Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. onagger52

onagger52 Fórum császára

Jóóóó reggelt ifjúság!
    Lassan ment most a farmokon mindennemű munkálat, de legalább be tudtam lépni, mert este kivágott, aztán vissza sem tudtam magam lopni. Nagyon szakadozottan megy minden. Aratástól kezdve bármeddig. Fórumra meg nem is lehet akármilyen böngészővel feljönni. Ez a Gizi nagyon válogatós lett.
    Jó idő van bent, kint nem tudom, ma még ott nem voltam. Majd megyek hat felé élelmiszerért. Aztán később ismét, mikor a friss röfihús megjön, majd azt követően megint a doktorhoz. Isten bizony, amióta nem járok robotba, többet voltam orvosnál, mint az előző öt évben összesen. :( És ami a legrosszabb, okkal, nem ok nélkül. Lajos erről - is - biztosan többet tudna mondani, mert régebb óta nyugállományú, ha nem is a farmokon. :)
    Legyen szép napotok!

Tündi1001 és aranymálinkó kedveli ezt.
  2. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Jó reggelt kívánok!
    Napsütéses szép napotok legyen!

aranymálinkó és Tündi100149 kedveli ezt.
  3. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Sziasztok !
    Itt kissé hűvös van bent a szobában. Pontosan olyan mint a kedvem a titokólak beérése után, ami negatív csúcsot döntött.
    10 ólból nem, hogy nem lett semmi meglepi, hanem lett 2 tyúk lett az egyik narancs, a másik rózsaszín....Így a 94. szinten...:(
    Klassz. >:(>:(
    Nem is tudom, hogy zsinórban a sokadik eventet gyűröm és eleddig nem volt kellemes meglepi.
    Kell ez nekem?

Utoljára szerkesztett: 3.10.15
    Fatther és aranymálinkó kedveli ezt.
  4. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Benéztem....egy kicsit....de megyek is napi rutinomra...tovább!

Eventet....egy malackás kivételével kivégeztem....a titkosokat még nem tettem ki!
    Lehet????...este ki is teszem őket!

Koppi....ne...neeee kövezz meg.....de a rózsa-tyukól miért nem jó?
    Én titkosból még egyetlen-egy rozsaólat sem kaptam!

Most a cserét kihagyom....nincs időm felmérni, hogy mi is hiányzik !
    Azt viszont meglepett, hogy a Kintorna nincs benne a cserélhetők
    között és nekem az hiányzik a felhőmről.....sajna igy marad!

5. aranymálinkó

aranymálinkó Törekvő

Szervusztok!

Koppi igen kell, fogadjunk,hogy rózsaszín tyúkólad még nem volt,és kitenyészteni se voltál eddig hajlandó,ugye?! Én pl. dugulást elhárítottam a konyhában, nem volt elég a szifon takarítása,az S alakú műanyag cső takarítása,a falban lévőt kellett nagy nyomású vízzel kiveretni. S ha már szét lett pakolva a főzőfülke,akkor már nagytakarítást rendezett anyum. Meg mentem a becses férfirokon helyi adóhivatali vállalkozási mizériáját intézni. Hol van még a sajátom intézése?? Hazaérve leváltottam szülémet,folytattam gáztűzhely-elszívó-mikrohullámú sütő suvickolásával. Szóval igenis kell az a rózsa tikól,te addig játszottál,legalább is nem írtad,hogy küldetésre autóznál ma!
    Most felugrottam aratni, megvan a felhősor,kész vagyok ezen a farmon az eventel,lényeges korallka túltermeléssel, de sebaj,hátha be tudom váltani még 40 hegymászó izére,amit a malom őröl,és akkor 12 titokólam lesz.Abból csak akad egy teknős,meg egy kacsacsőrű,hogy be tudjam gazdakörit fejezni.Jégmadárról nem is álmodom..
    Hölgyike még gyűri az eventet keményen, míg el nem unja.. Itt látszik meg, az esőerdőnyi területtel több ültetési lehetőség.
    Pihentem,megyek kávét főzni,mosogatni, konyha étkező részét takarítani..

_Ilona49_, Hölgy-világ, Fatther és 4 más kedveli ezt.
  6. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Igen Tihamér én már 2005 Május óta vagyok ilyen dologtalan.Bár csak ne így lenne,..ez van ezt kell szeretni vagy elfogadni!
    Nem unatkozom mert még géppel varrni is képes vagyok,..meg minden munka az enyém.
    El kell ismerni hogy romlásnak indultunk,..habár 2005 óta csak 2x volt valami ami egy kicsit komolyabb de az is rendbe van azt hiszem,..hogy meddig azt nem lehet tudni.(könnyű a jó borból ecetet csinálni) hát mi is így járunk!
    Most biztos gondolod rólam,..a jó s... sokáig eláll!De a rossz nem annyira!
    Mikor valahol fáj,..akkor valahogy megnyugszom ha megtudom mi okozza.

Még döcögünk az eventel de már más növényt ültetünk,..a disznós harmadik kimarad,..meg lehet hogy még egy.

Tele raktam a cserélőst mindhárom farmon,..hátha Koppinak tudok összehozni egy Teknőc Ernőt!Te csak örülj a rózsa ólnak,..megértelek rábeszélni a neon ólakra is.:pDrukkolj a teknőcért!!!!!
    Én barimar-tól (Marikától) kaptam egyet most már van mindhárom farmon.

Ildikó a remény haljon meg utoljára,..nekem is lett 2 Jégmadaram!

zsozso577, _Ilona49_, Fatther és 2 más kedveli ezt.
  7. Gobio55

Gobio55 Fórum hercege

Lajos még 30 évig dühöngj - velünk együtt - a birtokokkal itt! Aztán majd meglátjuk, melyikkel is játszunk tovább. De addig mindent bele. Még az sem tart vissza, hogy Koppi egy rózsaszínű ól miatt elégedetlenkedik. Bezzeg míg nem volt neonvilágítás, illetve olyan rikító neonos ólak.... Hiába no, evés közben jön meg az étvágy! :D
    Duguláselhárítás? Ha nagynyomású vízzel kellett kisuvickolni, akkor sokba került. Szakember ingyen nem dolgozik. De eldugult lefolyónál meg nem lehet mosogatni, csak lavórban, vejdlingben, (van aki vájlingnak ösmeri). Az meg megint nem kényelmes. Valamit valamiért. De jobb, ha nincs illen mizéria.
    Doktortól is megjöttem. Nem ebbe fogok belehalni, ami bajom van jelenleg, de nem árt, ha kezelik. Tán meg is gyógyulok. Ha igen, ha nem, tegyem tiszteletemet nála kettő hét múlva. Mondom, hogy túl sokat járok az orvosokhoz!!! :mad:

zsozso577, _Ilona49_ és Hölgy-világ kedveli ezt.
  8. Hölgy-világ

Hölgy-világ Fórum veteránja

:D:music: Szakember?? Tihamér, felénk ennyiért nem jön ki szakember,csak ha falat kell szétverni!
    Megoldottuk a szomszéd nagy nyomást képes előállító akármijével,és locsolócsővel.
    Muszáj volt, másik, nálunk hozzátartozik a télre való felkészüléshez, ez se legyen meglepetés.
    Ragyog a konyha,jöhetnek hétvégén a gyerekek..:) Jövőre nagy terveim vannak. A nyári vendégjárás után elküldöm vízkővetleníteni a gázbojlert, már megbeszéltem a szerelővel, meg próbafűtés előtt/alatt a radiátor- és csőrendszer is el lesz látva vízkő lerakódás elleni védelemmel.
    Még gyűrőm.. közben beköltözött egy kacsacsőrű.

Utoljára szerkesztett: 2.10.15
    zsozso577, _Ilona49_, Fatther és 3 más kedveli ezt.
  9. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Kellemes délutánt kívánok:)

Sajnos most értem ide.Viszont 1 farmnevet kérnék szépen,ahová küldhetem a kérésed.:)
    Legkésőbb cserenap vége előtt odaér hozzád.Nem megszánásból,hanem nagyon szívesen.;)

10. Hölgy-világ

Érik Lajos, érik. Eddig 2 titokból, 2 mosómedve lett.

11. Csacskamacska

Hosszú napom volt, 18 óra körül jöttem haza. Fáradt vagyok, sokat gyalogoltam.
    A titkosokból kibújtakhoz gratulálok!
    Most bejárom a famjaim, meglepi már lett, mert egy jégmadár lett egy titkosból, meg piros és narancs akármik. Fa, csak vonatra való lett, csak a vonat nem jön.

zsozso577, Tündi1001, Fatther és 2 más kedveli ezt.
  12. Hölgy-világ

Sikeresen befejeztem az eventet,felhősor aktiválva, bár kicsit küzdöttem vele mire ki lehetett tenni. Sikeresen beszereztem a lufiról, és kaptam újdonságokat. Aranymálinkó a titokzatosból kapott tikólat,pulykaólat,mosómedvét,békát,már csak a tücsök hiányzik mellőle,no meg a jégmadár. Ezen a farmon most raktam ki őket,reggelre hátha.. Koppi, remélem kissé vigasztal..:) Az a szigeti achachahaha fa is kéreti még magát:D
    Nyugodalmas jó éjszakát!
    Kellemesen eltöltött hétvégét!

Tündi1001, zsozso577 és _Ilona49_ kedveli ezt.
  13. Csacskamacska

Már majd leesek a székről, így elköszönök, jó éjt!

Tündi1001, zsozso577 és Hölgy-világ kedveli ezt.
  14. onagger52

onagger52 Fórum császára

Jó reggelt!
    Megy a fűtés, - csökkenni fog az apró a tárcámban - kellemes az idő a lakáson belül. Aratni még nem kell, megyek tovább.
    Jó napot mindenkinek!

15. Csacskamacska

Jó reggelt Gazdák!
    Arattam, vetettem és most nem jó gazda leszek, mert még visszafekszem. Sötét van, hideg van, az ágy meg jó meleg. Egy kis pótszunyóka jön még.
    Napsütéses szép napot kívánok!

16. onagger52

onagger52 Fórum császára

Éééébresztő! Hajnalodik. Az ég alján lassan felkel a Rézi. Már nincs sötét, világosodik. Hideg sincs, az csak mínusz tíz fok alatt van, addig legfeljebb hűvösről beszélhetünk. Ha én fel tudok ébredni hajnali három előtt, az nen jelenti, hogy másnak is kell, deee itt az idő, most vagy soha ... lehet vágni a rendet kaszával, kapirgálni a kapával, villázni a ganét, almot, szóval van mit tenni és lehet is! :D

17. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia !
    Én is fent voltam már reggel 5 kor, de csak kínlódtam a firefoxxal..:(
    Valami fagyások vannak, majd átjöttem a chrome-ra és itt már megoldódott a belépési gondom.
    Ezért nem jöttem reggel, mert elment a kedvem mindentől. :(
    Elnéztem a panasz topicba és konstatáltam, hogy más is így van ezzel. Megnyugodtam. A hiba nem az én készülékemben van. :)

18. aranymálinkó

aranymálinkó Törekvő

Ha már napsütéses volt, akkor Madárdalos jó reggelt!
    4 órakor még üresen ásított a fórum. :D Ezen a farmon kiváltottam az utolsó feladatsor gyémánt részét, várom mi születik a titkosból.
    Tegnap este a Hölgyikére pattant egy achacha fa,a többi :music: az ólak nem hozott meglepetést nyúl, strucc, 2 farkas.
    Firefox tegnap és az elmúlt napokban is akadozott,és lefagyott főleg ha mozit akartam nézni.

19. onagger52

onagger52 Fórum császára

Gizi napok óta utálja a Tűzrókát és hadilábon állnak egymással. A Chrome megy, megyeget. Csak azért az a furcsa, hogy a BP a Tűzrókára tenyésztette ki a birtokokat és elsősorban ezt is ajánlja mindenkinek. Lehet, hogy a fejlesztői nem tudják? :p
    Én korán voltam, de lehet, hogy egyeseknek a fél négy már nem az. (lásd #6231) Koppi sem érti néha, miért küzdök, küszködök az én szeszélyes Gizimmel. Óvatosan kell vele bánni és megsimogatni, nem ütni-verni a klaviatúrát! Csak finoman, kedvesen. Mert ha megharagszik, akkor úgy járok, mint ma reggel Koppi. Azt meg jobb elkerülni, lehet, hogy csúnyát is mondok, nem csak gondolok.:D

zsozso577 és Hölgy-világ kedveli ezt.
  20. Csacskamacska

Megnyugodtam, akkor az én gépemben sincs hiba, mert nem úgy dolgozik, mint kellene. A lefagyásoktól már felmegy a vérnyomásom. Mozival hasonlóan vagyok, mint Ildikó, pedig olyan jó kis videók vannak.
    nekem a hajnali 6 is korán van, de már fürge vagyok, száradnak a kimosott ruhák és a porszívó is ugrásra kész.

Fatther, Tündi1001 és zsozso577 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.