Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. onagger52

onagger52 Fórum császára

18.000 TP Négyszögletű kerek erdő helyett kalap a mai ajándék. Hattyú most se lett.
    Jó reggelt mindenkinek!
    --------------------
    Jöttem ismét. Trópusokon beért a tea. Jó hideg, zimankós idő van. Plusz 8 fok. Mindez decemberben. Eső már nem esik.

Utoljára szerkesztett: 1.12.15
  2. Gobio55

Gobio55 Fórum hercege

Pontosítom a jutalmat. Mivel itt meg 17.600 lett, ezért Főfarm szintje szorozva 200-zal. Hosszú nyakú danolászós madár itt se jött elő jutalomként.

3. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Jó reggelt minden szorgos Gazdának!
    Tájékoztatást köszönöm, ajándék bezsebelve!
    A fél téglát lehet elő kell vennem, mert igen zúgolódik kinn a szél., hogy hány fok van nem tudom, mert ki nem mentem megnézni, a rádió meg még nem mondta. Korán keltem s hosszú napom lesz.
    Legyen jó napotok!:)

Tündi100149 kedveli ezt.
  4. onagger52

onagger52 Fórum császára

Nekem a fülön van Mosonmagyaróvár időjárása a Köpönyegről. Egy kattintás és tudom MI VAN MOST kint. Hőmérséklet, szél, páratartalom, meg a következő 2 hét várható időjárása. De mindenki úgy néz körül, ahogy akar. Vagy nem néz körül és megtapasztalja, ha kidugja a nóziját az ajtón. Ahogy Fülig de James mondja: Ízlések és pofonok különbözők. :D

zsinoros kedveli ezt.
  5. Csacskamacska

Sziasztok! Nagy munkában van mindenki amint látom. Most értem egy fél órája haza. Karácsonyi ajándékok után járok, no meg a Mikulás zsákokat is meg kell tölteni valamivel, mert mindjárt itt kopogtat az öreg szakállas. A menyem úgy nevelte az unokáimat, hogy igen kevés csokit kaptak. Tiszteletben tartottam mindig és most is, így szárított gyümölcs, "írkafirka" dolgok , mandarin, mogyoró és más apróságok kerülnek a zacskóba. ma este jön a fiam, elviszi és majd becsempészi a cipőcskékbe, amik már nem is annyira kicsik.
    Most egy gyors terepszemle, majd konyha, egy kis dolgozóból hazahozott munka. vasalni is kellene, mert beszáradt minden a kinti jó időben, szélben.

Tündi1001 és zsinoros kedveli ezt.
  6. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Szép estét kívánok mindenkinek.

Amilyen idő most van - szinte tavaszias itt a Balaton északi partján - nagy valószínűséggel a mostani Mikulás strandpapucsban fog jönni, szerintem.xDxD
    S, ha már Jimmy Hendrixet emlegeted, akkor a slágere:

Intelligencia

- Mi az, amikor a szőke nő átfesti a haját?
    -???
    - Mesterséges intelligencia.

Hazatalál

Szőke nő elveszíti a kutyáját. Odamegy hozzá egy fickó, és kérdi, hogy mi történt.
    - Elvesztettem a kutyámat.
    - Ne aggódjon, a kutya okos állat, majd hazatalál magától.
    Mire a szőke nő:
    - Azt tudom, de mi lesz velem?

Pihentető jó éjt' nektek.

Tündi1001 kedveli ezt.
  7. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Sziia !

Megnevettettél. De semmilyen aktuális pletykát nem hoztál..:)
    Nem jártál a szószátyár barlangban? :D

Beértek a titokállataim: teknős, kivi madár, farkas barlang. (Mindegyikből van már több is)
    Meglepi nincs.
    Ma nem voltam, de holnap pláne nem leszek...., holmi disznó űldözésen kezdődik a napom...

Fatther kedveli ezt.
  8. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Én is ajik után járkáltam.....de nem értem a végére! Nahhhh....a Mikulás csomag és
    az adventi-füzér az teljes lett.....deee a további még gondot okoz.
    Aztán gyorsan körbejártam a farmokat.....viszont hiányérzetem van....lehet???
    valahol nem ettem meg a sütit.....mit mondjak!!!!?????.....Igy jártam!
    Este csak elfelejtettem kitenni a titkosokat....de ma délután potoltam....
    Nagyon kiváncsi vagyok, hogy mivel dobott meg a rendszer!???

Itt a nyugati csücsökben is fuj a szél....elég erősen....de nem annyira, mint tegnap reggel.

Ildikót nem látom? Tudtok róla valamit?

Tündi1001 és zsinoros kedveli ezt.
  9. zsinoros

zsinoros Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Jó estét kívánok!
    Szia!
    Ha nem veszed tolakodásnak, írok pár gondolatot. Nem vagyok törzsgárdatag, de talán nem baj ..
    Vastag betűvel jelöltem 3 mondatodat az idézetben.

- Mától, december 1-től "üzemel" a téli naptár a főfarmon.

- Nincs még olyan nap, hogy FA-ért vehessük meg az elmaradt süti rágcsálásának lehetőségét.

Éjfél után, kora hajnalban volt egy kis gond, de gyorsan megszűnt. Azóta mehet a süti fogyasztása.
    Kérlek, ne hagyd magad "félrevezetni", járd végig a farmokat, és csemegézz még ma ingyen. :)
    Hagyd a FA kincsedet más dologra, értékesebb vásárlásra. ;)

Az az országrész, ahol élek, betyár szeles volt ma egész nap. Nehéz volt egyenes derékkal közlekedni, de megoldottuk. :)

Csacskamacska, zsozso577 és Tündi1001 kedveli ezt.
  10. zsozso577

Szia
    Nem.....nem ....veszem tolakodásnak.....gyere máskor is!
    Teljesen igaz amit leirtál...hallgatok rád és teszek még egy körutat!;)
    Nálunk tegnap volt nagyon nagy a szél.....ma egy kicsit alább hagyott!

Tündi1001 kedveli ezt.
  11. barimar1969

barimar1969 Járnitanuló

Sziasztok!
    Olvasom, hogy mindenki ajándékvásárlási lázban ég. Én nyugiban vagyok. Nem rohangálok. Saját készítésű ajándékokkal kedveskedek. Az személyes. Véleményem szerint nagyon megváltozott, átalakult a karácsony szellemisége. Számomra az az igazi öröm, ajándék, ha a család együtt van. Eszünk, beszélgetünk, játszunk és nevetünk nagyokat. Megemlékezünk azokról akik már nem lehetnek velünk.
    Csalódtam a traktorverseny ajándékaiban. Kicsit többet vártam ennyi munkáért. Na mindegy.
    A titokólakat és fákat most raktam ki, teljesen megfeledkeztem róluk. Reggelre kiderül mi is lesz a meglepetés.
    Tekintettel, hogy még mindig táppénzen vagyok, elég sok időt töltök az unokámmal. Tanítom minden szépre és jóra. Hihetetlen mennyire okos. Nagyon szépen használja a ceruzákat, színezünk, gyurmázunk, énekelünk és verseket, mondókákat, meséket mondok Neki.
    Ügyes kis csaj.

Csacskamacska és Tündi1001 kedveli ezt.
  12. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

De jártam, csak az a baj (vagy nem???), hogy ott sincs minden nap újabb pletyi.
    Addig pedig marad, amit már korábban hoztam.
    Amennyiben pontosabban szeretnéd tudni a dolgokat, holnap 11.oo óra körül valamilyen event ismertető lesz (ami ezek szerint) csütörtökön kezdődik - szerintem -.

Jó éjszakát.

Csacskamacska, Szomszika és Tündi1001 kedveli ezt.
  13. Szomszika

Szomszika Rutinos

Röviden: rénszarvastenyésztés, új állat a vidra... esetleg?

14. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia !

Üdvözöllek nálunk...fáradj beljebb, beszélgessünk máskor is. :)
    Látom Te sem vagy" mai csirke"..:) Továbbá tisztában vagy a Játék hánytorgásaival esetenként.
    Merre van az az országrész ahonnan játszol? (Tippem lenne - talán északon?
    Komolyan gondoltam amit fentebb leírtam
    A holnapi nap a kukkoldában kimarad, mert némi nemű disznólkodással foglakozunk. Nekem a kelés reggel 4 kor lesz...
    Utána, egész nap házon, illetőleg interneten kívül leszek...:)

Jó éjt Mindenkinek ![​IMG]

Fatther kedveli ezt.
  15. Csacskamacska

No, ezt már szeretem, mikor sokat kell visszaolvasnom!
    Kétszer jártam körbe a farmjaim, egyszer reggel és most este is, hogy minden sütit megegyek. Estére nem maradt, reggel mindenütt megettem. bízom benne, hogy a többi napon is így lesz!
    Üdv idegen, gyere máskor is, hogy ne légy idegen! :)
    Az unokázás mindig élvezet és ki kell használni minden percet, mert hamar felnőnek. Tapasztalatból tudom.
    Csütörtökön kezdődik a következő event, így holnap eventismertető olvasása és este nem fogunk aratni, amennyiben lesz felröppenő, de az szinte mindig van.
    Kopi, jó disznólkodást, majd gondolunk Rád!
    Megfázhattam, vagy összeszedtem valami nyavalyát, mert "nagynak" érzem a fejem, fázom, majd melegem van és hasonló dolgok. Most megiszom egy kotyvalékot, bebújok az ágyba és arra gondolok, hogy holnapra jobb lesz.

Jó éjt, aludjatok jól!

Tündi1001 kedveli ezt.
  16. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Szép estét!

Csakhogy megérkezett az eső,már hiányoltuk mert már mindenhol esett csak nálunk nem.

Sütik körül nem vettünk semmit észre,..nálunk minden jól működött.

Koppi holnap nagy kanállal eszik!

Jó éjszakát!

zsozso577 kedveli ezt.
  17. onagger52

onagger52 Fórum császára

Este nem tudtam elküldeni amit írtam. Frissítettem, kiléptem, takarítottam, - kétszer is - de nem sikerült.
    Ma a sütemény kicsomagolásánál téli lekvárt kaptam. Mire jó, nem tudom. Lekvárt ritkán kenegetek a valós életben, itt meg inkább a tökből készültet fogyasztom. Meg gyártom. Néha eladom a piacon.
    Eső nincs, befejezte. Reggel meg lehet, elkezdi ismét. Majd kiderül.
    További szép álmokat!

18. Csacskamacska

Jó reggelt!
    Malacvisításra ébredtem...
    A téli lekvár a vaníliára ad több Tp-t, ha megesszük. Ritkán használjuk szerintem, én azért, mert egyszerűen eszembe sem jut, hogy megegyem. Éhgyomorra besütiztem, most már valami sósat is kellene ennem.
    Hideg van, persze attól függ, hogy honnan nézzük. 2 fok nem hideg a -10-hez viszonyítva, de a + 10-hez igen.
    Jó munkát a mai napra is! Pá!

Tündi1001 kedveli ezt.
  19. zsozso577

Sziasztok!

Eső.....itt esett egy kevéske....hideg az nincs.....friss és tiszta a levegő.

Csacska....nem irtad....de remélem, hogy reggelre "kisebb" lett a fejed! .....Jól vagy?
    Kopi.....egy kis hurkát!!!!!....kérnék:oops:;)....erre nem nagyon készitenek finomat!:p

Kiváncsian várom, az event-kiirást. Bár most még akad idő az eventre.....de később
    már elég gáz lesz!

Tündi1001 kedveli ezt.
  20. Szomszika

Szomszika Rutinos

Jó reggelt!
    Nálunk vigasztalanul esik az eső tegnap este óta. Nincs is kedvem kidugni az orrom, pedig kénytelen leszek. Be kell gyújtanom, a kazánházat meg csak kívülről lehet megközelíteni. Boltba is kellene menni kenyérért. Bár lehet, hogy a kenyérvásárlást elnapolom. Csülkös bableves lesz töpörtyűs (tepertős) pogácsával. Ilyenkor nem igazán fogy a kenyér.
    Remélem Dani nem ázik-fázik a disznóvágáson. Nem sokára a teliholdas kertkapu is kinyílik, nem lehet éjjel-nappal betegen mezőgazdasági munkát végezni. Nem csak Dani, hanem mindenki vigyázzon ebben a nyúlós-esős- hányásoshasmenésesvírusos időben az egészségére. Ki C-vitaminnal, ki B-vitminnal.
    http://www.elestar.hu/2009/hirek/egeszseg/gyogyszer-a-sor/

Tündi1001 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.