Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Hallottam, hogy nagyon kellemetlen a fülzúgás, szerencsére nekem nincs, - még eddig - remélhetőleg nem is lesz.
    Olvastam az event leírását, most etetni fogunk nem kosarazni..Termelni kell a gazt, majd irány a malom, de ott nagyon figyelni kell a molnárnak, hogy mikor mit őröl. Újra egy lyan játék, amit a az event végéig játszhatunk,k etethetünk, csak legyen mivel. Érdekesség, hogy most piacolni is lehet majd 2 cuccal, kérdés az, hogy gazdagodni akarunk, vagy ajándékot szeretnénk.

Floril, itt is ismerkedhetsz, ha gyakrabban benézel találsz itt valakit, akivel beszélgethetsz! :)

Most belépéskor, Tp-t és Csp-t kaptam ajándékba, gondolom ez az előző event édességeinek beváltásának eredménye.

Utoljára szerkesztett: 10.2.16
    Tündi1001 kedveli ezt.
  2. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Szép napot mindenkinek!

Reggelre elfehéredtünk,.. most már olvadozunk és esik az [​IMG] !

Fülzúgásom nekem is van,..sokszor sípolás,..és olyan tücsök ciripelésféle csak sokkal ütemesebb.
    2011-ben mikor kórházba voltam,...voltam?..többet voltam a városba és itthon mint bent,..csak akkor mentem be amikor vizsgálat volt.
    Mondta az osztályvezető főorvos hogy ezzel a sípolással ne foglalkozzunk!
    Sokszor hangosabb mint a tévé.Egy hátulütője van hogy hangosabban beszélek.

Tihamér,..ha elmúlik írd meg és azt is hogy mitől múlt el.

Eventet átolvastuk nagyon semmi nem dob fel,..csinálgatjuk fél földel jutunk meddig jutunk,..felhősor nem szükséges.
    A nyolcvan valahány aktívat is elég leszedni kézzel.

Hoztunk egy kis Összesítőt,..

-Honnét veszi észre az indián hogy kiszáradt a folyó?
    -Porzik utána a kenu!

-Mi a közös a sziklamászó és a hegyi pásztor között?
    -Mindkettő marhára vigyáz a hegyen!

Utoljára szerkesztett: 11.2.16
    Szomszika, Fatther és SZERENCSELOVAG kedveli ezt.
  3. onagger52

onagger52 Fórum császára

Gyere ide bármikor! Itt mindenkit szeretettel várnak. Én nem vagyok tiszántúli, sőt innen igen csak messze lakozom, de itt a "tanyahelyem" régóta. Néha írogatok, néha bekukkantok, jó itt.
    Azt hiszem, nekem túl bonyolult az event ismertetője. Elkezdtem olvasni, aztán amikor a leírásban is figyelmeztettek, hogy bonyolult, olvassuk el többször, elment a kedvem tőle. Az a nagy baj, hogy már igen régen jártam iskolába és már csak a nagybetűkre emlékszem, a kicsikre nem. Így nagyon nehéz az olvasás, a többszöri meg kizárt! :p
    A fülzúgással kapcsolatban csak annyit, hogy:
    1. Mehetek a házi orvosomhoz, aki majd továbbküld a mozgásszervi szakorvoshoz. (Ő meg tovább röntgenre, meg még nem tudom hová.)
    2. A fülész szakorvos szerint hallókészülékre (még) nincs szükségem. A fülzúgás okát ő sem tudta kideríteni, ezért is javasolja a mozgásszervi szakorvosi vizsgálatot.
    3. Sok jóval ő sem biztat.
    4. Az, hogy másnak sem jó, az engem nem vigasztal. (A Dögöljön meg a szomszéd tehene is effektus nálam nem működik!)
    Nálam is megtörtént az eventes cuccok átváltása TP-re és CSP-re.
    Amit nem értek, hogy amikor a felhősoron aktiválom az esedékes sort, nem csak az eddig megszokott megerősítés jön fel, hanem utána a kapott jutalom is még egyszer külön. Nem értettem, elmentem a Hibák topikba. Ott volt aki reklamált, őt elküldték, hogy nem ITT kell ezt reklamálni, hanem a Panaszkönyvben. Ott is csak a panasz volt, válsz - addig - nem.

4. Gobio55

Gobio55 Fórum hercege

Szerintem a felhősori mizéria kimondottan Koppi számára lett kifejlesztve. Én még csak-csak elvagyok azzal a kb 30 sorral, de Koppi a maga 70 sorával jól elszórakozhat majd. Imádják a fejlesztők. Koppi meg imába foglalja a nevüket. :D

5. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Tündi1001 és Csacskamacska kedveli ezt.
  6. florii-.-

florii-.- Törekvő

Miujság van?

7. Csacskamacska

Tündi véletlenül elnézte, a sok kosarazástól szerintem nem lát jól még.
    Janzi, köszi, ez remek! :)
    Tihamér nem feladni, még el sem kezdődött! Menet közben minden megvilágosodik és hajrá!
    Kopinak eszem ágában sincs rimánkodni, hogy ugyan fogjon már hozzá. Csak kéreti magát és élvezi, hogy nógatjuk. - most meg somolyog a nemlétező bajusza alatt!!
    Flori, mi itt a holnapi eventről beszélgetünk, gondolom Téged is foglalkoztat az event és csinálni fogod! Csak fákkal és növényekkel várom a kezdést, állatok a menübe száműzve!
    Olyan szél fúj, hogy ha kimennék akkor elfújna és nem érnék vissza az event kezdésére.xD

8. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Ami azóta már 72......
    DE: Most lehet kihagyom...:) De ha valaki mondaná, hogy Koppi, jó ez érdemes csinálni...
    Itt például marha nagy szél van. Továbbá erősen hűl a lég lefelé...:)
    Feléd mi ujság?

9. Csacskamacska

Nem én leszek a valaki és nem fogom mondani...juszt sem!! Kérleljen, udvaroljon Neked más! Sőt! Kopi, ne csináld, ez nem Neked való!!:p:cry:xD:sleepy::oops::mad:-.-:music:

Tündi1001, _Ilona49_ és pormacska1 kedveli ezt.
  10. onagger52

onagger52 Fórum császára

Ugyan mitől lenne itt más? Esik egész nap, szél sem lett kisebb. Széllel szembe menni jó sport, de hátszéllel nem is igen kell tekerni, elég, ha a füleimet, mint vitorlát kifeszítem és már röpít is a szellő. Ha oldalról kap el egy fuvallat, akkor, - ha szerencsém van - csak a sapkámat emeli meg, ha nincs szerencsém, le is dobja a buksimról. Ami jó, az előrejelzés szerint holnap ITT már nem várható eső. A Bakonyban meg hó esett, jó 10 cm. Elvégre február van, tél.
    Csacska említette előbb, hogy Koppi úgy is fogja csinálni az eventet, csak egy kicsit kéreti magát. Szuper event lesz, de nekem nem teccik!
    Koppi! Neked mennyi időbe telik MOST a felhősorok összegyűjtése? Annyi, mint eddig volt? Esetleg növekedett a szükséges idő?

_Ilona49_ kedveli ezt.
  11. Koppi

Laza 10-15 perc, ha minden jól megy....De néha bedurranok és leszedetem géppel, igaz akkor elmegy egy kuponom...

12. Csacskamacska

Ó, Ti Férfiak!! - égnek áll a hajam Tőletek. :mad:Nem "teccik", "nem nekem találták ki".. csak a kifogás és a kifogás meg nyafogás...hát ne csináljátok, felröpit sem küldök, de az event befejezése előtt 2 nappal ne sírjatok, hogy nincs elég felröppenőtök! Aki nem kezdi el időben, mert kéreti magát, annak nem is lesz elég felröpije. Persze tisztában vagyok vele, hogy holnap 14-kor ugrásra készen ültök a gép előtt..

Fatther, Tündi1001 és _Ilona49_ kedveli ezt.
  13. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Szebb estét kívánok mindenkinek, sziasztok !

Emlékezetem szerint a felhőnél eddig is volt egy összesítő, miután - géppel - "learattad" , bár néha el szokott maradni.
    Itt a Bakonyban hajnal óta szakadt az eső, kb: nyolc óráig, utána pedig a hó, de ez már csak mutatóban van az udvarban és nem volt több 5-6 cm-nél.
    Elolvadt, s azóta totyok-latyak minden.
    Tényleg nem egyszerű event lesz a mostani, egyesek szerint a paróka-gyártók fognak a legjobban járni xDxDxD

Napi bölcsesség

"Óvakodj az állatoktól, ha inni mennek és óvakodj az emberektől ha inni voltak!"

Rutinos pincér

Hajópincér a tengeribeteghez:
    - Uram!Az ebédjét a kabinba vigyem, vagy egyből hajítsam át a korláton?

A szállító: http://www.topviccek.hu/Thumbnails/2190.w-450.4.h0.q100.jpg

Sikeres eventezést kívánok mindenkinek.

Tündi1001, Csacskamacska és _Ilona49_ kedveli ezt.
  14. florii-.-

florii-.- Törekvő

Ugyan ez :D :D :D

Tündi1001 kedveli ezt.
  15. Csacskamacska

Flori, ne legyél már ennyire bőbeszédű, alig győzöm olvasni...

Mosolyt kérek!
    - Miért nincs bástya a vonaton?- Mert a vonat nem vár.

- Mi van a tömegsír felett?- Csapatszellem!

- Akarsz sokat keresni?
    - Igen.- Akkor jól elbújok.

No, lépek mert még megtaláltok...xD

16. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Én is csak most vettem észre az utána felugró ablakot,..nagyon idegesítő eddig is nehéz volt kézzel leszedni azt a több mint 80 db ágat a paszúlyról.

Fatther,..most arról van szó ha kézzel szedegeted lefele akkor minden egyes ágnál még 1 ablak felugrik ami eddig nem volt.Gépi aratásnál volt egy összesítő.
    Hiszen ott van hogy mit veszel le.

Fatther és SZERENCSELOVAG kedveli ezt.
  17. Koppi

Gyanítom hogy nem olvastad a Fórum szabályait, mert abban le van írva, hogy egy hozzászóláshoz, minimum 4 értelmes szó kell.
    Eddig Te mindössze két szót írtál.
    A fórum moderátorai ezt nem nézik jó szemmel és törölhetik a hozzászólásod.

Esetleg, ha néhány szót írnál magadról akkor tudnánk miről beszélgetni..
    Itt mi már ismerjük egymást (van akit a való életben is) ám mégis tudunk "beszélgetni" hol erről, hol arról.
    Látom olvasol bennünket.
    Tehát jöjj és szólj, de többet két szónál...:)

18. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Csacskamacska és Tündi1001 kedveli ezt.
  19. Koppi

Azért van egy kis ravaszság is az írásodban kedves Florii !
    Ugyanis, Te sem ma kezdted a fórum látogatást és előfordultál más topicokban is. Például a Dunántúliaknál jóval bőbeszédűbb voltál (gondolok itt a banner kérésedre....)
    Aztán Laboviti is figyelmedbe ajánlotta már a fórum szabályzatát, de Te ezt kézlegyintéssel elintézted """"már egyszer átolvastam. Mit kellene bővebbnen tanulmányoznom? """""" Ugye?
    Ezt válaszoltad neki. (!)
    Szóval bolyongtál már itt rendesen. Most a mi topicunk van soron.
    Kíváncsian várom Te vajon mit lépsz, írsz erre ?
    (Mi sem ma estünk le a falvédőről és ismerjük a Fórum sok csínját, bínját. :) :) :D)

Más: elolvastam az event ismertetőt és amellett, hogy rendkívül szórakoztató a mellé írt fülszöveg, egész jó dolgokat lehet összeszedni.
    Tehát belevágok minimum 1 farmomon. (Az elmúlt eventet sem csináltam mindenütt, tehát már járt úton haladhatok.)
    Tehát, most hosszút ültetni és csak délután aratni a felröppenők végett.... :) :)

20. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

xDxDxD

Szebb estét mindenkinek !

Amikor még a "prímás királyt" is rá lehetett venni a humorra:

Ez pedig a legújabb pletyka: https://board-hu.farmerama.com/inde...n-szárnyra-kelhet.12592/page-1094#post-441145

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.