Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Kopi, nem is Te lennél, ha nem kéretnéd magad ennyit!!
    Késésben vagyok, szaladok, legyen jó napotok! :)

Tündi1001 és Szomszika kedveli ezt.
  2. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Jó, jól van na !
    Annyira nem volt biztató a kezdés...
    Bár szerintem kissé túl lett bonyolítva eme sorozat.

3. onagger52

onagger52 Fórum császára

Kimaradtam. Kimaradtunk. Királyi többes.
    Irma te édes! Húúúúú de drága! Hajaj meg hajajajjj! Egy hete félrelépett a feleségem és a felkarja mellett még a szemüvegét is összetörte. Ma voltunk kontrollon és utána elballagtunk az egyik optikába. Pótolni kell azt a többletszemet. Sokba kerül. Annyi pénz nem is volt nálam, mert ennyire, illetve annyira nem is gondoltam. 107 ezer magyar forint. Akcióban! Fizettem előleget, a többit majd átvételkor.
    Most kukucskált ki a felhők közül a Rézi. Régen láttam, mert itt a köd volt az uralkodó az elmúlt napokban. Most is van, de Rézi átnéz rajta.
    Én szívesen cserélnék szuperfára. Adnák egy-egy szuperfáért, mondjuk - nagyvonalú leszek - 1 db XL almafát. Na! Ár-érték arány megfelelő? Ahogy cserenapkor láttam, abba belefér. Ha sima almafát ajánlanak egy rózsaszín vagy neon ólért, akkor én igen is nagyvonalú vagyok. :D

4. Koppi

Anno szerencsés voltam, mert sikerült 12 Kacsa-Katát, 11 szupermamutfát és mindössze 5 db. turbómamutfát összehoznom. (Ebből mindig kevés van.), de többiekkel elvagyok vidáman.(Hála a Kacsa-Katának!) Nem kellett azóta vennem egyikből sem...:):)
    Kellett volna még...:)

5. Csacskamacska

Szép délutánt mindenkinek! Itt ugyan nem szép, mert tiszta szürkeség van.
    Tihamér, sajnos tudom én is, hogy mennyire drága ma egy szemüveg. Lassan nekem is csináltatnom kell az olvasáshoz, fizethetek majd érte jó kis összeget.
    Lepkehálóval szaladgálok, mert a felröpivel igen gyatrán állok. Éjszakára megy szegfű, addig még egy kör gaz beérik.
    A turbófáimat nagyon megbecsülöm, nem szedem le őket, most is kinn vannak, így nem gyarapítom a BP bukszájában lévő összeget.
    Most pedig megyek a fodrászhoz.

Tündi1001 és SZERENCSELOVAG kedveli ezt.
  6. Koppi

Biztos szép lett a frizurád azóta..:)
    Szemüveg ? Nekem már "évek óta" van. 47 évesen olvasóval kezdtem, egész 58 éves koromig használtam. Immár negyedik éve van multifokális szemüvegem.(Nem volt olcsó az biztos!) Kicsit nehéz volt megszokni, de hamar belerázódtam. Most már észre sem veszem, hogy rajtam van..Pont olyan, mint amikor nem viseltem eme előkét, de bepárásodik ha hidegről, melegebb helyre lépek be, átmenet nélkül.
    Hasonlóan gondolkodtam én is, mert hagymát ültettem. Kellemest a hasznossal...

7. Csacskamacska

Ó, igen, szép lett..Lényeg, hogy jó a színe, jó a fazonja, így most legalább 6 hétig fodrász felé sem nézek.
    Ki vette meg a a "Jéghideg" felhősort? Mennyi pénzt akar lehúzni rólunk a BP ? Bedob valami csábító akármit, abban a reményben, hogy sokan kinyitják a bugyellárisukat.....és sokan ki is nyitják.

Fatther, Tündi1001 és SZERENCSELOVAG kedveli ezt.
  8. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Szép estét Judit:) Gratula az új hajkölteményedhez.:)
    Én megvettem,napi kétszer aratható,és hosszútávon is sokat segít a haladásban.

Csacskamacska és Tündi1001 kedveli ezt.
  9. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Szép estét!

Szia Janzi!
    Jó neked,..már egyforma TP-t kell lefaragnod akárhányas szinten vagy.
    Előbb eléred a 200-at mint mi a 100-at!Milyen magas már a paszúlyod?Tényleg az égig ér?

Csacska,..milyen madárlak lett?

Amióta kezdődött az event most van először hogy nincs felröpi,..de majd jön!

10. Koppi

Jó egészséget hozzá.
    Sajnos az én bugyellárisom nem engedi meg az ilyen plusz költekezést. Örülök, ha az "ócsó" gépet megveszem...
    Bát már szemicskélni kellett a kuponokból is mostanában. :(

11. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Szép estét Lajos,és tiszteletem Tündének:);)
    Csak játszok mert szeretem ezt a játékot.:) Nem vagyok szintfüggő,de most 121-nél járok.;)
    64 felhősorom van,de ha holnap event kész lesz 65 lesz.:)

Tündi1001 és Csacskamacska kedveli ezt.
  12. Csacskamacska

Tudod Janzi, én is megvettem már első nap...én is szeretem a játékot, azért vagyok (túl) sokszor itt.
    Lajos, ha szarkára gondolsz, akkor tévedsz! :)
    Megyek gyertyákat elfújom és lefekszem aludni.
    Jó éjt!

SZERENCSELOVAG és Tündi1001 kedveli ezt.
  13. Tündi1001

A szarkának a fészke csoportjába tartozó madarak közül,... mestermű!Egyszóval csak jó lehet!

Janzi,.. a felhősor 98-at mutat ebből aktív 79,.. 10 megvásorolható,..a maradék nincs egészen befejezve.
    Azt hittem hogy ez nálad sokkal több!

SZERENCSELOVAG kedveli ezt.
  14. Csacskamacska

Jó reggelt mindenkinek!
    A hosszú érésű hozza a felröpiket, így már nem izgulok, hamarosan befejezem az eventet. Amint látom, gazból túltermelés volt.
    Megyek szarkafészket igazítani.
    Legyen jó napotok! Itt olyan köd van, mint a tejfel.

Szomszika, SZERENCSELOVAG és Tündi1001 kedveli ezt.
  15. Koppi

Sziasztok !

Esik az eső, vígasztalanul. Hideg nincs, 3 fok van.

A felhőt nem fogom kiváltani. ...
    Olvastam a csevegőben, hogy a titkosak nem 1 nagy durranások.
    Már meg sem lep. (Hócipő)

Utoljára szerkesztett: 29.1.16
  16. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Kopi....már megint miii van veled! Miért is nem váltod ki a felhőt?
    TE már kitetted a titkosokat?....lehet...nálad jó lesz majd.
    Tudod....az előzőnél is egyesek olyan jókat irtak....mit is mondjak....
    nálam nagyon alul jött....de majd most!!!!! Főőőő az optimizmus!!!!

Tündi1001 kedveli ezt.
  17. Szomszika

Szomszika Rutinos

Én is kiváltottam a jegesfelhőt, meg most a szülinapit is. Még az utolsó kiteheő hiányzik 10 db kék habcsókért. Nagyon sok felröppenő hiányzik hozzá. Remélem az event végére összegyűlik . A titkosakat kitettem, Bahamán majd este tudom meg mi a helyzet. A farmon piros kacsa, narancs nyúl, gólya és jégmadár. Fák: kowhai, XL ujjasjuhar és mamutfenyő valamint XXL bükk és naspolya.
    Ahogy néztem a februári naptárat, megint nem fogunk unatkozni. Remélem Koppi és Tihamér se adja be az unalmast. Ez egy játék...és játszani kell!

Fatther, Tündi100 és Csacskamacska kedveli ezt.
  18. Csacskamacska

Így van Éva! Kopi fogja is csinálni, csak kéreti magát mindig, mint egy szép lány. Tihamér a "Gizijétől" teszi függővé gondolom ezután is.
    Az én titkosaim a menüben vannak, mindjárt aratok és, ha nem felejtem el, akkor ki is teszem. A tortám majdnem kész, egy szeletet kell még díszítenem. Ezek a fránya habcsókok nem nagyon röpködnek, de készen leszek nem izgulok.
    Hazajövet első dolgom a gyertyák elfújása volt, így még 22.30-kor újra el tudom őket fújni.
    Reggel köd, majd eső, kora délután napsütés. Hmm..milyen évszak is van? Olvastam, hogy szép lassan megszűnnek, összeolvadnak az évszakok. Szerintem ez már most is így van.

_Ilona49_ és Tündi100 kedveli ezt.
  19. Tündi1001

Szép jó estét!

Felhősor mindenhol üzemel,...event növény már nem termesztünk,...még a 10-es kék habcsók van hátra mindenhol,felröppenő hiányába.
    Majd reggel,reméljük sok lesz.
    3x4ól:rangsornak megfelelője 0,..kacsacsőrű 1,..Teknős 1,,..és sárgától a pirosig minden.
    Fa3x5: - " - 0,........ 1Homoktövis,..1Kowhai,..2Kerti berkenye,..és mindenféle XL és XXL és nem utolsó sorban, Szivarfa XXL.
    B.Fa:3X5: egyen még nem érett be,...1Nektarin,..1Majomkenyér,..XL és XXL a többi.

Koppi,..a mozigépésznek nem mondtad hogy a lék alatt labirintus van,...mert egy kicsit eltévedt!?!?

Szomszika drága,..honnét szedted azt a fenyő fajtát,..mert olyat én is kérek!Biztos valamilyen Botanikus kertbe jártál,... csak meg ne tudják!

Szomszika, Fatther és Csacskamacska kedveli ezt.
  20. Csacskamacska

Lajos, jók azok a titkosak! Az enyémek még érnek. Kerek keréken új kütyü a madárkalitka. No, ez megint arra megy ki, hogy vegyetek pörgetéseket. Nem veszek, még van, ha most nem lesz kalitkám, akkor majd lesz máskor, vagy veszek a madárkereskedésbe, én meg beleülök. Lajos tegnap úgyis madárfészekhez hasonlította a hajamat látatlanból. lepkeháló a kezembe, mert megyek aratni és összekapkodom azokat a csókokat! :)

_Ilona49_, Tündi1001 és Fatther kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.