Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Sziasztok!
    Olvasni olvasok.Letakarítottuk a konvektorokat ki is próbáltuk de vissza ki is kapcsoltuk mert még 22,8 fok van idebent.
    Rendezgettem a répás-almás csatnit, cukkinis almatortát,és a húsvéti lekvárt hogy mindenhol egyformán legyen.
    Készülök a következő eventre,főleg ha olyan lesz hogy nem is csinálom.
    Van amikor éjfél körül írok és utána alvás,onagger52 meg akkor ébred és ír.
    Csacska:akkor ez olyan vadnyugatos volt?:music:

Csacskamacska kedveli ezt.
  2. onagger52

onagger52 Fórum császára

Fűtés szigorúan csak belsőleg. Ahogy Csacska is írta, lélekmelegítővel kell megoldani a hiányzó hőmérsékletet. A hivatalos fűtési szezonig majd két hét van hátra. Remélem nem is kell előbb elindítani a fűtés szivattyúit. Maradjon inkább a barátságos indián nyár. Jobb kedvünk lesz nekünk is meg a pénztárcánknak is. El nem hanyagolható előnye a napfürdőnek a D vitamin pótlása. A tüzes víz ezt nem tudja pótolni. Csak a meleget. Esetleg forralt bor is lehetséges, mint "belső melegítő eszköz". :)

Tündi100 kedveli ezt.
  3. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Kopi, már majdnem keresésedre indultam...xD www.tbranch.hu és már meg is nézheted!
    Igen, olyan vadnyugatos, cowboyos, de nem raboltak el és lövöldözés sem volt..xD
    Fűtésről még nem beszélünk, ha fázunk felöltözünk, vagy összebújunk - ha van kivel..;)
    Azt én is szeretem, hogy írok valamit, aztán kóborgok valamerre, és mikor újra visszatérek folytatni az írást, az ott vár engem, ahogy hagytam. Mindig így legyen!

Tündi100 kedveli ezt.
  4. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Szép estét kívánok, sziasztok.

A hivatalos fütési szezon valóban október 15-én kezdődik, DE csak általában akkor, ha a napi KÖZÉPHŐMÉRSÉKLET nem haladja meg a 15oC-ot. Ezt a távfűtéssel foglalkozó cégek a napi 3x mérés eredménye után kalkulálják (reggel,délután és 22.oo óra utáni méréssel), legalább is, amikor ott dolgoztam ez így volt.

5. Csacskamacska

Szia Fatther!
    Köszönjük a tájékoztatást, itt még nincs olyan idő, hogy fűtésről beszéljünk, egyelőre felmelegedés következik.
    Vettetek titokfát? Ugyan vágynék az új fákra, de nem költök, nem sok az esély, hogy új fa legyen, igaz még a régiekből sincs mind meg.

6. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Nálunk is tartja magát a 21 fok csukott ablak mellett..
    Gyűjtögettem némi répásat én is a 100 fölöttieket el is adtam...:)
    Tihamér most vagy mulat, -mert ma lett Nyugdíjas- vagy szalad (bárhogyan is fájjon a térde), mert az élete párja megígérte.....hogy....:D :D :D
    Vettem 1 azaz egy titokfát. Ki is raktam...:) Reggel mondom az eredményt...

Utoljára szerkesztett: 3.10.14
    Tündi100149 kedveli ezt.
  7. Tündi100149

Akkor most lehet hogy az van......Fuss fuss Tihamér kicsi kis egér mert itt van a ......... mindjárt utol ér!:D

Csacskamacska kedveli ezt.
  8. Csacskamacska

Szerintem Tihamérnek ugyanolyan napja volt, mint eddig, nem fut, nem mulat, hanem már alszik. Nem mulat mert hétfőn ugyanúgy megy dolgozni, mint eddig és nem is fut, mert eccem feleségével mi lenne nélküle.
    Kopi, 1 darabot? - és holnap mennyit veszel?
    Jó éjt, szép álmokat!

Tündi100149 kedveli ezt.
  9. onagger52

onagger52 Fórum császára

Majdnem sikerült eltalálni, hogy mit csináltam ma este, meg mikor fogok legközelebb dolgozni.
    Fél nyolc és nyolc között megpróbáltam feljönni ide a farmra. Veszekedtem eleget a számítógépemmel, de még nálam is konokabb lévén, beintett.
    ----------
    Service Unavailable
    The server is temporarily unable to service your request. Please try again later.

Reference #6.6f979d50.1412358451.5bcb14b
    ----------
    Aki megfejti, hogy mit jelent, az piros pontot kap tőlem! (Én tudom.)
    A második pont a munka. Nos NEM hétfőn fogom folytatni a megszokott tevékenységet, hanem holnap - azaz szombat - reggel. Olyan jól vagy rosszul dolgoztam a héten, hogy jutalomból vagy büntetésből mehetek holnap is. :) illetve :(
    Most fejeztem be a mezőgazdasági munkákat, mert aratás közben lelassult a gépem, majd kiakadt és nem volt hajlandó a szerverrel kapcsolatba lépni. Addig is, míg sikerült bejutnom a farmra, máshol vidáman tudtam neten játszani, azzal a szerverrel bezzeg a gépem jóban volt. A fenébe a válogatós gépemmel! Miért haragszik pont a BP-re? Nem értem én kérem!
    Most már jóccakát, mert tényleg álmosan fogok felébredni! Még a végén olyan szégyen ér, hogy a kokasok fognak felébreszteni, nem én őket!
    Utóirat.: Jó napom lesz holnap, mert este meghozták a kis tündérkémet. Holnap estig vele lehetek, de csak munka után.

Tündi100149 kedveli ezt.
  10. Tündi100149

Szolgáltatásnem érhető el
    Akiszolgálóátmenetilegnemakérelemkiszolgálásához.Kérjük, próbálkozzonkésőbb.

Ajánlás#6.6f979d50.1412358451.5bcb14b
    ----------

11. onagger52

onagger52 Fórum császára

Nagy piros pontot küldök a tökéletes megfejtéshez. :)
    Jó reggelt gazdák!
    Mégis csak én keltem fel előbb, nem a kukorékolók.
    Mindenkinek szép napos időt kívánok, kirándulósat!

Tündi100149 kedveli ezt.
  12. Garabonciás

Garabonciás Fórummogul

Sziasztok !

Itt is alszanak még a kokasok...-
    A fene ezt a belépési mizériát...:(
    Nincs píz Csacskacica !
    1 díszcseresznye lett :) betyárul örülök, mert még nem volt :)mégis csak van Isten :):)

Utoljára szerkesztett: 4.10.14
  13. Csacskamacska

Borzasztó, hogy mennyire nem tudtok aludni és az éjszakát találós kérdés megfejtésével töltitek. Szegény kakasokat is kizavarjátok a tikok mellől, hogy a hét végén is korán kukorékoljanak és keltsék az embereket. Alig látok olyan álmos vagyok, és tessék, csak kukorékolás és kukorékolás, szegény ember lány meg bújjon kifele a jó meleg ágyikóból, de kitolok én a kakasokkal, learatok és visszabújok az ágyikómba!
    Kopi, már megint hol matattál??
    Tihamér, jó együttlétet a Tündérkéddel!:)

Tündi100149 kedveli ezt.
  14. Hölgy-világ

Hölgy-világ Fórum veteránja

Szervusztok!
    Keltem a kokasokkal,tikokkal, 7-re jöttek a mesterek, utálom a kupit, illetve lomtalanítás van,és kipakolás volt minden zegből-zugból.
    Ebben az a szép,hogy modern újrahasznosítás szemtanúi lehetünk. Amit kiteszünk nem éri meg,hogy a kukás elvigye. :)
    Továbbá sül a pogácsa,és kissé megint náthálok.. :p Tihamér boldog nyugdíjas kort, vidám kalandokat unokával, és a legszebb éveket még eccem asszonykáddal!

15. onagger52

onagger52 Fórum császára

Köszönöm! De hiába léptem be a nyögdíjas korba, attól még most is túlórázok, :) Unokázni meg addig, amíg lehet. Ha már iskolás lesz (egy év) múlva, nehezebben fog jönni. Tanulni kell, házi feladat, no meg az új barátnők, akikkel többet kell lenni, mint a mamáékkal. Én is így voltam régen. Persze én a nagyival együtt voltam mindig. Egy háztartás, egy lakás. Korán megözvegyült. Minket igazából Ő nevelt fel.
    Aludni meg éjjel kell, nem fényes nappal. Persze az ilyen elvetemült alakok, mint én is, még hajnalok hajnalán sem hajlandóak forgolódni az ágyikóban, inkább kimennek kávét főzni, meg farmerozni a neten. Micsoda alakok ezek! :p

Tündi100149 kedveli ezt.
  16. Tündi100149

Jó reggelt!
    Nagyon sok boldog nyugdíjas évet kívánunk!

17. Csacskamacska

Az elvetemült alakok másik csoportjába tartozom, akik képesek a hét végén 8 óráig az ágyban szundikálni!
    Ildikó, ez nálunk is így van, ha kiteszel valamit, rövid idő alatt elviszik. Én nem is szoktam kitenni semmit és a kukába is csak szemetet, mert különben idekapnak a ...szóval azok, és állandóan becsengetnek és kéregetnek.

18. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Nehogy azt hidd, hogy csak Te tartozol az "elvetemült alakok csoportjába"! Én reggel 9 kor keltem fel, miután hajnalban kiugrottam az ágyból! :)
    A délelőttöm így telt azután: bevásárlás a déli ebédhez, zöldséges látogatás stb. Délben telefonált a barátom, hogy vigyem a futót, mert leszüreteltek. Az előbb végeztem. Most röpke ebéd volt, mert várnak náluk némi marhapörköltre....Délután szintén hívatalosak vagyunk egy másik családhoz slambucot enni.
    Jó ez a nap, csak enni kell.... inni viszont nem iszom, mert én vagyok a sofőr..:)

19. onagger52

onagger52 Fórum császára

Ezek szerint nem csak nekem volt melós nap a mai. A munka után bevásárlás a település túlsó szélén lévő nagyboltban. - Ha már egyszer útba esik! - Most meg a vacsorát csinálgatom. Sült csirkecombok. Mindjárt kiemelem a sütőből. Aztán helycsere, a hal megy be a helyére. Semmi flanc, só, bors, olaj. A csirkére só, bors, kömény őrölve, pici fűszerpaprika és morzsolt izsóp. Rá fokhagymagerezdek.
    Tegnap ilyenkor hosszúujjasban voltam itthon. Most meg rövidujjas poló van rajtam és nem fázok. Gondolkodtam, lázas lennék? De nem, semmi elesettséget nem érzek. Pulzus is jó. A kicsi itt van, de attól csak a szívemnek lesz melege, másomnak nem. A végén az jutott eszembe, vajon annak, hogy a lakásban lévő radiátorok nem hidegek, hanem langyosak, lehet-e köze mindehhez? Még gondolkodok rajta, hátha eszembe jut valami jó megoldás. :p

Tündi1001 kedveli ezt.
  20. Csacskamacska

Jó kis diétás napod van Kopi. Persze a sokáig alvás után csak a munka és a munka, pótolni kell a ledolgozott kalóriákat..
    Tihámér, langyos a radiátor?? Nálatok már zimankó van? Nálam még 20,8-on tartja magát és ma egy kis napsütés is volt. Finom vacsorát rittyentel! Ma megint az ételekről írtok én meg olyan éhes vagyok, hogy mindjárt megyek a konyhába. Nálam is csirke van,ill.lesz, zöldségekkel készül, brokkoli, karfiol, sárgarépa, paradicsom, paprika.....mindent hozzá alapon.
    A "sohatöbbet"-ből a Kotkodán lett egy japán naspolya, itt meg pár perc és megmutatja magát. Mindjárt visszaszaladok...
    Két szamóca, ami eddig itt még nem volt, ujjas, manulafenyő, majd jó lesz cserére.

Utoljára szerkesztett: 4.10.14
    Tündi1001 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.