Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. onagger52

onagger52 Fórum császára

Jó reggelt!
    Igen Koppi, az is egy magyarázat, de a felgyűrődött bőrrel összefüggő az igazi. Akik közös lovon ülnek, azok nem egy ritmusban lovagolnak, ennek következtében jön létre a felgyűrődött, kisebesedett pacibőr.
    Az éjjelt - szokás szerint - megosztva töltöttem a padló és a fotel között. Az előbbi kényelmesebb volt, de ott éjjel egykor már fáztam. Azért vándoroltam át az ülőalkalmatosságra. Nejem ma reggel is megy szeretett szülőfalumba és hozza a kicsit. Talán ma sikerül rávenni arra is, hogy este maradjon nálunk aludni. Ez utóbbi csak esetleges, majd kiderül estig, mi lesz a kicsi akarata. De addig is újra látom, hallom. Tán event is lesz valamikor.
    Szép napot mindenkinek!

zsozso577 és Hölgy-világ kedveli ezt.
  2. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Már itthon vagyok....teljesen!
    A tegnapi ut kalandos volt egy kicsit. Nem tudtam, hogy vágányzár volt/van.
    Igy az ut egy kis részét busszal tettük meg. Deeee az nagyon kellemes meglepi volt!
    A légkondi rendesen müködött és be voltak huzva a sötétitők is!
    Mit mondjak.....az országot keresztbe utazva, megállapitottam, hogy meleg
    van mindenhol!
    Most, hogy elhatároztam....csinálom az eventet, kiváncsian várom!

Hölgy-világ és Tündi100149 kedveli ezt.
  3. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Jó reggelt!
    Nincs kedvem semmihez. Nem mentem világgá, mert meleg van. A dögöket látni sem akarom!!! Gőzösnek híre sincs.
    Nem arattam, majd 14-kor.
    Az esti színház klassz volt, jól szórakoztam, könnyű kis szvingjáték a Budapesti Operettszínház előadása.

4. onagger52

onagger52 Fórum császára

Szerintem meg nem meleg van, hanem dög meleg! Brrr! A kicsi is panaszkodott, ezért elővarázsoltuk az egyik ventilátort. Nem szeretem használni, de most kell. Szóval Csacska a dögökre nem kíváncsi, csak a retró hód++ gyűjteményében szándékozik gyönyörködni. Megértem. Olyan szép látvány. :p
    Ebédre én vagdalt húst sütöttem, de a zsemle helyett reszelt sárgarépát tettem bele. Minden más olyan, mint máskor, csak a pogácsák nincsenek morzsába forgatva sütés előtt. Menyem miatt nem lehet. Maradt a hagyományos vizes kézzel való formázás és utána zutty, be a forró olajba. De én is szeretem így, jó ízű. Feleségem készített hozzá zöldborsófőzeléket. Azt jobban tudja elkészíteni nálam. A főzelékek közül én csak a lecsót meg a kruplipaprikást csinálom jobban. Esetleg a paprikás krumplit még. :D A kicsi megkóstolta a fasírozottat, megállapította, hogy ehető. Majd ebédre is eszik belőle. Úgy legyen!
    Szóval: event vagy nem event? Ez itt a kérdés. Vajh nemesb e a lélek, ha tűri balsorsa .... Mi? Mit irkálgatok itt? Na! Befejezem. Látszik, hogy a hőguta kerülget. Megyek levizezni magamat a feredőben. Asszem rám fér!:wuerg:

zsozso577 és Hölgy-világ kedveli ezt.
  5. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Szép napot!
    Most kerültem gépközelbe,..learattam úgy vetettem hogy csak estére aratok,..unokázunk délután.
    300 körüliek a Nubloinok,majd csak lesz még több is,..most délután eventes növényt nem ültetünk,..majd meglátjuk mi lesz vele.

Fatther, zsozso577 és Hölgy-világ kedveli ezt.
  6. Csacskamacska

Mérgemben elindultam és elintéztem jó néhány dolgot. Vettem volna 3 db csillárt, ill. falikart, de nem volt, rendelni kell, majd 2 hét múlva érkezik. Szerintem volt 600 csillár, de sikeresen ki tudtam választani azt, ami nincs készleten, Ehhez is érteni kell! 2 bankban elintéztem az intézni valót, szerencsére a normális emberek ebben a hőségben nem mennek sehova, így nagyon hamar elintéztem a dolgom, mert nem volt senki előttem. Bevásároltam, ott sokan voltak, mer az INTERSPAR rájött, hogy hétfőtől is csinál akciót, hogy érdemes legyen várni a hétfőt felkiáltással és így több embert be tud csalogatni. jelentem bejött a számításuk, mert ma ugyan kedd van, de sokan voltak dél körül. Máskor bezzeg a déli időben nagyon kevesen voltak. Lehet lemaradtam valamiről, de nagyra megrakott bevásárlókocsikkal álltak a sorban az emberek. Sok a pénzük, vagy mi ez a nagy bevásárlás?
    280 akármennyi akkum van kezdésre.
    Tihamér köszi, nagyon kedves vagy!! Irigyelsz ugye azért írtad? Kinek van több 29 db hódvárnál? Enyém a pálma, vagy elviszi más?

7. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Nos,..mégis itthon maradtunk,..lemondtak bennünket,majdnem mindenki beteg.

Mindhárom farmon megvan a felhősor,..kettőn 2 rávaló egyen 1,van ahol már matrica is van,farkasbarlang,kökény ezekből lassan Zalát lehet rekeszteni,..megmégsokmiegymás!

Fatther, Hölgy-világ, zsozso577 és 2 más kedveli ezt.
  8. Csacskamacska

A Kotkodán 13 beadásból kész a felhősor mindenestül, itt viszont semmi a felhőre és felhő sincs 19 beadásból. Elfogytak az akkuk, így most várok. Az L-es csomag sok jót adott, csak Farmtranszformot nem.
    Hajrá mindenkinek! :)

9. Hölgy-világ

Hölgy-világ Fórum veteránja

Szervusztok!
    Nem nagyon fűlik se fogam,se fejem eme eventhez. 233 izé akkuval vágta neki, és 2 kitehető kütyü van, meg farkasbarlang,kökény, számtalan TP, BTP. Kész,elfogyott az energia telep.

Zsozso,sikeresen leforrázott a forró víz, míg oda voltatok nyaralni. Azóta csípőtől-talpig kötszerben tengetem napjaimat az ágyon.

Jut eszembe esemény van,lábra tudok állni,és menni mankó nélkül,rövid távolságokat.

10. onagger52

onagger52 Fórum császára

Igen kedves Csacska! Irigy vagyok, mert nekem oly kevés van az emlegetett akármikből. Bezzeg van aki abban nagyhatalomnak számít. Avagy, ha már farmerkodunk, akkor lehet, hogy Retró hód++ kulákot kellene mondani.
    Itt van 842 akkum, Gobionál is közel 800. De mivel egyik farmon sem csinálom a mostani eventet, nem kérek akkut ajándékba senkitől sem. Tessék olyan rendes gazdának küldeni, aki tisztességesen megcsinálja a rá kiszabott feladatot! Nem lusta, mint egyesek. :p

Hölgy-világ és zsozso577 kedveli ezt.
  11. DrKotkodácska

DrKotkodácska Fórum ismerője

Tihamér, ezt nem szabad kihagyni!!!! Tele a pajtád mindenféle növénnyel, állattal, semmi dolgod, csak beadod abból amiből sok van és "átváltod"' 10 perc sem kell neki. Nagyon jó a felhősor és az ajándékok.!!!!!! Nekem 400 körül voltak az akkuk számai. Légy szíves csináld, nem kell a gazt sem termelni, ha nem akarod! Hajrá Tihamér, hajrá!!!!!!!!

12. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Nekem "hunnan, hunnan nem ?", de most 615 akku van raktáron....Kezdjek neki?

Hölgy-világ, Tündi1001 és zsozso577 kedveli ezt.
  13. Csacskamacska

Kopi, ez buta kérdés! Azonnal fogjál hozzá!!
    Fiúk, kivétel Lajos! Értsétek már meg, hogy ilyen könnyen ritkán lehet ajándékokat kapni! tessék hozzáfogni, semmi vacillálás!!
    Ildikó, örülök a "lábraállásodnak", de kérlek vigyázz!
    Zsozsó, hajrá Neked is! :)

Utoljára szerkesztett: 11.8.15
    Hölgy-világ, Tündi1001 és zsozso577 kedveli ezt.
  14. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Na náááááááááá! Ilyen kérdést nem is szabadott volna feltenni!Te nem akkor én!

Már van 2 db Tepsi Füles,..akarom mondani Tapsi Füles!

Utoljára szerkesztett: 11.8.15
  15. zsozso577

sziasztok!

Elkezdtem az eventet.....700 akkuval indultam és 6000 berkenyém bánja....de kész!
    Nem néztem az időt.....de nagyon hamar a végére jutottam! Lett még egy illatszertáram is.
    Mivel elfogyott az aksi....igy most szolidan gyüjtögetem és meglátom, hogy felhasználom vagy
    várok vele a következő eventig.

Kopi.....el kell kezdened....látod nekem is sikerült...és én sem akartam elkezdeni.

CSacska....Hajjjjrrráááá a felhőéért!
    Nekem eddig 30 db ++ hodváram és + -ből is nem tudom mennyi van.
    Most jól jön....pár darab kint van...este azt olvastam, hogy várják a tenyésztését szeptemberben.

Ildikó.....hogy csudában történhetett! Együtt érzek veled.....tudom, az ilyen baleset nagyon
    nagy fájdalommal jár! Kitartás!!!!!

Tihamér....miért is vagy lusta.....van egy csomó aksid!....Sikerülhet!

16. Csacskamacska

Ügyes vagy Zozsó! Gratulálok a hód(olód)jaidhoz! :) xD- talán a fiúk is kedvet kapnak és végre hozzáfognak.
    Lajos, drukkolok, hogy minden kütyüd meglegyen!

Fatther, Tündi1001 és zsozso577 kedveli ezt.
  17. Hölgy-világ

Hölgy-világ Fórum veteránja

Ez nem ér, és nem is igazságos!!>:( El se kezdődött már be is fejeztétek az eventet?!
    Meg szorgalmasan termelem a fényvirágot, skandallum! :mad: Nem elég,hogy nagyon meleg van!!
    No én világgá mentem...:wuerg:

Tündi1001, zsozso577 és Csacskamacska kedveli ezt.
  18. Csacskamacska

Ildikó, nem feladni! Nekem sincs a Csacskán semmi sem, se felhő, se kütyük. Több volt itt az aksi, mint a Kotkodán, ott kész, itt meg semmi. Majd jönnek! Már elültettem a hosszút éjszakára, a fényvirágot meg nem termelem, mert van a pajtában elég termés felhalmozva, meg gyümölcs is. Termelek inkább hosszút, mert abból várom a több felröpit. Különben is hol van még a vége?? - addig még összegyűjtünk annyi aksit, hogy megszerezzük a felhőt, meg még sok más ajándékot is. Világgá nem megyünk, maradunk! Pont.
    Fiúk, nagy a hallgatás!

19. zsozso577

A fiuk egyelőre ping-pongoznak a nublionokkal!xD Ugy gondolják, bevetés előtt kifárasztják őketxD

20. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Elpengettem mind a 615 akkut, lett a felhősorom és két kitehető izé rá. A elsőt ami egy tökön lovagoló mukkancs ül nem adta meg. :(
    (A pajtám meg sem érezte a kiadást...:))

Hölgy-világ, zsozso577 és Tündi1001 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.