Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Pénz és pénz, micsoda üzletelés! No, jó én meg a kis farmokon kacsacsőrűt tettem ki 6000 feletti áron és azt is elvitték. Piszkos anyagiak...., de jó, ha van!
    Vízszerelő távozott pénzzel a zsebében, de legalább kijavította a hibát. Most porszívózom és felmosok, a főzésen túl vagyok, már holnapra is előfőztem.
    Itt is köd és szél és hideg. :)

SZERENCSELOVAG, Tündi1001 és Fatther kedveli ezt.
  2. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Szép estét mindenkinek!

Tenyésztést letudtuk,be nem fejeztük,... a második kettese és hármasa az kimaradt.
    Felhő üzemel,..majdnem összejött a piros kutyaól is,..és még egy narancs tűzcsapgyár.

Koppi,..gratula a Zöldfülűnek a 81 szintért,,....még a végén utoléred a többit!:D

Csacska,..hova tűnt az a szép aláírásképed?

Utoljára szerkesztett: 7.11.15
    SZERENCSELOVAG kedveli ezt.
  3. Csacskamacska

No, kikutyálkodtuk magunkat, kinek mi lett, megelégszik azzal. Nekem is csak a lényegesek vannak meg, hagytam ki, de nem fért bele az időmbe, meg a szupertáppal is spórolni kell, mert még mindig nincs szupertápot adó fám...
    Vacsorán túl vagyok, jön a pihenés.
    Nektek is jó pihenést, szórakozást!

Tündi1001, Fatther és SZERENCSELOVAG kedveli ezt.
  4. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Mekkora dobás lenne BP-től ha bevezetné a szupertápot adó fát..:)
    Nézem a fekete téglalapot a Moziban...és ...nem kapok érte semmit..;)
    Itt továbbra is köd van 6 fokkal...

5. Csacskamacska

Voltam moziban én is, de olyan sötét volt, hogy nem láttam a filmet....
    Szebb napot, mert ez a köd, pára nagyon nem tetszik!

Tündi1001 kedveli ezt.
  6. Koppi

Ráadásul, már szitál is...:(

7. onagger52

onagger52 Fórum császára

Mi szitál? Itt napsütés van és 19 fok árnyékban. Ennél szebbet novemberben nem is kívánhatunk! :)

8. Csacskamacska

A köd szitál! Kicsit, na jó, nagyon irigykedem! Itt is jó lenne a napsütés, de volt már fordítva is, hogy nálunk volt a napos szép idő, míg ott "nyugaton" esett és esett. Hideg nincs, de kinézni sem jó az ablakon. Nem is nézek ki. Juszt sem. Azt mondták a jósok, hogy közeledik már felénk is a meleg és itt is lesz 14-15 fok. No, majd meglátjuk!

Tündi1001 kedveli ezt.
  9. onagger52

onagger52 Fórum császára

Itt sem süt a nap. Elbújt. Helyette megjelent a sötétség. Még néhány napig szép idő lesz. Bízzunk benne!

10. Csacskamacska

Nagyon becsapós ez a korai sötétedés. Alig múlik el 16 óra és már szürkül. 17-kor már azt gondolja az ember, hogy este van. Nyáron ilyenkor még hetedmagával süt a nap és este 20-kor is kin viháncolnak, játszanak a gyerekek és a felnőttek is javában kinn vannak még. Hosszú téli esték.!? Lehet előkeresem a kötőtűimet, felteszem a szemüvegem, behúzódom a meleg kuckóba és kötögetek. - mint nagyanyó - igaz már az is vagyok, csak valahogy nem érzem, hogy öreg nagyanyó lennék. Hmm, ezen még el kell gondolkodnom!
    Megyek és gondolkodom! - vagy kötögetek...xD

SZERENCSELOVAG és Tündi1001 kedveli ezt.
  11. Koppi

Szia !
    Roppant becsapós - most mindössze 1/2 6 van és töksötét kint minden.
    Ráadásul nyúlós, mállós köd van kint. (Az előbb jöttem meg és álltam be a garázsba, onnan tudom)
    E hónap 23.-án ünneplem az itteni születésnapomat a Farmmal. Sok víz lefolyt közben a patakban ami a tanya körül csordogál.
    Érdekes módon este 11 óra tájban született a kicsike :) (2010-11-23 22:47:17)

12. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Szép estét kívánok mindenkinek, szervusztok.

Most jöttem be az udvarról, volt még egy kis tenni valóm. Csodálatos idő volt egész nap. Igaz, hogy a "vasárnapi munkán nincsen Isten áldása", de egy keveset tettem-vettem. Már csak a tető van hátra és kész a garázs.
    Még most is 12,4 C fok van kint.

Pihentető jó éjszakát.

Csacskamacska és Tündi1001 kedveli ezt.
  13. Tündi1001

Szép estét mindenkinek!

"Ha végre itt a nyár
    És meleg az idő"
    Csak +22 fok van,..egy kicsit rossz hatással volt ránk,..már az éjszaka is!

Nálunk a farm valamikor Május környékén született,ez volt a 100,.. az 1001 valamikor pár hónappal később mert a 100-as IWIW-es volt és nem nagyon akart működni.
    Levelezéseim már nincsenek meg,...hol tudom megnézni mikor születtek?A 149-et azt tudom mert akkor mindjárt felírtam.

Csacskamacska és SZERENCSELOVAG kedveli ezt.
  14. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Szép estét Lajos:) Moderátor tudd neked ebben segíteni,csak az ID számodat kell megadnod.
    Kaptam 1 ilyet ma:
    http://kepkezelo.com/images/2xcswcftq61e3q860twa.png

Csacskamacska, Tündi100 és Tündi1001 kedveli ezt.
  15. Koppi

Én elballagtam a " Fórumok>segítség>technikai kérdések>minden egyéb kérdés ide" topicba és ott kaptam meg a választ az egyik, ott szolgálatot teljesítő moderátortól...:)(Természetesen az ID számomat is megadtam.)

Tündi100 kedveli ezt.
  16. Tündi1001

Szia!
    Gratulálunk!
    És hol végzi,..vagy végezte az a Repülő röfi?

Utoljára szerkesztett: 8.11.15
    Csacskamacska és SZERENCSELOVAG kedveli ezt.
  17. Koppi

Sziasztok !

Megint hétfő van....
    És sötét. Még a kakasok is szundikálnak. Az este nem igazán járt itt senki...Biztosan a repülő röfit sasoltátok..:) Nem mondom, jól néz ki, de az a kár, hogy nem az én ólamból néz ki...:):)
    Most is irigy vagyok..:D
    Itt továbbra is köd, de most már 8 fok vagyon...

Utoljára szerkesztett: 9.11.15
    Fatther kedveli ezt.
  18. Csacskamacska

Jó reggelt Gazdatársak!
    Csak annyit látok, hogy nincs akkora köd és fúj a szél. Már ez is jobb, mint az eddigi köd.
    A malacka nem az enyém, pedig igen jó lenne , ha az én farmomat túrná!
    Jó munkát kívánok az új hét első napjára! :)

Tündi100149 és Fatther kedveli ezt.
  19. onagger52

onagger52 Fórum császára

Itt akkora a köd, hogy ihajla! 50 m-re lévő házat sem látni. Meleg sincs, de majd lesz. Ki kell mennem a városszéli bótba, de majd ha nem leszen akkora nagy köd. Mától van ott akcióban óma. Meg még néhány más dolgot is veszek.
    Röpködő malac nincs. Sőt! Semmilyen malacom sem volt a hétvégén. Nem húzták ki a lottó ötösön a számokat, a hatoson se, de az nem bánt, ott nem volt szelvényem. Nem lett volna sok ez a nyeremény se, csekély 270 milla lett volna összesen. Egy kis ideig azért elvegetáltunk volna belőle. :p Fiamék malac helyett túrták a kertet. Ott náluk 20 fok volt. Ma már nem lesz annyi, de azért nem fogok sírni. A hétfő sem zavar igazán, munkába sem kell mennem. Helyette majd főzök ebédet. Még nem tudom mit, feleségem nem találta ki. Az sokszor nehezebb, mint az elkészíteni a kigondoltat. :D
    Szép napot gazdák!

20. Zöldfülű62

Zöldfülű62 Fórumszaki

Eddigre itt is elballagott a köd, de egy szín szürkeség van mindenhol...

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.