Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. PityuGeri

PityuGeri Fórummogul

Szép napot mindenkinek! :)
    Képzeljétek 3-kor akartam kelni aratni, de a telefonom nem találtam, hogy állítsak ébresztőt, mondom akkor majd kelt 7-kor, mert az minden hétközbe be van állítva. Hát rendben meg minden, annyit nem sajnálok még, de kelt a telefon, mondom kéne aratni, átfordulok a másik oldalamra és délig megint aludtam xD Mondom ilyen nincs :D

2. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Ezek szerint van..., ne bosszankodj, kész leszel, ha a továbbiakban szorgoskodsz!
    Szép napsütéses az idő, jó kinn lenni. megyek is és a kertben tevékenykedem.
    Era, nekem is segítettek a banner feltevésében, mert magamtól nem ment.

3. PityuGeri

PityuGeri Fórummogul

Úgy lesz, de ha valamelyik nap 28 fokra kelünk, elmegyek strandolni és lesz megint holt nap :) Majd a munkásokkal úgy gazdálkodok ami jön a 2. feladatból :)

4. Hölgy-világ

Hölgy-világ Fórum veteránja

Csacska középre kell már csak igazítanod! Jobbra fent nevedre katt, aláírásban kijelölöd a bannert(bekékül), s a szövegszerkesztéshez tartozó ikonsoron megkeresed a sorba rendezést( linkbeszúrás-láncok után van)arra az ikonra katt, és megjelölöd a középre zárt lehetőséget, aláírást oké-menti a változtatásokat és kész.
    Pityuri ellenőrzi jól írtam-e le,én is csak tanulgatom..:)

Csacskamacska kedveli ezt.
  5. PityuGeri

PityuGeri Fórummogul

Tökéletesen írtad :) Legalábbis a régi rendszerben ez így tökéletesen működött, most nem tudom, mi pontosan a helyzet, de valószínűsítem, hogy ebben nem volt változás :)

6. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Sziasztok !

Ma kissé elszámoltam magam. Reggel elvetettem a magokat.......és délután 5 kor leszedtem. Volt ideje beérni, főleg azért mert vízzel és trágyával csináltam..:(
    Nem mondhatni, hogy gyorsan haladok.... ;)
    Hideg van ! Valaki csukja be a hűtőajtót....fázom...[​IMG]

mebajah és Csacskamacska kedveli ezt.
  7. PityuGeri

PityuGeri Fórummogul

Szia Koppi! :)
    Véééégre nem vagyok ezzel egyedül! :D
    Én is csak 3660 növénynél járok + ami be van vetve a fődembe... én éjjelre vizeztem h érjen be 3-ra aztán délbe arattam le xD

Anya volt a városban, hát én is erősen ajánlom hogy aki kinyitotta sűrű bocsánatkérés közepette zárja be és még a napot is fel lehetne kapcsolni kicsit, lehetőleg a 30 fokot adó fajtából!

8. Csacskamacska

Ildikó köszönöm! Megcsináltam, nem is vagyok olyan béna!;)
    Fiúk, remekeltetek ma, de majd holnap behozzátok a lemaradást, mert ügyesek vagytok!:)
    Voltam szedtem szilvát és barackot, meg almát, most csinálom a szilvás gombócot, holnap meg lekvárt főzök.
    Szavazok a napra, jó időt akarok!!!:mad::mad:
    Lépek, mert megfőtt a krumpli.

PityuGeri kedveli ezt.
  9. PityuGeri

PityuGeri Fórummogul

Legyen igazad :)
    Én ma madártejcsit főztem, meg sütöttem mini bagettet hotdoghoz :) Jól elment ez a nap is,
    közben meg néztem ahogy nő a gaz :D

10. Csacskamacska

Az is jó munka! És láttad hogy nőtt a gaz??
    Megyek mert vár a gombóc.:)

11. PityuGeri

PityuGeri Fórummogul

Igen, szépen-lassan-komótasan :D És 4 óra múlva ismét arathatom :)

12. Hölgy-világ

Szép estét!
    Örülök a sikerélménynek Csacska!

Fázósoknak üzenem,ma 21 fok volt, ideális, szelet foghatná be valaki dunsztosüvegbe,s jó szorosan zárja rá a tetőt.

Földijeim,kedveseim szedermálna bokrot keresek! Ha tud valaki,eddig egy debreceni kertészetet találtam de az nagy tételben árul csak
    Esetleg ha volna valakinek,szivesen átvennék két tövet,vagy tud mondani olyan árudát ahol egy-két tövet is adnak. Koppi esetleg kérdezz már rá Bösziben, Tanzi Szoboszlón kérlek benneteket Please!

13. PityuGeri

PityuGeri Fórummogul

Én nem vagyok fázós, az északi sarkról jöttem, de anya asszonta amit mondott, mondjuk ő eléggé fázós... nem hallgatunk rá többé ilyen ügyben :D xD

14. onagger52

onagger52 Fórum császára

Sziasztok!
    Én ,eg csak bosszankodtam egészen dél óta. Az istennek sem tudtam bemenni egyik farmomra sem. A végén még a régebbi kiadású Flash Playrt telepítem vissza. Amióta az új van, azóta sokat kínlódok a belépéssel, a területváltással, nem beszélve a fórum megtalálásáról. Még aratni és vetni is csak részletekben sikerül. Na mindegy. Majd holnap belenézek a gépem lelkivilágába és remélem rendbe tudom majd tenni. Gobio55 már fél órája akat egyik földről a másikra menni, de nem tud. Csak forog az a virágocska. :(
    Jó éjt!

mebajah kedveli ezt.
  15. Csacskamacska

Lehet a gépeddel van valami, mert nálam minden működik, bár kicsit lassú. A térképre kattintva megy lassan egyik földről a másikra.
    Ildikó érdeklődöm, de nem biztos, hogy találok.
    Jó éjt mindenkinek és vidám ébredést!

16. PityuGeri

PityuGeri Fórummogul

Face-s csopimban is sokan panaszkodnak ilyennel, csak tudd, hogy nem vagy egyedül :)
    Bár a kergét rendezgettem és akkor nekem is kicsit akadozott, de nem tartott sokáig ^_^

17. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

mebajah kedveli ezt.
  18. PityuGeri

PityuGeri Fórummogul

mebajah kedveli ezt.
  19. Csacskamacska

Jó reggelt!
    Már megint a fiúk voltak a fürgébbek, de nem baj! Hétfőtől majd nekem is korábbi lesz az ágyból való kiugrás.:(
    Szépen süt a nap, igaz csak 12 fokot mutat a hőmérő.22-24-et jósolnak, kellene is, mert még jó lenne ha öreg csontjaimat melengetné!
    Pityu, volt éjszakai aratás?
    Jó búzázást!:)

20. Hölgy-világ

Szervusztok!
    Ma már 4-kor kipatttanttant a szemükém és első aratáson túlestem,majd a kávén és azon gondolkodtam mit is kezdjek magammal. Ebéd még fél óra és kész,majd kitántorgok az árokba,és rendbe rakom,majd vagy a ribizlinek esek neki,vagy a szőlőnek.
    Nem írtam mert..hétfőn volt egy picinyke balesetem melyben sajna a sérves oldalam megrándult,elmúlt 2 napban erősen az ágyat nyomtam,tegnap már volt kis serte-perte,így ma belevethetem magam a gazolásba..
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jájj..lotyogok itt csak,lényeget meg nem is írom. volt egy óriási tapasztalásom!
    Van egy másik farmom nekem is, Hajdúságiak már találkoztak vele, ott tegnap este adom be amiket köll,és szembesültem ama ténnyel,hogy nincs a pajtában egy fia szeder se, de még csak szederfa se!
    Ezt a blamát,mikor minden fafajtából min.3 ki van rakva a földekre állandóra. De még csak nem is hiányzott a farmról..:pxD

Utoljára szerkesztett: 28.8.14
    PityuGeri kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.