Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. aranymálinkó

aranymálinkó Törekvő

Szép délutánt!
    Beértek a főnix titokzatos tenyészetek. Hát a jégmadár maradt továbbra is titok, érkezett teknős, kivi, sün, egér, tyúk, juh.Titokfák: amherstia,tamarindusz, brazildió, és 3 pisztácia..
    Vasaltam,egész héten ment lojzi valamilyen mosnivalóval, porszívózás és ablak tisztítás hétfőn,holnap jönnek a gyerekek, Kiscsillagom ki-be fog rohangálni szokásához híven,így a takarítás.. Délután még nem tudom mit csinálok, de azt kint a napon fogom azt biztos.

Utoljára szerkesztett: 3.10.15
  2. onagger52

onagger52 Fórum császára

Lojzi nálunk nincs, csak Mosó Masa. Azt a feleségem szokta etetni. Most nincs száradni való, pedig lehetne, mert kint az erkélyen van némi szél. A gazok a cserépben, ládában hajladoznak. Megint egyedül maradtunk. Este megjött idősebbik fiam, aztán már el is húzott ebéd után Győrbe. Ma lesz érettségi találkozójuk. A húszéves. Rohan az idő, pedig most épp Angie-t hallgatom a Rolling Stones prezentálásában. Muszáj, mert feleségem őnagysága valamilyen igen csak érzelgős .....-t néz a televízióban, ami az én idegrendszeremet igen rongálná. Helyette inkább egy kis (kemény) rock. AZ sokkal élvezetesebb. Előtte Black Sabbathot hallgattam. Az sem túl lágy, mit ne mondjak. :)
    De ez a Gizi, ez a Gizi! Az előbb is úgy kivágtatott a farmról. mint ha felbőszült bika kergetné Pamplonában. Én meg mehettem vissza a kertek alján. Nem szeretem az ilyent!
    Nap hol süt, hol meg inkább elbújik a felhők mögé. De legalább nincs hideg.
    További szép napot!

3. Garabonciás

Garabonciás Fórummogul

Hali !

12 titokólból 2 békató 2 kivi és 1 teknős lett !!! :D
    A titokfák még a menüben vannak.

aranymálinkó kedveli ezt.
  4. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

A titkok már csak ilyenek. Hol örülünk nekik, hogy meg nem annyira. Kopi, 10-ből, hogy lett 5 ól?
    Takarítottam, főztem és a napon tettem-vettem a kertben. Ez az én nyaram. Simogató napsütés napközben, ezt szeretem.

Tündi1001 és aranymálinkó kedveli ezt.
  5. Garabonciás

Garabonciás Fórummogul

Szia !
    Most soroljam fel a maradék (futottak még) ólakat is?
    Tessék: 1 mosómedve, 1 sárga tojástojó, 1 sárga egérlyuk, 1 galamb ól, 1 sárga kacsa ól, 1 farkas barlang, 1sárga disznó ól.

6. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Olvasom, hogy nálatok sem mükszik rendesen a játék????...a böngésző????
    Már a sok-sok hibátol erősen gondolkodóba estem.....kell nekem ez a játék?????
    Ma is egyes farmokon annyira akadozott.... három terültet leszedtem....szünet!
    Nahhh ez a szünet már egyre hosszabb volt....de az már lehet, hogy csak nekem!
    Most másik két farmra szeretnék bemenni.....feljön a hirdetés és lefagy!
    Olyan szinten, hogy rezetelni kellett!!!! Kell ez nekem!
    Én még itt a nagyon nem tettem ki a titkosokat....amikor eszembe jut....akkorra
    már elvetettem!
    A kicsiken....ahol még csináltam....semmi érdemlegest nem adott...kivi és sün
    volt a sláger! Ezeken még egy pink tyukólnak is örültem volna!
    Itt nagyon kellemes idő volt egész nap....éjszakára fagyot mondanak!

7. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Szép estét mindenkinek!

Koppi,..már látom be vagy teknősödve és még a Janzi is küld egyet.
    Mi az,..sárgaságba estél?Nagyon irigy szín!Fesd át őket.Vagy lehet hogy narancsok?

Még hiányzik valamennyi felröpi,..és akkor a röfis harmadikján kívül minden kész,..de jó hogy állatokat nem kell visszapakolni.:D

Már nem sok van vissza a cseréből,...már nem nagyon lesz ajándékozható teknős,..pedig ha még egy jönne akkor valakit megajándékoznék vele!Lehet hogy Ildikó lenne az,Koppi már tele van,...lesz!
    Egyedül a nagyon új ól és fa nincs,..mint tatu,homoktövis,feketefűz barka,nektarin,...azért még egy jégmadár is hiányzik az egyik farmról.

Most nem de akadozott szinte mindhárom böngésző,de főleg a Mozzilla!

8. Garabonciás

Garabonciás Fórummogul

Szia !
    Gondolom Firefox-al játszol, mert nekem is az kínlódik..
    Válts át a Chrome-ra, Operára, vagy a sima Explorerre..:)
    Hidd el lesz sikerélményed !
    Mondjuk a belépő jelszavak a Firefox-on vannak, de hát Istenem ! Elővettem az emlékezetemet...:)

aranymálinkó és zsozso577 kedveli ezt.
  9. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Szia
    Bajban vagyok a böngészőkkel....és igen Firefox-l játszok!.....mondhatni, hogy csak az van.
    Chrom-m volt és az le lett törölve....mondván, hogy sok a baj vele.
    Exploren nekem nem jön be a farm.....meg azt mondják, hogy tele van virussal.
    Az Operát nem ismerem....igy marad a Firefox!....addig ameddig birom idegekkel.

10. Garabonciás

Garabonciás Fórummogul

Töltsd le a Chrome-ot, hidd el jó kis böngésző az. Nekem a gépen ez az alapértelmezett. Nincs bajom vele. :)

11. onagger52

onagger52 Fórum császára

Hmmm! Az Opera és a Tűzróka a Flash Playert nem egyformán kedveli. Ha a Tűzrókával (Firefox) telepítem, akkor az Opera követeli, hogy telepítsem, mert nincs. Ha meg a Chrome vagy Opera alatt telepítem, akkor meg a Tűzróka sikoltozik, hogy nincs! A fene essen beléjük! Az a legnagyobb baj, hogy ha a Firefox megy, akkor megjelenik a plugin-container.exe program, ami felzabálja a memóriát. Azért van, hogy megmentse a Tűzróka alatt futó alkalmazást a külső összeomlástól. Kiírtani sem lehet, mert visszajön. Baromira meg tudja fogni a játékot, lassú lesz, mint a tetű. Ellenben az Opera meg a Chrome alapból sok memóriát foglal el. Szóval nem tudja az ember, hogy melyik kisujját harapja meg, mindegyik nagyon tud fájni. Az Opera a Chrome "egy változata". Nem tudom pontosabban meghatározni. Tudatlan vagyok, pláne számítógépileg. Majd az okosok megmondják a biztos tutit, mert én ugye ....
    Jó éjt mindenkinek!
    És takarítani, meg takarítani! De ha nem tetszik, akkor is tessék takarítani!!! Muszáj, na!

12. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Jó estét kívánok mindenkinek, szervusztok.

Nálam nagyon jól bevált a Comodo Dragon és a Firefox Developer Edition, semmit nem tapasztaltam a nap során az említett hibákból.
    Hosszú évek után megtörni látszik a jég, a titokólakból lett teknősöm és jégmadaram. A fák említésre sem méltóak. Azért meglepőek az ólak, mert ezidáig egyetlen "nyert" titokzatos ólból sem lett kivim, csak a legutóbbi cserenapon sikerült egyezkednem egyik szomszédommal (köszönet érte).

További pihentető szép estét és hétvégét.

Szomorú hír:

retró, akarom mondani a play--back mentes időszak: https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=NG_qF2mHOlA

https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=tbYj71g1QQQ

Tündi1001 és Csacskamacska kedveli ezt.
  13. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Pár dolgot hozzátennék, ha nem gond.

Mind a 3 böngésző "nagyhatalom" saját flash-beépülőt használ, ezért nem látják egymásét. Oprea és Chrome egyazon alapra épül, gyakorlatilag csak apróbb design-elemekben van eltérés, ők ketten így egyazon falsh-t működtetnek. Fox sajátot, és IE is. Plugin container-en belül a flash omladozik össze a Foxban, sajnos nem tudni miért (többet az összeomlási adatokból nem sikerült kihámoznom). Mindezek az összeomlások az új Fox és Flash megjelenése óta történnek. Chrome amúgy hajlamos egyszerre 2 flash beépülőt futtatni (saját Pepper falsh és a gépen amúgy is meglévő Adobe flash) ezért volt/van vele általánosságban több baj, mert ezek alkalomadtán szépen összeakadnak, aztán vagy egyik se teszi a dolgát, vagy egyszerre tenné a kettő és ettől bolondul meg ami meg tud.

aranymálinkó, Tündi1001 és Fatther kedveli ezt.
  14. Csacskamacska

Mára befejezve a munka, jön a pihenés.
    Jó éjt!

15. Zöldfülű62

Zöldfülű62 Fórumszaki

Szia Fatther !
    A legközelebbi cserenapon emlékeztess a kivire !
    Nekem van több is elszórva a 4 farmomon.
    Ma a ketteskén kettő is lett a titokólból, ergo van számodra 1...:)
    Örömmel jelentem Nektek, hogy itt is összejött a felhősor...:) :)
    Jó éjt Mindenkinek !
    Megyek szundikálni.....[​IMG]

Fatther kedveli ezt.
  16. onagger52

onagger52 Fórum császára

Nem, nem gond. Sőt! Köszönet érte. Így teljes a kép. :)
    Sajnos ma reggel is erősen szakadozottan tudtam dolgozni. Aratás közben is meg-megállt a művelet. Kis gondolkozás, aztán folytatódott minden tovább. Féltem, hogy kirepülök, de szerencsére nem. Területváltás is könnyedén ment, pedig ott szoktam elszállni főként. Azt a Gizi nem kultiválja. Ja! Most ipp Chrome az, amivel böngészek. (Napok óta.) Remélem a másik farmon is csak ennyi lesz a gond. Meglátom nemsokára.
    Mindenkinek szép napot kívánok!

17. barimar1969

barimar1969 Járnitanuló

Napfényes jó reggelt kívánok mindenkinek! Az event-tel készen vagyok. Kipipálva. Jöhet a rutin munka. A titokólakból lett teknős, jégmadár, 2 kakas, stb. A fáknál örültem az achacha fa, mombinszílva, a többiből pedig már Dunát lehet rekeszteni. Jó lett volna m. Talál legközelebb. Tegnap unokáztam. Nem hagyott volna aratni, mert az állathangok tetszettek Neki. Annyira telik az idő, januárban 3 éves lesz és megy óvodába. Jelenleg bölcsődés a drágaságom.
    Szép napot mindenkinek, és jó egészséget.

Tündi1001 kedveli ezt.
  18. aranymálinkó

aranymálinkó Törekvő

Jó reggelt!

...csak felugrottam vidám vasárnapot kívánni, húsleves fől, rakott zöldbab sül, gyerekek jönnek ebédre.

Fatther, azért nagy hóhányó vagy tudod-e? :) Na megállj, most árultad el magad, azért is kapsz tőlem is egy kivit! A kacsacsőrűt köszönöm.

Lajos, köszönöm nem kérek teknőst, cseréltem, meg titokból született. Kacsacsőrrel ellátott Fatther.. anyám a palacsinta... majd jövök..vagy nem. :eek:

Tündi1001 és Fatther kedveli ezt.
  19. Csacskamacska

Napsütéses szép napot kívánok!
    Gratulálok a várt titkozhoz, akinek nem sikerült az se búslakodjon, majd legközelebb. Az este kicsit jobban szétnéztem a kis farmokon és találtam olyat, ahol összejött a felröppenő és ki tudtam váltani a titkokat. Zsozsót utánozva, természetesen elfelejtettem kitenni, elvetettem, amikor eszembe jutott, így még a menüben vannak.
    Marika, szalad az idő, hamar nőnek az unokák.
    Ma Debrecenben Mihály napi Nagyvásár, délután kisétálok. A Kézművesek utcájában talán látok valami szépet.
    Legyen jó és szép napotok!

aranymálinkó, Tündi1001 és Fatther kedveli ezt.
  20. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Sziasztok !

Gratulálok Marika ! Pláne a teknőchöz. Kurrens cikk erre..:)
    Nálunk, most 18 (!) fok van és 1 deka felhő sincs az égen... Készülődök a hétfőre..:(

Utoljára szerkesztett: 4.10.15
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.