Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. onagger52

onagger52 Fórum császára

Nem lesz jó nap. Megint megyek vizsgálatokra. Ma kardiológia a "nyereményem". Aztán vissza a háziorvoshoz. Az meg elküld a gasztroenterológushoz, mert a tüdőgyógyász azt is javasolta. Mindezek egy "mezei" köhögés miatt következnek. Viszont ma késő délután hozzák a kis tündérkémet. Akkor már jó napom lesz. :)
    Szürkeség van, hideg annyira nincs. - 5 fok, normális januárban.
    Legyen szép napotok is, ne csak jó!

Szomszika kedveli ezt.
  2. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziaztok!

A hétvégém nagyon szaladós volt.....a másik pedig hogy nem volt kedvem semmihez sem.
    Most is nyomi vagyok.....de már talán el tudom viselni magam!xD;):cry::cry:
    Tihamér.....nagyon elgondolkodtam a betegséged történetén.....már megfázni sem szabad....
    ill. megfázással orvoshoz menni.!!!! Hmmmm?????
    Deeeee.....este meglátogat a kicsik tündérkéd....és ez jóóóóó!

Csacska.....amit a csibe üzenetével kapcsolatban irtál....azt már egy vagy talán két
    szomszédomtól is hallottam.....igy aztán várhatjuk a válaszokat!
    Bár ez engem nem érint!!!! Nagyon szomoru lettem a mentorság kapcsán....
    teljesen elment a kedvem még a játéktól is! Már 2 csibét törölt a rendszer....és
    mindkettő játszott! Miért nem az inaktivat veszi el!??????

Nálam most hétvégén a cirkusz volt a menő! Itt a nagyon már rég voltam/voltunk.
    Igy elég sok belépőm volt.....a fiam a macsekossal összehzott egy csomo zsetont...
    ki tudtam váltani Pannit és a mokust.
    Szombaton este neki kezdtem lufikat lövöldözni.....nahhhh nem olyan eredménnyel,
    mint a fiam.....de a kcsi farmokon eddig még alig voltam cirkuszban....és most kihasználtam!
    3 farmon összehoztam a második mesterséget.....mivel nagyon nem játszok internetes játkokkal
    igy a végére jöttem rá, hogy mire is kell figyelnem!:pxD Legközelebb már okosabb leszek!

Szomszika és Tündi1001 kedveli ezt.
  3. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Napsütéses szép napot mindenkinek! Itt süt, kicsit fúj a szél hideg nincs.
    Mára iskola elfelejtve, de iskolai munka nem. Még mindig van mit csinálni. Ma a statisztika jön, amit nagyon nem szeretek, mondhatni utálom, kiütést kapok tőle, feláll a szőr a hátamon és szédülök is, ha rágondolok. Orvoshoz nem megyek vele, de kíváncsi lennék, ha elmennék és elmondanám, hogy a statisztika készítésétől vagyok rosszul, milyen arcot vágna. Kissé ütődöttnek, netán bolondnak hinne és egyből beutalna az idegre, vagy a zárt osztályra..Tihamér győzd már le az orvosokat és ne sétafikálj annyi fele! A világ legszebb nője meggyógyít ma és orvos elfeledve!
    Zsozsó, van az úgy, hogy semmi se jó. Túl kell élni, annyi. Nekem még nem törölt a rendszer aktív csibét, igaz alig van olyan amelyik aktív lenne. Emlékszem arra, anno mikor regisztem, utána egy hétig be sem léptem. Akkor kaptam egy üzenetet, hogy hol vagyok, lépjek már be és kezdjek el játszani. Beléptem, azóta nem kellett noszogatni, hogy no, nyomás, mert vár a farm.Nálam nincs aki ütné, verné a macsekot, vakondot, lufit.......magad uram, és ugye az én reflexeim messze nem olyanok, mint egy fiatalé. Nem baj, mókus tojása megszerezve, a többi meg majd jön valamikor. Van egy szomszédom, Ő is meg tudta volna venni a mókus tojását, de nem vette, azt mondta, vár, megnézi mi lesz a "főnyeremény". Lehet Ő járt jól!?
    Megyek, majd jövök.Pá!

Utoljára szerkesztett: 18.1.16
    zsozso577, _Ilona49_ és Tündi1001 kedveli ezt.
  4. onagger52

onagger52 Fórum császára

Én is előkerültem. A szívgyógyász szakvéleménye szerint a tüdőgyuszit lábon hordtam ki, illetve lábon hordom még ki. Lecsengőben van. Mit mondjak erre? Baromi mérges vagyok! Orvosi segítséggel hordtam ki a tüdőgyulladást, amit mások ki szoktak feküdni. Holnap megyek bejelentkezni a háziorvoshoz, az meg továbbküld még szakvizsgálatra. Biztos vagyok benne. Hrrrrr!!!
    Szerencse a szerencsétlenségben, jön ma késő délután a tündérkém. Majd Ő meggyógyít. :)

zsozso577 és Szomszika kedveli ezt.
  5. Csacskamacska

Az biztos, mosoly, puszi a papának, kis csacsogás, kis hízelgés és T.Gyuszi eszedbe sem jut. Azért azt sem mindenki csinálja, hogy orvosi felügyelet mellett lábon hordja ki....csak nem kilógni akarsz a sorból?
    Lehet pecázni, vigyázzatok hideg a víz, meg ne fázzatok, nehogy a habokba vessétek magatokat egy-két halért! :) Esőköpeny, gumicsizma ajánlott!

6. onagger52

onagger52 Fórum császára

És forralt bor is! Az is melegít. :)

zsozso577 és _Ilona49_ kedveli ezt.
  7. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Szép estét mindenkinek!

Janzi,..nem írtam meg hogy melyik farmon nincs,..és amikor olvastam már elmúlt 22 óra.
    Nem akartam úgy lenni hogy valaki nyújtja a kis úját és akkor már az egész keze kellene!

Csacska,..ahol mi pecázunk ott nyár van!>:(
    Négy luxus csaliból van amelyik farmon mind a 4 homár lett,...na ez egy kicsit nem tetszett.
    Abból a hozzávalókból sokkal több alapcsalit lehetett volna készíteni és az eredmény is jobb lehetett volna,.. nem 25 érme.
    Elég lett a titkos ólakra.

Van ahol az egyébnél már majdnem mindent leszedtünk.
    Tündi 100149-en már megy a Csokis palacsinta gyártása,..néhány titkos nemsokára meglesz,..vagyis beérik.

Utoljára szerkesztett: 18.1.16
  8. Csacskamacska

Ó, igen! - forralt bor, hogyan is felejtettem el!?
    Lajos, nekem is vannak olyan nemtetsző dolgok, de most mit csináljak? A kis farmon nem lett polip, bezzeg itt lett.
    Felhősor bezsebelve, igaz kütyü még nincs meg mind. No, de hol van még a vége? Nyugalom és jönnek a jó halak, bekapják a csalit,mi meg learatjuk a nyereményt! :)
    Hajrá mindenkinek!!

zsozso577, Tündi1001 és _Ilona49_ kedveli ezt.
  9. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Kissé le vagyok maradva és el is vagyok havazva.
    Avassatok már be :Mi ez horgász mizéria? De tömören, mert nem sok időm van...
    Köszike...:)

zsozso577 kedveli ezt.
  10. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Szép estét Lajos,és 1-1 puszi Tündének,amit én küldök de te adod át.:)
    Semmilyen kezek nincsenek,ha már 1xer végre Zalaegerszegi játékostársra bukkantam na-ná,hogy segítek neki.:);)
    A ma indult eventről van szó,remélem tömör voltam.:music:

zsozso577, Csacskamacska és Tündi1001 kedveli ezt.
  11. Csacskamacska

Kopi, ne foglalkozz semmivel, csak arass, vess és ha időd engedi, majd mégy pecázni!
    Csalitoll hiányban szenvedek, át kell rendeznem a farmot, amihez pedig nincs kedvem.
    Jó éjt, kaput bezártam, mert szerintem már mindenki alszik, az éjjeli baglyok meg mindjárt indulnak vadászni.

zsozso577, Tündi1001 és SZERENCSELOVAG kedveli ezt.
  12. Tündi1001

Tündi megkapta nagyon örült neki,...gyorsan megkérdezte,mikor látjuk Janzit,..Ő is úgy mondja,.. bár csak úgy lenne!
    Mindig úgy mondjuk hogy elmegyünk ide meg oda megnézzük ezt meg azt.Temetőbe a sírfeliratokat mindig hagyom neki olvasni mert a nyomtatott nagy betűket ismeri.

Lett még 1 Nektarin,..de jó hogy másik farmon,..1 achacha 1 Feketefűz,..ezek mostani eventesek.(Nassau-Citrancs 1 szál sem)(Gangesz-Hegyi boróka 1 sem)

15 ól,.. ez is mostani ami a legjobb a 1 Szarvasgomba narancs.(Libra- Tatu 1 szál sem.)
    Még 1 farmról hiányzik a bahás titokfa,.. és az elsőszámú farmon baha és farmos fák.

Koppi,..nem rémlik semmi!?!?!Lehet hogy Lengyelbe voltál,.. a farmod meg hiányosan lett itthagyva,..változtatás nélkül az lett ami van!:D:D:D:D;)

Jó éjszakát!

zsozso577 és SZERENCSELOVAG kedveli ezt.
  13. Csacskamacska

Jó reggelt Kedveseim! Mi ez a lustálkodás? Most harapnak a halak, be a pecabotot a vízbe és kikapni a nagy halat!:)

zsozso577 és Tündi1001 kedveli ezt.
  14. onagger52

onagger52 Fórum császára

Majd ha fagy! Ja! ... Most fagy. ... Akkor kapára kaszára, akarom mondani pecabotra fel! Koppi is! Muszáj. Köll! De először azért csalit kéne darálni, mert üres horog belógatva mit sem ér. :p
    Rusnya idő (vau-vau-vau) van.. (Ugattam egy párat. Az jól megy.) Csupa szürkeség minden. Rézi megint elvándorolt innen. Lehet, hogy a trópusokra költözött horgászversenyt nézni?

zsozso577 és Szomszika kedveli ezt.
  15. Tündi1001

Helló fiúk helló lányok!

Megszületett az első Hegyi borókafenyő!:):)Még jött 1 Kerti berkenye és 1 Fekete fűz .

Még 1 bahás mindig bent van,..nos lesz-e Citrancs?

16. Szomszika

Szomszika Rutinos

Fenekező kell a horgászathoz, mert a nagy halak mind elbújtak a fenéken ebben a hidegben. Mind a 3 bottal horgászok, mint a nagyok :D Sporthorgász vagyok, a halat nem eszem meg. Gyerekkoromban megcsömörlöttem tőle. Szomszédomék nagy halászok voltak, a gyerekeikkel nagy barátságban voltam. Szinte minden nap ettünk halat. Egyszer aztán nagyvíz után a "pocsolyából" kiszedett halat nem tették a bárkába kiáztatni, hanem rögtön behozták és megsütötték. Nagyon iszap ízű volt, mondtam, hogy ez nem jó. Erre azt mondták, hogy jó az, tessék csak megenni. Nyolc évesen nem mertem ellent mondani a felnőtteknek, megettem. Azóta nem vagyok képes megenni a halat. De még a fagyasztott halrudacskákat sem, amik talán nem is láttak halat. Rablóhalat sem... mindegyiknél ott van az iszapíz az orromban.

17. onagger52

onagger52 Fórum császára

Drága nagyanyám majd 60 évvel ezelőtt főzött fejes salátából főzeléket. Nem egyszer csinált ilyent, én meg mostanság a cékla, karalábé leveléből is, jó az. Csak sajnos akkor mama nem kóstolta meg a főzeléket, mielőtt kimerte volna a tányérba.
    - Egyél!
    Megkóstoltam. Nem ízlett.
    - Mama! Nem kérem.
    - Nem azt mondtam, hogy kérjed, hanem azt, hogy egyed!
    - De nem eszem, mert keserű.
    - Nem keserű. Egyed!!
    - De mondom, hogy keserű!
    - Egyed!!! Durr egy pofon.
    - De tényleg keserű. Jött a második nagyobb pofon. Elsírtam magam. Mama rám nézett, megkóstolta, majd mondta.
    - Tényleg keserű. De a pofonokat már kiosztotta.
    A tisztáson ki kellett pucolnom a szántót és a helyére kitenni az ólakat. Nem akarnak gyűlni a felreppenők. Horog van annyi, mint a ..., de csalitoll alig. Állatokkal kell foglalkoznom.
    Rézi visszajött a horgászversenyről és szépen mosolyog ránk. Na EZT szeretem! :D
    Azt viszont nem, hogy aratás és vetés közben a Gizi kiszórt. Mind a két farmon egymás után kétszer is. Ment fel bennem a pumpa, de harmadszorra összekapta magát. Szerencséje van!

Szomszika és zsozso577 kedveli ezt.
  18. Csacskamacska

Temetésről jövök. Elment az első gimnáziumi osztálytársunk. Szomorú, 62 éves volt és 2 hónap alatt elment. Elesett, félig lebénult, majd javult, rehabra járt, újra rosszul lett, 2 nap az intenzíven és egy elfertőződött seb legyőzte.

A reggeli aratás után nincs arra időm, hogy malomba menjek, mert ugye én még dolgozó ember vagyok. Most lesz 21 csalim, így nagy reményekkel indulok a pecázásnak. Mindent akarok, így nem is tudom, hogy mit tegyek, hogy sok legyen a felröpim. Nagyjából egyforma a felröpik száma, kivéve a fémet, abból kevés van. Horogból van valamivel több, tehát állatokkal kell variálnom.

zsozso577 és Tündi100149 kedveli ezt.
  19. onagger52

onagger52 Fórum császára

.
    Igaz, hogy a baj nem jár egyedül. Az első technikumi osztálytársunkat nagyon régen elvesztettük. 31 évesen halt meg agydaganatban.
    Nekem eléggé aránytalanok voltak a lepkehálósok. Remélem, hogy az intenzív istállózás javít ezen. A fémeket nem is néztem, pedig kellene. Majd, ha visszamegyek a farmra, megnézem. Hasra ütéssel meg inkább nem kísérletezek. Lehet, nem jönne be! :p
    Koppi nagyon elfoglalt lehet, mert tegnap sem volt sokat itt, ma meg nem is láttam. Csak nem lett ő is beteg? Ilyen időben minden lehet. Meg az ellenkezője is!
    Ha nem jönnék az este benézni, akkor majd éjfél után tiszteletemet teszem. A pontos időpontot nem tudom.

20. Csacskamacska

Kopit mintha láttam volna csákánnyal, hálóval, pecabottal felszerelkezve, a közeli befagyott tavon vágott léket, gondolom ott akar pecázni.,... Nem volt egyedül, a mozigépész is vele volt.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.