Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Mai napot letudva....szerencse tegnap este főztem egy picit.....igy most nem kell.
    Ma eddig nagyon szép és jó idő volt.....most kezdenek jönni a felhők!
    Holnapra kirakat-eventet terveztem be!???........ Hmmmm????
    Andzsi....akkor mostanság volt sok jóban részed?

2. Andzsi1971

Andzsi1971 Fórum nagymestere

Köszönöm a szíves fogadtatást:) Ígérem, jönni fogok minél gyakrabban. Bocs, hogy kijavítalak, nincs már vonatvezető, régen volt ilyen, de ez a fogalom megszűnt az utasításban, miután a tehervonatokon a mozdonyvezető mellett már nincs vonatvezető, csak vonali tolatásvezető szükség esetén. De ultizni nem tudok, próbáltak megtanítani, de nem ment:)

3. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Remek a topic, mióta idejöttetek !
    Szeretek idejárni - és beszélgetni mindenkivel....Hogy ez közhelyet mondjak: úgy szép az Élet ha zajlik.
    Szeretnénk jobban megismerni Benneteket jöjjetek, fáradjatok beljebb...:):)

Ezt a Hölgyeknek hoztam..:)

Utoljára szerkesztett: 18.10.15
  4. Andzsi1971

Szia! Itt egész nap borongós idő van, úgyhogy maradt a főzés, ablakon még kilátni, úgyhogy ablakpucera elmarad...Hát, Zsozso, ha egyre gondolunk, élmény volt az elmúlt egy-két hónap Hegyeshalomban.:cry:

5. onagger52

onagger52 Fórum császára

Kedves Koppi! Akkor gyorsan elmondom magamról a legfontosabbakat. Születtem 63 és fél éve, Győr városában, a belvárosban. Onnan deportáltak a középiskola elvégzése után (amit egyébként a királynék városában végeztem - Veszprém) Mosonmagyaróvárra. 2010 májusában kezdtem el a játékot a Farmeramában két farmmal. Azok már nincsenek meg. ID jük 5 millió alatt volt. Ezzel júniusban indultam el, szintén 2010 évben. Az utolsó (Gobio55) meg már 3 éves elmúlt, februárban lesz 4. A fórumban néha-néha írogatok, az összes hozzászólásom száma onagger52-ként a régi fórummal együtt 4000 körül van. A Hajdu-Bihar megyeiek topikjában még a régiben is jelen voltam és az új fórumban magától értetődő volt hogy idekérezkedtem. Ebből is látszik, csak néha írogatok. Általában be szoktam fogni a számat, ha nem, abból baj és költözés szokott lenni. Nagyszobából a kis szobába, mert nejem Őnagysága olyankor nagyon csúnyán tud rám nézni. Lassan egy éve, hogy meguntak a munkahelyemen és elküldtek nyugdíjba, azóta itthon idegesítem feleségemet. Húúúú! ... Durr! Most adtam magamnak egy pofont. Megérdemeltem. A topikban lévő hölgyek mindig kivételek, soha nem bántjuk őket. Nincs miért.
    Mivel izgatja a feleség a férjet? A helyes válasz: A házasságkötés után az alakjával, pár év múlva a főztjével és hosszabb házasság után már a puszta jelenlétével is.
    Hölgyeim, rátok, mint fent írtam, nem vonatkozik! Ti mindig is vonzóak maradtok a számunkra. Számomra még a feleségem is. Nem tehetek róla, de még mindig szeretem, pedig áprilisban lesz 40 éve, hogy összekötöttük életünk fonalait.
    Andzsi! Köszönöm a kiigazítást, elvégre te/ti jobban tudjátok, mint egy kívülálló. Magától, értetődően.
    Szép napot még mindenkinek, ha már itt olyan szürke minden. Egész nap! Napsütés nuku! :(

6. Koppi

Nálunk én vagyok az ablaktisztító, de most szerencsére nem kell, mert még ragyog itt minden, az új lakásban.
    Most jöttem meg a gyermekeimtől és hoztam tőlük.......friss finom fasírtot. A lánykám életében először főzésre adta a fejét !
    Jó, hogy megszünt a Mama Hotel...:) :D

Elfelejtkeztem a fiúkról tessék:[​IMG]

Kedves Tihamér !
    Te már régen tiszteletbeli Hajdú-Bihari vagy Tündivel és Zsozsóval együtt !!

Ja, én meg 62 és fél éve születtem...:)
    Te végeztél Veszprémben és meg a Weszprémin lakom...

Hölgy-világ és aranymálinkó kedveli ezt.
  7. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Szia Andzsi! Örülök, hogy bővül a topikunk létszáma! :) Ahogy társaim írták, mindenki jöhet bátran, nem harapunk, hanem szívesen fogadjuk az ide betérőket!:) Vonat témához nem szólok hozzá, mert nincsenek pontos ismereteim, így inkább hallgatok.
    Lajos, mi lenne, ha kivinnéd a gépet a konyhába? - akkor menne a főzés, meg az aratás, vetés is...
    Tihamér, hálás köszönet, meg fogom csinálni, de jelenleg vizes hajjal ülök a gép előtt és előbb a hajam kell megszárítani. Írni vizes hajjal is lehet, legfeljebb megfázom. Csak be akartam kukkantani, de mikor láttam, hogy milyen pörgés van, gyorsan leültem írni.
    Kopi, fordul a kocka, Ti mentek a gyerekekhez enni? Amúgy a legjobb mester az egyedüllét, mert akkor nincs aki megcsinálja, így magad uram..
    Megemlítem még, hogy itt kisütött a nap, no nem olyan sokáig, de sütött! :):)

8. Szomszika

Szomszika Rutinos

köszönjük a szives fogadtatást. <3

9. Gobio55

Gobio55 Fórum hercege

No igen. "Veszprémiek", ha találkoznak.....
    Sajnos én nem tudom mondani, hogy szívesen látottak vagytok "nálunk", mert engem nem a hazugságra neveltek. De én igen is jól érzem magam köztetek. Ha nem, nem lennék itt.
    Én és a feleségem a két fiunkat nem "parancsoltuk" ki a konyhába, amikor fiatalok voltak. Úgy voltunk vele, ha érdekli őket, majd jönnek. Nem jöttek sokáig, de amikor Budapestre kerültek az egyetemi kollégiumba, jött egyik is, a másik is, hogy anya te hogy csinálod a ... meg apa, te hogyan főzöd a... Most már mindegyik jól főz. :D Nem a mi érdemünk. Tény és való, a kényszer nagy úr!
    Csacska nehogy megbetegedj! Mi még csak-csak elviselünk betegen is, ha táppénzen otthon vagy a gép előtt és bőszen farmozol, (ha van hozzá erőd), de kicsi oskolások szerintem nagyon hiányolnának. Gondolj rájuk is és vigyázz a főre! Fő az egészség! :)

Hölgy-világ és aranymálinkó kedveli ezt.
  10. Csacskamacska

Már javában szárítom a hajam, egy kézzel írok, a másikban meg a hajszárító.
    Nálam az volt a "nyerő", hogy a lányom nagyon válogatott kicsi korában. Próbáltam én olyat főzni amit szeretett, de sokszor mondta, hogy ő főzne magának mást. Hagytam. Így tanult meg főzni. A fiam kolbászon és kenyéren nőtt fel, ma a 90 kg-t túl is lépi, igaz a magassága is 180 fölött van.
    A Csepke nagyon szép név, az én unokáimnak is régi magyar nevük van és a nagy imádja őket!!

Tündi1001 és Hölgy-világ kedveli ezt.
  11. Andzsi1971

Szia! Még egyszer is köszönöm a szíves fogadtatást:) Ha onagger52 bemutatkozott, én is írok magamról valamit a vasúton kívül. 44 és fél éve születtem Mosonmagyaróváron/de csak a kórház miatt/, lébényi lakos voltam sokáig, most már 20 éve mosonszentmiklósi, messzire nem költöztem:)12 és 10 évesek a gyerekeim, Aletta és András, annak idején ők kezdtek farmozni...Hál istennek, a férjemet is rábeszélték, így nem vagyok itthonról kiutálva az eventek és a cserenap idején;)

Tündi1001, Hölgy-világ és zsozso577 kedveli ezt.
  12. Koppi

Én még nem unokázom...37 éves voltam amikor születtek a gyerekeim.
    De lehet megérem, hogy elkelnek, azaz férjhez megy a lányom, vagy megnősül a fiam......
    Ám erről még messze nincs szó...
    Ki tudja ? Nem látok a jövőbe...
    Én is bemutatkoznék:

1953 ban születtem 2010 novembere óta játszom. A Hajdúság fővárosából: Hajdúböszörményből.
    A kezdetektől fórumoztam, de aztán szétrobbant a régi és jött az új..
    Eleinte ellátogattam más topicokba is Nyugdíjasok, Gazdák a IX- x-en túl, a győriekhez, már anno a régiben is átrándultam Tihamér és mások kedvéért, aztán abbamaradt ilyen, olyan okok miatt és visszatértem ide.
    Itt jól elvagyunk...beszélgetünk évődünk, csipkedjük is egymást igaz Ildikó? :)
    Ám alapjában véve remekül elbeszélgetünk egymással...

Hölgy-világ kedveli ezt.
  13. zsozso577

Szerintem egyre gondolunk....mostanság nagyon megosztotta az embereket!
    Most egy kicsit irigyellek!....azért, hogy mindenki csinálja nálatok! Nálam....inkább az a baj, ha nem vagyok....itthon...
    nincs aki...esetleg arasson-vessen!
    1x mondtam a fiamnak....hogy mennem kell és szedjen már le.....nahhhh azt meg is csinálta....de mást semmit....mert
    nem mondtam!....pedig aratom az van!xD:cry::p

Ildikó......most tornyosulnak a felhők.....hideg az nincs....biztosan jó lett volna kint lenni....de nem régen értem haza és most pihenem ki a délelőtti dolgaimat.
    Muszáj lesz a kirakat-eventet megcsinálnom....és aztán már az évben letudva.
    Novemberben mennék haza....decemberben nekem már hideg van....ahhoz, hogy
    kiálljak! Pedig nagyon nem szeretem! csak azt nem tudom, hogy miért????
    Kész a heti étlap? Mi jót találtál ki?

Tündi1001, Andzsi1971 és Hölgy-világ kedveli ezt.
  14. Szomszika

Szomszika Rutinos

Folytatom a sort. 1963 július 30-án kaptam az Éva nevet, mivel Ferenc nem lehettem egyéb okból. Dunaszigeten lakom, itt töltöttem eddigi életemet. Két fiam és egy lányunokám van, 11 éve özvegy vagyok. 31 éve vasutazok. Idén márciusig nemzetközi vezetőjegyvizsgáló voltam, azóta vezénylő.

Tündi1001, Andzsi1971 és Hölgy-világ kedveli ezt.
  15. onagger52

onagger52 Fórum császára

A kedves Rézi ma is meg volt/van sértődve, mert ránk sem nézett. Nem tudom mi a bánata, nem vagyok gondolatolvasó.
    Holnap reggel bejelentkezek a doktor bácsihoz. Lejárt a két hét. Kíváncsi, vajon a felírt 2 gyógyszer segített-e vajon. Az egyik igen, a másik nem. A fickándozás továbbra sem fog fájós lábbal menni. Nem beszélve a túlsúlyról. Majd kiderül, mi lesz a továbbiakban. Feleségem meg a vámpírokhoz megy. (vérvétel) Ma a ragut megfőztem, a hozzávaló tésztát meg majd holnap. Levest is frissen főzi valamelyikünk. Tejleves lesz, nem túl bonyolult. A hét további napjának étrendje még a távoli homály takarásában van. Sok függ attól, hogy valamelyik vagy mindkét csemete hazajön a hétvégén, vagy sem.
    Sajnos nálam sincs senki, aki besegítsen, ha nem érek rá a farmon. De egyrészt ráérek, másrészt, meg nem szoktam olyan beteg lenni. Ez szerencse dolga.
    -----
    Vezénylőről eddigi életemben háromszor hallottam. Hővezénylő, ahol elosztották a megtermelt gőzt a kazánházban, villamos vezénylő a főállomáson, meg a seregben van vezénylő tábornok, vezénylő zászlós. A vezénylő vasutas nekem új. Ez a negyedik. :)

Hölgy-világ kedveli ezt.
  16. Hölgy-világ

Hölgy-világ Fórum veteránja

Ki van csukva, én nem bántok,csipkedek senkit,mert az meglátszik. Lényeg, senkit nem bántunk meg szándékosan, őslakók egymást meg pláne nem.. Aki meg megbántódik v.min, és nem jelzi,hogy sokkk volt, az meg egyéni problema..
    A 'bili' időnként felborul,de azt meg tudjuk,hogy nem egyformán könnyű-egyszerű, tehát azt elnézünk,legfeljebb a hosszantartó hisztiparádét nem bírjuk. De ilyen meg nem volt. Jól körülírtam,amit pontosan megfogalmaztál?

Ildikó......most tornyosulnak a felhők.....hideg az nincs....biztosan jó lett volna kint lenni....de nem régen értem haza és most pihenem ki a délelőtti dolgaimat.
    Muszáj lesz a kirakat-eventet megcsinálnom....és aztán már az évben letudva.
    Novemberben mennék haza....decemberben nekem már hideg van....ahhoz, hogy
    kiálljak! Pedig nagyon nem szeretem! csak azt nem tudom, hogy miért????
    Kész a heti étlap? Mi jót találtál ki?[/QUOTE]

Áááá..,különben Mama javasolta, de valamit kivágott az egyik hétvégi színes magazinból, valami töltött kel,meg rakott kelbimbó,meg krumplis-kelkáposztás egybesült, tehát a jövőhéten se fogok elhízni ahogy elnéztem a recepteket..:p

Tündi1001, SZERENCSELOVAG és zsozso577 kedveli ezt.
  17. Koppi

JA... :)
    Nekem sincs senki aki besegítene a Farmokon - ha több kettőnél van segítségem, de nem itt ebben a városban.
    Megoldjuk..:)

18. zsozso577

Áááá..,különben Mama javasolta, de valamit kivágott az egyik hétvégi színes magazinból, valami töltött kel,meg rakott kelbimbó,meg krumplis-kelkáposztás egybesült, tehát a jövőhéten se fogok elhízni ahogy elnéztem a recepteket..:p[/QUOTE]
    Kelkápoztás hetetek lesz????....Az jó! Én szeretem....de más nem-!
    A krumplis-kelkáposztás egybesült érdekelne....majd légyszi leirni.

Ugy látszik, hogy megint szorakozik a Forum....nem lehet rendesen idézni.

Tündi1001 kedveli ezt.
  19. Csacskamacska

Sokat írtatok, de nincs időm visszaolvasni, majd... Hajszárításon túl vagyok,igen szép lettem! :), még egy kis hazahozott munka a dolgozóból, utána pihenés.

Tündi1001 kedveli ezt.
  20. onagger52

onagger52 Fórum császára

Nem értem Csacskát. Hogyhogy szép lett? Előtte is az volt! :)
    Sötét van. Sokáig már nem leszek fent. Most volt sok hsz, de holnaptól megint a dolgos hétköznapok jönnek, kevesebb lesz a gépnél tölthető idő, hisz első a munkahely. Megélni abból lehet.
    Szép álmokat mindenkinek!

Tündi1001 és Szomszika kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.