Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Zöldfülű62

Zöldfülű62 Fórumszaki

Ha már annyira mondtátok és kapcitáltatok, itt a legkisebb farmom, hogy miként sikerült..:):[​IMG]

Szomszika kedveli ezt.
  2. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Sziasztok !

Sok, sok szupertáppal kevesebb, de egy rakat neon óllal több van immár 4 farmon is. (Legalább megéri csak sima állatot is nevelni a darabszáma miatt. Ugyanis eddig nem volt kifizetődő, mert sok helyet foglal el 1 ól, és ahhoz képest kevés tp.-t ad.)
    Jobban megérte fával kirakni - eddig...:)
    Megoldották...:)

Hétfő van. Szánkót letenni, csónakra föl! Esik az eső...:)

Szomszika kedveli ezt.
  3. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Jó reggelt mindenkinek!
    Már látom, hogy megint gubanc van. Hmmm, lehet direkt csinálják, hogy minden Fórumozni akarót 1.2 működő topikba tereljenek? Csapatépítő tréning? :) Juszt sem bosszankodom!
    Reggeli munkák elvégezve, esernyő nélkül nem érdemes kilépni a valósba amint hallom.
    Jó munkát gazdatársak!

4. onagger52

onagger52 Fórum császára

Csacska az előbb írt, de most sem látom. Ezek szerint a fekete szemüveget vettem fel, mert tegnap megint megjavították a fórumot. Vagy nem???
    Mindjárt kiderül.

5. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Szép napot!

Itt már valami megint nem stimmel,..7840 hsz van előttem tegnapról!

Pedig útközben idefele jövet láttam a Zöldfülüt és onaggert is.

Nagy felfedezést tettem a bahamán,..valamiért napok óta néztem a felröppenőket és azt tapasztaltam hogy legalábbis nálam a felröppenő,..zselé,só,gyógyelixír,virágdrót, mandragóra,...barkács semmi!Másnál is így van ez?
    Vagy már megint keveset olvastam az 5-6 év alatt és ezért vagyok lemaradva.Vagy nálam ez 1 hiba?
    Event felröppenők azok szoktak jönni.

SZERENCSELOVAG kedveli ezt.
  6. Csacskamacska

Ó, hát még mindig semmi. Még a reggeli hozzászólásomat sem látom, pedig az akkor megjelent. Ó-ó! Pestre menjek én is, mint oly sokan mások? Nem akarok, én itt akarok írni, olvasni! Durcás vagyok. Ha, figyelmesen elolvastátok a közleményt, amiben nagyobb türelmet kérnek, mint máskor, akkor viszont arra lehet következtetni, hogy egyhamar nem fog rendesen működni ez a topik. Kár, nagyon kár!

_Ilona49_ és Tündi1001 kedveli ezt.
  7. Koppi

Sziasztok!
    Csacskával beszélgettem a fórum ilyetén való megközelítéséről itt a topicunkban. Jelzem nektek, hogy az utolsó hsz. amit látok, az a 7840-es. Innentől már semmit sem hoz ki a gép. Ez a vége.

Szóval ezt most kipróbálom, hogy működik e?
    Működik!!! Láttam Csacskacica utolsó hozzászólását. Kissé érdekes... nagyon érdekes...8)8)

Bár, ha azt veszem, hogy Tündi hsz.-a a 7845-ös, a Csacskáé 7836 -os az enyém meg 7837 -es ettől kissé bonyolult lett a helyzet...
    Mindez az egymás után következő hozzászólások számozását jelenti.

Utoljára szerkesztett: 11.1.16
  8. Csacskamacska

Hi-hi, megjelent Kopi hozzászólása! Csak nem gyógyulóban van a topikunk? Nem is kiabálom el, mert még korai lesz az örömöm. Nálam a számozással nincs gond. (most) Érdekes, mennyi okos ember dolgozik péntektől , hogy mi zavartalanul tudjunk írni és még mindig nem lehetünk biztosak benne, hogy már tökéletes!? Hiába jó munkához idő kell....

Fatther és Tündi1001 kedveli ezt.
  9. Koppi

Úgy néz ki...:)
    Át is rándultam A Pesti topicba elköszönni...:)

10. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Sziasztok! Átrándultam hozzátok beköszönni.:)

Tündi1001 és Csacskamacska kedveli ezt.
  11. Koppi

Légy szívesen látott itt is..:)
    Jó beszélgetni, mindegy, hogy hol..:):):)
    Itt egy- két Nyugdíjas van a többiek dolgoznak . A mi topicunk estére szokott megélénkülni...:)
    Most ketten vagyunk itt. Csacskamacska és csekélységem...(fél lábbal már én is nyugis lennék, de ténylegesen csak május 1-től.../Hiába a Munka Ünnepét így is lehet ünnepelni.../

Fatther kedveli ezt.
  12. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

13. Csacskamacska

Mindig van valaki a matat valamiben, hogy ilyen piszkos nagy szerencséje legyen!! Legközelebb én is matatok majd..Kopi is csak kéreti magát, tiltakozik, utána meg bejelenti, hogy mit harácsolt össze, meg mit pörgetett, meg egyéb jó dolgok. Én ,eg csak egy kis szürke egér, akarom mondani macska vagyok, akinek nem jönnek a jó dolgok.:(
    Szia Zsémbi!- jó, hogy átrándultál! Már fontolóra vettem, hogy megyek Pestre cseverészni, de talán helyrebillen már a topikunk és nem kell utaznom ebben a fránya időben.

Fatther, Tündi1001 és SZERENCSELOVAG kedveli ezt.
  14. onagger52

onagger52 Fórum császára

A lassúhoz még több!!!
    Talán rendbe teszik a topikokat, hiszen munkanap van. Koppinak a május elseje már nem a munka ünnepnapja lesz. De Csacska is az utolsó ilyenen vesz majd részt, mint aktív munkavállaló. Jövőre már ő is a nyugállományúak táborát fogja gyarapítani. :)
    Ma reggel kimentünk a városszéli nagy bevásárlóközpontba, mert a feleségem eltökélt szándéka volt, hogy vesz 2 db takarót. Egyet sem vett. Ami választék volt, az egyszerűen csak siralmasnak nevezhető. Év végén a kínálat nagyon megcsappant, az új cuccokat majd ezen a héten fogják kiszállítani a raktárakból, gyártóktól. Én még mindig nem érzem jól magam, úgy ugatok, hogy a környékbeli kutyák sírnak a szégyentől, mert együttesen sem tudnak "leugatni". Gondoltam tiszteletemet teszem a háziorvosnál. Bár ne tettem volna! Jutalomként megvizsgálta a tüdőmet sztetoszkóppal, EKG vizsgálatot végeztetett helyben, majd:
    1. Felírt 5 féle gyógyszert, hogy szedjem. (Kiváltottam és elkezdtem a szedésüket.)
    2. Találkozót javasolt csütörtökre nála, de csak az után, hogy
    3. Menjek el az SZTK röntgenosztályára megrögönyöztetni magamat. (Megtörtént.)
    4. Kérjek szakorvosi vizsgálatot a kardiológián az általa adott beutaló alapján. (Ez is végrehajtva.)
    Mire hazaértem, már dél lett. Közben feleségem kétszer is keresett a mobilon. Ő nem otthon volt, hanem ismét elindult vadászatra, de takarót további 3 boltban sem sikerült elejtenie. Még jó, hogy nélkülem csinálta, mert ha nekem is kujtorogni kellett volna rongyvadászaton, hát igen csak morcos kedvemben lennék még mindig.
    Csacska azon kijelentésével, miszerint rendszeresen vannak, akik rendszeresen matatnak valami trutyiban, az igaz, csak az a baj, hogy én sem vagyok közöttük.
    Bízzunk abban, hogy a fórum már rendben lesz. Itt is igaz Madách megfogalmazása, miszerint:
    Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál!

15. Koppi

Mondjuk nekem is, mert nem lett semmilyen kiugró...;)

Más: Az én piacom erősen megélénkült, vagy kifogytak a Gazdák a termésből, mert hirtelen 3 millával lettem gazdagabb... :)

Szomszika kedveli ezt.
  16. Szomszika

Szomszika Rutinos

Nagy gratula mindenkinek, akinek a sikeres matatás vagy ódzkodás után sikerélményei lettek! Én csak küzdök, élményeim vannak e téren, de az nem siker :(
    Juszt se adom fel! Ilyen, amikor a hülyeség szorgalommal párosul :music:
    Az eső megint szakad...

zsozso577, Fatther, Csacskamacska és 2 más kedveli ezt.
  17. Csacskamacska

Szegény Kopi, neki nem jött össze csak 3 milla..ha ráérek, akkor majd nagyon sajnállak.
    Tihamér, jó kis délelőttöd lehetett! Rongyvadászat?! - micsoda szókincs! Lehet nem hiszed, de én is hasonló gondolatokkal jártam a boltokat. Anno, ilyenkor voltak a "Fehér hetek", amikor is kedvező árakon lehetett kapni ágyneműt takarót és hasonló dolgokat. Nekem is meg kellene újítani a takarómat, de nem találtam olyat, ami tetszene és árban is megfelelne.
    Eső itt nem szakad, csak lóg a lába, ma 10 fok volt, melegem volt, kicsit még a nap is kisütött.
    Mostanában rákaptam, hogy naponta megeszem egy gránátalmát. Szeretem, igen kellemes az íze és sok benne a vitamin. Elmesélem, hogy néhány évvel ezelőtt, mikor először került a kezembe e gyümölcs hogyan jártam a "felbontásával". Annyit tudtam, hogy sok a magja,, de kellemes ízű gyümölcs. Fogtam, megmostam és egy éles késsel kettévágtam. Persze az első vágásnál már csorgott és spriccelt a leve. Tettem alá gyorsan egy tányért és kettévágtam, majd kanállal elkezdtem a magokat kiszedni belőle. Minden mozdulatnál fröcskölt a leve, szemem, szám, a konyhapult, fal, a közel lévő dolgok, mind piros pöttyösek lettek. Végül is megbirkóztam vele, meg is ettem, de foglalkoztatott a gondolat, hogy ez nem biztos, hogy jó módszer. Akkor már volt netem, nosza rajta, megkerestem, hogy mit ír róla. Külön fejezet tartalmazta a felbontását, melynek az első mondata így kezdődött: Nem szabad kettévágni...Hát így jártam a finom gránátalmával. Megtanultam, hogy mi a helyes módszer és azóta is mosolygom magamon, hogy milyen kalandom volt valamikor vele.

Voltam moziban, volt előadás is, csak épp pontot nem kaptam érte. Mi lenne, ha minden jól működne??

18. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

A farmon kitavaszodott,.... de oda kint is mert eltűnt a hó,.. déli szél van 14 fok.

Kénytelenek voltunk szupertápot szerezni a képregényes régi eventből.
    Csak van amikor aratógép sikerül.

Csacska,..kapsz majd pontot csak később,..10x megnéztem kaptam 3x 15-öt,... másik farmon vagy hússzor eddig még semmi nem jött.

Én is úgy voltam ezekkel a déligyümölcsökkel,...amíg nem volt a bahama azt hittem hogy az ananász fán terem.:D
    Múltkor vettünk kamkwatot,..hát nem volt valami nyerő.Igaz Izraelből származott.
    Áfonya az inkák földjéről származik,..Karácsony óta pedig homoktövis teát iszunk!
    Jobban átlátjuk a déligyümölcsöket a bahama óta.>:(

19. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Látom...megjavultak a dolgok.....remélem tartós is lesz.
    Még az aratás is jobb.....nem azt játssszza velem, hogy egyet ütök....kettőt lépek.
    Nagyon gáz volt.....egyelőre most az rendben....éééés a gépemmel nem csináltam semmit.
    Este majd visszaolvasok, mert ez elmult hétvégén ezt nem lehetett.

20. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Kb 1 félórája meg szakad az eső,mintha dézsából öntenék.:sleepy:

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.