Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. onagger52

onagger52 Fórum császára

Ha jól emlékszem a 95-s szintre lépett, mert tud már babért is termelni. De ha rosszul tudom, majd Koppi kijavít.
    Kedves Csacska! Nem akarok annyi gazt termelni. Valahogy 12 ezer feletti mennyiség kell. Baromi sok és a malmok etetése, irányítása is sok odafigyelést kíván. Én meg annyira nem akarom magam lekötni. Aki csinálja, sok sikert hozzá. Ma gerberát és orchideát, meg tököt termeltem. Az első kettőt remélem el lehet majd adni némi haszonnal a piacon, a tökből meg lekvárt főzök. Az eventek nem kötnek le annyira és őszintén, a játék már nem vonz. Ha TI nem lennétek itt - ezen a fórumon rendszeresen jelen lévők az ország bármely tájékáról - már nem játszanék. Remélem elfogadod a "magyarázatot". Nem kéretem magam, eldöntöttem az első olvasáskor és nem valószínű, hogy meg fogom bánni.
    Aminek örülök az, hogy nem kell annyit kattintgatni ismét a felhősoroknál. Emiatt legfeljebb Koppi bánkódik csak. :p
    Kedves Flórián! Nagyon kérlek, engem véletlenül se bácsizz le, mert annyira nem vagyok öreg!
    Jó munkát mindenkinek!

_Ilona49_ kedveli ezt.
  2. florii-.-

florii-.- Törekvő

Rendben nem foglak le bácsizni.....Viszont kívánok!! ;)

Tündi1001 kedveli ezt.
  3. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Megértettem Tihamér és természetesen tiszteletben is tartom a döntésed!
    A szegfűk jól hozták a felröpit, de azért a lepkehálót már előkészítettem. Olvastam, hogy vannak olyan gazdák akik a macsekot már megetették,a zsákmányt meg bezsebelték... hát én még nem. Nem lóverseny ez! xD

A 66. szint már jó, lehet haladni, csak csinálni kell!

Tündi1001 kedveli ezt.
  4. Szomszika

Szomszika Rutinos

Sziasztok!
    Téged is üdvözöllek, florii :) Örülök, hogy ilyen szép terveid vannak és külön gratulálok, hogy ilyen szépen elsajátítottad a magyar nyelvet. Éva nevet kaptam a keresztségben sok évvel ezelőtt.
    Lajos, milyen összesítőt hoztál? Megint habcsók? Összeragad a sejhajom a sok édességtől :D
    Most ültettem el az első eventgazt, mert az előbb értem haza nagyfaluból. Megint okosításra kellett menni. Azt hiszik, hogy én még bármire megtanítható vagyok. Nem és nem adják fel! :D :D A lényeg, hogy a mai nap tömény informatika volt. Maga a program pedig német nyelvű de választható az angol opció is. Eldönthetem, hogy melyik nyelven nem értek semmit...

5. Csacskamacska

Éva, nekünk az ilyen alkalmakkor már tudni kell nyitott szemmel aludni. Rám iszonyatos álmosság tör minden értekezleten és nagyon erősen arra kell koncentrálnom, hogy ne essek le a székről. Teljesen feleslegesen vagyok ott ezeken az összeröffenéseken, mert semmi újat nem tudnak már mondani nekem, ill, ha valami új van, az már engem nem érdekel, mert kifele áll a szekerem rúdja.

Fatther, Szomszika és Tündi1001 kedveli ezt.
  6. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Bocsánat,..már kicseréltem,..úgy látszik sok a hasonló,.. mikor beraktam úgy látszik nem néztem rá pedig szoktam.
    Vagy még mindig a kosarazás hatása alatt voltam.

Nemrég értünk haza az unokázásból,..amikor elmentünk épp csak elültettük a gazt.

Szia Flórián!

Lajos vagyok bácsi nélkül!
    Koppit azt csak bácsizd,..legközelebb én is azt teszem!

Hogyha a korodat megszorzod 5-tel és még hozzáadsz 2-tőt ennyi idős vagyok.
    Gyere csak sokszor és kérdezzél,..vagy írjál jókat,..elleszel itt velünk.

florii-.- kedveli ezt.
  7. Csacskamacska

Mára elköszönök, jó éjt! Szép álmokat! :)

Tündi1001 kedveli ezt.
  8. onagger52

onagger52 Fórum császára

Jó reggelt gazdák!
    Na ma megint 0 fok lett hajnalra. Rég volt, pedig - állítólag - tél van. Termelgetek, de az eventgazt besuvasztottam a pajta sarkába. Vagy kiszárad vagy nem. Nem izgat, majd elviszik az event végén úgy, ahogy hozták.
    Okosításokra már nem kell járnom, jártam én is eleget. Szép volt, jó volt, de elég volt. Mostanság inkább doktori vélemények meghallgatására járok. Kihagynám ezeket is, de sajnos nem lehet.
    Ma bevásárlás (Penny) és bevásárlás (húsbolt), majd feleségemmel szintén bevásárlás (Rosmann vagy Roosman, ezt nem tudom,oda csak a nejemmel megyek, egyedül nem). Utána takarítás és főzés (sajtleves & pasta a la carbonara <tészta szénégető módra>) a délelőtti programom. Délután már szabad leszek, ha a feleségem is úgy gondolja.
    Szép napos napot mindenkinek!

9. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Sziasztok !
    Na, ebből sem jöttem ki jó, de ez az én formám...Mint a gépésszel. A piszok, még mindig a jég alatt bujkál...:)
    Végre, péntek van....:)
    A lég hőmérséklete 0 fok és felhőtlen az ég.

10. Csacskamacska

Jó reggelt mindenkinek!
    Hurrá péntek van!! :) Itt is 0 fokot mondanak, melegebb kabátot kéne venni, mint tegnap, bár tegnap reggel is majdnem fáztam, de délben meg melegem volt. Fránya idő!
    Tihamér, én egyedül járok vásárolni, van előnye is, meg hátránya is.
    No igen Kopi, hol is van már az a gépész?? Jég alatt, vagy kocsmázik annyira megfázott?
    Éjjelre komfortba tettem a gazt, egész szépen adta a felröpi, de itt be is fejeztem a komfortozást, nem szórjuk a nehezen megszerzett szupertrágyát. Malom megy, ha hazajövök, délután már etetek.

Tündi1001 kedveli ezt.
  11. Szomszika

Szomszika Rutinos

Jó reggelt! Elaludtam.... illetve nem, csak nem 4-kor ébredtem, mint ahogy szoktam. Úgy tünik, az agyamnak több idő kellett a regenerálódáshoz a tegnapi nap után. Én is képes vagyok az értekezleten nyitott szemmel aludni, de ez most nem az volt. Teljesen új vezénylési (munkaidőbeosztás készítés) programot kell megtanulni.Sokkal összetettebb, mint az előző volt. Muszáj megtanulnom, mert korkedvezménnyel is még legalább 5 évet kell dolgoznom.
    A gazt még nem tudom nagyüzemileg termelni, annyit még nem szaporodott. Éjszaka rózsa volt ültetve. Gesztenyés felhősorom nincs, ha majd valamikor hozzá lehet jutni akkor megveszem vagy megcsinálom. Ennek a növénynemesítésnek kellene utána olvasnom egy kicsit. Nem tudom hogy működik. Majd fellapozom az enciklopédiát, aztán ha valami nem tiszta, akkor majd kifaggatlak benneteket.
    Most még a Szomszédasszonyt kell rendbe tennem, aztán főzés következik.
    Ezt a dalt pedig elsősorban Flóriánnak ajánlom.

12. florii-.-

florii-.- Törekvő

Sziasztok akkor mesélek én is...

Nálunk este nagyon hideg volt kb -6fok most viszont süt a nap.9kor keltem szokás szerint vigyáztam a kis tesómra 7hónapos most meg végre leültem egy kicsit a géphez.

További szép játékot, sok sikert az eventhez... ;)

Szomszika és Tündi1001 kedveli ezt.
  13. onagger52

onagger52 Fórum császára

Nap csak erőlködik, de sokra eddig nem ment vele.
    Flórián! Mikor van iskolai tanóra? Mert ha délelőtt otthon vagy, akkor vagy délután mész vagy beteg lehetsz. Szünet nem hinném hogy lenne, bár az igazság az, hogy a Kárpátalján folyó oktatást (sem) ismerem. Kis tesó fiú vagy leány?
    Koppi (bácsi) lehet, hogy megint nem jött jól ki, de az is lehet, hogy ez a művelet a gépész bosszúja. Biztosan nem húzta ki a lékbe pottyantat, az meg zokon vette. Azt, hogy Koppinak nem vetít, érthető. Na de hogy nekünk sem, az már felháborító! Tessék dolgozni, nem csak a forralt bort vedelni vederszám!
    Éva asszony a többiek biztosan tudnak segíteni a nemesítésben. Én kimondottam köztársaságpárti vagyok, ezért - eddig - nem nemesítettem a növényeknél. Szerény személyemet meg nem lehet tovább nemesíteni, mert én maga a megtestesült jóság vagyok. Egy aprócska hibám van csak, a túlzott szerénység. Ezt eddig csak a feleségem és az eccem öcsikém vitatta. De nekik nincs igazuk ebben az esetben!

Szomszika kedveli ezt.
  14. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Nálam a nemesítés így néz ki az egyik,..

Szomszika és Csacskamacska kedveli ezt.
  15. Csacskamacska

Napsütéses szép délutánt!
    Itt süt hét ágra, így gyorsan írok és megyek kocsit mosni, mert már nem lehet felismerni a színét. DE, ma láttam egy kis piros autót, na az volt rettenetesen koszos. Szerintem földúton, sárban, pocsolyában ment és nem lassan. A tetejére is fel volt csapva a sáros föld. A szélvédőt kicsit megtisztogatta és száguldozott a belvárosban. Borzalmas látvány volt!
    Éva, a nemesítést csináld meg, jó haszna van, ha kell, csak "előkapja" az ember. Nekem a szegfű van kinemesítve. Nem megy gyorsan, de van idő és megéri.
    Tihamér, Te úgy vagy tökéletes, ahogy vagy, ezt már tudjuk, kár bárkinek is ezt vitatni. Szerénységedről meg messze híres vagy.. Debrecen elég messze van és itt is tudjuk.:);)
    Flórián, én is kíváncsi vagyok, hogy mikor jársz iskolába? Melyik a kedvenc tantárgyad? Barátaid is farmerámáznak?
    Ki, mit etet már? Nálam dolgozik a malom gőzerővel és délután etetek.
    Most pedig pá, megyek kocsit sikálni.:p:cry:

16. onagger52

onagger52 Fórum császára

Ide esőt jósoltak, ami eddig nem jött be, de nap sem sütött hosszú órák óta.
    Lassan aratom az orchideákat. Utána meg gerberát vetek.
    Nemesítés? Meg kell néznem, mire jó. Aztán vagy belevágok a műveletbe vagy sem. Majd eldöntöm! :)
    Sok évvel ezelőtt egy nagyon piszkos kocsit láttam, aminek a hátsó ablaka teljesen be volt valamilyen sárszerű anyaggal "vonva". Volt egy jószándékú valaki, aki figyelmeztette a tulajdonost, hogy nem ártana lemosni a kocsit. Ráírta, dehogy is, belevéste, karcolta a bevonatra: PISZKOS!!! Szerettem volna látni a kocsi gazdáját, mikor meglátta a feliratot. :D

Szomszika kedveli ezt.
  17. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia !

Hol van itt a "hét ág" ??
    Lehet messze lakok Debrecentől?
    Ugyanis nálunk erősen felhős az ég....:( Vagy valaki kisajátította a napot magának...?!:)
    Kissé macerás ez az event...

18. florii-.-

florii-.- Törekvő

A kistesóm fiu de van egy 10éves lány is igen sajna kényszerszünidő van már lassan 2 hete H1N1 miatt.és nálunk reggel van a tanóra

19. Csacskamacska

Szerintem akinek már annyira koszos a kocsija, az nem foglalkozik vele. Amit én láttam ma, az is a belvárosban száguldozott és biztos vagyok benne, hogy nem izgatta, hogy mennyire koszos, úgy volt véleményem szerint, hogy esik még, meg lehet, hogy olyan helyen lakik, hogy csak földúton a sárban tud közlekedni és akkor minek mossa le, úgyis olyan lesz.
    Kopi, már itt sem süt, de eddig sütött. A tantermembe is besütött a nap délelőtt, amit én élveztem, a gyerekek meg nyafogtak, hogy a szemükbe süt a nap..... erre a válaszom, hogy örülj neki, jobb lenne, ha eső esne!? Nyáron, amikor már erősen süt, akkor elhúzom a sötétítőfüggönyt, de ilyenkor nem vagyok hajlandó.
    19 kecskét etettem meg, csp, Tp, BTP, szupertrágya, titokfa, Hattyú titokól 2db...lettek.

Szomszika kedveli ezt.
  20. florii-.-

florii-.- Törekvő

Reggel járok iskolába a kedvenc tantárgyam a biolódia, matematika kémia :DA barátaim nem farmeramáznak csak én

Tündi1001 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.