Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Andzsi1971

Andzsi1971 Fórum nagymestere

Sajnos, a gyerekek már nálunk is megunták, a lányom egyfolytában az egyik közösségi oldalon lóg, a fiam inkább lövöldözős játékokat játszik, szerintem már komoly összeggel kellene őket megvesztegetni, hogy learassanak...De a férjem tényleg nagy segítség, ha dolgozok:)

zsozso577 és Tündi1001 kedveli ezt.
  2. Szomszika

Szomszika Rutinos

Én is készülődök az alváshoz, holnap nekem is munka lesz, reggeltől estig. A vezénylő egyébként rendezi a szolgálatba induló és szolgálatból távozó kalauzok szolgálati lapjait (munkalap), azokat számfejtésre rögzíti. Ha valaki beteg lesz, annak pótlásáról gondoskodik, hogy minden vonaton legyen kalauz. Ezen kívül számos, felesleges dologgal bízzák meg.

Tündi1001 kedveli ezt.
  3. Zöldfülű62

Zöldfülű62 Fórumszaki

Nálam is lassan jön a szundi..:)
    Előtte azért megmutatnám, hogy mennyi titkot vettem és mi is lett az eredménye.
    Az első a beérés előtti farmot mutatja:[​IMG][/url][/IMG] [​IMG]

A második a beérés utánit:[​IMG]

aranymálinkó kedveli ezt.
  4. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Köszönöm Tihamér! :) Hmm..elvégre sötét van már..;)
    Már ragad a szemem lefele, így én is nyugovóra térek.
    Jó éjt és mosolygós ébredést! :)

aranymálinkó és Tündi1001 kedveli ezt.
  5. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Ezt a gépet a konyhába kivinni az nem igazán lenne jó,..nem férne el,vagy épp a kaja lenne olyan amilyennek lenni illene.Fiam(aki Májusba lesz 40)már felajánlott egy hordozhatót,..de nem bólintottam rá.
    Mikor nemrég másfél napig voltam kórházba,..ott is mindjárt ott volt a számítógép.Persze aki informatikus könnyen megoldja!

Tihamér igazad van,..tudom mert a csacskáról még képem is van,..most olyan jó fésült lett!

Ki hány éves,..én mint legfiatalabb,..múlt század első felében születtem!:D

Koppi,..vagy Dani,..melyik az a város amire célzol,..csak nem az én városom?

Annak viszont örülök hogy majdnem mindenki szomszéd lett amióta idejárok,..az ország másik végébe.

6. Hölgy-világ

Hölgy-világ Fórum veteránja

Nálunk egyre megy,magad uram ha szógád nincs.
    Lajos egy lap-top bármikor elkél,s jó tulajdonsága,hogy mobil..
    Egy picikét volnék fiatalabb Andzsinál, nyugdíj még messze, viszont a holnapi ébresztő rohamosan közeleg.
    Jó éjszakát!

7. onagger52

onagger52 Fórum császára

Az ébresztő már régen megvolt. Kettőkor már fent voltam, de nem jöttem ide. Aratni nem kellett, olvasni ilyenkor már/még nincs mit, halasztottam. De most a melegebb éghajlaton beértek a növénykéim, azokat szedegettem össze. Itt-ott adtam az állatoknak is ennivalót, meg friss vizet. Magamnak meg főztem kávét. Az volt eddig a legjobb a mai nap. A friss kávé illata...
    Lassan kelni kell egy-két korábban indulónak is.
    Laptop van nálunk is, de nem szeretem. A rendszergazda viszont ott is én vagyok. A feleségem rám hagyja az ilyeneket. Néha szól, hogy menjek oda, mert kiírt valamit. Nem egyszer a magyart sem érti, nem hogy az angol feliratot. :)
    Jó reggelt gazdák!

8. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia !
    Itt vagyok én is..:)
    A térkép szerint most kint 11 fok és köd van. Ez utóbbi nincs. Az esőt nem garantálom, mert már olyan helyen lakom, ahol csak akkor látszik ha odamegyek az ablakhoz, nem pedig csupán rátekintek a (ferde tetőtéri ablakra) és ott nyomban látszik ha lenne valamilyen csapadék. ;)
    Te nyugdíjas lévén, már kiugrottál a mókuskerékből, de nekünk dógozóknak menni köll...:)
    Legyen szép, napsütéses Napod !
    (A változatosság kedvéért most a Mozilláról írok, mert nem fázik és nem fagyott le) :D
    Az előbb megtekintettem a zöld csíkot a haladásnál és megállapítottam, hogy nem is olyan sok fehérség van a szint végéig, de az még 9 millió Tp.- addig...:()

Utoljára szerkesztett: 19.10.15
  9. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Jó reggelt kívánok mindenkinek! Mi szépet és jót álmodtatok?
    Korán keltetek megint, hiába itt egy szorgos, dolgos társaság van!:) Időben kiugrottam az ágyból én is, aratni még 5 perc múlva kell, de a farmaranyfáim 5.50-kr érnek és azt pontosan akkor le is szedem.
    Sötét van, hogy milyen az idő azt nem látom, az utcai szobába még nem mentem, hogy megnézzem.
    Most viszont megyek aratni, legyen jó napotok!

SZERENCSELOVAG és Tündi1001 kedveli ezt.
  10. Garabonciás

Garabonciás Fórummogul

Az én fám beéréséig még pont másfél órám van. Kivárok addig. Hátha összejön..:)
    Addig úgyis van mit szöszmötölni..:)
    Ezt találtam...:)

11. Koppi

Elkiabáltam, mert megmeredt a Firefox, így a Chrome-ról kellett folytatni..:(
    A titokfából a Bahamán lett 2 achacha is...:)

12. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Gratulálok a sikeres titkolodzáshoz!
    Most ugy látom, hogy jóval többen elégedettek, mint máskor!
    Én csaaaak Firefoxal játszok....a Chrome-t töröltették, ill. törölték a gépről.

Itt a nyugati csücsökben, nagyon esőre áll! Igy bentről nem szivderitő!
    Az ablak-eventet elhalasztottam....bizonytalan ideig!

Tihamér....olvastam, hogy anno elkezdted a játékot és abbahagytad.
    Egy kis idő után ujra kezdtél játszani....uj farmmal.
    Nem lehetett a régivel folytatni? Töröltetted?

13. Gobio55

Gobio55 Fórum hercege

Az elsőnél ráálltam a növénytermesztésre, a másiknál meg az állattenyésztésre. Aztán összevetettem az eredményeket és akkor indult el az a vadszamár. De mivel ő is pék volt, kellett volna egy lekvárfőző is. Ezért lettem én. Persze, most már mind a két működő farmon van lehetőség lekvárt főzni. A két régit is felvittem nyolcvanvalameddig, de 4 farm munkálatát sokalltam. A két régivel leálltam, nem töröltettem, de ritkán mentem oda. Amikor újra kellett "regisztrálni" minden farmon, azokkal már nem csináltam meg a megújítást. Szerintem, ha akarnám, vissza tudnám hozni, de elég ez a kettő is. vettmalac és gazgazda ID-je 4 millió 800 ezerrel kezdődött. Bent voltam az első 5 millióban. onagger52 az már 6 millió feletti, ez meg már sok. Én személy szerint más régi farmjával nem játszanák, mert nekem a "felhozatal", a küzdés, a kínlódás az, ami egy farmot, de bármi mást is a valós életben is értékessé, megbecsültté tesz. Meg kell küzdeni azért a szintért!
    Itt a nyugati-"téli-nyugati" országrészben bizony egyenletesen beborult, szürke minden. Reggel elkerekeztem az orvoshoz bejelentkezni, hazafelé meg beugrottam a Pennybe. Mivel hideg nem volt, a neten, még esőt sem mutogatott, mellényt vettem fel, de sapkát már nem tettem a buksimra. Mikor kijöttem a boltból, elkezdtem morogni arra, aki megrendelte azt a szemetelést, ami fentről elkezdődött. Nem áztam meg, csak nyirkos lett a ruhám. Asszonypajtás felment Óvárra, - és Mosonban, lent voltam, - de ő sem ázott meg. Ma még szándékomban áll vásárolni, de csak akkor, ha nem fog esni. Esőben nem szeretek cipekedni, még a drótszamárral sem. Mert én olyan válogatós, meg kényeskedő vagyok. Pedig nem cukorból készültem, inkább zsírból! :D
    Szép (szebb) napot minden gazdának!
    Ui.: Ha valaki nem tudja, mi az a "téli-nyugati" vagy pl. a "nyári-keleti", kérdezzen, megírom. Régi, de igen találó elnevezések. Én bevezetném most is, mindennapi használatra.

14. Tündi1001

Utoljára szerkesztett: 19.10.15
    SZERENCSELOVAG és Csacskamacska kedveli ezt.
  15. Koppi

Szia !
    Nekem nem működött a link, de én is próbálkozom hátha bejön erre:https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/négy-láng-bingó.13142/#post-358000

A tatu lak igen vonzó a számomra...:)

16. zsozso577

Sziasztok!

Koppi.....Igen a Tatu-lak igen vonzó....de azért mindent teljesiteni kell!!!!:cry::oops:
    Lajos....mit ne mondjak....többszöri olvasás után ugy döntöttem, hogy holnap
    amikor elkezdődik .....hátha megvilágosodom!!!xDxD
    Nagyon sok a kérdőjel bennem!....Már nem csak a felröpi miatt aggodhatom,
    hanem a bujocskázó elem miatt is.....ráadásul a hétvégi 3 nap délelőttje
    ki is esik!:oops::cry::cry:
    Tihamér....nekem is több farmom van....van amelyiket azért regeltem, hogy
    megtudjam, milyen csibének lenni!....Sokszor már nagyon sok!!!:oops:
    Nahhhh....az eventet , mint pl. a mostanit.....nem csinálom, csak itt a nagyon!

17. onagger52

onagger52 Fórum császára

Elég macerásnak látszik. Meg sok cucc is kell bele. Aki akarja, az most bogyózhat. lehet, kecskét meg nyulat kéne előkapni, azok tudnak jól bogyózni. :p Szóval lehet keresgélni a sálakat. De miért nem lobognak? Úgy könnyebb lenne észrevenni. No majd meglátjuk.

zsozso577 kedveli ezt.
  18. Tündi1001

Igen,..teljesen akkor lesz átlátható ha már itt van.:)

Szürkékkel még várunk hátha még közbe jön valami,mert van melyik farmon annyi táp sincs hogy a húsz meglegyen.
    Vagy lehet hogy nem is kell,..nekünk!

Az erdein most is maradnak az állatok!

Koppi,..nem néztem rá utána most már ott van helyesen.:mad:

19. Andzsi1971

Andzsi1971 Fórum nagymestere

Sziasztok! Én csak a felröpi miatt aggódom. Na, meg szedegethetjük a sálakat ráérő időnkben:) A növényt nem lesz nehéz megtermelni, ha jól láttam, mindenhol vethető. De én is csak ebben a farmomban vágok neki, néha dolgozni is kell.xD
    A szürke marhákat meg most tenyésztem, olyan szépen esik az eső, hogy mást úgysem lehet csinálni.

20. zsozso577

Valahogy én is igy vagyok vele!!!!.....Először ugy gondoltam, hogy ma elkezdek tenyészteni.
    Aztán rájöttem, lehet hogy sálakat nem fogom megtalálni:cry:.....Igy várok!
    Szia
    Én még bizok abban, hogy hátha betesznek egy röpke iker-tenyésztést!!!xDxD
    Tudom....éhes diszno makkal álmodik....kategória!:cry::oops:
    Holnapig álmodok egy kicsit!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.