Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Villanyt lekapcsolom, kaput bezárom.
    Jó éjt, aludjatok jól! :)

zsozso577, Hölgy-világ és Tündi1001 kedveli ezt.
  2. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Jó reggelt kívánok Nektek !
    Villany erősen föl, mert még setét van.
    Az éjjel feltámadt egy kis szél és kellemesen áthűtötte lakást. Hosszú idő óta nem volt ilyen hogy 20 fok alatt legyen a hőmérséklet: mert 17 fok van (Rövidesen már ezzel is meg leszünk elégedve. De hát szeptember hónap van..:))

zsozso577 és Hölgy-világ kedveli ezt.
  3. Csacskamacska

Jó reggelt mindenkinek!
    Itt is friss a levegő, maradhatna napközben is. A melegből egyelőre elegem van, majd még visszasírom.
    Gazok szépen gyarapodnak, már látszani vélem a gaztermelés végét. Lepkehálót kell utána bevetnem, mert a felröpik nem nagyon röpködnek.
    Legyen szép és jó napotok!:)

Tündi1001, zsozso577 és Hölgy-világ kedveli ezt.
  4. Hölgy-világ

Hölgy-világ Fórum veteránja

Szép napot!
    Szól a kappan,napocska még alszik, fecskék már nem fecsegnek, csak a galambok búgnak.
    A liliomokat ültettem én is,mert szintén megyek a városba,szintén adóügyben,amit szept.15-ig rendezni kell.
    Jövőhéttől meg ha minden igaz nem fogok ráérni, néztem télire elfoglaltságot,szokásomhoz híven, mesmeg tágítom a tudásom határait, csak azt nem értem mi ez a mánia nálam,még nem elemeztem ki,és turkásznál se voltam vele.Pedig lehet,hogy..o_O:music:

5. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok
    Olvasom, hogy a hüsitő szellő elért felétek is. Nálunk tegnap este 2x is esett jó kis áztató eső.
    Bááár a második tarthatott volna reggelig. Most kezd sütni a nap és naggggyon jó levegő van.
    Most egy kicsit fogom a fejem. Rossz stratégiát választottam! Elkezdtem beadogatni a cuccot és
    nem tudom, hogy hol tartok......ilyenkor mindig megfogadom, hogy máskor ezt nem csinálom
    Sok a dolgom és nincs időm számolni.....majd talán este.....bár tegnap is ezt mondtam.
    Szép napot kivánok

6. Hölgy-világ

A fejem én is fogom épp ideje visszatérni a rendes hétköznapi feladatok közé,elfelejtettem elvinni a csekket, de a fénymásolni valót is itthon felejtettem,jöhettem haza, hiába a rest meg a feledékeny(pedig nem is hosszú a hajam), mindig 2x fordul. Hát kell a mozgás, mert nagyon gyenge volnék. Úgy lefőttem egy kis tekerés után,mintha 40b fok meleg lenne, pedig..pont jó!

zsozso577, Csacskamacska és Tündi1001 kedveli ezt.
  7. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Szép napot mindenkinek!

Este későn már csak olvasni voltam bent .. írni már nem írtam mert be volt zárva!
    Event megyeget, a felröpi hamar elfogy.
    Tegnap volt itt a csipet-csapat, 21 után mentek el,mire mindent visszarámoltunk már majdnem éjfél volt.
    Úgy két feladat kivégezve mindhármon,majd lassan megyeget.

Tihamér itt is köszönöm,...Te vagy az egyetlen!!!!!:D

8. Koppi

Miután itthon vagy van kulcsod és be tudsz jönni bármikor..:)
    Miért akaszt meg egy zárt ajtó és leoltott villany ?? :) :)

9. Csacskamacska

Ideértem végre. Ma későn jöttem haza, most jutottam ide.
    Ildikó, nem vagy egyedül a feledékenységeddel. A kuka mellé 2 hete kitettem egy kis csomagot, hogy majd azt is beleteszem, ha viszik a kukát. 2x ott maradt, ma tettem bele. Nem látok az orromtól?! Ez van. Nincs semmi bajod, turkászhoz sem kell menned, csak tisztában vagy avval, hogy mit szeretnél, mire vágysz, mit tudsz megvalósítani.
    Zsozsó, számolni én sem szeretek, így legyártottam az összes gazt, most lettem kész vele és most kezdem adogatni befele. Felrőpi hiányban szenvedek, de mostantól hosszúzom és dől a felröpi hozzám...xD- álmodik a nyomor..csak 298 db hiányzik...mi ez nekem??
    Lajos, ha nem leled a kulcsod, akkor az ablakban lévő virágcserép alatt megtalálod a pótkulcsot!
    Kopi, jó lenne, ha a reggeli időjárás jelentésed kedvező lenne! Ma 30 fok volt egész nap a tanteremben, kisül a zsírom.

zsozso577, _Ilona49_, Fatther és 2 más kedveli ezt.
  10. Koppi

Téged ismerve, nem gondolnám...:)

11. Zöldfülű62

Zöldfülű62 Fórumszaki

Villanyoltás, ajtó bezárva. (A későn jövőknek Pótkulcs a cserép alatt.)
    Jó éjt.....

Utoljára szerkesztett: 3.9.15
  12. Csacskamacska

Szerencse, hogy van mozgásérzékelő, így láttam is és a kulcsot is megtaláltam, mert Kopi felidézte régi jó szokását, hogy kizárt a házból.:(
    Lajos, gondolom még benézel a topikba!
    Kis farmokon is megszerezve a titkok, reggel kirakom őket, hogy mire hazaérek jól meglepődjek! :)
    Jó éjt mindenkinek és mosolygós ébredést!:)

zsozso577, Fatther, Hölgy-világ és 2 más kedveli ezt.
  13. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Szép jó reggelt mindenkinek!

Csak beköszöntem, még kora van majd visszajövök!

14. Hölgy-világ

Jó reggelt!
    Már dereng.. Csacska kizártak? Jó szokáshoz híven bejöttél az ablakon,mert az még nyitva!:D
    Látod Lajos így kell csinálni;)
    Tegnap 17 óra után kimentünk és áttelepítettünk pár epertövet, nem volt sok,mert a fagy az öreg töveket a télen elintézte, így jobbára a hajtatott tövek maradtak,azok idén még nem hoztak termést,lévén túl fiatalok hozzá. Hamar végeztünk, és gyakorlatilag este 7-ig kint ücsörögtünk a teraszon,hallgattunk egy kis madarat-olyan pacsirta félét, és lestük a rozsdafarkú hímjét. Kezdenek elszaporodni a szúnyogok8) Ma az árok lesz soron,mert ha bejön amit napok óta ígérnek,é lesz zápor,meg zivatar,akkor jó ha az átfolyó tiszta és tömődés mentes. Kéne füvet is nyírni,csak még nem szabad porolnom.. :wuerg:

15. Csacskamacska

Jó reggelt mindenkinek!
    Igen, az ablak nyitva! kellemesen hűvös levegő jön be, napocska még bújócskázik. Nem is baj, maradjon egyelőre és pihenjen kicsit! Várom én is az esőt, kellene! A jósok szerint elég nagy lehűlés jön néhány nap alatt. Miért nem lehet fokozatosan és miért ez a nagy ingadozás? Kinek jó ez? Jó lenne, ha ma 30 fok alatt lenne a tanteremben a hőmérséklet. Nehezen viselik a gyerekek is.
    Hosszúzom, hogy a felröpik összejöjjenek.
    Legyen jó napotok! :)

zsozso577, Hölgy-világ és Fatther kedveli ezt.
  16. Zöldfülű62

Zöldfülű62 Fórumszaki

Mit kódorognak egyesek éjnek évadján? De nem volt gond ahogy olvasom...:):D

Sziasztok !
    Beértek a titokfáim: 1 xl kókuszpálma, 1 xl brazil dió, xl pisztácia, xxl gránátalma, 1 xxl sárkánygyümölcs, 1 xl kivi, 2 cédrát és.......1 majomkenyérfa ! :) :)

17. Hölgy-világ

Gratulálok Koppi alterego! 2 titokállatot raktam ki, egy kiwifészek,és egy 2.szintű birkanyíró állomás. Tovább nem volt idegem hozzá,menüben elférnek. No megyek,csak felugrottam, pucolom a körtét, teszem el télire,kompótnak.

Csacskamacska, Tündi1001 és zsozso577 kedveli ezt.
  18. zsozso577

Sziasztok!

Kezdetei nehézségek után az event végénél tartok.....10 perc és vége!
    Még nem is foglalkoztam a titkosokkal.....majdan ha lesz lesz hangulatom hozzá..
    akkor kipakolom őket.
    Lehet, ez a gyors lehülés okozza ezt a tompultságot nálam.....de nincs kedvem semmihez.
    Tegnap a lányommal alig vártuk, hogy vége legyen a napnak! Mindent kerestünk!
    A végén meg is lett minden...de már bosszankodtunk, hogy leteszünk valamit és utána
    nem találjuk!
    Itt nálunk a levegő továbbra is hüs....és borus. Éjszaka esett megint egy kis eső!
    Legyen szép napotok!

19. Koppi

Szia !

Itt még kellemes a levegő. Rövidnadrágban és saruban vagyok.
    Délelőtt, volt egy 5 perces zápor, azóta semmi.
    Nekem tegnap beállt a térdem. Járni alig tudtam. Kentem mindenféle kencével és kíméltem ahogy lehetett. Eddigre normalizálódott valamelyest...

Hölgy-világ kedveli ezt.
  20. zsozso577

Szia
    Neeem is tudom, hogy kinek a jobb! ????? Nálatok, ahol még hőség van....vagy itt nálunk, ahol
    már jó friss a levegő. deeee,...... majd holnap!
    Megerőltetted a térded?...nem jó dolog, ha az embernek fáj valamije. Jobbulást!
    Eventtel, hol tartasz?

Hölgy-világ és Csacskamacska kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.