Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Marika jó, hogy benéztél, gyógyulást kívánok!
    Lajos, nem feladni, kitartás, még van idő!.
    Mára befejeztem, már nem látok a kosarazástól, majd holnap folytatom.
    Jó éjt, aludjatok jól! :)

barimar1969, Fatther, Tündi100149 és 2 más kedveli ezt.
  2. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Helló fiúk helló lányok!

Zsozso,..köszönöm azt a sok gyümölcsöt,....lehet hogy mindjárt írja valaki hogy ennek sem a lábával van a baj!Milyen gyümölcs,...elég hogyha tudom én! Van melyiket nem rendesen kaptam el de már korrigáltam!

Küldöm a galambomat,..de csak fél szemével lát nehogy az ablaknak nekimenjen!
    Tudom hogy nincs nagy vész csak ma szerettem volna kosarazni,..igen ez nem kívánságra működik!

Csacska meg feltúrbózta magát a sok bulin!

Fatther, Csacskamacska és zsozso577 kedveli ezt.
  3. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Nagyon szivesen.... egészségetekre, egyébként ebben az influenza-gyanus időben nagyon jól
    jön a vitamin!;);)
    Kezd megbokrosodni a gépem....önállóskodik !xDxD

Fatther, Csacskamacska és Tündi100 kedveli ezt.
  4. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Hogyha önállón jó fele dolgozik az nem baj!

Csacskamacska kedveli ezt.
  5. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Jó reggelt kívánok, sziasztok !

Ezt a Majmot megverem. Még 12 masé kellene neki!
    Ma sem kosarazok? :(
    A takonykór teljes erővel kitört rajtam....Alig van már p.zs-m...., nem hogy masé ! :)
    (Nem tudom ti miként vagytok a dologgal, de nekem erősen "fagy" a játék..:()

Utoljára szerkesztett: 8.2.16
    Fatther kedveli ezt.
  6. Csacskamacska

Szép jó reggelt mindenkinek!
    Ennyi állatott mire ellátok, sok idő, de ugyee a trágyában matatni, az szerencsét hoz...xD
    Délután kosarazás, mert megint szép számmal jöttek.:):)
    Kopi, nehogy a papírt használd, küldök inkább zsepit...
    Néha az én gépem is Makrancos Kata, már ígértem neki, hogy kidobom...
    Szaladok, majd jövök! :)

barimar1969, Fatther és Szomszika kedveli ezt.
  7. onagger52

onagger52 Fórum császára

110 kosaram van, azzal el vagyok látva. De papírcsík jött kevés. MOST lett annyi, hogy a még hiányzó papírmasékat meg tudom majd őröltetni a majmokkal a malomban.
    Hajnalban néztem, mennyi a hőmérséklet kint. 10 fok volt, pluszban. Nem is értem, Koppi hogyan tudott megfázni. Vagy nem megfázás, hanem más? Elkapta a "gépszíj"? Szegény! Kenegetheti az orra alját mindenféle kenőccsel, mert az ilyenkor biz tud érzékeny lenni. Nekem ilyen tapasztalataim vannak ez ügyben.
    Szép napot mindenkinek!

8. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

xDxDxD

Jóóó reggelt, szebb napot kívánok !!!!

Valóban nagyon jól sikeredett ez a karnevál, s ennek örömére (mivel - szerintem - jobb, mint az eredeti)

Tündi1001 és Csacskamacska kedveli ezt.
  9. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Szép napot!

2 farmon megvan a 3-ikon még 4 masé az délutánra meglesz,most elmegyünk Tündivel Tófejre,..nem a Zalakerámia boltba,..nem csempézünk!
    Délután kosarazunk,...Koppi majd délután jövünk!
    Szép lányok köszönjük!

Fatther és Csacskamacska kedveli ezt.
  10. Koppi

Szia !
    Vigyázzatok az úton !
    Kellemetes vásárlást !
    Eddigre 1 farmomon kosarazok immár..:)(Ravasz ez a hajigáló Majom...:))

Fatther kedveli ezt.
  11. Csacskamacska

Sziasztok!
    Némi bosszúsággal telt a délelőttöm, de bízom benne, hogy a majomkirálynő feledteti velem a sok jó ajándékkal!
    Igen Kopi, írtam, hogy fifikás, rafinált, én is tapasztaltam. Néha rohangálni kell a kosárral, jó kis fogyókúra..
    Lajos, Tündi, jó kosarazást!
    Fatther, köszi, remek! :)

Tündi1001 és Fatther kedveli ezt.
  12. Garabonciás

Garabonciás Fórummogul

Nekem meg most lett bosszúságom !
    Elfelejtkeztem az alapnövényről és alig maradt belőle. Most nyomatom szuperrel a két bahamai részen, hogy meg legyen a szükséges darabszám....
    Ezt a mérget !! Már régen kapkodhatnám a majomi ajándékot.......>:(>:(>:(>:(>:(>:(>:(

Fatther kedveli ezt.
  13. Csacskamacska

Nyugalom, türelem! Megyek vacsorázni, addig pihen a szemem, mert már nem látok rendesen. Van még vagy 300 kosaram, azt ma este el kell kosaraznom. Ne is várjatok, nem jövök, beleülök a kosarakba.xD

Fatther és Tündi1001 kedveli ezt.
  14. barimar1969

barimar1969 Járnitanuló

Sziasztok. Drága barátaim, jó lenne az idén személyesen is találkozni. Csacskamacskám köszönöm a jó kívánságot. Rám férne.
    Köszönöm a kérdésemre adott válaszokat. Én személy szerint már felhagytam a mesterségek völgyében való tevékenykedést. Valahogy nem jött be. Annyi virágdrótom és más egyebek pihennek a pajtában felhasználatlanul. De elfér.

Fatther kedveli ezt.
  15. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Végre kosarazunk,..nem tudom kinek mi a taktikája de nálam most már,...az elején nem,..olyan gyorsan húzom jobbra balra mintha satíroznák,..csak vigyázni kell ki ne mennyen,..szinte mindig tele a kosár.
    Nagyon gyakran látok2 kosarat menet közben.Néha pihentetek.

Koppi,..ha ilyen feledékeny vagy jegyzetelj,..nálam bevált!

Fatther kedveli ezt.
  16. Garabonciás

Garabonciás Fórummogul

Már, azóta minden farmomon megszereztem a kellő mennyiségű cukorkát, nyalókát, csokit és nem mellesleg némi AB-t is....itt, ott bahamai szintet is léptem.

17. Koppi

Szia Marika !

Pedig érdemes a Lekvárfőzőt a 4. szintig, a Péket szintén a 4. szintig elvinni. (Nekem az 5. szintek is összejöttek már.)
    A Természetgyógyász is a 4. szinten ad jókat. (Nekem eddig van meg)
    Te már régen játszol és szerintem vannak olyan termékeid, amelyeket még ugyan nem látsz, de ha eléred azt a bizonyos szintet láthatóvá válik. Sokban segíti az előrehaladást a Mesterségek Völgye.
    (Nem írtam a Virágkötőről, pedig annak a horror eventnél van jelentősége.)(A Kémikust, kicsit elbaltázták, mert szinte semmi olyat nem ad aminek olyan nagy jelentősége lenne.) De nekem az is ki van váltva, de stagnál az első szinten. A felröppenője miatt váltottam ki.
    Jós Jónásnál téma volt, hogy fejlesztik eme mesterséget, erre várok.
    (Ugyanis ott fent a nagy BP.-nél is rájöttek, hogy valami nem stimmel a kémikusnál.....)

Ez olyan, mint a Bölcs Tölgy legfelső rúnája, érdemes megcsinálni a 300 csillagot érte. (Mert a két bálványt, a Bikát és a Kukoricát, oda berakhatod....és ez a felröppenők számát növeli %-os arányban.

Sehol senki !

Jó éjt Nektek....

Utoljára szerkesztett: 8.2.16
  18. Csacskamacska

No most dőlök ki, már nem megy tovább, káprázik a szemem. 25-25 kosár marad reggelre és a reggeli aratásból vagy 50-50 összejön.
    Szia Marika, örülök, hogy benéztél! :)
    Most pedig megkeresem az ágyat és szerintem kosarakkal és a majomkirálynővel fogok álmodni.
    Jó éjt! :)

19. onagger52

onagger52 Fórum császára

Nem tudom, hogy MI VOLT, de egy ideig nem tudtam belépni a játékba. Egy nekem ismeretlen belépési oldal jött be, akármelyik böngészővel is próbálkoztam. De aztán, többszöri alapos tisztogatás után csak sikerült. Mentem kosarazni, mert szegény az eklézsia, gyűjtögetni kellett. Léptem párat a Bahamán, de lassan görcs állt be (majdnem) a kezembe az egér miatt, ezért leálltam a "koldulással". Kis pihenő és folytatom.
    Titkosak a fáknál a zöm XXL, ólak között új nem volt. Gobionál is hasonló a helyzet.
    Jó reggelt!

20. Csacskamacska

Jó reggelt mindenkinek!
    Nem álmodtam kosarakkal, meg semmivel sem, legalábbis nem emlékszem rá, csak aludtam és aludtam. Leszedtem az összes állatot, ma már nem lesz lehetőségem több kosarat gyűjteni. Ne legyek már telhetetlen! Nem számoltam össze, hogy hány kosaram is volt összesen, de több száz az tuti.600-700 körülire saccolom. Másztam egy kicsit a létrán felfele TP, BTP ügyileg.
    Megyek dolgozni, azt mondja a rádióban a műsorvezető, hogy esik és fúj a szél. Nem szeretem egyiket sem. - de kit is érdekel ez?

Tündi1001 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.