Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Itt....nálunk tegnap sütött a nap...és olyan jó kirándulni való idő!
    Most még erősen felhős.....és fujdogál a szél is......kiváncsi vagyok mi lesz belőle.
    Csacska.....nem a meleget érezted meg????.....irtad, hogy szédültél.
    Már jobban vagy?
    Kopi....jó????? a csend a lakásban?
    Lajos.....hová vásároltatok be????

Tündi1001 és Hölgy-világ kedveli ezt.
  2. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

jó reggelt, napsütéses szép napot mindenkinek!
    Zsozsó, lehet, bár eddig nem volt ilyen jellegű problémám. Ki tudja? - öregszem és jönnek a jelek, mintha nem tudnám anélkül is..
    Laza napot rendezek, délelőtt főzés, délután pihi, készülődés a holnapi munkára.
    Farmokon pajtatöltögetés, állatok legeltetése.
    Kellemes vasárnapot! :)

3. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia
    Most nálunk süt a nap és viszonylag kellemes idő van. Túl meleg azért nincs. (19 fok Celsius.)
    Tegnap este egy régi baráti házaspárnál voltunk, holmi slambucfőzési akció keretén belül. Egészen későn jöttünk haza.
    Itthon csend és béke honolt, mint most is, kettecskén a feleségemmel, két szgép mellett múlatjuk az időt. (Ő facebook - én Farm.)
    A reggeli kávén rég túl vagyunk. A csemetéink erre-arra, de nem itthon vannak.
    Megszokható az állapot...:)

Utoljára szerkesztett: 23.8.15
    Fatther, zsozso577 és Hölgy-világ kedveli ezt.
  4. Csacskamacska

....és nem is olyan rossz! - én kifejezetten szeretem, mikor egyedül vagyok és csend, béke van körülöttem. Persze azért kell a nyüzsi, a társaság, de néha jó az, ha csend van körülöttük.

5. Zöldfülű62

Zöldfülű62 Fórumszaki

Én csak lazán termelgetek és veszem a piacon lévő olcsó trágyát 0,7 csp./db aáron. Soha nem volt ilyen olcsó.
    Jelenleg 6434 tétel van kint...:)

zsozso577 és Hölgy-világ kedveli ezt.
  6. Hölgy-világ

Hölgy-világ Fórum veteránja

Szép napot!

Túl vagyok a kötözés cserén. Ma már a combomról is levették.. Laikus ember el se hinné mi vackot,és trutyit rá nem raknak,hogy a bőr rétegről-rétegre fel tudjon épülni fertőzés,és miegyebek nélkül. Nem részletezem, de nem kellett se sikoltozni miközben bontottak, szépen a kötésbe belegyógyulva letudták egybe venni,azt a réteget,ami az új bőrt védte. Így már a nagyon új ruhácskám látható is volt,ami szép tiszta,és gyorsan befedték.. Szerintem kedden hazajöhetek..mondom én.

Küzdök a felhőért a másik farmon, megvan 3 neon ól, 3 kütyű, most megnézem meddig is tart az event, nehogy elszámítsam.
    Vidám vasárnapot!
    Idő gyönyörű és 20 fok van,szélcsend.

Csacskamacska, zsozso577 és Tündi1001 kedveli ezt.
  7. zsozso577

Sziasztok!

Csacska.....neeeeemmmm öregszünk.....az idő mulik és mi is változunk!
    Aki most fiatal.....az is meg fogja tapasztalni, hogy az idő mulásával bizony az
    ember is változik.....amit akkor szerettünk....egy idő mulva már talán utáljuk.....
    amit egykor könnyen vettünk....azt most egy kicsit nehezebben.....de megcsináljuk.
    Az után jövők....már nem biztosan!
    Ildikó.....igen már mai világban vannak olyan intelligens kötszerek...ami alatt gyogyul a
    seb és eltávolitáskor is csak az elhasznált réteget huzza le....elvileg ezek ember-barátok!
    Vigyázzz a uj rucidra!
    Hajjjrrrááá a felhősorért!
    Kopi.....most egy kicsit irigyellek! Tartsátok meg ezt az állapotot!
    Amikor a gyerekek kirepülnek....azután ujra kell épitkezni!....????? Hmmmm????
    Nálam is olcso a trágya....deeeeee most nem ültetek! Brrrrr......

Fatther, Hölgy-világ, Tündi100 és 2 más kedveli ezt.
  8. Koppi

Zsozsó !
    Te mióta játszol a Játékkal?
    Anno én is sok állatot tartottam, de áttértem anyugodt termelésre: növényekből....
    Azért megyünk külön a csemetéktől, mert lehetőségünk van rá.
    Unjuk már a "Mama Hotelt" amikor mi ugrálunk a gyerekeink körül akik már nem is gyerekek, hanem 25 éves felnőttek.
    Legyen mindig tiszta ruha, legyen mit enni, legyen elmosogatva...stb..stb...
    Tanulják meg a felnőtt lét másik oldalát is. Ideje lenne...

9. Koppi2

Koppi2 Haladó

Halika !
    Immár a Nyúl fronton küzdök csak a felhősorért...A többin sikeresen vettem az akadályt........
    (Igaz, kész anyagi csőd a dolog...de majd pótolom a kieső csp.-t...:))

10. aranymálinkó

aranymálinkó Törekvő

Szóval a kis Koppin anyagiak segélyével,hmm..lehet piacra dobok én is pár favorit állatkát. Pedig a nyulakra azt mondják szapora állat,igaz? ;)

Látod Zsozso, az idő változtat, hogy is van " ..tudod kedveském az én időmben, egy gyermek már megtanulta 18 éves korára,mi az az önálló élet, mert muszáj vót néki.." :music: Nem baj Koppi, jó gyerekek, s hát Anya finom főztje.. a nélkül te se lennél meg! :D

Lajos gratulálok! A következő nincs is talán olyan messze, ragadj kapát-kaszát, egy-kettőre összejön.
    :p Köszönöm a Tp-t!

Fatther, Hölgy-világ, zsozso577 és 2 más kedveli ezt.
  11. Koppi2

Koppi2 Haladó

A nagy tenyésztés közben vösszejött 1 varázsnyúl....
    Kitettem a piacra . A kutyának sem kellett. Visszavettem és beadtam a felhősorért....Igaz elveszett valami 250000-em de bánja a fene. Megérte, még így is..

Ildikó !
    A "kis Koppi" nem azonos a Zöldfülűvel...:)
    Ez egy másik farmom. Az amelyiket egyszer elcsencseltek, de visszaszereztem..., nagy nehézségek árán...:)

12. Csacskamacska

Igen, nem öregszünk, csak az idő múlik, mi meg bölcsebbek leszünk.:)
    Ildikó, gyógyulj hamar, ez most a legfontosabb!
    Fiúk csak csendesen, de szorgosan dolgoznak és dolgoznak! Ügyesek vagytok, így tovább, hajrá!
    Nálam is csend van, készülődöm, mert holnap munka. Hmm, azért már várom, hogy kezdődjön, jöjjenek a gyerekek. A gyerekekre ugyan még várni kell, de az előkészületekből van elég.

Fatther, Hölgy-világ, zsozso577 és 2 más kedveli ezt.
  13. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Köszönöm Ildikó! Még mindig nem vagyok olyan szinten hogy tudjak kivitápot csinálni,.. igaz már csak egy farmon van kivis feladat.

Zöldfülű,.. gratulálok a szintlépéshez!

14. Zöldfülű62

Zöldfülű62 Fórumszaki

Asszongya, hogy eddig van egy neon kecske és egy neon, tik ólam.
    Továbbá léptem egy nagyot is: most a 78.-at tartom...:)

15. zsozso577

Sziasztok!

Gratula a szintlépőknek.....a napokban számoltam én is, hogy mikorra is
    lesz meg a 86 milla....a kövi lépéshez!
    Hajjjrráááá Kopi.....látod, evés közben jön meg az étvágy!xD
    Nekem is volt olyan kisfarmom...ahol nagyobb értékü állattal tudtam le!

2010 őszén kezdtem el játszani.....az elején döcögősen ment....nagyon
    sokat kérdeztem az akkor még játszó munkatársakat!

Ildikó....tudod????xD Bezzeg az én időmben!xD

Csacska....holnapra jó munkát kivánok!

16. Zöldfülű62

Zöldfülű62 Fórumszaki

Akkor egyidősek vagyunk a Játékot illetően...(Közben összejött a neon nyúl lak..) :)
    Ennyi elég is ide..
    Neked sem tudnak már sok újat mutatni...:)

17. Csacskamacska

Most néztem meg, mert nagyon kíváncsi voltam, nekem 72454930 Tp-t kell összeszednem, hogy lépjek. Mi az nekem!?! Igaz, én is most másztam egy fokot a szamárlétrán.
    Kopi, Lajos én is gratulálok!
    Zsozsó köszönöm, én tavasszal kezdtem, nem ősszel. De rég volt! - és még mindig nem untam meg, bár voltam már jó néhányszor bosszús! No, de ki nem?? Szerintem olyan nincs.
    Kellemes az idő, most megyek, sétálok egy jó nagyot!

18. Koppi

Na ettől a mondattól kapok frászt mindig, ha szintet lépek valahol, lassan már a Zöldfülűn is...
    Finomíthatnának rajta már valamit.
    Az ember örül ha évente kétszer szinte lép.... Itt a 90-es magasságban...

19. zsozso577

Látod....látod....csak jó, hogy hallgattál egy emberre és később dicsérni fogod magad, hogy
    megcsináltak.....egy ól van kint és 4 állatot ad! Mily gazdaságos!
    Anno a munkatársak biztatására kezdtem el.....ők már azóta nem játszanak!
    A kezdeti segitséget tőlük kaptam! Jujjjj......de sok bakit csináltam!
    Sokszor eszembe jut és csak somolygok rajta!
    Most is van....olyan dolog...amivel meg tudnak fogni.....mivel nem vagyok egy szám.tech. zseni!
    Deeee a nagyobb baj, hogy nem is érdekel! Igy alapfokon elevickélek!
    Biztosan most is jó idő van sétára....én már tul vagyok rajta.....bár vittem esernyőt!
    Most gondolkodtam el....hány éve is gyüröm a játékot!???? Tényleg régóta!
    Bár már gondoltam arra, hogy vége....befejezem!.....de akkor kezdtem magamnak az
    érveket sorolni.....és.....még itt vagyok!

Fatther, Tündi100, Hölgy-világ és 2 más kedveli ezt.
  20. aranymálinkó

aranymálinkó Törekvő

Szép estét!

Persze, tudom,hogy te is tudod Zsozso:D

Koppi, gratula Zöldfülűnek,mindenért! Látod kifizetődik a várakozás,varázsnyúl az szép, nekem elég volt egy hótapsi.. no de mire befutott :music: de már beüzemelve a felhősor,event letudva!

Lajos már kivégeztem a kivis feladatsort,mire lett kivi fészkem, és a babér termeléstől,fényévekre van a farm! Valószínűleg így fogok járni a kacsacsőrűvel, teknőssel, jégmadárral is, valamint a majomkenyérfával, berkenyebogyóval.
    Jó pihenést!
    Holnap rövid munkanapot, aztán aug.31-vel pedig zökkenőmentes évkezdést! Kiscsillagom is megkapta az iskolatáskáját:cry:

Fatther, Tündi100 és Csacskamacska kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.