Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Jó reggelt Mindenkinek!
    Új hét, új lendület!
    Legyen jó napotok és kitartás, már alig van ebből az évből! - ja, hogy jövőre nem változik semmi, ugyanígy dolgozunk majd, mint most, itt is és a valósban is! :)

Utoljára szerkesztett: 7.12.15
    Tündi1001 és Fatther kedveli ezt.
  2. barimar1969

barimar1969 Járnitanuló

Szép jó reggelt mindenkinek. Ködös, szottyos idő van.
    Az event valóban gyenge ajándékokat hoz. Csinálom, de nem hozott tűzbe.
    Itt az év vége, készülünk a nagy leltárra. Utálom.
    Idehaza varrok, készítem a pomponokat a szőnyegekhez ami a lányaim karácsonyi ajándéka lesz. Bízom benne, hogy tetszeni fog nekik a szín összeállítás.
    Karácsonyra - ha minden összejön a terveim szerint - megyek Sopronba a nagylányomhoz. Vele töltöm az ünnepeket.
    Szép napot mindenkinek. Legyetek jók ha tudtok.

Csacskamacska és Tündi1001 kedveli ezt.
  3. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Itt a nyugati csücsökban is szürke minden.....már két napja! A köd sem akar felszállni.
    Tegnap hideg is volt mellé....ma még nem voltam kint.....igy nem tudom.
    Olvasom, hogy tegnap itt is járt a Mikulás....Hmmmm?????
    Az eventtel kész vagyok.....szépen, lassan csináltam....pedig a felröpit nagyon gyéren adta.
    A kicsiken még ültetgetek és szemezget....nagyon alsó szinten.

Tündi1001 kedveli ezt.
  4. Szomszika

Szomszika Rutinos

Látom, ma legalább annyira aktív mindenki, mint én. Erőt vettem magamon, mert a gyerekek káposztás tésztát kértek. Az meg csak akkor jó, ha én gyúrom hozzá a tésztát.
    Event még nincs kész, nem nagyon röpködnek a kesztyűk, de amit szerettem volna az megvan. Két óra múlva kell aratnom, addig pihenek, mert éjszakára megyek dolgozni.
    Tihamér még nem jelentkezett. Remélem nincs komoly baja!

Tündi1001 kedveli ezt.
  5. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Szép napot!

Az időjárás nálunk sem jobb mint más vidéken!

Eventből csak a legjobban vonzókat a többi marad,..inkább termelünk valami mást.

Igen Koppi,..beszélgettem a Mikulással és azt mondta hogy ilyen vén sz..... már nem jár semmi,..csak a szája!

Tihamér valahol itt van,..vagy ott mert a Skype-on zöld.

zsozso577, Szomszika és SZERENCSELOVAG kedveli ezt.
  6. Csacskamacska

Hazaértem a munkából, de még délután jelenésem van, így pihenek kicsit, utána vissza a városba. A fejem már nem nagy, de jól nem vagyok. Mikor gyógyulok már meg??? Nem szeretek beteg lenni!!!
    Marika, örülök, hogy jelentkeztél, a karácsonyi ajándékaid biztos szépek lesznek és örülni fognak neki a lányaid!
    Zsozsó, a kesztyűkből lehet azért van kevés, mert sokan elhappolták a kezükre, mert fázott! A kis farmokon most nem csináltam, nem fért bele az időmbe.
    Éva, jó pihenést, az éjjeli munka nem egy leányálom! - éjjel én leginkább aludni szeretek.
    Tihamér lehet Gizivel hadakozik.!?
    Kopi is nagy munkában lehet, mert reggel óta nem járt erre.
    Lajos, a Mikulás nem azt nézi, hogy ki hány éves! :)

Hi, hi a második pörgetésre megszereztem a kőmadár kastélyt! :):) A Kotkodán nem volt ilyen szerencsém.:(

Szomszika, Tündi1001 és SZERENCSELOVAG kedveli ezt.
  7. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Ezzel a dologgal, mint hogy "utálod" nem vagy egyedül..:)
    Én is lassan csinálom, mert nincs tétje a dolognak. Jutok amire jutok...a többi is számít..:)
    Nem irigylem az éjjel dolgozókat. Volt benne részem 30 évig...:)
    ........................................................................................................................
    10-et pörgettem lett birkanyíróm angóra simogatóm sittes hollóm, de ez a kastély nem akar összejönni. Nincs szerencsém.
    Mikor már ismétlődött kiszálltam. :(

8. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Kellemes délutánt kívánok:):)
    Hi-hi,gratulálok a kastélyhoz.:)
    Ne add fel Koppi,péntekig bármikor összejöhet a kastély.;)

9. Koppi

Feladom. Ugyanis 2 farmom is van ahol 1 db kitehető hibádzik mondjuk az éneklő virágokból és most kivonták őket a forgalomból.
    Slussz innen már esélyem sincs rá, hogy összejöjjön.
    Ezzel is így jártam, de ha a fene, fenét is eszik akkor sem veszek plusz tikettet, hogy pörgessek.
    Ez a madárijesztőkre is vonatkozik.

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
    Szóval kipróbáltam. Adva van 4 farmom. Mindegyiken 20 party pörgetéssel.
    Egyikre sem lett meg az a düledező kastély, a villám csapjon bele !
    Így már nincs sanszom sem rá ! :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
    Részemről vége a dolognak.

10. Csacskamacska

Kopi, szerintem mivel kivonták a forgalomból a virágokat, így cserélhető lesz és akkor nincs veszve semmi.
    No, eddig próbálkoztam gyógy szerekkel, de nem jött be. Ma elkezdtem az antibiotikumot. Nemrég jöttem haza, ettem egy is zsömlét, meg ittam meleg teát, majd lezuhanyoztam jó meleg vízben és most bebújok a meleg ágyba, mert reszketek. Hogy megyek én reggel dolgozni?? - nélkülem összedől az iskola.....( lüke pedagógus betegen is megy..)
    El is köszönök, jó éjt!

sziszi1965 és Tündi100149 kedveli ezt.
  11. Koppi

Nem lehetetlen, hogy "piacra dobják" ezáltal. Remek tippet adtál. Remélem bejön.:)
    Egyébként gratula ahhoz a romhoz ! :) :D

sziszi1965 kedveli ezt.
  12. Szomszika

Szomszika Rutinos

Daloló virágaim létszáma meghaladja a veresegyházi asszonykórusét. Nekem a discolady hiányzik. Madárijesztő is van már 2 garnitúra. Most is kétszer megnyertem a főnyereményt. Nem, nem a kastélyt... madárijesztőt, jó pattogósat :) Ha cserélhetővé válik, szólj Koppi és küldök. Romvár nekem sem lett :( :(

Tündi1001, zsozso577 és sziszi1965 kedveli ezt.
  13. zsozso577

Sziasztok!

Igy estére ideértem....elég szaladgálos napom volt....és a farmokat is körbe kellett járnom.
    Kezdek azokon is pontot tenni az event végére....de még maradt holnapra is.
    Olyan 40 db-t pörgettem.....valahogy a végén csak adta azt a fránya rom-kastélyt.
    Ha küldhetőek lesznek a virágok....rám is számithattok.....van mindegyikből.
    Csacska.....jobbulást kivánok!
    Nálam 1 hétig tartott.... rengeteg fájdalomcsillapitot kellett szednem, mert a
    fejem az borzasztoan fájt....mellé C.vitamin és sok folyadék....és séta....ill cammogás!

Tündi1001, sziszi1965 és Szomszika kedveli ezt.
  14. Csacskamacska

Jó reggelt mindenkinek!
    Jó nekem az a kastély, ha romos is! :) A mai csp-t is bezsebeltem.
    Kissé nehezen ébredtem, de indul a nap, kelni kell.
    Legyen jó napotok! :)

Tündi1001, zsozso577 és sziszi1965 kedveli ezt.
  15. Koppi

Sziasztok !

Köszönöm a felajánlásokat, ha alkalom lesz rá megbeszéljük. (A fene azt a düledező romot!).

Nálunk most 6,6 fok van (hála ennek az időjárás állomásnak itt mellettem - mert nem kell kimenni).
    Továbbá süt a NAP. (betyár régen láttuk...)

Maradt még néhány patym, nekiugrok megint...(később beszámolok..)

Régen amikor a lekvárfőzést elkezdtem, nem hittem volna, hogy valaha is 10000 fölött legyen a cukros zsákjaim száma.
    Most, hogy ránéztem, már 15000 fölött is van. (Jó ez a felröpi...:):))

16. Szomszika

Szomszika Rutinos

Sziasztok!
    Azt hiszem el kell mennem felétek, hogy végre napot lássak. Köd és ködszitálás, vacak, nyúlós...erre itt azt mondják, hogy nőies idő van.
    Event befejezve! Kipakoltam az ólakat, most nem akarok egy szál gazt se látni.
    Vettem partyt, csak meglett a kőkastély. Ja, és van még egy felhősorra való madárijesztőm.
    Biztos azért jött nehezen a kőmadár-kastély, mert az előzőleg megnyert madárijesztők elkergették. Ezt a meccset meg kellene óvnom! ;):pxD
    Na, alszom egyet, mert valószínű agyamra ment az éjszakai munka.. :sleepy: :sleepy:

Tündi1001, Fatther és zsozso577 kedveli ezt.
  17. zsozso577

Sziasztok!

Két bokros teendőm között leültem és beszaladtam a Forumra.
    Megyek az ország keleti részébe.....ha ott süt a nap.....itt napok óta ködös.....
    és persze szürke.
    Két kisebb farmon még csinálom az eventet.....annyira nem izgat....de az egyiken
    ugy néz ki, hogy a végére fogok érni....a másokon 1 feladat kimarad.....de itt nagyon gyéren
    jön a kesztyü....már-már felháboritoan kevés jön.....;):pxD deeee semmi nem történik,
    ha nem lesz 100%-ban kész! Nem is volt tervbe véve.
    Nahhhh.....indulok lassan....de előtte még itt a nagyon aratni kell.

SZERENCSELOVAG és Tündi1001 kedveli ezt.
  18. Csacskamacska

Hazaértem a munkából és készülök vízszintesbe helyezni magam, csak előbb bekukkantottam ide.
    Ne gyertek és ne irigykedjetek, mert itt sem süt a nap, reggel sem sütött. Kopi egy 20 km-rel távolabb lakik tőlem, lehet, hogy ott kibukkant, de, hogy nem tartósan sütött az biztos. Szürkeség napok óta. Borzadályosan pocsék. Fujj!
    Eventet befejeztem, leltárt kellene a kütyük között csinálnom és lecserélni a kevés Tp-t adókat olyanra, ami többet ad. Nincs hozzá kedvem, meg időigényes is, most inkább lepihenek, mert messze vagyok még attól, hogy "jól érzem magam, minden rendben van..."
    A Kotkodán még próbálkozom a romos várral, jó lenne kipörgetni.

Tegnap olvastam, hogy naponta kellene fogyasztani gyömbért, mert sok jó hatása van a szervezetünkre. Láttam a múltkorában a piacon, ha legközelebb megyek és lesz, akkor veszek és kipróbálom. Eddig az volt, hogy naponta egy alma, az orvost távol tartja, lehet az almát felváltja a gyömbér?

Ma választ kaptam, arra is, hogy miért is kell szombaton ledolgoznunk a dec.24-ét. Tulajdonképp azért, mert a szülő dolgozik és a gyereket nem tudja hova tenni, tehát menjen iskolába. A tapasztalat pedig az az ilyen áthelyezett munkanapokkal kapcsolatban, hogy alig van élet a városban reggel mikor megyünk dolgozni és az osztály fele nem jön iskolába.
    Megyek a Kotkodára, teszek egy próbát a keréken.

19. Koppi

Pedig tényleg sütött délelőtt a nap. De aztán megunta és elment a felhők alá.
    Most kissé csökkent a "meleg" kint: 5 fok van.

Milyen figyelmesek a dolgozókkal. Inkább a bérükön látszana meg eme figyelmesség.., hogy ne kelljen a lurkónak szombaton is isibe mennie..:(

Vigyázz a gyömbérrel - bár egészséges, mert nem mellesleg kissé csíp is..:)

20. zsozso577

sziasztok!

Csacska....lehet egy cikket olvastunk....mert én is olvastam hasonló cikket, csak én egészen biztosan nem fogok venni....maradok a C-vitaminnál és a méznél. Nem ettem még gyömbért..és nagyon idegenkedek az idegen izektől....nem vagyok egy bavállalos!
    Sikerélmény....az egyik kisebb farmon is végigértem az eventtel....most még a hármadikon
    gyüröm....a jégvirág most lett meg... felröpi....95 hiányzik.....majd jövök az eredménnyel.
    Bár ez nem volt betervezve....de evés közben jön meg az étvágy!
    Szóval....felétek is szürkeség van.....akkor nem utazok, maradok itthon.....bár már itt hideg
    is van....reggelre pici minuszok röpködnek.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.