Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. onagger52

onagger52 Fórum császára

Köszönöm az itókát ebben a Zesős időben. Oly szomorú minden, ha kipillantok az ablakon. Hideg nincs, de az egyebek...
    Farmaranyfa nálam is elkelne egynéhány, de nincs. Ebédfőzés megyeget, no meg a várás a család fiatalabb tagjaira. Majd szép lassan összejönnek nálunk. :)
    Szép napos napot mindenkinek!

patakvera és Tündi100149 kedveli ezt.
  2. delfin929

delfin929 Fórumprofi

Szép napot Mindenkinek!
    Tanácsot kérek: mit tegyek, hogy a nátha végre elhagyjon? Napok óta kínlódok (orrfolyás, dugulás szétrobbanó fej, stb.). Citromos tea, vitaminok sem igazán segítenek. Forralt bort még nem próbáltam, lehet az kéne? Ma a férjem letiltott a munkákról, azt mondta maradjak nyugton, a munka úgyis megvár ;). Tulajdonképpen igaza van.

Tündi100149 és Csacskamacska kedveli ezt.
  3. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Kicsit megbántva érzem magam. Lajostól nem kaptam semmit. Itóka csak a pasiknak jár? Nekem semmi, se egy tea, se egy szál virág, se puszi, se pá...:(:(
    Csilla, türelem, én már 3 hete kínlódom, most már egészen jól vagyok, de még mindig nem tökéletes. Az általad említettek mellet lámpáztam sokat, nekem ez tett jót, ettől lett "kisebb a fejem", már egész kicsi, de még van és ez a lényeg...xD A férjed bölcs ember, fogadj neki szót és pihenj egész nap!
    Tihamér, jó unokázást!:)

delfin929 és Tündi100149 kedveli ezt.
  4. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Ezer bocs és egy anya m...!
    Sok[​IMG] neked!
    [​IMG] [​IMG]

A virágon és a koktélon tessék osztozni,van itt még hölgy bőven,és jut is belőle!

Csacskamacska és delfin929 kedveli ezt.
  5. Hölgy-világ

Hölgy-világ Fórum veteránja

Szép hétvégét kívánok!
    Nem vagyok függő,ezért gyorsan learattam a fákat,rendbe tettem az állatokat,elolvastam az esti termést a fórumon.
    Készítettem meleg reggelit,és bemasíroztam tv mellé nemzetközi házvadászokat nézni,mert szombat van. Remélem meg vagytok elégedve.. 10-kor nekiveselkedtem a porszívónak, majd elmentem sajtos bundáskenyeret kreálni a kelkáposzta főzelékhez.
    S most felléptem aratni.. :) De megyek is tovább,mert kezdődik: Ház a tónál az egyik csatornán, majd utána kimegyek talajlazító gyakorlatokat végezni,mert szépen süt a nap..

6. Csacskamacska

:):):)Most így nézek ki Lajos! Köszönöm szépen!- ill. köszönjük szépen a lányok nevében is!
    Ildikó jó szórakozást és utána jó talajlazítást! Nálam csak kar és láb munka van, fakanál mozgásával a karjaimat tartom edzésben, lábmunka pedig, konyha és étkező közötti szaladgálás, mert a gép az étkezőben van és ugye 18 percenként szól a kakukk.xD
    Jó étvágyat mindenkinek!

Utoljára szerkesztett: 27.9.14
    Tündi100149 kedveli ezt.
  7. delfin929

delfin929 Fórumprofi

Jól néznek ki a koktélok, Lajos!!! Lehet, hogy innom kéne? 1-2 után nem lenne gondom a náthávalxD.
    Csacska, jó kislány vagyok, és szót fogadok a férjemnek, ma csak pihenés. Most már a könnyeim is potyognak, annyira tekeri az orromat a nátha.
    Tenyésztek egy kis kakukkot, pár ezer db sima van a pajtában. Meglátom, mire jutok.

8. Csacskamacska

Csilla, megsúgom Neked, hogy amikor a torkom fájt, gargarizáltam egy kis hp-vel. Hatásos volt!;)- hatott mindenre..
    A tészta sütése van hátra, egy kis gyors kavart, dióval, mazsolával. Kis vanillincukor, kis fahéj....
    Gyönyörűen süt a nap, kellemes az idő, jó kinn is lenni. Ha holnap is ilyen szép idő lesz, akkor egy kis kirándulás van betervezve.

delfin929 kedveli ezt.
  9. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Sziasztok !

A mai napom távírati stílusban eddig.: reggel ébredés kávéfőzés utána miegymás, na ezt a miegymást gyorsan abba kellett hagynom, mert le kellett menni a ház elé, holmi parkoló autók ügyében, kideríteni ki kihez tartozik, mert jöttek az útfestő munkások és mindenki it el kellett küldeni (Azt mondtam már, hogy felújítás alatt van az utca), utána vizes Mester a jövő hétre ígérte az érkezését e helyett megjelentek a mai napon.
    Gyorsan le kellett zárni itt ott a felmenő és visszatérő ágakat ehhez elő kellett keríteni bizonyos kulcsokat...
    Szóval volt mit tennem . Az előbb fejeztem be az ebédet amit a fiam kreált. Paprikás csirkét csinált kissé másképp, mint ahogy szoktuk, de remek volt.....
    Most zúgok tovább és meglátogatom hőn szeretett anyósomat, vivén nekik némi harapni valót...:)
    Nem foglalkozom a mostani kakukk tojival...Nincs időm...

Nálunk reggel óta ezerrel süt a Nap....:)
    Sziasztok...én jobbra el[​IMG]

Tündi100149 és patakvera kedveli ezt.
  10. delfin929

delfin929 Fórumprofi

Nem bírom a hp-t (a sima p-t sem), más megoldás után kell néznem;).

11. Koppi

Szia Delfin!

Pedig sima forró teába kicsi HP, igen ütős módszer a takonykórnál...:)

Csacska !
    Ne izélj már azzal a mazsolás tésztával, a nyálam kicsordul utána...

12. Csacskamacska

Csilla, nem kell lenyelni, csak gargarizálni..a fiúknak meg nem kell elmondani, hogy nem nyeltük le.;)
    Kopi, nyissad az ablakot! Fénypostával küldöm!:) Kitartás a munka területén, kedves anyósnál pedig mosolyogni!:)

13. delfin929

delfin929 Fórumprofi

Köszi, ezt még nem próbáltam, teát citrommal meg cukorral iszom.
    Esetleges mellékhatások vannak ;)?

Csacskamacska kedveli ezt.
  14. Koppi

Ütős a hatása....mint a ló rugás....:D

delfin929 kedveli ezt.
  15. onagger52

onagger52 Fórum császára

A betegeknek javaslok védőitalokat, melyek vitamint tartalmaznak. Van több kiváló ilyen nemes gyógyital, ezek nagyobb mennyiségű A, B, CS, K, SZ, T vitamint tartalmaznak. Részletesen:
    A - alma, B - barack, Cs - cseresznye, K - (Vilmos)körte, Sz - szilva, T - törköly.
    A mai napom főként a főzés nevezetű tevékenység gyakorlásával telt.
    Napsütés? Az meg mi? Ilyenről itt nem is hallani. Esőről annál inkább. :(
    Mindenkinek, aki valamely nyavalyával küszködik, gyors gyógyulást kívánok!

Utoljára szerkesztett: 28.9.14
    Csacskamacska kedveli ezt.
  16. PityuGeri

PityuGeri Fórummogul

Szép estét mindenkinek! :)
    Megvolt a nap... egyházközségek napján megkajcsiztunk, fincsi kacsazúzapöri volt krumplival, ubival és friss kenyérrel, mmm :)
    Utána elmentünk a várba nézelődni, már nem volt akkora a tömeg mint az első nap, de még mindig sokan voltak, lévén a hónap végéig (a mai MiNapban meg már azt írták hogy október végéig) ingyen lehet belépni :) Aztán mentünk a közeli kisgergelybe fagyizni, oreósat és sárgadinnyéset ettem, az oreósba jutott egy darabka keksz, nagyon finom, nem tudom mit lehet ezen nem szeretni :D Kicsit kesernyés, de a benne lévő nagyon édes krémtől lesz teljes a történet, ez esetben a fagyitól lett jó a fincsi keksz :)
    Most pedig épp töröm be az új muffinsütőm, készül az első adag fincsiség, nutellával megkenve isteni vacsi lesz :)

17. Csacskamacska

Vitaminok töm keletét fogyasztom, A,B,C,D, E, É, F.....stb, innen már a többire nem is emlékszem....imbolyogva topikot elhagyom, jó éjt! - talán az ágyat megtalálom..

Tündi100149 kedveli ezt.
  18. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Hogyha semmi nem használ,akkor igazán ki kellene próbálni a forralt bort.
    Mindennap háromszor három decit háromszor !:mad:
    Mindenkinek jó éjt! És jó reggelt!:music:

PityuGeri kedveli ezt.
  19. Koppi

Hahó !

Megjöttem...
    Geri választékos az beszéded és kiváló a helyesírásod. Ha így haladsz sokra viszed.

Tihamér !
    Mi egész nap napfürdőztünk...remek időnk volt. Olyan igazi októberi, mert a napo is kellemes volt lenni és kocsi sem főtt fel.

Lajos!
    Van benne valami amit írsz, de akkor sem kedvelem a bort, sem melegen sem hidegen..

Csilla !

Fontold meg a HP-s összeállítást...:)

Ma este kanaszta nap volt. A kedves ellenfeleinket kétszer jól elpáholtuk... Az első körben 5 játékkal elértük a 10000 pontot, pedig közben kétszer is vesztettünk.. Az utolsó kört 4900 ponttal hoztuk...
    Volt jolie kanasztánk is...:)

Elszaladt az idő...Megyek is szundikálni, mert fellőtték a pizsimet..
    Jó éjt Mindenkinek..:)[​IMG]

delfin929, Tündi100149 és PityuGeri kedveli ezt.
  20. onagger52

onagger52 Fórum császára

Jó reggelt mindenkinek!
    Az este némi Bor-Alma párlattal, mint multivitaminnal kezeltem magam. A hp jó volt. Az utóízét vacsora után kis mennyiségű hegylevével tüntettem el. Veres színű, száraz, kissé fanyar, tán még Lajos sem hagyná ott a poharat teli, ha inna belőle. Mindenesetre MZ/X közbenjárását kérve, egy kólásüvegnyi mennyiséget - műanyag palackban - kitettem az erkély korlátjára. Remélem fénypostával odaér.
    Mindjárt beérik a karfiolom, megyek oda aratni. Hm! Nem is tudom.... Középérésű? Hosszúérésű? Minek számít 10 óra? Alvásból nekem rengeteg, két levegővétel közti szünetnek a fele is túl sok lenne.
    Szép napot mindenkinek!

Tündi100149 és PityuGeri kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.