Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. onagger52

onagger52 Fórum császára

Én meg a pihire készülök. Az ebédhez szükséges rántott cukkini kész. Mártás hozzá elkészült és meghűlt a lekváros táska is. Az új sütőt én is kipróbáltam, ha már a hét elején feleségem letesztelte. De az fehér piskóta volt, ez meg kelt tészta. Olyan, mintha bukta lenne, csak a négyzeteket nem "feltekertem", hanem háromszögletűre hajtottam. Feleségem Őnagysága kérésére módosítottam a formán. Én szívem szerint, meg a hagyományok miatt is, maradtam volna a buktánál. De legyen meg az Ő akarata. Nekem mindegy, ez a forma is olyan jó ízű tésztában lévő meggylekvár, mint a buktáé. :)
    Bejutás a szokásos és alapos takarítás után, bár nem azonnal, de sikeredett. Most átmegyek a másik birtokra, ott is beért a tök. A Rézi is úgy vigyorog, mint a tejbetök. Jó idő van.

aranymálinkó és Zöldfülű62 kedveli ezt.
  2. Zöldfülű62

Zöldfülű62 Fórumszaki

Szia !

Nekem ma nem jutott a pihiből. A másik társasházunkban mesterek dolgoztak a kazánházban, megszüntetendő a nem kívánt csepegést, amikor leállt a kazán. Ugyanis ezáltal elengedte a nyomást és leállt az egész.
    Remélhetően megszüntetik eme hibaforrást.
    Az előbb értem haza és ebédeltem meg. Jóféle serrel borítván az ebédet..:) Ami a követkző volt: párolt rizs és sült, filézett csirkecomb.
    Desszertnek kávé...

aranymálinkó kedveli ezt.
  3. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Szép napot mindenkinek!
    Szia Marika!
    Örülök hogy befejezted az eventet,..annak meg még jobban hogy lett végre,..Rénszarvasod és Jávorszarvas színpadod.:D
    Köszönöm a Teknőc Ernőt,..most már van mind három farmon.

No azért ebbe az eventbe és a cserébe szinte mindenki megteknősödött,meg még jött egykét más,..mint például Jégmadár és Achacha.

Csacskamacska és aranymálinkó kedveli ezt.
  4. onagger52

onagger52 Fórum császára

Mára elég volt. Majd holnap folytatom. Meg akartuk nézni, hogy a hold ma is veres-e, de nincs rá mód. Fellegek leple rejtette el. Setét lett. Nejem keresgél a csatornák között, hátha talál magának jó filmet. Az előbb valami gyilkolászósat nézett, de átváltott egy érzelgősre. Én meg felmegyek a netre, keresek ott valami élvezhetőt.
    Jó éjt mindenkinek!

_Ilona49_ és aranymálinkó kedveli ezt.
  5. Garabonciás

Garabonciás Fórummogul

No, végre !
    A titokfákból lett 1 achacha fa is a 2 tamarindusz mellé...:)
    Köszönöm BP !

6. onagger52

onagger52 Fórum császára

Jó reggelt!
    A viharkedvelő is elégedett. No akkor minden rendben van. A koránkelők korán keltek ma is.:) Én csak kettőkor, de eddig nem volt miért idejönni. Most is csak a fákat, meg néhány ólat lehetett "feldolgozni".
    Szép napot mindenkinek! Semmi csőtörés, semmi háztartási és közlekedési baleset! Csak derű, nyugalom és béke!

7. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia !
    Olyanokból nekem sincs, mint, tatu fekete fűz, homoktövis...
    Lett teknőcöm, de nem Janzitól, hanem Pjotrovovtól.
    Nem kért érte cserébe semmit. Gáláns gesztus volt tőle, köszönöm itt is.
    A Koppi2-őn végre lett egy jégmadár... (Tp. ügylieg és beérés szempontjából, nem annyira sok...,de ha nincs....;))

8. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Jó reggelt mindenkinek!
    Reggeli aratás, állatok ellátása letudva,
    Hétfő esővel kezdődik, szomorú, borús hétfő.
    Ennek ellenére vidám napot kívánok!

Tündi1001 és aranymálinkó kedveli ezt.
  9. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Nem gond, de nincs hideg. A felhőpaplannak köszönhetően 16 fok van. Az eső meg, kell. Gyakorlatilag szinte egész nyáron nem volt belőle elég. Most pótol valamit az elmulasztottakhoz..:)

Ildikó !
    Bármit is mondsz, de az általad "paszúlyrángató"-nak nevezett leszedési módszer sokkal jobb, mint ami előzőleg volt.
    Itt látod, ha valamelyik ágát nem szedted le.(Ha zöld a szár -leszedhető...) Ha meg van 3 FA-d egyszerre lejön mind és összesítve láthatod, mennyi tp.-, Csp.-t illetőleg mit kaptál..

Ez jól sikerült dolog a BP. részéről.

Utoljára szerkesztett: 5.10.15
  10. aranymálinkó

aranymálinkó Törekvő

Pálinkás jó reggelt!

Szomorú vasárnapot megénekelték, az esős hétfőt miért nem? Úgy esik,mint akinek prémiumot ígértek érte..
    S ki kellett vinni az szelektíven hulladékot.Visszafele meg muszáj volt béhozni a 2 napja kint száradó égszínkék nyári futószőnyeget,mert ha már ki lett mosva, hát ne ázzon agyon. Szerencsére,csak enyhén nedves,így a fürdőbe fellógatva hamar megszárad.
    Teljen vidáman a mai napotok is, melyek papírosokat intézkedni.
    Az a problémám ezekkel a papirosokkal,hogy szinte minden napra hagynak- találnak egy kitölteni-fénymásolni-aláírnivalót.
    Holnap az üzemorvoshoz kell zarándokoljak annak ellenére, hogy a kórházi zárójelentésben is szerepel, a szakorvosi felülvizsgálaton is megállapították,hogy lábikó rendben,meggyógyult.Színe meg olyan amilyen,majd kitisztul..vagy marad színes bőrharisnyám.;)

Koppi, drága szomszédom, akkor rángasd boldogan még sokáig!

11. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok Korán Kelők!!!!

Nem tudtok aludni?
    A vérhold nem a mult hét elején volt?......vagy le vagyok maradva?????

Kitettem tegnap este a titkosokat.....mit mondjak???? nem dobott fel!

A fák emlitésre sem méltók.....egyszóval gyalázatos lett!!!!

Az ólakból lett egy Jégmadaram, piros kacsaól, kakas , 2 farkas, egér, béka, sün és a
    többi sárga ilyen-olyan!

12. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Tündi1001 kedveli ezt.
  13. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Jó reggel? kívánok mindenkinek, szervusztok.

Most olvasom vissza a dolgokat, s úgy látom félreértettetek.
    Az említett ólból szerencsére sikerült cserélnem egyik szomszédommal, úgy hogy nem szenvedek kivi hiányban. Ettől függetlenül köszönöm szépen az önzetlenségeteket. Csupán azt akartam érzékeltetni, hogy az utóbbi eventeken sok titokól volt nyerhető, de kivi egyikből sem fejlődött ki az eltelt időben. Ennyi.
    Még egyszer köszönöm.

Mosolygós szép napot kívánok mindenkinek.

14. aranymálinkó

aranymálinkó Törekvő

Zsozso, ugye mégse oly gyalázatos..;)

Laboviti a Gazdatársak szerintem a napokban lévő szuperhold jelenségre utaltak. Mikor a föld árnyéka teljesen eltakarja a holdat, és a napkitörés által holdat elérő részecskéket a föld légrétege vörösre festi, ez a veres- ill. itt "vérhold".
    Mostani meg azért szuperhold, mert egyben telihold is volt, ami 10-20 évente fordul elő. Azaz nagy volt,vörös volt, szuper volt!:) De lehet félreértettem..igaz is,nem nekem szólt a h.sz.

Fatther, azért alkalomadtán rákérdezek,az a biztos! :)

Tündi1001, Fatther és Csacskamacska kedveli ezt.
  15. Zöldfülű62

Zöldfülű62 Fórumszaki

Gondoltam szemicskélek még a feladatsorból. Kinéztem magamnak a 38 db. Kacsa Katát.
    De, hopp mindössze 19. db tűzkorallom maradt és mindössze 29.db. hegymászó cuccom.
    No akkor letakarítottam a kisföldeket és 19. rendes 4x4 -est kitettettem, megszórva minden földi jóval, majd először másfél (mert, bár megvettem a karácsonyi sütit és a fehér ártatlanságot, de véletlen a menüben maradt az első körre, csak utána raktam ki), majd kemény 54 perc alatt beérve a második eresztéssel meg tudtam lépni a 4. szint 3-as feladatát.
    Szerencsém volt, mert mindössze 1 óra van hátra az eventből....:):) Továbbá, hogy ráértem...:)

Fatther !
    Ritkán vagy itt, így nem tudod, hogy a Zöldfülű kit takar. Így mondanám, hogy ez is a Koppi farm része, mert véletleneül született az idén február 6.-án...
    A második nevemen, meg, ismersz...a Nyugdíjasoktól....:)
    Természetes, hogy felajánlom Neked a kivit, mindenféle ellenszolgáltatás nélkül, hiszen én is kaptam Pjotrovovtól 1 teknőc lakot..
    Barátok között így szokás nem? :) :D

Fatther kedveli ezt.
  16. onagger52

onagger52 Fórum császára

Nem, jól értetted. Bár nem szept. 28 volt, - az igazi és vörös - vérhold ideje, de feleségem kíváncsi Fáncsi volt és tudni akarta, vajh milyen most a hold. De nem volt szerencséje, mert erősen felhős volt az ég. Most is. Ma még itt nem volt egy pillanatnyi napsütés sem. Eső igen, de az is csak ímmel-ámmal esegetett. Csak a kedvemet vette el mindentől, kivéve a pihizést. Éjjel aludni kell, de ilyenkor bár nincs setét és éjjelnek sem mondható az idő, nemrég múlt dél, de felettébb álmos voltam. Aludtam egy kis időt, fél órát. A baj az, hogy hiába minden, továbbra is elanyátlanodott vagyok. Pedig él még szülém! :) A kávé sem segített. Szürke minden. Egy jó van csak, simán bejött a Gizi. :D
    További szebb napot!

17. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Szóval a "Zöldfülű", az olyan véletlen szerelemgyerek...besikeredett...:)
    Nagy kedvem már reggel sem volt, ez azóta sem változott. Az időjárás az oka! - én hibátlan vagyok! - no, jó! - csak kevés hibám van..
    Én is végigböngésztem még minden farmomat és találtam beváltandó sorokat. A felröppenők hiányoztak, de már lett elég. Event ezennel részemről bezárva. Van még olyan farm, ahool a menüben vannak a titkosak, de csak idő kérdése és kikerülnek.
    Megyek mosogatni, bízom benne, hogy felébreszt, mert javítanivalóm van.

Fatther, Hölgy-világ és Tündi1001 kedveli ezt.
  18. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Szervusztok.

Koppi, azért mert nem írok egy-egy novellát - nem megsértődni - minden nap itt a topikban, az nem jelenti, hogy nem tudom ki vagy (ez a valahányadik farmod).
    Ui. ha figyelmesen elolvasod a hozzászólásokat, megfigyelheted, hogy elég sokat "láttamozok".

Mosolygós szép napot, üdv mindenkinek "F"

update: új hír a "gyüjtögetőknek: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/kerekkerék-akciós-napok.13113/

Csacskamacska és Tündi1001 kedveli ezt.
  19. Hölgy-világ

Hölgy-világ Fórum veteránja

Hát megáztam, nem tudtam olyan gyorsan suhanni,hogy a cseppek közt átérjek. Azért is,mert nincs orkán jellegű cuccom,ilyenkor aztán duplán fürdés. S ez felébreszt - Tihamér ;) - hideg,csak utána didergek egész nap, takaró alatt is. Bosszúból rendeltem vízlepergetős kabátot. Szomorú vagyok, kibújt belőlem a nő, és már régebben kinéztem egy düftin kabátot ( Csacska te biztosan tudod milyen),gyönyörű majdnem óaranybarna színű, decens darab, és 10 évesen volt utoljára ilyen kabátom,imádtam,csak az is átázik... és győzött a 'józan ész'. Néha milyen nehéz felnőttnek lenni.:sleepy:
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Lényeget nem is írom, holnap még elkerekezek üzemdokihoz az igazolásért,és csütörtöktől vissza társulok a korán kelők és indulók társaságához. Ma mikor bementem az üzemorvos papírjaiért, úgy kezdték,csütörtök,péntek, és szombat.
    Jujj de jó..Hétfőn lehet/talán szabadnapos leszek?!

Fatther, Csacskamacska és Tündi1001 kedveli ezt.
  20. barimar1969

barimar1969 Járnitanuló

Szia Lajos és Tündike!
    Köszönöm az ajándékokat, már régi vágyam teljesült. Remélem hamarosan tudom viszonozni az elmaradt (nem küldhető) cseréket. Mindenkinek további szép napot és munkálkodást.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.