre felajánlani, amit most fogsz majd kapni. Össze kell kötni a kellemest a hasznossal. Aztán most elég meleg is van, hogy a titkosak megérjenek, ne zápuljanak be. :p

zsozso577 és Hölgy-világ kedveli ezt.
  12. Koppi

Szia Lali !

Itt van az a szomszédban...(nekünk)..:)
    De ahogy mondani szokás két köpésre van. Egy otthon és egy ott, ahova mégy....:D :D
    Valahonnan lett egy vödör piros ólam......
    Piros tyúkóllal kezdve...
    Jelenleg 5 sárkányosom üdül kint a Farmon...

13. Csacskamacska

Csendesen telik a délután. Még mindig meleg van, minden ruha megszáradt amit kimostam. Vasláshoz nincs igazán lelkierőm, várom, hogy hűvösebb legyen.
    30 perc múlva beérnek a titkok!:)

14. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Várjuk az eredményeket!

Tudod Koppi,mikor Pestre érünk én már szívesen hazafele jönnék.

Régebben recepteket is lehetett nyerni mostanában nem,ezen a farmon nincs csokoládészirup és a csokis palacsinta receptje pedig kivégezve az 5-ös,..de még megvenni sem lehet.Akkor mégis hogy lehetne megszerezni????

Utoljára szerkesztett: 10.8.15
  15. onagger52

onagger52 Fórum császára

Nekem már régóta van ez a recept. Csodálkoztam a kérdéseden, mert nem egyszer csináltam már. De lehet, hogy annak idején TE nem szerezted meg eme receptet. 3-s szinttől lehet gyártani. Ezt az Enciklopédiában olvastam. Remélem nem lesz gond, hogy ide beillesztettem a hivatkozást. Nem lehet tudni manapság. Amilyen melegek vannak folyamatosan, én is követhetek el hibát.
    Akkor holnap indul a bakterház? ... helyett ... az event?

zsozso577, Tündi1001 és Hölgy-világ kedveli ezt.
  16. Csacskamacska

Itt a 6 titokólból 3 hód lett. Ne keressetek, elmentem világgá!

Fatther, Tündi1001 és Hölgy-világ kedveli ezt.
  17. Hölgy-világ

Hölgy-világ Fórum veteránja

Szervusztok!

Ugyan már Csacska, már rég fogtam a mamuban sült pogikat,és elindultam. :D Nagyon síjjetel,még utolérsz!
    Egyet megtanultam a mai napon, igaz, nagyon keservesen, ha békét akarok magam körül,akkor semmiféle közös vállalkozásban-egyesülésben-akcióban nem veszem részt a családtagjaimmal, mert közös lónak túrós a háta! Sőt itt még a ló is túrúból van!!

zsozso577 és Fatther kedveli ezt.
  18. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Kettő farmon megvan csak a harmadikon ami 2012 Augusztusi.Olvastam előbb volt az event mint ez a farm született.
    Ez a link saját link,..általában a külsős linkek nem jók!

Csacska nem kell világgá menni,...túlértek!

19. onagger52

onagger52 Fórum császára

Szegény Csacska! Szerintem a Big Point téged tett meg az első számú ellenségévé. Ennyi hódot adni még. ... Akkor 1 híján 30 van, ha jól emlékszem. Tedd fel nagy részét a gőzösre, a Zidegenekkel fejlesztesd mássá, esetleg próbáld meg cserenapkor másra cserélni. Mit lehet tudni, hátha valakinek nincs még ilyen és szüksége van rá.
    Az előbb elmentem a pékségbe és elhűlve vettem észre, hogy fent bjobb oldalon a TP jelző azt mutatta, hogy:
    0 pontod van a szükséges 0 pontból.
    A frász kerülgetett. Átmentem a lekvárfőzőbe, de ott rendesen mutatta. Vissza, de semmi nem változott. Frissítettem az F5 gombbal, de szintén semmi. Na akkor kiléptem és vissza, ezt követően minden rendeben találtatott. Lettek elért TP pontjaim, azt is láttam, mennyi kell a szint teljesítéséhez. Ez a Gizi! Már ezt is rosszul mutatja? Hát ennyire képes a rendszert megváltoztatni? Nem gondoltam róla. Kezdek félni a számítógépemtől. Ha annyit tud, hogy egy tőle (majdnem) független rendszerben így tud garázdálkodni, akkor mire képes még? Mert ugye csak az én gépem képes arra, hogy ne legyen takarítva, elavult az ilyen meg olyan illesztő progija, a kiegészítői is öregek, régen lettek frissítve. Az a csökött agyamban fel sem merülhet, hogy NEM NÁLAM lehet a hiba. Csak a Gizim lehet a hibás, mint mindig. Megyek, bedugom a zuhany alá, utána ha kell, kimosom a Mosó Masával. Azt viszont nem tudom, hogyan fogom beletenni a dobba. Kicsi az ajtaja a dobnak. Most megyek felmérem a terepet a fürdőszobában a mosógépnél.
    --------------
    Most láttam: Közös lónak túrós a háta..... Bocsánatot kérek, hogy belebeszélek, de rosszul van írva és rosszul van értelmezve. Ebben az esetben szó sincs semmiféle tejből készített termékről. Arról van szó, hogy ha a lóra ketten ülnek fel, akkor könnyen előfordulhat, hogy a pacinak a hátán a bőr felgyűrődik, feltúródik. A turzás szó is ezt jelenti. Amikor a tó szélén a víz kis hullámokban - turzásokban - rakja le a felkavart homokot, szép példa erre. Egyébként az ilyen felturzott, felredőzött bőr kisebesedik, ami a pacit érthető módon felettébb idegesíti. Ezt szokták eleink annak idején úgy gyógyítani, hogy nyers hússzeleteket tettek a nyereg alá. Ezekről a nyers hússzeletekről gondolták a nyugati rendkívül fejlett emberkék már 1000 évvel ezelőtt, hogy a magyarok nyereg alatt puhítják a húst. De nem! Pacit gyógyítottak vele. Ha a heveder a nyeregnél nincs jól meghúzva, az nem csak azzal járhat, hogy felturzik és kisebesedik, hanem, egy hirtelen mozdulatnál a nyereg elcsúszik, a harcos meg nem ott lesz, ahol szeretett volna maradni. Rosszabb esetben az élete is odalett. Nagyon sokan tévesztik el ezt a mondást. Nem akarok senkit kioktatni! Csak szeretném helyretenni itt, a körünkben. Alig vagyunk páran, nemde? :)

Fatther és zsozso577 kedveli ezt.
  20. Koppi

De fényesen muzsikálunk.... ! :)

A titokólaim sorrendben:1 narancs juhakol, egérlyuk, narancs disznóól, mosómedve odu, narancs lóistálló, sün. (xxl-es hód nem volt!) :)
    Fák (a rajnai osztásból): xxl sárgabarack, kowhai fa, xxl fenyő, xl mandula fenyő, xxl cukorjuhar, xxl bodza, xl tölgyfa, japán naspolya fa...
    (A vastagított eddig nem volt.)

Szerintem azért túrós, (izzadt, csatakos) a háta, mert mindenki hajtja..., hiszen közös...
    Ez is egy magyarázat...:)

Fatther, zsozso577 és Hölgy-világ kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.