Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. onagger52

onagger52 Fórum császára

Itt meg 125 Lina van a Turbóéktól. Ez a mennyiség sem sok. No mindegy, itt is vetve minden szabad terület. Hajrá, rá rá rá!
    Éééés nem elfeledni az érkezést aratás előtt, ha eventgaz van vetve!
    Jó éjt mindenkinek!

2. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Lepkehálót kikészítettem, biztos ami biztos!
    Jó éjt, aludjatok jól!

Tündi100149 kedveli ezt.
  3. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Szép estét!

Jöttem...

Délután csak annyi idő volt hogy a lényeget learassam,..de így mint fentebb 1 sorral úgy már könnyebb!
    Első feladat letudva felröpiből,..a többit vagy így vagy úgy,..már van 55 eventnövényünk.

Jó éjszakát!

4. Gobio55

Gobio55 Fórum hercege

Nincs jó éjt. Nem megy az alvás. De az aratás igen. Meg a vetés is sikerült. És még ettem is, bár ez nem szép dolog éjjel. Ha most elmegyek tentikélni, vajon teli hassal hogyan tudok majd jól aludni? Az vigasztal, hogy az eventgazból 1200 felett van már.
    Jó éjt annak, aki tiszta lelkiismeretű! Annak megy az alvás. De nekem ... :(

5. onagger52

onagger52 Fórum császára

Jó reggelt mindenkinek!
    Mínusz 4 fok, igazi téli idő. Aludtam és felébredve idenéztem. Nagy tolongás nincs. Okát még csak nem is sejtem. :p

Isten éltessen minden Katalint! Boldog névnapot!

Szép napot mindenkinek!

Hattyú3 kedveli ezt.
  6. Csacskamacska

Jó reggelt és szép napot kívánok!
    Nekem ment az alvás, meg még menne is, de nem lehet, menni kell a dolgozóba.
    Csak este jövök, ma megint hosszú napom lesz.
    Lepkehálót is bevetettem, de kicsit álmosan nem sikerült túl sokat befognom. Fel kell ébrednem teljesen..
    Pá!

Tündi1001 kedveli ezt.
  7. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Hali !

Elaludtam..rettenetesen. De már éledezem..:)

8. onagger52

onagger52 Fórum császára

Csak nem lett áthelyezve a zsuga napja? Mert akkor elképzelhető a másnapi pótalvás reggel. Egybefüggően az igazival. :)
    Termelgetem a gazokat, meg azt az izét is (valami bioüzemanyag?), ami köll a vörsönyhöz. Nézegettem, a super a gazdaságosabb, mert ahhoz kevesebb kell fajlagosan. Persze, lehet, hogy nem jól számolok, de ennyi idős korban ez is elképzelhető, nem csak a hosszú szundikálás. Mindenesetre megpróbálom magam bebiztosítani a lepkehálóssal is, meg a motorhajtóanyaggal is. Csak elég lesz!

9. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Itt nálunk eddig sütött a nap.....most kezd elborulni......nagyon szürke lett minden....
    és persze, hideg van!
    Ahogy olvasom.....többen vegyesen csináljátok. Én is erre tettem le a voksom.....aztán hétvégén
    majd meglátom!!!!!.
    Az elsőbe csak felröpit adtam be és .....gyártani fogok mindkét üzemanyagból.
    Az ehhez szükséges gazt.....komotosan holnapig letermelem.....aztán azt hiszem rozsát fogok ültetni. hogy meg legyen a felröpim is! Akár hogy is számoltam....minden variáciomnál 1000-n felül kell.

Tündi1001 kedveli ezt.
  10. Koppi

Nekem jobbadán fák vannak kint. Némi event gazt is termelek, de csak a biztonság kedvéért..:)

Tihamér !
    nem volt zsuga, csak sima fáradság a hosszú hétvége miatt..:)
    Hiába no, így 63 hoz közeledve, már nem bírja az ember fia a gyűrődést..:)

11. Gobio55

Gobio55 Fórum hercege

Hogy miket nem mondasz?! Na hát! Nem is gondoltam volna. Én meg azt hittem eddig, hogy csak simán lusta vagyok, nem öreg. :D
    Igen Zsozso, mind a kettőre kell készülni. Nem tudom melyik lesz a jobb, de nem baj, ha van eventgaz is. Arra is jön a felröppenő. Idő van még a hétfői végig. Addig meg - ha Gizi is úgy akarja - robotolás van a munkával felváltva. Éjjel-nappal! :p
    Napsütésben mászkáltam délelőtt, ezt most már nem tudnám megtenni. Valóban megint eltűnt a Nap. Azzal viszont vitatkozok, hogy hideg lenne. Nincs, csak hűvös. Hideg kizárólag - 10 fok alatt jön elő. Addig hűvös lehet. Aztán ha a jegesmacik is ideérnek a pingvinekkel együtt, akkor már tényleg hideg lesz.

12. Koppi

Ki mondta azt hogy öreg? Ez csupán a jó középkor..:
    80 fölött öreg az ember..:)
    Most nézem a kinti hőmérőt: 0,7 fokot mutat, ami a Te olvasatodban, melegnek számít. De egy kis szellő már sokat ront rajta..:)

13. Csacskamacska

Hahó, befutottam, jobban mondva becammogtam. Fárasztó volt a délután, gyalog a színházba, meg vissza közben a két szemed a gyerekeken a csúcsforgalomban. Lehet felettem is kezd múlni az idő? DE, öreg nem vagyok!! Hol van az még??Kicsit fáradékonyabb az ember lánya, de ki nem idősödik? Mindenki. A 20 évesből is 21 lesz és így tovább. Nálunk, így 60 tájékán, +, - 5 év megengedhető kis fáradság néhanapján. Nálam ma "néhanap" volt.
    Megyek aratni, viszem a lepkehálómat is! :)

Tündi1001 kedveli ezt.
  14. onagger52

onagger52 Fórum császára

Ott nálatok hőség van. Nálunk jelenleg mínusz 1 fok a hőmérséklet. Kihasználva a jó időt, délelőtt leolvasztottam a mélyhűtőt. A fiókokat kitettem az erkélyre, letakartam, a húsok pedig hűtőtáskákba kerültek, tetejükre jégakku ment. Azok is kimásztak a hűvös erkélyre. Picit segítettem neki, mutattam, merre az út. Egy óra múlva minden a helyén volt megint. Semmi nem olvadt fel. Ideje sem volt rá, meg meleg sem volt annyi. Plusz 3 fok. Akkor még nehezen kezd megereszkedni, a takaró is segít ebben.
    Holnap reggel megyek megint ugribugrira meg delejezésre. Már most unom. Nehéz lesz kivárni a jövő hét végéig. Akkor már csak a torna marad. Vízszintesen, de semmi lepedő, csak szivacsból készült "gyékény". Nem túlzottan puha, de nem is aludni megyek. Aztán a szőnyegpadlón is jót tudok durmolni nyáron, szóval a keményebb fekhely nem lenne akadály az alvásban. Az már zavarna, ha közben hallom a gyógytornász utasításai, mikor mit emeljek meg, tartsam ki erre meg arra. Nem beszélve a körözésekről, tekergetésekről. Kinőttem már ebből a reggeli tornából kérem! Utoljára ilyent a seregben kellett csinálnom. De annak 40 éve. Akkor is elsumákoltuk, ha lehetett.
    Még fél óra és megint veteményezés jön. De most azt hiszem rózsát vetek, reggel majd azt fogok szedni. (A mínuszban.)

15. Csacskamacska

Amikor elmegyek nyugdíjba, akkor elmegyek a dokihoz és íratok ki magamnak egy gyógykúrát. Lehet benne torna, ilyen-olyan mozgás, iszappakolás, masszázs, stb. Kell már a szervezetemnek egy kis átmozgatás, mert sajnos lusta vagyok, hogy itthon egyedül tornázzam. Egyedül a görög szirtakit nem tudom kihagyni, ha az szól, akkor mozgok, speciális mozgás, a tánc kihagyhatatlan. Egyszerűen nem tudok a fenekemen maradni, táncolnom kell! Most naponta csak a lépcsőzés van, napjában többször rovom a lépcsőfokokat a dolgozóban.

Tündi1001 kedveli ezt.
  16. onagger52

onagger52 Fórum császára

Én azon vigyorogtam tegnap a gyógytornán, amikor azt kaptuk, hogy emeljük fel a lábunkat és a levegőben "biciklizzünk". Mondtam, hogy számomra felesleges, mert ide is kerékpárral jöttem, meg vissza is azzal megyek. Volt némi mosolygás. :) Iiiigen, tudom hozni a formámat. Lépcsőzni kicsiket szoktam. Fe-le a ház előtt és a földszintre is fel-le kell menetelni. Ha az ötödikre kell feljutnom mostanában , bár felmegyek egy szuszra, de valamiért az utolsó kettőn már fújtatok. Lehet, a kor no meg az a pici túlsúly is az oka lehet. Régebben nem volt ilyen gondom. Szerencsére van felvonó. Ritkán rossz, de akkor sokan emlegetik a szerelők felmenőit. Ők arról, hogy a lift öreg, nem tehetnek. Igazság szerint a 38 évéhez képest jó karban van a liftünk. Én meg már nem. :(
    Vetettem gyönyörű rózsákat. Szedés reggel lesz esedékes. Bááár a trópusokon eventes lett ültetve, ha valamilyen titokzatos ok miatt nem tudok éjfél után szundítani, hát odamegyek majd és lekaszálom.

17. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Szép estét!

Minden Katalin gazdának boldog névnapot!

Nem tornászunk,..aratunk!Aratás is jó torna ,..az igazi aratás!

Hattyú3 és Csacskamacska kedveli ezt.
  18. Koppi

Szörföztem a neten és ezt hoztam nektek...
    Aranyos ugye?

Fatther és Szomszika kedveli ezt.
  19. Csacskamacska

Már csak az van hátra, hogy elköszönjek!
    Jó éjt és mosolygós ébredést! :)

Tündi1001 kedveli ezt.
  20. onagger52

onagger52 Fórum császára

Jó reggelt!
    Mosolygós ébredés elmaradt. (Azok az ízületek, azok tudnak jelezni.) Trópusokon aratás és vetés. Pár állat alól kitakarítva a gané, friss alom, meg etetés és itatás. Szokásos reggeli tevékenység. Nagy tolongás most sincs, de hát még kicsit korán van. :)
    Alig van mínusz. Majd hogy nem szokatlan. De legyen szép napunk!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.