Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!
    Bekukkantottam Hozzátok! Én is Tiszántúli vagyok (Orosházán lakom) Nagyon sokat olvastam Tőletek már! Kellemes meglepetés ért,hogy felfedeztem pár "ismerőst" ebben a Topikban is!
    Egy másik Topikban vagyok szinte minden nap,ami sajnos nem működik most! De olvasóként szinte mindenhol megtalálható vagyok! :)
    Nagyon sok téma foglalkoztat,ezért ha van időm akkor benézek ide-oda!
    Nagyon jó kis csapat van itt is,mint más helyeken! :)
    Biztos fogok még jönni! ;)
    Legyen szép hétvégétek!
    Üdv Nektek! Klári

_Ilona49_ és zsozso577 kedveli ezt.
  2. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Nem bosszantlak....Van már birkás lila ólam is..:)
    Teszteltem a hozzáállást...

Meg van kamborodva a Fórum....megint...

3. Koppi

Hahóóóóóóóó
    Elveszett a hozzászólásom. Most mi van?????

4. onagger52

onagger52 Fórum császára

Emberek! Ha valaki kíváncsi a nyuggerek topikjára, akkor a Budapesti gazdák topikját olvassa! Ott írogatnak a tagok. :D Ezek szerint megint gabaj van a rendszerben. :p
    Ha elmegy amit írtam, szerencsém van, ha nem, akkor majd valamikor később.

5. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Az idézés....még nem megy.....mindig mást tesz ki....mint akinek én szeretnék válaszolni.

Koppi.....ne légy negativ.....tessék csinálni a tenyésztést!.....legalább az ólakig!
    Gondolj csak bele.....ezeket az ólakat a későbbiek folyamán nagyon drágán
    fogod tudni megszerezni.....a másik pedig, hogy 1 területről mennyi állatka is jön!
    Igy elég egy terményeshez ....1 ól is!

Abban igazad van, hogy ezzel tényleg gépiesitették a tenyésztést....valami hiányzik belőle.
    Deee ez nem ok arra, hogy egy ilyen lehetőséget elhalasssszzz!

Tündi1001 kedveli ezt.
  6. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Kis farmokon a 3 neon bezsebelve, kirakva.
    Jegesek,csúszósak az utak. Néztem a híradót, igen elszomorító a helyzet. Holnap nem tervezem, hogy elmenjek itthonról, hétfő reggelre meg remélhetőleg már jobb lesz. vannak bátor emberek, akik az ilyen utakon is biciklire mertek ülni.

No, már megint gubanc van!? - azt a nemjóját, irgum-burgum!

Tündi1001 és zsozso577 kedveli ezt.
  7. DrKotkodácska

DrKotkodácska Fórum ismerője

Sehova sem költözünk Lajos! Maradunk. Ez a mi helyünk, türelem!
    Jó éjt mindenkinek!

Tündi1001, _Ilona49_ és zsozso577 kedveli ezt.
  8. onagger52

onagger52 Fórum császára

Jobb reggelt!
    A fórumot kivételesen nem a Gizim tette gallyra! Hiába látom, hogy hozzászól ez meg az, de látni nem látom. Volt egyszer szerencsém még tegnap délután, amikor Koppi megjegyzését és Lajosét is láthattam egy kis időre, s azt a részt "lefényképeztem". Jó lesz bizonyítéknak, hogy írni ugyan írunk, de látni aaaazt aztán nem lehet. Pedig, mint olvashattuk, ezt a hibát orvosolták tegnap. Ezek szerint mérsékel sikerrel vették az akadályt a fejlesztők. :( A képernyőmentést elküldtem Csacskának és Koppinak, had lássák ők is. Itt az előző a Doktor nénitől van (Dr Kotkodácska), de nem tudom mi van benne. Lehet, hogy csak elköszönt, mert késő este írta a hszt. Most lenne jó gondolatolvasónak vagy jedinek lenni! :p
    Szép napot mindenkinek és mielőbbi jól működő fórumot!
    ----------------
    Elment, sőt az előző két hsz-t is láttam. Ezt is elmentettem. Bizonyíték 2.

_Ilona49_ és zsozso577 kedveli ezt.
  9. Csacskamacska

Jó reggelt mindenkinek, már aki el is tudja olvasni, mert amint látom, már megint beteg lett a topikunk. Hmm, mint a mesében, hol volt, hol nem volt lehetősége annak, hogy írjunk és a levél meg is jelenjen. Azt láttam, hogy Tihamér írt utoljára, de, hogy mit, az rejtély maradt számomra.
    Este el kezdett esni, azóta esik, ki sem jó nézni az ablakon, szürkeség és eső. maradok idebenn.
    Szebb napot kívánok Nektek!

Tündi1001 kedveli ezt.
  10. zsozso577

Sziasztok!
    Talán már jóóóóóó marad a topik....hiába...ha nincs hiányzik!
    Ha van.....sokat szidjuk! Ez olyan se veled....se nélküled!
    Itt a nyugati részen, jelenleg süt a nap! Biztosan hideg is van.....de azt még nem teszteltem.

Kopi!.....Neon olakkal hogy állsz?

Szia
    Bár én jelenleg nem azon a vidéken élek.....de , mint topiklakó....talán igen!
    Gyere csak nyugodtan, hisz nyitottak vagyunk....mindenkit szerettel várunk.

suba_klara, Tündi1001 és _Ilona49_ kedveli ezt.
  11. Csacskamacska

Nem tudok én ezen eligazodni! Most meg annyi hozzászólást látok, olvasok, hogy csak tátom szám.
    Szia Klári, érezd jól magad köreinkben! Úgy látom, hogy a megrögzött fórumozók keresik, hogy hol működik a topik, hogy tudjanak írni, mert ugye a fontos, vagy annak hitt, dolgokról be kell számolni. Félig kész ebédemet fejezem be gyorsan és édességnek egy kis meggyes-grízes pudingot csinálok. nagyon finom!
    Vissza kellene szokni a kávéra, mert mostanság egyre többet írnak jótékony hatásáról. No, meg az is jó volt, amikor még kávéztam, hogy amíg ittam, addig szép kényelmesen elhelyezkedtem, és élvezettel kortyolgattam, miközben pl. újságot olvastam. Ez főleg nyáron volt remek a kis teraszomon. Most viszont nem megyek a teraszra...
    Még jövök, most pá!

Szomszika, Tündi1001 és _Ilona49_ kedveli ezt.
  12. Szomszika

Szomszika Rutinos

Tegnap este nem sokat voltam famközelben, fórumon pedig csak szerettem volna lenni. Itt volt az unoka, én voltam az őrzője. 100%-ban képes lefoglalni. Együtt főztük az ebédet is. Mesét is vele kellett nézni, mert odaparancsolt és közvetített. Nem gondoltam volna, hogy egy másfél éves gyerek tudja, hogy mi következik a mesében és érti is a történéseket. Tudom, kicsik de nem hülyék :)
    A neonokat megszereztem, beizzítottam, egy rakás kitehetőt is öszeszedtem. Még most is tenyésztek, az aranyszamár nem akar összejönni.:eek: Nem vagyok olyan szerencsecsomag, mint Janzi! ;):)

Csacskamacska és Tündi1001 kedveli ezt.
  13. onagger52

onagger52 Fórum császára

Ezek szerint megint működik a fórum. Na végre! Itt biztosan, a többit nem néztem.
    Napsütés se tegnap, se ma. Pedig ez is a nyugati határszél, bár kissé keletebbre, mint az a csücsök ott nyugaton. Majd lesz itt is egyszer, csak ki kell várni.
    Koppi lehet, hogy nekiállt a tenyésztésnek és annyira belelendült, hogy nincs ideje idekukkantani?
    Klára gyere, itt szívesen látnak!
    Szép napot gazdák!

14. zsozso577

Sziasztok!

Szomszika....hajjjjrrráááá az aranyszamárért.....hátha estig még összejön!
    Én már egyelőre abbahagytam....majd legközelebb folytatom....deee még fazék is kell
    bőven.....ugy hogy van időm....ugy döntöttem.
    Tihamér....már itt sem süt a nap! Kimentem tesztelni időt....ténylegesen verőfényesen
    sütött....aztán láthatóan elbujt....jelenleg sürü köd vette át a helyét ééééés hideg lett!

15. Koppi

Sziasztok !

Kedves Zsozsó ! Csak kóborlok itt a négy Farm között, mint a mérgezett egér.
    Azt sem tudom hol járok és mi is van már kész? Vagy sem...
    1 biztos, itt már meg van a felhősor, a többin még nem állítom. Majd utánanézek...

Klára !

Hoztam neked egy képet...Úgy olvastam szereted eme szép rovarokat

Utoljára szerkesztett: 10.1.16
    zsozso577 kedveli ezt.
  16. zsozso577

Szia

Nahhhh....megnyugodtam, hogy mégis csak csinálod a tenyésztést.....ezeket az ólakat
    most nagyon megéri kiváltani.....
    Tudom, hogy a tenyésztés már nem olyan, mint régen volt....de ezt kell megszoknunk!
    Nézni kell a jó oldalát....egyszerre többet lehet berakni és nem foglal farmos területet.
    Nekem is hiányzik a réginek a hangulata....de mit csináljunk ebbe a gépies világban!????

Szerintem még most sem jó a Forum....nekem minden hsz-t duplán küld el....és nem tudok oldalt váltani!

17. Garabonciás

Garabonciás Fórummogul

Itt, a Garabonciáson kissé belebonyolódtam a dologba, de lassan helyre rázódik minden. Igaz plusz szuperembe került..., de van már piacképes cucc is....

18. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Sziasztok!

Koppi,..úgy látom a több ember hatott rád!(sok lúd disznót győz)

Második felhőről már csak a nyúl hiányzik,..az majd cserekor talán meglesz.A másik 2 addig szaporítja a BTP-t.
    A mostani kitehetők azok lemaradnak!

Fatther, Csacskamacska és zsozso577 kedveli ezt.
  19. zsozso577

Se...baj....a lényeg, hogy ki tudtad bogozni!
    Mit viszel piacra? Én tegnap tettem ki állatokat....ma már dolgozós nap van nálam.....csak
    pajtába termelek....vissza kell termelnem a mennyiséget. Pedig még ma is jó aruk van.
    Én még a csacsit tenyésztettem egy kicsit....meg vettem is hozzá, hogy haladjak is....
    alig ugrott valamit...de legalább tényleg dupla tenyészállatot adott.

20. Csacskamacska

Szóval Kopi, már megint csak kéretted magad és közben meg gőzerővel tenyésztettél. Hmm, mindig ezt játszod velünk, állítod, hogy nem csinálod és közben meg hajrá.
    Zsozsó, én már nem tenyésztek, csináltam néhány kört a "kötelezőn" felül, nekem sem adott kiugróan magas állatot. Talán majd legközelebb.

Tündi1001 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.