Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Itt a csücsökben....esik az eső.....hogy mennyire csuszik alatta, azt nem tudom,
    mert még nem voltam kint. Minden szürke!!!
    Kiváncsian várom a szüli-napi eventet! Annyit tudok, hogy lesz növény, felröpi és
    használni fogjuk a malmot is.

A halfogocskás titkosokbol most lett meg a szigetes és a citrancs ami emlitésre méltó!

Titokólat vett valaki? Én vettem pár db-t....volt közte vidra!
    Még van 5 db a raktárban....most reggel elfelejtettem kitenni....de ma ki fogom tenni.

Csacskamacska és Tündi1001 kedveli ezt.
  2. onagger52

onagger52 Fórum császára

Igaz. Este takarítást követően Gizi egymás után háromszor kidobott a első földrészről, még aratás közben. Ezért ma hajnalban learattam, amit este nem lehetett, kivettem az éppen megüresedett ólakat, de nem ültettem semmit. Most megint bejöttem, kiszedtem a maradék ólakat is, vetés semmi. Majd ha több napon keresztül akadály nélkül lehet bejönnöm, jövök, de addig nem vagyok hajlandó a Gizivel vitatkozni, veszekedni. Megyek más játékba, ahol a Gizim készségesen támogat.
    A mozigépészt épp TE hiányolod? Hiszen veled volt pecázni az elmúlt napokban! Ha TE nem tudod hol van, akkor a többi (nem japán) horgász honnan tudja? :D
    Itt remek az út és a járda. Voltam boltban, de a jeges útra, járdára esett az ónos eső. Szóval, remek volt a "pálya". Csacska itt gyakorolhatná a korcsolyázást, nem kellene átváltania görkorira.

3. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Nálunk időnként olyan fagyos izé hull az égből, -2 fok van.
    A Gépészről annyit, hogy, mondtam beleesett a forralt borodtól a likba.
    Erre írtam, hogy kiúszhatott már volna közben.

Az én piacomon hiánycikk az alma (biztos valaki levet készít belőle), mert reggel mindössze 3 tétel volt kirakva.
    Bár most már több van, de húzós az ára: 72.-Csp./db.

4. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

5. Koppi

Szia Fatther !

Hej !
    Ez jóóóóó. Tetszik:D:D:D

Csacskacica !
    Itt egy link, ha gondod van a gépeddel...

"""Ccleaner rendszertakarító és karbantartó program (ingyenes, magyar nyelven is tud), és pucold ki vele a géped. Itt találod meg: http://www.piriform.com/ccleaner/download/standard
    Miután telepítetted zárd be a böngésződ és akkor futtasd le a programot. Fontos, hogy a böngésző ne legyen megnyitva mikor fut a program, mert akkor nem tisztítja ki a gépet.""""
    By East17

Utoljára szerkesztett: 25.1.16
  6. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Szervusztok !

Ha nem zárod be a böngészőt, a Ccleaner úgyis rákérdez vagy leáll, amíg a párbeszéd ablakokban nem "válaszolsz" a "kérdésre".

Tündi1001 és Csacskamacska kedveli ezt.
  7. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Sziasztok! Még most értem ide, hiába ez a sok munka..., no, de majd, ha nyugdíjas leszek!!??:):)
    Eventet átfutottam, még csak annyi világos, hogy sok gaz kell, malmot működtetni, gyertyát fújni...
    Mivel szédelgek az éhségtől, most megyek vacsorázni.
    Köszönöm a linket, megnyitottam annyi bajom van vele, hogy angol nyelvű.., majd nekifutok még egyszer, hátha tudok kezdeni vele valamit..

Tündi1001 kedveli ezt.
  8. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A program magyar nyelvű, már a telepítéskor is úgy kommunikál. Így nem lesz gondod vele.

Fatther, Csacskamacska és Tündi1001 kedveli ezt.
  9. onagger52

onagger52 Fórum császára

Én azt hittem, hogy a fent említett progit mindenki rendszeresen használja. Hogy én milyen naiv vagyok!
    Már megint annyi mindent kellene termelni, őrölni, de ugye a Gizim ....
    Egész nap ronda ködös, nyálkás idő volt, reggel ónos esővel tarkítva. Rézit nem láttam.
    Meg holdvilágos event is? Vagy rosszul olvastam? Megyek, megnézem újfent. Egyre feledékenyebb vagyok. :(

10. Koppi

Hiába no, korral jár...:)

Utoljára szerkesztett: 25.1.16
  11. Csacskamacska

Köszönöm, így bátran fogok hozzá!
    Tihamér, én egy műszaki analfabéta nő vagyok. - de írni, olvasni, számolni tanítani remekül tudok! :)A horrorost is késve indítottam, kár, hogy távirányítóval nem lehet aratni, vetni...
    Hózik, de el nem seprem az biztos, szerdára már 10 fokot is jósolnak.

Tündi1001, _Ilona49_ és Fatther kedveli ezt.
  12. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

zsozso577, Tündi1001 és Csacskamacska kedveli ezt.
  13. Csacskamacska

Kiraktam az XXL-es fákat, vetettem szegfűt. Reggel nem aratunk!
    Fatther köszi, mindig jól jön a segítség. Már ugyan egyszer elmentettem, mert én is meglestem ott, ahonnan hoztad.
    Jó éjt, aludjatok jól!

Tündi1001 kedveli ezt.
  14. DrKotkodácska

DrKotkodácska Fórum ismerője

Jó reggelt!
    De nagy a csend! A horrorost és a bahát learattam, a gyömbér beérik még 14 óráig.
    Sötét van, nem látok, olvadást mond a jós, így havat nem seprek.
    Szép napot, jó napot! :)

Tündi1001 kedveli ezt.
  15. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Szép napot mindenkinek!

Tényleg nagy a csend!

Tegnapi horrorost alig tudtam elkezdeni,..a 3 farmot csak 1,1/2 óra alatt sikerült elültetni.
    Mindent csinált csak azt nem amit kellett volna,..annyira csapkolódott hogy aratásnál egyből aratott,elültetett,és még valamilyen trágyát is dobott.
    Területváltásnál 3-szor is klikkelt és közben nem csinált semmit,..tegnapi nap legalábbis nálam valami szörnyű volt.
    De csak 15 órától ahogy bejött a horroros.Ma már csak 1 böngészőn volt tapasztalható.

Még 1 farmon kell nyári lúdból pár darab,...piacon háromszor annyiba kerül 1 nyári lúd mint 1 apáca lúd,.. a sima liba is közel volt a 6000-hez.
    Napsütés van 12 fokkal!

zsozso577 kedveli ezt.
  16. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

szia
    Nálam Karácsony óta ezt csinálja.....akkor nagyon durva volt....után némileg javult.....
    Már nem tudom, hgy mit is csináljak.....
    Nahhhh..... a kezdés nálam katasztrófa....kiváncsi vagyok, hogy most kivették a
    rémségest....mennyit javult a helyzet.
    Amióta játszom...nem frissitettem annyit....amit mostanában. Elkeseritő!

Fatther és Tündi1001 kedveli ezt.
  17. Csacskamacska

Sziasztok! Nem vigasz, hogy Ti is kínlódtok, de legalább annyit tudok, hogy nemcsak nálam vannak gubancok, no meg a Gizinél.
    Első kört most fogom aratni, megy a második a földbe, sóval, borssal megszórva.
    Szülinapi tortámat megkaptam, igen mutatós és jó kis Tp-t ad.

Fatther, zsozso577 és Tündi1001 kedveli ezt.
  18. Koppi

Sziasztok !
    Szerencsére kimaradtam a kínlódásból..:)
    Eddigre végeztem az első adag elültetésével. Lehet, nem maradtam le semmiről...:)

zsozso577 kedveli ezt.
  19. Csacskamacska

Nem maradtál le. Turbófáimtól nem válok meg, azok kinn maradtak és maradnak is. Nem vagyok taktikás játékos, most olvastam, hogy van akinél már ég az első gyertya. Ők ezek szerint nem szaporításra használják az összes csicserit, hanem már készítik a malomban a habcsókokat. Nem baj, jó nekem a magam tempója is.

20. Szomszika

Szomszika Rutinos

Sziasztok!
    Torta beváltva, tetszik. A TP-je is... :) A horrornál kiváltottam a gazdakörben egy felhősort, akkor láttam, hogy nem akármit lehet kitenni rá, csak megszabott dolgokat. Güzü módjára dolgoztam tovább, de a Kerberosz majd csak a következő rémségesnél lesz meg. Legalább is remélem.
    Az eventgazból mindjárt aratom a 3. kört, ebből már telik 1 gyertyára is. Holnap nem dolgozom (ma sem voltam), sőt...csütörtökön sem kell menni. Tudok termelni háborítatlanul, ha az égiek és a BP is úgy akarja.

zsozso577, Fatther, Tündi1001 és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.