Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Itt nem száradna meg semmi,..

Innét bentről jó nézni!

2. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Ezekről lenne szó:
    a 3 tenyészállat gágog , röfög , nyerít az első szinten
    Igen, bár előbb a színes ól jön "belőle".

Tündi1001 kedveli ezt.
  3. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

No kérem, így érthetőbb, de akkor sem tenyésztek ...táp híján.
    Inkább pecázgatok..:) A' jobban megy..:)

4. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Pedig assem egy egy óccsó mulaccság mán.
    Kell a bot, a csali, no meg a ser, no ebből kell a több xDxD

Japán horgászversenyt ismeri valaki ?

Műmedencében egy szem hal, versenyzők körbeállják, aki kifogja az a győztes !

Csacskamacska kedveli ezt.
  5. Koppi

Erre, csupán ezzel tudok felelni:

Egy férfi horgászik és kifogja az aranyhalat. Megszólal az aranyhal:
    - Ha visszadobsz, teljesítem a kívánságodat.
    Visszadobja.
    - Na mi a kívánságod?
    - Tudod, vannak ezek a földrészek. Afrikát át kéne rakni Ausztrália helyére, Európát oda, ahol most Amerika van, az Antarktiszt meg...
    - Állj, állj, ez nagyon bonyolult, ezt nem tudom megcsinálni! Nem kívánnál valami mást?
    - Rendben, akkor szeretném megérteni a nők gondolkodásmódját!
    Az aranyhal gondolkozik, gondolkozik, majd megszólal:
    - Na figyelj... hogy is volt ez azokkal a földrészekkel?

Találtam egy szösszenetet, nekem tetszik...:)

Más: Üzemel a tavaly megszerzett felhősor. (Köszönöm LALI a Te érdemed). Én csak a csatolt részeket szereztem meg hozzá...:)
    Kiváltottam már a másikat is, de lehet nem tudom befejezni, de bízok benne, hogy visszatér még a Horgász Maci...:)

Utoljára szerkesztett: 23.1.16
    Szomszika és Fatther kedveli ezt.
  6. onagger52

onagger52 Fórum császára

Jó szöveg, jó vicc. De ha a lányok meglátják, akkor neked (megint) annyi. :)
    A tavalyi felhősort töltöttem fel először, aztán kiváltottam a mostani és megkezdtem a feltöltését. Az MOST nem fog sikerülni. Én is abban bizakodom, hogy lesz még talán újra pecázás, talán még az idén, év második felében.
    Már megint tiszta fehér kint a valósban minden. Reggelre -3 fokot jósoltak, annyi is van. Igaz, reggelnek még nem nevezném, csak a pacsirták (én is!!!) szerint van reggel. Mások még az igazak álmát alusszák. (Meg az álomszuszékok!)
    Szép napot (majd) mindenkinek!

7. Koppi

Tudom, hogy kapok hideget és meleget is, de megéri...:)
    Nálunk hull a hó és megenyhült az idő és mindössze -2 fok van...:)

8. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Itt a csücsökben jelenleg hétágra süt a nap ....tegnap leesett nagymennyiségü hó
    olvadásnak indult! Hideg nincs.

Nahhhh....xDxD szeretnétek megtudni, hogy hogyan is gondolkodunk????
    Neeem áruljuk el.....ez a mi titkunk!xDxD
    De....mint férfi ember, ti sem vagytok különbek tőlünk....csak sok mindent
    rosszabbul csináltok!xDxD

Az eventet véglegesen befejeztem.....mostmár be is zárom a farmot és csak az event
    vége után lépek be! Mindig találok valamit! Igy nem haladok a házi-eventemmel.
    Bár az ebéd már kész.....de kacsingatok kifelé.!Ebben a ragyodó időben vétek bent
    lenni a lakásban.....remélem nem csuszik az erdei pálya!

Tündi1001 és Csacskamacska kedveli ezt.
  9. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Sziasztok!
    A női gondolkodás roppant egyszerű, semmi bonyolult nincs benne, arról meg nem tehetünk, hogy Ti férfiak, nem tudtok olvasni...:);)xD
    Horgászbolt kifosztva, csak a matricát hagytam meg, nincs rá szükségem. Felhőre való kütyükből többet is beszereztem, Tihamér, csereberekor szólj és röppen!
    Hóesés most kezd elállni, hideg nincs.
    Jó étvágyat az ebédhez! :)

Tündi1001 kedveli ezt.
  10. Koppi

Az alma is két fél részből áll...és úgy egész..:)
    Az ebédünk tökleves és sült oldalas törtkrumplival....mellé ser, illetőleg ecetespaprika...(vagy-vagy.):)

Utoljára szerkesztett: 24.1.16
  11. onagger52

onagger52 Fórum császára

Ebéden túl vagyunk mi is. Szabvány rántott szelet párolt rizzsel, csalamádéval. (Leánykori nevén vágott vegyes savanyúság, nem marháknak való erjesztett eledel.) Levesnek tejlevest szavaztunk meg. Régen volt. A húsleveseket mostanság sokat csináltuk, még hét közben is. Annyira meg nem rajongok értük, kivéve A húslevest. (Tyúkhúsleves). A többi csak valamilyen lé. :p
    Lányokat meg ne bántsuk! Úgy jók, ahogy vannak Szerintem. Persze ha másnak más az ízlése, azzal nem fogok vitatkozni. Ebben a kérdésben eléggé maradi vagyok. Halálom eljöveteléig. :D
    Végeztem, bocsánat, ... abbahagytam az eventet. Nem fog több ól beérni, így nincs mit őrölni a malomban. Horog tenger sok van, csak a mellékes volt kevés. Legközelebb - ha lesz még rá lehetőség - akkor az elején a tisztáson kívül egy részt telerakok ólakkal. Meg a Bahán is egy szigetet jócskán megspékelek velük. Szalonnával azért nem tűzdelem meg, ne legyen nagyon zsíros az a sziget. Elég neki ha ÉN partra lépek. :p
    Olvad. Nem nagyon, de olvad. Akkor meg mi a fészkes fenének esett a haw, ha csak latyak lesz belőle majdnem rögtön? Azért a ház melletti mesterséges dombocskát kihasználták az ifjabbak délelőtt. Szánkóztak, de csak lefelé. Felfelé meg húzták. Én is így csinálhattam annak idején, zsenge koromban? Már nem emlékszem rá.

12. Csacskamacska

Kopi, olvastam az első változatot. lennél szívesen a helyében?
    Tarhonyaleves, rakott kelkáposzta és almás piskótás rakottas, édességnek.
    Ebben az eventben nekem az nem tetszett, hogy lettek félig kész sorok, amik elvesztek, mert nem fogtam több olyan halat, ami a sorba kellett volna. A múltkoriban szerintem nem így volt, vagy én nem emlékszem jól.

Tündi1001 kedveli ezt.
  13. Koppi

Errefelé nincs domb, csak lapos minden. Bár dombnak, ha úgy vesszük itt a "messzilátó" ... Eleink nevezték annak. Van vagy 12 méter magas. Na, oda jár ki az ifjú nép csúszkálni. Bár már ama dombot is kikezdték ismeretlen egyedek, némi föld elhordás ügyében...
    Ma már semmi sem szent..:(

Voom kedveli ezt.
  14. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Megérkeztem az ebéd utáni sétából. Mit mondjak...eléggé elfáradtam!
    A szokásos köröm felénél már fáradt voltam....annyira ovatosan kellett menni
    ebben a havas-latyakban....ami még csuszott is! Holnap biztosan nem megyek.
    Nagyon sokan voltak kint.....megprobálták kihasználni a hó adta lehetőségeket.

Tündi1001 kedveli ezt.
  15. Csacskamacska

Nem sokat voltam ma kinn, volt még dolgozóból hazahozott munkám, azt csináltam. Anno itt is volt egy nagy domb, amikor a termőföldet egy nagy kupacba hordták, a gyerekeimmel odajártunk szánkózni.....úgy 30 évvel ezelőtt. Most korcsolyázni lenne kedvem.

Tündi1001 és Szomszika kedveli ezt.
  16. Szomszika

Szomszika Rutinos

Nekem is van "elfekvőben" egypár kitehetősöm. Ha aktuális lesz a cseréje,baglyot dobtok melyik kell.Halfogócska, pocsolyaszörny, horgássz és kapcsolódj ki. Kiváltottam a boltból is mindent. A maradékokat beváltják:

Horog : 25 Tp és 25 Csp
    Fémlemez : 25 Tp és 25 Csp
    Csalitoll : 25 Tp és 25 Csp

Horgászcsali : 250 Tp és 250 Csp
    Prémium csali : 525 Tp és 525 Csp
    Luxus csali : 750 Tp és 750 Csp

Nyársorrú hal : nem lehetséges
    Polip : 6000 Tp és 6000 Csp ( max 1 db )
    Gömbhal : 2625 Tp és 2625 Csp ( max 2 db )
    Papagáj hal : 1250 Tp és 1250 Csp ( max 3 db )
    Homár : 750 Tp és 750 Csp ( max 4 db )
    Makréla : 400 Tp és 400 Csp ( max 5 db )

Érem : 125 Tp és 125 Csp

Fatther, Csacskamacska és Tündi1001 kedveli ezt.
  17. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Szép estét mindenkinek!

Lassan már szabad lesz a főfarm,..állatok vissza a menübe.
    Csak a táp készlet csappant meg egy kicsit,..de az állatok száma legalább több lett.

Csacska,..mi tart vissza a korcsolyázástól? Ha nincs jég vegyél fel görkorit!

Koppi,..örülök hogy örülsz,.. az idei is működik vagy csak a régebbi?Már azt is elfelejtettem mi volt meg rá.

A csillagokat nem váltottuk ki az az 1237db egy ideig kitart.

Teliholdas nem lesz valami hosszú,... megnézzük mit is kellene kiváltani a felhőre,..hollólakat már nem kell Jachnél,.. mert cserenapkor beszereztük,..majd figyelem hogy nehogy ezek is elszálljanak.Visszanéztem a régi cseréket,..nem volt hollólakcserém,..valamilyen formába mégis szárnyra keltek.

SZERENCSELOVAG és Csacskamacska kedveli ezt.
  18. Csacskamacska

Köszi Éva, így már nyugodtan fogok aludni és nem fogok forgolódni..
    Lajos, hát az, hogy a koripályán csak tinik vannak és körbe rö..gnének, hogy mit keres ott egy vén banya. Számukra ugyanis már banya vagyok a férfiak, meg vén trottyosok...pedig, ha tudnák, hogy életünk milyen szép szakaszában élünk és virulunk! :):)

Korán lefeküdtetek, hogy sehol senki.
    Jó éjt, vidám ébredést!

Tündi1001 kedveli ezt.
  19. Koppi

Jó reggelt kívánok Mindenkinek !

Nem sűrítettetek itt az este... Biztos készültetek a Hétfőre.
    Ma biztosan érdekes napunk lesz az időjárás szempontjából. It ma reggelre csontra lefagyott minden. Ráadásul feltámadt a szél is. Beigazolódott, a mondás: "A sele a a gonos" mondta a More..:) -3 fok van de -15-öt érezni...
    Tihamér biztosan egyéb helyeken ténykedik, vagy megint betartott neki az ő Gizije..
    Hol van a Mozigépész? Kiúszhatott volna már a partra...:)

Utoljára szerkesztett: 25.1.16
  20. Csacskamacska

Jó reggelt! Hétfő, amit én annyira nem vártam, de oly mindegy, hogy várom, vagy sem, jön magától.
    Megyek, várnak a gyerkőcök.

Tündi1001 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.