Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Sziasztok! Most értem ide, egy fél órája értem haza. egész nap iskolai program. Nagyon el vagyok fáradva, most jön a farm, de a püföléshez már nem fogok tudni koncentrálni, így el fog maradni. Na megyek aratni, vetni.

Tündi1001 kedveli ezt.
  2. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Muszklimérővel,..van amikor nem nagyon jön össze.Legmagasabb 29600,..ritkán de előfordul 3 zseton is.
    Vakondról már rég lemondtam az valahogy nem jött össze,..biztos sajnáltam a vakondot!
    Kalóz,..az pedig bent van a nevében.:D

SZERENCSELOVAG kedveli ezt.
  3. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

A kalózt régen imádtam:),most a muszklis a nyerő;),a vakondost ki nem állhatom.:wuerg:-.-

Tündi1001 kedveli ezt.
  4. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia és szép reggelt Mindenkinek !

Előbb az időjárásról:Lopakodik felénk a köd, de még nem ért ide. 7 fok van Ami így november 19.-én egészen nyerő.
    Isten éltessen minden Erzsébet nevű Farm Gazdasszonyt !! :)[​IMG]

Nálam is a Macska a nyerő. A vakonddal nem volt szerencsém, az 1/2 szemű Kalóznak legszívesebben teljessé tettem volna a dolgot, annyira átvágott már.
    Az okos tv - vel csak jó tapasztalataim vannak.
    Eddig, ha filmet akartam nézni a gépről (a régi - de már lapos tv-vel) akkor kábellel kellett összekötni a pc-t, mind kép és mind hang dolgában.
    Most ugyanez, a routeren keresztül, mindenféle madzag nélkül történik.

No nem a saját kútfőmből okosítottam, hanem segítséggel. De a végeredmény jó.
    Bár eddig sem okozott gondot, hogy mit nézzek, hiszen csak be kellett írnom a keresőjébe, hogy teljes filmek magyarul és mindjárt hozta a listát. Csak ki kellett választani
    Nekem anno nagyon tetszett az "Avatar"..
    A fiam letöltötte full-HD.ben a gépre és most újfent élvezem a látványvilágát...
    Nem is muszáj egyben megnézni, elég részleteiben is, mert a tv megjegyzi hol is hagytam abba? Ha visszatérek érdeklődik, hogy folytassa e vagy kezdje elölről...:)

Van Mozi !!

Utoljára szerkesztett: 19.11.15
    Fatther kedveli ezt.
  5. Csacskamacska

Jó reggelt Mindenkinek!
    Gyorsan elszaladtam a moziba és nálam is volt, de csak egyszer engedte megnézni a gépész. Majd mindjárt visszalopakodom és belesek, hátha megengedi, hogy újra megnézzem.
    Műszaki dolgokhoz nem értek, így nem is szólok hozzá, mit okoskodjak olyan dologban, amihez gőzöm sincs. Mindenesetre Kopi amit leírtál az nagyon jól hangzik, ha erre jár egy hozzáértő ember, akkor megkérem, hogy nálam is tevékenykedjen már hasonló eredményt produkálva.
    Legyen jó napotok! :)

Tündi1001 és Fatther kedveli ezt.
  6. Koppi

Szia !

Remek időnk van, bár kissé szeles. Közel 17 fokot mutat a hőmérő...:)
    Ma Debrecen környékén a rend őrei nagyon vadásztak a gyorshajtókra....

7. Csacskamacska

Nem találkoztam velük, remélem sutyiban nem csináltak rólam fotót! Nem szoktam gyorsan hajtani, így nem gyarapítom a bevételüket. Persze velem is előfordul, hogy túllépem a határt egy kicsivel. Szabálytalan parkolásért már fizettem, írtam is Nektek úgy emlékszem, de az is nagyon ritkán fordul elő.
    Megyek falevelet seperni, még mindig van a fákon. Jó, hogy a farmon nem hullanak, mert ott most nekem sok van kitéve, seperhetném reggelig.:)

8. Koppi

Nekem nincs ilyen gondom, mint falevél...itt a környékünkön sárga mellényesek rendezik...:)
    A hétvégén keveset leszek itt, mert jön a Családom többi tagja, a nagybátyám és a felesége, valamint az egyszem öcsém..
    Házavatóra...:)

9. Csacskamacska

Valamelyik nap összesepertem az utcán lévő rengeteg levelet, erre másnap jött a seprőgép...mondhatni, hogy nagyon mérges voltam magamra, hogy várhattam volna még egy napot. Nem sok van már a fákon, majd csak vége lesz. Szél koma kergethet még erre, ha úri kedve úgy tartja.
    Mára elköszönök, jó éjt!

Tündi1001 kedveli ezt.
  10. Tündi1001

Szép estét!

"Söpörtem eleget
    Söpörjön most más is"!

Ezek szerint a falevél már lent van,..nem kell már többet röpködni!;)

Koppi,.. házavatásnál pezsgőt a falhoz!:)

Jó éjt!

Csacskamacska kedveli ezt.
  11. Csacskamacska

Szép jó reggelt Mindenkinek!
    Sötét van, nem látom, hogy mi van odakinn. Az utcai szobába meg még nem mentem, a rádió sem mondott még híreket. Teljes tudatlanságban vagyok, de sebaj, majd megvilágosodik kinn is, meg én is.
    Reggeli teendőket letudtam a farmon.
    Jól aludtam, nem emlékszem arra, hogy mit álmodtam, pedig ugye arról van szó, hogy mindenki álmodik. Mivel nem emlékszem, így álomfejtésen sem kell korán reggel törni a fejemet.
    Éljen a mai nap, mert péntek van!:)
    Legyen jó napotok! :)

12. Koppi

Szia
    Most 10 fok van, felhős éggel. Kellemetlen szél is fúj.
    A változás ezzel kezdődött...:)
    -----------------------------------------------------------------------------------------
    Sehol senki, nem baj....
    Minden földet felszámoltam és kiraktam az összes fát.
    Itt is változás lett...:)

Utoljára szerkesztett: 20.11.15
  13. Csacskamacska

Ó, hát nem járt erre senki egész délelőtt? Kopi kukkantott csak be amint látom, de csak magával tudott beszélgetni.Nagyon dolgozik mindenki, hogy nem ér rá benézni, no, majd délután biztosan többen leszünk!
    Drasztikus változtatás Kopi, majd aztán seperheted a falevelet! - vagy itt is járnak a sárga mellényesek?
    Örülök, hogy vége a hétnek, sűrű volt és fárasztóbb a szokásosnál. Még van egy kis kerti munkám, azt szeretném befejezni, bár ebben a szeles időben nem nagy kedvem van hozzá. Mivel itt a tél a nyakunkon, semmi nyafogás, hanem munkára fel! Pá, majd jövök!

14. Tündi1001

Szép napot mindenkinek!

Koppi,..gondoltam rád ma,...és látom hogy már észre is vetted,..nagyon fürge vagy!

Janzi is nagyon el van foglalva,...biztos most nyomatja a TOP1000-et!?

Ma olyan vontatottan megy az egész,..úgy ültettem hogy 2 előtt még leszedem had sokszorosódjon az a humusz,..hát elmaradt az aratás,..ennyi erővel ültethettem volna hosszabbat is.>:( Így most csak 1560,..több mint a semmi.Gombapörkölt is bent maradt már biztos odakozmált!

15. SZERENCSELOVAG

Kellemes délutánt Lajos;) Már nem mert 14 órakor vége lett.;) Megfogsz a listán találni.:music:

Tündi1001 kedveli ezt.
  16. Csacskamacska

Betervezett munka elvégezve.
    Janzi gratulálok, bátor vagy, hogy bevállaltad! Nézem majd a listát, hogy hol vagy, de tulajdonképp mindegy, lényeg, hogy benne vagy a TOP-ban! Amennyiben Neked nem mindegy, akkor bocsánat!
    Lajos, járunk néha így....nem érzem a kozmás pörkölt szagát..

17. Tündi1001

Megvagy,..nagyon remélem hogy a 375-ik elég hozzá,...de gondolom követed és reagálsz rá ha nagyon csökken.
    Szerintem mindegy hogy hányadik csak bent legyen az ezerbe!

Csacska,paprikás krumplit is szeretem ha egy kicsit odakozmál!Nem oda ég mert ugyebár a 2 nem ugyan az?

Csacskamacska és SZERENCSELOVAG kedveli ezt.
  18. SZERENCSELOVAG

Köszönöm szépen,bár nem bátorság,hanem megrakott pajta kellett hozzá.;) Ha nem tp bónuszos lett volna a nyeremény,nem is indultam volna.A részvétel volt fontos,nem a helyezés.:)
    Már nem kell követnem,mert vége van.:) A hivatalos végeredményre még várni kell,addig a listán lévő farmok vizsgálaton esnek át.:music:

Csacskamacska és Tündi1001 kedveli ezt.
  19. Tündi1001

Akkor már nyugodtan dűlök hátra!:music::sleepy:

Ui:Ez engem PL.érdekel,..mást?https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/gazdaraktár-akció.13309/#post-383660

Utoljára szerkesztett: 20.11.15
  20. gyongyosibarbara1

gyongyosibarbara1 Utánpótlás-írogató

ŐŐŐ te most velem szemtelenkec ?????? Üzibe írd meg

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.