Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Tavaly nem indultam,így 2 évi.:music:De még van tartalékom.;)

Szomszika, Csacskamacska és Tündi1001 kedveli ezt.
  2. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Zsozsó, ha piros azonnal menesztem, de azt is, amelyiket látom, hogy napok óta nem lép be és már súrolja a pirosat.
    Érdekesség még, hogy küldök nekik üzenetet és nem válaszolnak. Ezt még nem fejtettem meg, hogy miért. Érdeklődöm, hogy miben segíthetek, de válasz nem jön, csak nagyon ritkán.

Nyugodt éjszakát mindenkinek, jó éjt!

3. onagger52

onagger52 Fórum császára

Jó reggelt gazdák!
    Hasunkra süt lassan a nap, a rigók is kint fütyülnek a bokrok alatt, mindenhol csivitelés hallatszik. ... Hm! ... Kint még sötét van, nem süt a nap. Sopronban 5-6 cm hó esett, ott se hallani, látni az avaron, fűben futkorászó madarakat. Akkor lehet, hogy nem is a rigók vidámkodnak, hanem a szél dúdol? Jaaaa? Akkor tél van, nem tavasz. Kár. Kááár, kááár a varjak kárognak, kavarognak fent a magasban, jelzik, jön a hó. Asszem ezt félrenéztem. Pedig már jó félórája fent vagyok, kávét is ittam egy pohárkával. Pálinkát nem, azt meghagyom a disznólkodó bölléreknek. Majd iszok egy pohár HIDEG kakaót, nem meleget, mert szerintem még a zimankóban is jobb a hideg kakaó, - ha már hűvös sert se ihatok reggelre. Nincs behűtve.
    A hétvégét megint ketten töltjük majd a feleségemmel, a csemeték nem fognak jönni, pihiznek, gyógyítgatják magukat. Dáthásak lettek. Fejük, torkuk fáj, meg az orruk a sok törölgetéstől. Kicsi se jár oviba. Az apja ugyan jár dolgozni, de valamiért inkább elfekszik délután, nem matat kint a kertben. Nem úgy mint én. Mert én aztán éjjel-nappal robotolok. Mit teszik mondani? Hogy az én kertem virtuális? Lehet, de akkor is sokat robotolok ott. Hogy ez csak játék? Igeeeen? Na kikérem magamnak! Én igen is sokat dolgozok itt, látástól mikulásig. Főként most. Meg is sértődtem, megyek és berakok néhány doboz sört a hűtőbe. Legyen mit inni ebéd után. ... Még hogy csak játék! Mintha csak a feleségemet hallanám. :wuerg: Pedig ő még lustálkodik a rekamién. Hogy milyen világban élünk?
    Szép napot minden dolgos kis és nagygazdának!

Szomszika kedveli ezt.
  4. Csacskamacska

Jó reggelt kedves Gazdák!
    Micsoda zsörtölődés van itt korán reggel? Igen játék, amit nagyon komolyan veszünk, van aki még éjjel is arat, vett, igaz azért, mert nem jön álom a szemére..Reggeli teendők letudva, még sötét volt már kapáltam, de szerencsére nem kapáltam ki semmi olyat, amit nem kellett volna.
    Legyen jó napotok! Pá!

5. onagger52

onagger52 Fórum császára

Hamarosan megyek megcsapatni magam villannyal. Mazochista vagyok. Hagyom, had gyötörjenek.
    Ronda idő van, ködös, nyálkás. Semmi napsütés. Brrr! Még kinézni is utálat.
    Szokásos robot, aratás és vetés. Aztán majd csak ebéd után. Addig generáloztatás a fő tevékenység.

6. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia !
    Aztán vigyázzál ám magadra, nehogy túlfeszültség legyen !

7. onagger52

onagger52 Fórum császára

Nem volt. Túléltem. :D De az utóérzés még létezik. Nem a szívem bizsereg, de ahol ki-be mászkált az áram, ott azért érzékeny.

8. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Szép napot mindenkinek!

Már mint ilyenkor lehet December közeledtével.

Visszatérve a HP-ra,..mifelénk az olyan 53-54 fokos,..45 fokos nálunk a rum,..ez biztos olyan Zalai rum.:D

Kóstoltam már olyan 75 fokos HP-t is,..nos az takarít rendesen!>:(Ilyen lesz az ember feje tőle.

Már lassan 10 éve nincs se HP meg semmi ami a-betüvel kezdődik,...abor,..ahp,..asör,..stb.

Harmadik futam elkezdve!

Ennyi arany banánom még sosem volt egyben,..csak ne hogy többet vigyenek el mint amennyi jött!

Csacskamacska kedveli ezt.
  9. Koppi

Itt remek napsütés van. Kissé ugyan szeles az idő, de elviselhető..:)

Nekem is a kis Koppin 121 AB-m gyűlt össze...Gyorsan elvertem, nehogy megmaradjon..:)
    Lett kaktuszom és citromfüvem is és kiváltottam az összes kamrát...

A Moziban lelkesen körülrajzoltam minden hibát kétszer, majd mentem a pontokért, de nem lett semmi...:(
    Hiába strapáltam magam...A pontjaim száma nem változott..
    Nem panaszként mondtam, csak úgy kikívánkozott..

Utoljára szerkesztett: 27.11.15
    Tündi100149 kedveli ezt.
  10. onagger52

onagger52 Fórum császára

Most 127 AB van a trópusi szigetbirodalomban. Sokáig nem marad meg, abban biztos vagyok. Van mire elherdálni.
    Az idő remek, nincs se hideg, se meleg, se napsütés csak az az áldott szürkeség, nyirkosság.
    Nekem volt szerencsém inni Stroh rumot, 80% hatóerejű. Ha hiszitek, ha nem, egyáltalán nem mart, csak selymesen simogatta a nyelőcsövemet. De a hatása kicsivel később ...
    Kettő pályán túl vagyok én is, de hátravan még 3. Lassan megy, mondom én. De minek? :mad:

Tündi100149 kedveli ezt.
  11. Csacskamacska

Már megint isztok fiúk?? Micsoda társaság? Hova kerültem? Most mit tegyek? - iszom én is!!! Koktélokat szeretem, nem érzel semmit mikor iszod, csak a kellemes ízét, de majd utána...:p.Borok közül csak az aszút, ami finom édes. Jöhet még vacsora előtt egy kis jagermeister is..amúgy állandóan iszom, pia nélkül nem tudok létezni sem.xD
    3 ellenség legyőzve, nem vagyok biztos benne, hogy végezni tudok így simán a felröpikkel, lehet be kell vetnem a tenyésztett szegfűmet. Várok még, majd meglátom. Osztom a véleményt, lassan haladok.:(:mad:

Tündi100149 kedveli ezt.
  12. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Hogyha nem annyi volt a banánod ne csodálkozz rajta ha majd ott lesz előtte a -jel,...levonják és ha elhasználtad akkor mínuszba leszel.
    Mert nekem van ahol 177 van de igazából csak 84.
    Ha reggel és este hosszút ültetsz kell hogy jöjjön a felröpi!
    Én nagyon kevés üzemanyagot csinálok!
    Jager,,,ez igen Csacska,..56 féle gyógynövény van benne,..két legyet egy csapásra,..igazad van ha lúd legyen kövér!

Így állunk,..

Utoljára szerkesztett: 27.11.15
  13. Gobio55

Gobio55 Fórum hercege

A lassú haladásodon én nem csodálkozok. Ennyi és ennyiféle itóka után nem csoda, hogy lassabban, kacskaringósan halad az ember fia vagy lánya. Megy, megy, de a sok ide-oda kitérő hosszúvá teszi a célhoz vezető utat.
    Én úgy vagyok, hogy termelek eventeset, - főként - és abból csinálok üzemanyagot. De azt a HP-től eltérően nem én vedelem be, hanem a Hoffer traktor. (A világháború előtti gyártmány. Körmös, lassú mezőgazdasági vontató volt.) Inkább egy New-Holland vagy Jonh Deer kellene. Végső esetben egy Rába-Steiger. Az MTZ is erős volt, de lassú. A lehető legjobb egy gyalogkakukk lenne, de az sajnos nem él felénk. Az aztán tud inalni rendesen!

14. Koppi

Minden hátsó gondolatomat visszavonom.
    Amikor beléptem, várt a kétszer 15 mozipont.
    Köszönöm BP.:)

15. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Sziasztok, jó estét kívánok mindenkinek.

A csibéid - tudomásom szerint - valószínűleg ezért nem jelentkeznek:"...Alaphelyzetben az érkező ajándékokról szóló értesítő ablak ki van kapcsolva a kezdő farmokon. Így aztán sok csibe és farmer nem is tudja, hogy ajándékot kap a mentortól vagy később a szomszédoktól. Ez félreértésekre és tanácstalanságra adhat okot.

Ezt a lehetőséget a Menüben be kell/ene bekapcsolni a "További beállítások" címszó alatt (jobbra fent a legelső ablak).

A szomszédoktól kapott ajándékok értesítő ablakát ott kapcsolhatod ki vagy be. Ha engedélyezed, akkor a régi módon megjelenik a beúszó ablak, de CSAK AJÁNDÉKOZÁSKOR !"

A sört, az ásványvizet, a hp-t és az "agancsos kólát" is bármikor, de CSAK hidegen fogyasztom én is, akár csak az előttem szólók.

Ja, ez tegnapi kérdés volt ? - bocs'.

A pletykásoknál olvastam, hogy a BabyBoom-on ezekből érdemes 4. szintig tenyészteni:IÁ, menjünk horgászni.

Az általatok említett égetett szeszeket inkább nevezném "derékszögűnek" vagy ahogy erre felé mondják, guggolósnak.

További szép estét, pihentető hétvégét kívánok.

Tündi100149 kedveli ezt.
  16. Csacskamacska

Lajos, én is ott tartok kb. Naponta 2x aratom a fákat, csak hosszút vetek, kinn vannak a turbófák, néhány állat. Nem adom fel, igenis össze fog jönni!!
    Az ajándékokat általában este küldöm, legtöbbször megnézem, hogy kitől kaptam, Ők a "törzsajándékozók" ők is küldenek, én is. Néha kapok másoktól is, ha tudom viszonozom. A beúszó ablak ki van kapcsolva, de az ajándékozók listáját anélkül is meg tudom nézni és meg is nézem.
    Nekem nagyon ócska traktorom van, zörög, püfög, döcög, de nem bánom, csak haladjon!

Tündi1001 kedveli ezt.
  17. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

18. onagger52

onagger52 Fórum császára

Elteszem magam holnapra hamarosan. A traktort betettem a pajtába. Pihenjen az éjszaka. Holnap aztán újra bevetem a szuperitókát a gépbe és hajtás pajtás! Had dübörögjenek azok a pacierők. :)
    Jó éjt mindenkinek!

19. Csacskamacska

Nálam is véget ért a munka, jön a pihenés.
    Jó éjt mindenkinek!

20. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

1 Teknős
    2 Kowhai,..1 Homoktövis,..és 1 FEKETE FŰZ ez a 3 farmon az első!
    Pörgetésekre már nem is emlékszem,..csak arra a sok sárga ólra,...extra pörgetésből a sárga nem is rossz!?!?
    Már azt sem nagyon tudom hogy mi hiányzik,..ólból és fából.

Jó éjt!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.