Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Jó reggelt!
    Nálam úgy működik, hogy klikk, akkor bámulom, hogy tekeri a "fogaskereket", várakozás, majd bejön a fórum, utána klikk a tiszántúliakra, akkor pedig bámulom a 3 tyúkot....és majd végre ide is jutok. 5 perc és már itt is vagyok.Megírom a szövegem, elküldöm, ami néhány másodperc gondolkodás után sikerült még eddig. Gondolom, míg nem jelenik meg, addig cenzúrázza, hogy megjelenthet-e, vagy sem.
    Ma értekezem, amin legtöbbször az álmosság szokott úrrá lenni rajtam. Jól aludtam, hátha nem alszom el!
    Nap csak sejteti magát, de a jósok azt mondják, hogy vigyünk esernyőt magunkkal. Viszek.
    Legyen sikeres napotok! :)

zsozso577, Tündi100 és Fatther kedveli ezt.
  2. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A fórum ezen működésének alkalmi hibáját már vizsgálják a központban.

aranymálinkó, Fatther és Tündi100 kedveli ezt.
  3. Hölgy-világ

Hölgy-világ Fórum veteránja

Szép napot!
    Látjátok, sokat "unatkoztok" a fórum írás rejtelmei fölött jön Laboviti, vigasztaló mondatával. Remény kedveseim, a remény hal meg utoljára! :) Esőerdő nálam édesmindegy, párás levegőben fulladok,csillag meg az égen, feleslegjét meg Perszeida lelökdöste pár hete:music:
    Már sétáltam egy kisebb kanyart,hamar ráuntam,hogy folyton keresztül akarok esni a kutyún,így feladtam,helyette ebédet rittyentek.

aranymálinkó, zsozso577, Fatther és 3 más kedveli ezt.
  4. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia !

Megint baromi nehéz bejutni ide...

Amúgy betyár sokáig vizsgálódnak a központban, mert már a múlthéten is nehéz volt ide a belépés...
    A múltkoriban, már arra vetemedtem, hogy csillagért kiváltható állatokat üzemeltem be, így valamelyest csökkent a szám, de így is van 451...
    Most gyorsan apadni fog..:)

5. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Szép napot mindenkinek!
    Nem megint baromi nehéz bejutni ide,.. még mindig nehéz bejutni ide!
    Amikor nincs felhő az égen nézz fel és hozd le őket,.. mindjárt lesz csillagod!

Nem erről a farmról szoktam írni de csak itt jutottam be.

Nem akarlak bosszantani,... [​IMG]
    Hódozok még nem tudom hogy minek,.. majd elválik.

Laboviti, nagyon tetszik az esőerdőd!

Utoljára szerkesztett: 26.8.15
  6. Csacskamacska

Köszönöm, hogy reagáltál, jó lenne a vizsgálódás eredményét is érezni már.

Vettem anyának egy porszívót, elvittem neki. Egy nagy áruházban voltam, nagyon sok embert láttam, akik onnan dél felől jönnek.....
    Most olyan se hangulatban vagyok, nem tudnám megmondani, hogy mi lenne jó. Veletek szokott ilyen lenni?

7. onagger52

onagger52 Fórum császára

Aha! Most jutottam be a játékba délelőtt 10 óra óta. A tegnap vetetteket, meg a másik farmon a reggel ültetetteket learattam,de nem vetettem. Nem szeretek gazt termelni. Elég volt múlt héten. Jó lenne, ha jó lenne. De nem az. Úgy hogy nem tudom mi lenne a jó. Vessek és kockáztassam meg a gazt, vele együtt a mag elvesztését vagy hagyjam parlagon a földeket? Ráadásul, ha MA ilyen nehéz bejutnom, mi lesz HOLNAP, ha elindul az Esőerdő?
    Tündérkém itt van, az felvidít. Ma voltam délután szakorvosnál. Háromra voltam "beidézve", negyed ötkor mehettem be. Közben hoztak 3 beteget kerekes székben, azok érthetően előbb jutnak be, mint én. Azt mondotta a doki, hogy elküld vérvételre. Mondtam, ott a friss, egy hónapos leletem. Az igaz, de amire Ő kíváncsi az nincs rajta, mert azt csak ŐK kérvényezhetik meg, a háziorvosom sem, más orvos sem. Ha majd a vérvétel eredménye meg van, akkor menjek vissza jövő héten szerdán. A tényleges vizsgálat akkor lesz. Nincs mit tenni, holnap megyek a vámpírokhoz. Kora reggel. Teccik, nem teccik, ez van. :(

8. Csacskamacska

Nem mondhatod Te sem, hogy sikeres napod volt! Neked legalább ott van Tündérke, meg a kedves feleséged és ők felvidítanak.
    Vetni kellene, csak be fog engedni ez a fránya mumus. Ha lesz a pénteki eventről kiírás, akkor viszont holnap késő este kell vetni és péntek reggel nem aratni, amennyiben felröppenő is lesz. Felröppenő, meg leginkább szokott lenni.
    Holnap Esőerdő, kíváncsian várom!

9. onagger52

onagger52 Fórum császára

Akkor ma este mese helyett, meg holnap reggel napköszöntő helyett azt kell mondogatni:
    Ess erdő ess!
    Esőerdő ess!
    Hátha szerencsénk lesz. :D

10. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Akkor ezek szerint nem a "korall" jött először,... egy-két nap és akkor váltunk ki valamilyen fát! Vagy még gyűjtsük az aranybanánokat???
    Jöhet a Pitombafa,... erre a farmra meg az Acaipálma.

11. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Lassacskán én is ideértem!
    Kirakat-event a mai napra letudva éssss nem esett az eső!
    Nagyon szép idő van.....ki is használtam......sétáltam egy nagyot délután!
    Csacska....Milyen event lesz pénteken?....amiről én nem tudok!.....Hmmm?????
    Annyit tudok, hogy titokfák lesznek és egy uj gazdakörit tesznek be!
    Én amikor nem tudom magam hová tenni.....akkor elindulok és megyek/vagyis rohanok!/
    a fejem után! Jól elfáradok és általában megszünik a rossz érzés!
    Tihamér.....tégy ki komfortot és azt ültesd be! Igy talán kisebb az esélye a gazosodásnak.
    Bár nálam van amikor ez is előfordul.....csak a miértjét nem tudom.....sokszor!

12. Csacskamacska

Tudod Zsozsó, m ár olyan régen volt olyan event, amikor valamilyen gazt kellett ültetni, hogy arra gondoltam, hogy az lesz. Csak annyit jegyeztem meg, hogy pénteken kezdődik valami. Nem event, gazdaköri, Neked van igazad!

13. zsozso577

Már .....én is várok egy jó kis ültetős eventet....akkor leszedhetem végre az állatokat!
    Lehet????....akkor az lesz a bajom, hogy sokat kell ültetni!xD:p

14. Csacskamacska

Tipikus eset, mindig más kellene, mint ami van. - így vagyok ezzel én is.
    Szulejmánt megnéztem, irány az ágy! Jó éjt mindenkinek, bár némi horkolást már hallok...:):)

15. onagger52

onagger52 Fórum császára

Én már fél tízkor nem bírtam nyitva tartani a pilláimat. A kicsi élénk volt, de nem bírtam magammal. Eldőltem, mint egy darab fa és aludtam háromnegyed háromig. Jó lenne a kávé, már főztem is egyet, de majd csak a vámpírok meglátogatása után lehetséges az elfogyasztása. Pontosabban ihatnák is, de akkor nem kéne mennem vérvételre. Azon meg jobb mielőbb túl lenni.
    A mai nap kérdése:
    - Miért van az, hogy ha délben, délután, mindenféle tisztogatási akciót követően sem, vagy csak nagyon nehezen tudok bejönni, de akkor is gyakran kidobnak, a területváltás nehézkes, a fórumra való feljutás majdhogy nem reménytelen, addig most, bár semmiféle suvickolás nem volt, de pikk-pakk bent voltam, a területváltás gyors, a fák leszedése gond nélküli?
    Válasz:
    - ????
    Ha tudja a választ valaki, kérem írja meg! Engem nagyon érdekel, miként tudnám elkerülni a hosszú betöltést, a kidobálást.
    Most ki kell mennem a tikólba, azokat a lusta kappanokat kihajtom a tikok mellől, menjenek és ébresszék a Rézit. Dolgozzanak meg azért a sok kakastápért, amit érdemtelenül fogyasztanak!
    Jó reggelt mindenkinek!

16. Csacskamacska

Nem hallottam a kakasok kukorékolását, de felébredtem. Rézi mutatja magát, mint hallom, nem fogunk fázni.
    Kérdésre választ nem tudom, bejutottam ide, bár nem azonnal, igaz a várakozás sem volt olyan hosszú, mint pl. tegnap napközben.
    Mindenkinek kellemes napot, szép jó reggelt kívánok! :)

17. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Sziasztok !
    Üdv a korán kelőknek is. Ma elaludtam, mert fél 7 kor ébredtem, de van mentségem, ugyanis az éjszakám kellemetlen föl, fölébredésekkel járt. Utoljára 03 45 kor ébredtem és innen aludtam vissza, de rendesen..:)
    (Tihamér ekkor már túl volt az első reggeli kávéján..:D)
    Ma is "szaladós" napom lesz.

aranymálinkó és zsozso577 kedveli ezt.
  18. zsozso577

Sziasztok!

Lehet????.....sikerület a hibát orvosolni...ezért tudunk bejutni a Forumra....aránylag gyorsan!

Ma is szép idő van és rémélem lesz is! Folytatom a tegnap elkezdett lakás-eventem.....aztán kész is lesz!
    Ugyan csak egy darabig.....mert nem sokára kezdhetem előlről.

Olyan vagyok, mint egy gyerek......de várom az esőerdőt! Tegnap este a kisebb farmokon csillag-
    vadászaton voltam.....ahol van baha....ott mindenhol lesz esőerdő is!

Legyen szép napotok!

19. aranymálinkó

aranymálinkó Törekvő

Pálinkás, napsütötte szép napot!
    Túléltem az első biciklis kötéscserét, hetente 1x kell mennem már.
    Jó volt mozogni kicsit, nem, felejtettem el kerekezni. Új rendeletet kell betartanom,innen a zokni viselése kötelezővé vált, igaz egyre kevesebb a kötöző anyag a lábfejemen, tudok szandált húzni.. Innen nincs megállás.
    Idei augusztusból valamit hiányolok. Nem szervezitek a találkozót, vagy már egyáltalán nem?:(

Tündi100149, zsozso577 és Fatther kedveli ezt.
  20. Csacskamacska

Jelentkezem innen az esőerdőmből! Talán kicsit párásabb a levegő, de az elvetett magokat meglocsoltam, mert nem esik rá az eső... Szép nagy, lehet vetni, aratni egy területtel többről. Most nem érek rá, majd estefele jövök, akkor tanulmányozom bővebben.
    Ildikó, most nem szerveztünk. Rajtad kívül senki nem érdeklődött, de pótolhatjuk, szervezhetünk, ha van rá igény!
    Ki jönne el szívesen egy farmtalira, kérem jelezzétek? :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.