Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Nem tudom miért, de nagyon álmos vagyok. Lehet eldőlök egy fél órácskára.
    A titkaim vegyesek, kis farmon teknős és kacsacsőrű is lett az ++hódok mellé! Fákból is lett majomkenyér nekem is, meg XXL-es, XL-es vegyesen.
    Ildikó, jó körtézést!
    Zsozsó, itt sincs már hőség, kellemes 25 fok körüli a hőmérséklet.
    Kopi, előttem nincs akadály! Titkokhoz gratula, jók azok! :)

Tündi1001 és Hölgy-világ kedveli ezt.
  2. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia !

Köszönöm.
    Nem erőltettem meg annyira, de hirtelen rájött. Előzménye már volt, mert 94' ben műtötték és időjárás érzékeny azóta.. Ám így még nem fájt soha sem. (Anno mondta a Doki, hogy nem focizzak vele, mert azt nem bírja majd. Porcleválásom volt az alsó részen..)
    Nem mondom, tettem érte az elmúlt napokban, hogy most álljt parancsoljon..
    3 farmomon még termelek, de várhatóan ma estére befejezem, majd jöhet a beadogatás.
    A kicsin fogtam bele, mert ott nem fog a felhősor összejönni.
    Estére irány Debrecen, holmi kanaszta csatát elvégzendő.... (Te még nem tudod, de ilyennel is szoktam foglalkozni...:):))
    Eddig nem volt időnk erre sem. Majd a hosszú hétvégi estéken....lapozni fogjuk újfent az Ördög Bibliáját...:D

Utoljára szerkesztett: 4.9.15
    _Ilona49_ és Hölgy-világ kedveli ezt.
  3. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Nahhhh...akkor erősen használatba vetted.....most akkor pihentetni kell.....arra alkalmas
    a kanaszta csata! Ezt a játékot nem ismerem!
    Jó csatázást kivánok!

4. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Nem figyeltünk rendesen, és egy kicsit túltermeltük a növényeket.Majd kapunk érte valamit.
    Holnap reggelre kész leszünk mindhárom farmon,...addig a felröppenők is meglesznek.
    Már majdnem minden titkos kint van, este 22 körül be is érnek.
    Pörgetések nem igazán jöttek be,..majdnem mindig turbó.

Koppi,..még van párnap vissza,hátha összejön ott is.

5. Csacskamacska

Beértek itt is az ólak, fák. Ólak: narancs lúd, narancs szamár, kivi, 2 galamb. Fák: XL-s és XXL-es bodza, bükk, sárgabarack, fenyő..
    Megyek megnézem a Kotkodán is!

Tündi1001, Hölgy-világ és zsozso577 kedveli ezt.
  6. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Én a pörgetésekkel nem is foglalkoztam.....egyelőre gyüjtöm őket.....aztán , ha akció lesz
    akkor hajjjrrrááá!
    Kiváncsian várom a titkos-eredményeket.
    Nekem még a menüben titkosodnak....majd kiteszem őket, ha végeztem a kicsiken is... lehet,
    hogy csak az event végén!
    Remélem, hogy a Kotkodán egy kicsit jobbakkal lát el a rendszer

7. Csacskamacska

Egy fokkal jobbak lettek a Kotkodán, lett egy teknősöm is.
    Felhősor reggel be lesz üzemelve, mert 36 felröpi hiányzik. A reggeli aratásnál ennél sokkal többnek kell összejönni.
    Kis farmikon s szereztem kütyüket, jó lesz cserealapnak.
    Holnap szombat, ne keljetek korán, pihenjetek jól!
    Jó éjt! :)

zsozso577, Hölgy-világ és Tündi1001 kedveli ezt.
  8. Koppi

Sziasztok !

Megjöttem. Kikaptunk kétszer is. (Zsozsó, remek kis játék ez amúgy.)(A feleségem mindig az ellenféllel van, mindig egymás ellen játszunk)
    Ma nem volt szerencsénk. Jól elvertek bennünket. Egyszer 5600 majd a rájátszásnál 2000 ponttal. (10000 pontig megy az első játék, majd 5000 től kezdődik a második...)
    Ám ha valami nem megy akkor nem megy. Most vesztettünk. (Igaz ebben az évben talán először...)

Jó éjt nektek.... (a villannyal nem foglalkozok, mert mozgás érzékelős...)

zsozso577 és Hölgy-világ kedveli ezt.
  9. Csacskamacska

Jóóóóó reggelt!
    Nyomott az idő, alvásra kényszerítő, így megértem, hogy még senki nem jelentkezett ma.
    Kopi, így jártál, de tudod, a szerencse forgandó!
    Event letudva, felhősor beüzemelve. Kakukkolok ismét 20 óllal, mert nagyon fogynak ezek a dögök.
    Sok dolgom van délelőttre, így összekapom magam és hajrá!
    Legyen szép és jó a napotok! :)

zsozso577, Hölgy-világ és Tündi1001 kedveli ezt.
  10. Tündi1001

Szép napot mindenkinek!
    Van ahova még 11 felröpi kell van ahova 70,...ez ma még meglesz.

Ólaknál ami említésre méltó az a Hódvár++ 5db,...no meg egykét sárga terményes.A 15-ből azért egy valamire valót elvártam volna!
    Fáknál semmi jó vagy jobb,...Japán nas. 5....Kowhai...Kökény....Amherstia...Majomkenyér....még 10 bahás bent van, a többi xl és xxl A-Z-ig,..naná hogy lett Szivar xl is.

Ebben az eventben legjobban a CSP dobott fel,..régen volt olyan event hogy a CSP nőtt, nálam eventkor általában mindig csökkenni szokott.
    Időjárásjelentés: 16 fok,..idebent 26.

11. Csacskamacska

Akkor inkább maradjatok benn Lajos! Titkoknál mindig reménykedik az ember, de ritkán csurran valami jó! Miért nem tudják már kivenni a hódot a nyereményekből? Dunát lehet velük rekeszteni már! A csp mindig jó, szükség van rá! Hol gyarapszik, hol meg apad, de ha nem gyarapszik, akkor miből apad?
    Rakott kelkáposztát csinálok és porszívózok, valamint farmozom szimultán....

12. Hölgy-világ

Hölgy-világ Fórum veteránja

Jó ebédhez, jó nóta szóljon.
    Ma vizes blokkot takarítottam,fél évente kipakolom a fürdőt,elhúzom a mosógépet,csöveket, és minden sarkot-zugot alaposan átmosok,felsikálom a követ.Minden évben, félévente cirkusz van belőle, pedig már be se jelentem előre, anyus mégis felhúzza az orrát érte,s ebbe jobban belefáradok,mint magába a takarításba. Cserébe, kaptam finom gyümölcslevest, és mustárosan sült oldalast - céklával,ebédre. Nagyon jól esett..:p Még nem tudja,de jövőhéten kedden, a konyhát is szétpakolom,átsuvickolom.;)
    Ez az event kész ráfizetés, állandóan strucctojást kér hórusz, már vettem,mert a sajátot rég eldézsmálta egyiptomi istensége, de ez egyben az utolsó alkalom amit erre az eventre költöttem,nem fogom befejezni.
    Basztet kész, virágvázából hiányzik az utolsó 4 feladatsor, papirusz tekercsekből pedig a legutolsó ami a felhőt adja, de hórusznak köszönhetően nem lesz beváltva.
    Különben meg mondjanak akármit a Moderátorok, a rendszer ha valamit mégsem kérünk, 2 óra múlva (vagy egyel tétellel később) ugyanazt a tételt kéri,amit előzőleg elutasítottunk.>:(

Tündi1001, zsozso577 és Fatther kedveli ezt.
  13. Csacskamacska

Így igaz Ildikó! Strucctojást elutasítottam, hamarosan jött újra. Amint olvasom, ma megint elemedben voltál! Takarítani én is takarítottam, úgy átlagosan. Nálam nem lehet így szétkapni a fürdőszobát, mert ami benne van, az mind beépített. A mosókonyha meg annyira kicsi, hogy fél óra alatt mindent át lehet sikálni benne.
    Esik az eső szép csendesen, ma már locsolni nem kell. A kis farmokon várok még néhány felröpire és azokon is lesz 2-2 kütyü. Tudatosan nem csinálom meg a kis farmokon a felhősort, mert akkor még többet ülnék a gép előtt és azt nem akarom. Ott csak azt csinálom, ami csábító, értékes, jó ajándékot ad. Nem hajtok arra, hogy minél hamarabb szintet lépjek, így a komforton termelgetek.

14. Tündi1001

Mindenhol befejezve, egy két nap pihentetés.

Jó éjt!

zsozso577 és Fatther kedveli ezt.
  15. Koppi

Sziasztok !

Ma este is kanasztáztunk (volt mit bepótolni.) Igaz, most másik házaspárral.
    Sajnos most is vesztettünk. Szintén kétszer. :(
    Ám vigasztalódom azzal, hogy másban szerencsésebb leszek......;) ;) (Mit nekem már egy kis kaland 62 évesen?? :D)

Itt a Koppin kész vagyok. Reggel befejezem a másik kettőn. Mindenütt csak a kincs hibádzik, de hosszú érésűvel operálok...
    A kis Koppin részlegesen csináltam meg. A lényeges cucc, összejött..:)
    Jó éjt Nektek ![​IMG]

zsozso577 kedveli ezt.
  16. aranymálinkó

aranymálinkó Törekvő

Jó reggelt!
    Megértek a titkok, valami új elnevezés kéne nékik adni,mert semmiféle titokzatos, és meglepő nem 'született'. Mondjuk kacagó ólak, jó eléggé silány de kora reggel van! Szárnyas különítmény érkezett: 2 galambodú, kakasülő,piros pulykaól,narancs tyúkól. Milyen jó má' így a 90 szinten,kell a tyúk + pulyka, még a BP is leírja, mivel az állati gőzösön értékük=0. Jajj,el is felejtettem ++hódot nem kaptam!
    A fák is csupa extra xxl tüzifa,2 csemete még érlelődik, szigetre most reggel pakoltam ki hadd szellőzzenek,de nem várok semmi meglepetést. Másik farmon még nem jártam..

17. Hölgy-világ

Nem azért,mert oly nagyon unatkoznék, de megosztom veletek a nagyszerű ajándékokat,hogy osztozzatok velem örömömben(?!):
    - farmra érkeztek: tölgyfa, sárgabarack, mandula, sárgabarack, bodza, sárgabarack, tölgyfa, sárgabarack, tölgyfa, bükkfa;
    - szigetre érkeztek: gránátalma, tamarindusz(!), gránátalma, licsifa, pisztácia, gránátalma, licsifa, brazildió, gránátalma, avokádó, licsifa, pisztácia, szentjánoskenyérfa, pisztácia, gránátalma.

Érzitek a visszatérő motívum ritmikáját? Ez a BigPoint ujja!! :D

18. Csacskamacska

Jó reggelt!
    6.40 körül felébredtem, arattam, vetettem és visszafeküdtem. Most ébredtem...vasárnap van, megtehettem és az eső meg zuhog.
    Szép napot Nektek!:)

zsozso577 és Tündi1001 kedveli ezt.
  19. Hölgy-világ

Szép napot!
    Jelenleg eső elállt, ebéd fől-sül, süt a napocska,15 fok, közepes szél. Csacska felkelhetsz..;):music:
    Jönnek a gyerekek, biciklizést nem úszom meg, Mama meg ízekre kóstolgathatja legkisebbik unokáját..
    Vidám vasárnapot!

20. Koppi

Szia Ildikó !
    Tudjuk mindketten, hogy a szivünk tart itt bennünket, mert bár elég nehéz az előrejutás, de kezd ellaposodni a Játék.
    Eventből ki eventbe be. Köztes részen, meg töltögesd a Pajtát.
    Oly régóta ígérik az egyszerűsítést az égig érő paszúlyon is. Valahogy csak nem akarnak semmi változtatást hozni oda.
    Csak kóvályogsz a nyíllal az egyik oldalból a másikba, nehogy már egyszerű legyen.(Lásd a régi gyorsaratás funkciót, amit gyorsan meg is szüntettek, ugyanis csupán kisérleti jelleggel vezették be. -én a szerencsések közé tartoztam anno, így érzékelhető lett számomra a különbség.)
    Bár én egy szót sem szólok, mert a 4 farmom közül 1, azaz egy darab majomkenyérfa lett, de ettől függetlenül aránytalan a titokfák érkezése. Az ólakról nem is beszélve...
    Most a Baha fő oldalán csak xxl-es fát raktam ki + kisföldet. Kissé lemaradtam mindenhol.
    Tűnődöm, hogy érdemes e feladatsorokat csinálni - de ha nem, akkor mit termeljek, fiaztassak stb?
    A paszuly meg csak nő és nő....Már régen nem nézem, hogy mit is ad, mert nincs idő rá. Csak katt az egérrel, vagy az "enterrel" és irány tovább...
    Szia !
    Na bezzeg én 10 kor keltem föl. Olyan jól esett lustálkodni kicsit.

Nem mellesleg, de befejeztem az eventet...:)

Utoljára szerkesztett: 6.9.15
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.