Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. onagger52

onagger52 Fórum császára

Éééérdekes! Nekem is azt adta a sütemény elfogyasztása után. Nem gondoltam volna. Egyenlőségben élünk ezek szerint. :p
    Szép álmokat mindenkinek!
    ------------------------------------------
    Jó reggelt gazdák!
    Nagy tolongás nincs az ünnepek alatt a topikban. Valamiért, - beleértve szerény személyemet is - kevesebbet van itt a tisztelt "társulat". Megértem. De most már túl a kávén és a reggeli dagasztáson is, (feleségem szerint jó lenne frissebb kenyér is, ÉRTETTEM!) meg a farmok rendezgetésén, még nem látok rajtam kívül senkit sem se a földet túrni, se az állatokat ellátni. (Beleértve azokat a nyamvadt kokasokat is, aki szabotálják a Rézi ébresztését, ezért van még mindig ily setét, pedig nálam már reggel van.) Azért a kenyérrel van egy kis gondom, itt alszik nálam az édesapám, aki azért valamit ért a kenyérfélékhez, oszt ha ő megreklamálja, .... Képes rá, akár csak a feleségem őnagysága. :)
    Szép napos napot mindenkinek! Utálom azt a ... ködöt!

Utoljára szerkesztett: 27.12.15
  2. Zöldfülű62

Zöldfülű62 Fórumszaki

Sziasztok !

Nem hittem volna, hogy én vagyok az első!
    Azért jöttem, hogy be és elköszönjek máról. E farmom küzd a felhősorért, de kevés a fűszerem. Akinek van "felesleges" esetleg megszánhatna. a tényleges farmnevemet ismeritek ugye?
    Na jól elkuncsorogtam magam így reggel ....
    Most elmegyek....[​IMG]

3. onagger52

onagger52 Fórum császára

Koppi sajnos szomorú hírt kell közölnöm veled. Ma is TE voltál a második. Én ugyanis az éjfél utáni hozzászólásomat negyed ötkor megtoldottam a vonal alatt. :) Hiába no! Mindig gonosz voltam, vagyok és leszek. Feleségem tanúsíthatja. :p
    Olyan vagyok, mint a köd. Mindig csak rondán terpeszkedik mindenre. Én meg ide a karosszékbe a Gizi elé.
    Sokkal szebb napot kívánok!

4. Zöldfülű62

Zöldfülű62 Fórumszaki

Ez igaz, hogy "papíron" Te voltál az első, de azt nem tudod, hogy éjfél után, azaz ma reggel kibontottam a mai ajándékot a keksz csomagolásából és csak azután tértem aludni.
    Minden farmomon így tettem, igaz nem írtam meg, hogy mi a mai napi jutalom...:D
    Én is gonosz vagyok ugye?? :D
    (De, köszönöm az fűszeres üveget...:))

5. onagger52

onagger52 Fórum császára

Eeeegen! Én is alig éjfél után bontogattam, negyed egykor. Aztán kettőtől aludtam még fél négyig. De ezen igazán nem fogunk összeveszni. A lányok - kivéve Évát - általában később ébrednek. Jó nekik! Irigylem őket ezért. :) Az viszont tényleg ritka eset, ha nem mi jövünk reggel nyitni a farm bejárati ajtaját meg a topikot is itt.
    Még mindig csak az a szürke és sűrű köd. Brrr!

6. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Sziasztok. Nos az ünnep már csak ilyen, mindenki mással van elfoglalva. Tegnap voltak a gyerekek, volt élet, nyüzsgés a házban. Jó volt, hamar elmúlt. Az utána való mosogatás is "élmény" volt. Ma újra csend, farmokon még etetgetek, bőven van gaz, gyártom még a hamikat. Kis ajándék is ajándék és sok kicsi sokra megy.
    Szürkeség kitartó, pedig mehetne már máshova.
    Főzni nem kell, pedig féltem, hogy kevés lesz az elkészített ételek mennyisége. Nem lett kevés.

Tündi1001 és SZERENCSELOVAG kedveli ezt.
  7. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Kellemes délutánt mindenkinek:):)

Hoztam egy kis kóstolót a névnapi tortámból,egészségetekre.;):)

Tündi1001 kedveli ezt.
  8. onagger52

onagger52 Fórum császára

Karamell torta. Nem lehet rossz, de én annyira az édességet nem szeretem, kivéve, ha az édesség nőből készül. :p Névnapi torta? Ha tényleg névnapod van, akkor isten éltessen névnapod alkalmából! Ha nem, akkor is isten éltessen, a mai nap alkalmából!
    Szürkeség és szürkeség mindenütt. Én se szeretem, küldjük el közösen! Kantátában. Kellene egy kis napsütés, jó lenne látni a Rézit.
    Néha feljövök a farmra, de még mindig itt van édesapám, vele többet foglalkozok. Nem fiatal gyerek már, addig jó, míg láthatom, beszélgethetek vele.
    További szép napot!

Szomszika és Fatther kedveli ezt.
  9. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Isten éltessen JÁNOS![​IMG]

SZERENCSELOVAG kedveli ezt.
  10. onagger52

onagger52 Fórum császára

Jó reggelt gazdák!
    Sok (viszonylag) TP bújt ki az adventi-karácsonyi süteményből. Minden nap növelhetné a TP betétemet, nem bánnám. :D
    Vége a karácsonynak, lehet készülni a szilveszterre. Az sincs messze már!
    Napot akarok sok napsütéssel! Követelem!

11. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia !
    A szemem sarkából én is láttam, hogy gáláns volt ma a BP velünk Tp.-ügyileg.

Én meg ködöt nem akarok látni. Tegnap elegem volt belőle... A téli gumi ellenére csúszkált a kocsi az utakon. Nem volt leányálom a vezetés. (Nem irigylem a hivatásos sofőröket !)
    Summáznám a "Téli készülődés"-t
    Nem volt könnyű. 3 farmon csináltam és csak kettőn lettem kész. A 3., a kis Zöldfülű lemaradt. 17 maci csomag híja lett. Itt nincs felhő sor...
    A másik kettőn is alig lettem kész.
    Legközelebb, úgy csinálok mint Tihamér: kihagyom.....
    Görcsöljön a fene.

Utoljára szerkesztett: 28.12.15
  12. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Szép napot mindenkinek!

Tegnapi földig érő köd ellenére ma gyönyörű napsütéses időnk van eddig.
    A növényeket bedaráltatjuk keksznek,..felröpik már nem lesznek 2 előtt mert aratás már csak utána van.

Jöhet a Valdemár!

Állatokat nem pakoljuk vissza,..nem tudni mi kell az újévihez.

Akkor tehát pár növény maradt, a többit elkekszeltük,..úgy az50-60. lövésnél már kezdett unalmas lenni a CSP-TP ismétlés.

Utoljára szerkesztett: 28.12.15
  13. Koppi

Igazad van az utolsó mondatoddal. Kissé unalmas volt. Én is kimerítettem a füszereimet tökre.
    A végén kaptam egy titkosat fából, amit ki is raktam, már nem titok, de sömmi meglepi...

14. Csacskamacska

Sziasztok!
    Ünnep vége, ma már "házimunka" is akadt. Minden farmomon csináltam az etetést, ma még 14 előtt is etettem. A két nagyon végig, + még ami időben belefért, a kicsiken a titkosak voltak kitűzve, meg is lettek. Lett hattyúm, tatum, igaz nem ott ahol szerettem volna, de nincs nyafogás!
    Jön a nap és a fagy, inkább az, mint ez a szürkeség.

Fatther és Tündi100149 kedveli ezt.
  15. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Vége az eventnek és nézzenek csodát megjavult a gépem.
    Kész szenvedés volt az eventet csinálni....állandoan lefagyott...kilépés és frissités!
    Miota játszok....ennyit még nem küszködtem!
    Itt a nagyon és még egy kisebben tudtam befejezni.....nagyon gyengén jött a felröpi......
    időm sem volt nagyon.....szó ami szó....elég maceráns egy event volt.....
    Nálam a kitehető volt a cél.....
    A titkosokat most este kezdtem el kitenni....de maradt még belőle máskorra is.
    Ma itt a nyugati csücsökben igazi szép idő volt....sütött a nap!!! és nagyon sok embert csalt ki a szabadba!

Tündi1001 kedveli ezt.
  16. Csacskamacska

Talán holnap ránk is süt a nap. Sétálni volna kedvem és napot látni! Csend, nyugalom, bár holnap megyek fel a városba, akadt egy kis ügyintézés.
    Jó éjt!

Tündi100 kedveli ezt.
  17. onagger52

onagger52 Fórum császára

Jó reggelt gazdák!
    25 kacsa kata szuper a mai csomag tartalma.
    Tegnap sajnos itt is és Győrött is csak ködöt láttam. Napsütésnek se híre, se hamva. Tegnap ment Budapestre haza édesapám dél körül. Ő mondta délután, hogy Bicskétől már napsütésben ment. Mindenhol látni a Rézit, csak mi voltunk kivételezettek.
    Event nálam is véget ért, ezt onnan tudtam, hogy eltűntek az eventes vetőmagok. Amúgy meg hamar abbahagytam. Érdekes, de az első napi nehézségek alig-alig jöttek elő. De már nem volt kedvem folytatni. Közben néztem a felreppenők számát is. Nem lett volna elég, pedig rendesen termeltem a földeken.
    Kis tündérkém még mindig bent vagy az ispotályban. Talán idén még kijöhet. Talán.
    Szép napot mindenkinek!

18. zsozso577

Sziasztok!

Megint köd van nálunk is....csak reménykedni tudok, hogy délre megint csak
    napsütésben lesz részünk.
    Nálam a lefagyás az ünnepek alatt kezdődött és ki is tartott a végéig.....nagyon
    keservesen ment az event....teljesen leamortizált!:oops:
    Azon a ponton vagyok......hagyom a fenébe az egész játékot.....nagyon sok időt
    elvesz.....pl itt van ez a decemberi kalendárium......egész hónapban gép előtt lett lenned,
    mert ha nem akkor horribilis FA-ért tudod csak kinyitni. Még bosszantobb, hogy tudom,
    bent voltam.....ki is nyitottam!....Tudom, 10.-ig kellett volna számolnom!
    Ja....számolás!!!! Lehet, hogy már én is elfelejtettem?xD Nem tudom!:oops:
    Akárhogy is gondolkodom, ....... ha -2-höz adok 3-t az nálam 1!
    Jól gondolom???.....vagy nem????:p:p
    Nahhhhhh....inkább mentem!

Fatther és Tündi1001 kedveli ezt.
  19. Koppi

Sziasztok !

Itt, nálunk (végre) süt a Nap !
    Igaz a hőmérő higanyszála lefelé tendál, de még így is megéri..:)

15 év itthon lét után az idén megyünk szilveszterezni. :)

Zsó!

Milyen számolásról van szó?
    :)

20. zsozso577

szia
    Háááátttt a bahán! Miután anno.....kihasználtam a rendszer a hibáját és gyorsan beváltottam
    az AB-kat.....nahhhh mármost azt szépen ledolgoztam -2-re.....ez az egyik kisfarmom.
    Az eventnél volt olyan rész, ahol kaptam 3 AB-t! Én azt gondoltam, hogy abbol 1 lesz....
    de nem csak ......0.
    Erre gondoltam a számolásnál!
    Most van egy másik farmom is....ahol már csak 2 avagy 3 van minuszba.....kiváncsi vagyok,
    hogy szintépésnél.....megint csak 0 lesz....vagy ugy számol....ahogy én!xDxD

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.