Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. onagger52

onagger52 Fórum császára

Puff neki! Nem gondoltam, hogy egy banális esetből ekkora vigyorgások lesznek. :) De jó! Legalább van humorunk.
    Nem akarok táppénzre menni! Neeeem szeretek! Inkább viselem, amíg lehet. Csak elmúlik egyszer. Fájni jáj, de holnap reggel lesz az igazi erőpróba. Ha tudok menni cajglival (kerékpár magyarul), akkor minek táppénz. Ha nem, akkor baj van. De ne legyen!
    Beszéljünk másról! Mondjuk a nőkről. Az se jó. Ha már egy is jelen van, kimagyarázná azt is, amit nem is lehet. Ezt tapasztalatból tudom. Jól tudnak beszélni. Mi férfiak meg csak okosakat tudunk mondani. Tessék megkérdezni Koppit! Ő bölcs ember! Pityuri még tapasztalatlan a nőkkel, pár évvel idősebbnek kell lennie, hogy "érdemben" hozzá tudjon szólni. De majd ő is megszerzi azt a tudást. Pletykálni csak a nők szoktak, a férfiak soha! Ők csak kicserélik tapasztalataikat. Én már csak tudom! Amilyen jó memóriám van. ... Memória. ... Hm. Miről is beszélgetünk??? Tudja valaki? (A főszereplő - Balra el.)

PityuGeri és Tündi100149 kedveli ezt.
  2. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Csilla, ne bosszankodj, nem éri meg! Egyszer majd kopogtat a szerencse is!
    Nyugodtan beszélgessetek a nőkről! Élvezettel olvasom amikor rólunk cseverésztek. Fegyelmezni fogom magam és semmit nem fogok kimagyarázni, legfeljebb csak megmagyarázom.xD Igen, mi nők szeretünk pletykálni, de ez sem más, mint az ismeretek megosztása a másikkal. Mi segítjük egymást és felvilágosítjuk azt, aki esetleg nem tud valamit valakiről...Titeket, Férfiakat, meg egyszerűen imádunk!;):)xD

PityuGeri kedveli ezt.
  3. onagger52

onagger52 Fórum császára

Drága Csacska! Ez kölcsönös! Mi lenne velünk nélkületek? Belegondolni is rossz. :) Azt hiszem, azzel még Pityuri is egyet értene. Ha arra gondol, akit már fél éve akar megyőzni, akkor biztos! Ennyi energiát befektetni egy nőért, az már valami. Nagyon tudhat az a kislány valamit. Ha mást nem, de fiúszivet elrabolni biztos. :D

Utoljára szerkesztett: 24.9.14
    Tündi100149 és Csacskamacska kedveli ezt.
  4. Hölgy-világ

Hölgy-világ Fórum veteránja

Lajos az röviden TB, de amit utána írtál,az simán..

Én ezt feladom..mire egy gondolatsort lepötyögök,két oldalnyi post-al jártok előrébb

Utoljára szerkesztett: 24.9.14
    Hattyú3 és Tündi100149 kedveli ezt.
  5. Csacskamacska

Nem gondolunk bele!!
    Bízzunk benne, hogy Pityuri majd megírja, hogy mit is tud az a leányzó! :)
    Jó éjt mindenkinek! - én még Szulejmánt fogok nézni.

Tündi100149 kedveli ezt.
  6. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Csak hogy tisztán lássuk!
    Most pedig simán Rendelőintézet.OTI SZTK ez ahova mentek régen mikor betegek voltak,most Rendelőintézetbe megyünk.:inlove:
    TB ahova reklamálni megyek,viszem az útiköltség papírt stb.Elmegyek a TB zirodába!
    Most kapsz egy szál virágot:[​IMG]
    Jó éjszakát!

Hattyú3 kedveli ezt.
  7. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Sziasztok, jó reggelt kívánok Mindenkinek !

Ezt az SZTK dolgot körbe jártuk rendesen..:)
    Onagger Gazda lehet elszundikált, mert eleddig nem jelentkezett. Hol is tartasz kedves Tihamér a visszaszámlálásban?

Most párás időben itt 9 fok van http://cam.idokep.hu/oldpics/gyberci/1411613698.jpg

Tündi100149 kedveli ezt.
  8. Csacskamacska

Jó reggelt kedves Gazdák!
    Tihamérnek lehet a térde nem engedte, hogy benézzen hozzánk . Ha így van, akkor tessék az orvoshoz menni!
    Szép napot, sok mosolygást és napsütést!

9. onagger52

onagger52 Fórum császára

Nyóóóc naptári nap van hátra a korhatárig. A lában (térdem) elviselhető, tudtam a drótszamarat tekerni, bár csak egy lábbal mertem. De táppénz szóba sem jöhet! Az ki van csukva. :)
    Jó reggelt gazdák!

Csacskamacska és Tündi100149 kedveli ezt.
  10. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Szép jó reggelt!
    Jobbulást Tihamérnek!
    Ebbe az SZTK-ás dologba majdnem belekeveredtem.:music:
    Úgy éreztem magam mint vasorrú bába a mágneses viharban!:D

Csacskamacska és Koppi kedveli ezt.
  11. aranymálinkó

aranymálinkó Törekvő

Szép napot kívánok!

Köszönöm a nevető virágot Lajosnak! Azért én rákerestem,hogy..
    Mert megtévesztő,és hát tiszta pohárba öntsünk tiszta vizet! Előre jelzem a Lajosnak látatlanban is igaza volt, engem mint szóösszetétel érdekel..
    Tehát Csacska kérdezte az OTI mi lehetett??
    Helyesen,mert a köztudatba se mindig jó az irány.. Országos Társadalombiztosí Intézet. Ide jártunk-járunk a szakrendelésekre mikor valami fáj, vagy ált. kivizsgálásra.
    TB meg az Országos Táradalombiztosítási Intézet ahova az öregségi nyugdíjjal, rokkantsági nyugdíjjal végett megyünk reklamálni ahogy már előttem hozzászóló megjegyezte. Ez utóbbit azért rövidítette a 'köz' TB-re,hogy a 'tudatban' ne tévessze össze a kettő Intézményt.Azóta ha jól tudom,ez utóbbi már legújabban Állami néven fut,de nem biztos.:p

Meleg lett a házban,no eddig se fáztunk,mert fel voltunk rendesen öltözve. De jött a gázszerelő,és pillanatok alatt szétkapta a gázbojlert,kazánt,kitakarította,összeszerelte, és beüzemelt,próbafűtés, tehát nálunk meleg van.:) és gondoskodott vízszerelőről,mert jó tűzoltóként szolgál és véd.Állítólagos du jön megnézi amit össze kell puzzle,és megmondja mikor..
    Köszönöm Csacska, már kevésbé folyok,váltottam, köhögök.. Csillánál vajhh mi a helyzet?!

Pityuri okos,értelmes legény, s mint ilyen, okos értelmes leányt választ,jó eséllyel örökre,mert mint tudjuk ,mindig az első szerelem a legszebb,de nem biztos,hogy örökké tart.;)

Csacskamacska és Tündi100149 kedveli ezt.
  12. Csacskamacska

Szép délutánt mindenkinek!
    OTI, vagy SZTK, vagy Rendelőintézet, lényeg, hogy minél kevesebbszer kelljen felkeresni! Nagyon nem szeretek orvoshoz járni, nem is megyek, csak akkor, mikor már nagyon, nagyon beteg vagyok. Utoljára kb 2 éve voltam, amikor a jogosítványomat kellett újítani. Ilyen kisebb megfázásokkal és (is) dolgozni szoktam és a házipatikából gyógyítom magam. A munka nem megy nélkülem...még bezárnák az iskolát..xD Tudom én, hogy nem helyes, ha beteg az ember maradjon otthon és feküdje ki, szedje a gyógyszert amit felírt az orvos. Nekem ez nem megy, lábon lábadozom és lassan gyógyulok, közben még összeszedek egy másik vírust, vagy bacit, így még lassabban gyógyulok. No, majd ha nyugdíjas leszek, akkor ráérek orvoshoz járni meg feküdni, ha beteg leszek. Tihamér , hogy nézne már ki, hogy elmégy táppénzre? Sokkal jobban nézel úgy ki, hogy fél lábbal tekersz..xD- egy fotót mellékelhetnél..
    Ildikó, az már jobb, ha köhögsz, akkor már közelebb vagy a gyógyuláshoz, gondolom én, mert nálam is így volt, még "gethelek" de sokkal jobban érzem magam, már majdnem egészséges vagyok szerintem! Lehet az orvos nem ezt mondaná, de nem megyek el hozzá, így nem tudja megmondani! - jól kitoltam vele! Iszom a citromos teát, lámpázom továbbra is. Jó dolgok is történnek Veled Ildikó, a fűtés már jó, majd lesz zuhanykabin is.
    Tudom, hogy beszerezhetnék egy citromfát, de télire nem tudnám hova tenni. 500Ft/kg-ért vettem citromot, jó nagyok, remélem leve is lesz sok.
    Első szerelem, hmmm, de rég volt... az SZTK idejében...;)
    No, megyek a reggeli mosatlant elmosni, mert ugye nem vagyok farmfüggő, így csak véletlen volt, hogy itt kezdtem a munkát és nem a konyhában!

Tündi100149 kedveli ezt.
  13. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

A mosogatásról ezt tudom : "hogy este örömmel, reggel körömmel", de érvényes a reggelire is...:):D

Tündi100149 és Csacskamacska kedveli ezt.
  14. onagger52

onagger52 Fórum császára

Ez a mondás számomra nem volt ösmeretes. A térdfájás inkább. Sok évvel ezelőtt megbotlottam, majd a lendület bár vitt előre, mégis csak a földön, pontosabban a kockakövön kötettem ki. A környéken kisebb földrengésre gyanakodtak, csak én tudtam, mi a kiváltó ok. Másnap elsántikáltam a házi (akkor még gyári) orvosomhoz. Továbbküldött rögönyözésre. A kapott felvételről adtak hivatalos papírt, miszerint NINCS porcleválás a térdemben. Az orovosom is megnyugtatott. Nem sikeredett neki, ugyan is: Azóta, függetlenül napszaktól, hidegtől, melegtől, mindenféle időjárási fronttól, ha egy adott helyen csak picit is megnyomom, vagy ne adj Isten nekiütöm a térdkalácsom alatti helyet, hát a csillagos eget látom azonnal! Még nagyobb baj, hogy 11 évvel ezelőtt egy Opel Kadettel túlélt találkozást követően a másik térdemben is ez a "helyzet". Mind a kettő egy kiskörömnyi helyen naaaagyon érzékeny. Ha négykézlábra kell ereszkednem, sokat gondolkodok, melyikre először, s hogy tovább? Mondottam is a világ legjobb nőjének: Réka! A papa nem tud paci lenni alattad, mert bár elég széles a háta, de mászkálni térdelve nem tud. Nem örül neki, de nem tudok mit tenni. Ha egyszer fáj, hát fáj. :(
    Borongós az idő, a kedvem is borongós volt. Bánatomban elmentem a kisebbik szobába olvasni. Félórás alvás lett belőle. Közben a feleségem választási gyűlésre ment el, mint hallgató. A klubtársa szándékozik képviselő lenni az önkormányzatban, annak az előadására ment el. Nem is abban a körzetben fogunk szavazni. De legalább legyen hallgatóság! :D
    Első szerelem? Hát, hát ... én az emlékeim szerint 15 évesen voltam először "halálosan" szerelmes, aztán már csak kétszer. A harmadik még most is tart, noha a lobogás lángja már csillapodott. De még tart. Lassan 42 éve. :)

15. PityuGeri

PityuGeri Fórummogul

Sziasztok!
    Én nem sokszor jártam az SZTK-ban, volt amikor el kellett mennem valami 15 éveseknek kötelező általános vizsgálatra, persze ez egyáltalán nem kötelező, csak a doki küld el rá kötelező jelleggel, hogy készüljön statisztika. Nemszeretem típusú volt, fül-orr-gégészet, szemészet, vér- meg vizeletvétel... amúgy nem szoktam oda járni, nem túl sokadszor jártam ott akkoriban, talán másodszor vagy harmadszor :) Anyu miatt többször kellett menni amikor kicsi voltam, akkor szétuntam a fejem :D
    A mai termés a suliban egy nyelvtan ötös és írtunk egy bioszdogát amiből lesz ami lesz, ha kettesnél jobb, akkor már elégedett vagyok! :D

Tündi100149 kedveli ezt.
  16. Csacskamacska

Tihamér, sajnálatos, hogy mindkét térdet érzékeny! Az unokák kedvenc játéka, hogy felpattannak a papa hátára és gyí, te paci. Ebből kimaradtam, viszont a bújócska az nagyon jó volt, mert én simán bemásztam az asztal alá, vagy a szekrénybe, spájzba...a másik nagyi erre nem volt hajlandó, így, ha megérkeztem kötelező jelleggel kellett azokat a játékokat játszani, amit csak velem lehetett. A csúszdán való lecsúszás is ide tartozott........kicsi koromban is "eleven" voltam állítólag..;) Ma már nagyok az efféle játékokhoz.
    42 év után már kisebb a láng, de ez így van jól, a lényeg, hogy lobog még és lobogjon sokáig!:)
    Pityuri, ez van, egy ötös és egy akárhányas. Lesz ez még jobb is, vagy rosszabb??

17. onagger52

onagger52 Fórum császára

Ahogy én a "tanoncot" megismertem itt a fórumon, csak jobb lesz. Akarattal is rendelkezik meg kitartással is. A kettőhöz már csak a szorgalomnak kell társulni és minden nyitva fog állni előtte. A női szívekre ez nem vonatkozik, azokat más módon kell nyitottá tenni. De úgy érzem, ezt Ő is tudja! :)

18. Csacskamacska

Nagyon bölcs vagy! Jó olvasni!:)
    Mivel az este későn feküdte le, most ragadnak a szempilláim lefele, állom manók nagyon megkörnyékeztek és győzni is fognak!
    Elköszönök, jó éjt!

Jóóóó reggelt! Kukorékolt a kakas, nem hallottátok!
    Szép napot és tessék örülni, péntek van!!:):)

Utoljára szerkesztett: 26.9.14
  19. onagger52

onagger52 Fórum császára

Kukurikúúúú!
    Itt a reggel! Majdnem, mert még nem kelt fel a nap. Én már éjfélkor is itt voltam, de nem volt senki más sem jelen. Amióta ez az új fórum van, nincs alul a csík, ahol lehetne látni, KI van jelen. De azért mentem a trópusokra, de még ott sem kelt fel a nap. Furcsa, mert bármikor idejövök, a nap süt ezerrel. Nem úgy, mint a valósban. Majd felkelti a sok kokas kukorékolása. A pénteknek én is örülök. Jön két pihenőnap.
    Jó reggelt!

20. PityuGeri

PityuGeri Fórummogul

Bízzunk benne hogy lesz ez még jobb is ;)
    Előbb-utóbb (de a biosztanárt ismervén inkább utóbbra tippelek) kiderül :D

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.