Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Tudtam én, hogy rendes csaj vagy, mert aki a csípőset szereti, betyár jó nálunk...:)
    A derekad nem rendetlenkedik ilyenkor?
    Te csinálod az eventet ? Akkor átváltok ecetre, kedves Szomszédom ! :)

heliantus kedveli ezt.
  2. Gobio55

Gobio55 Fórum hercege

Most tudtam csak belépni. Eddig nem sikerült. Aztán mikor leszek megint itt, az továbbra sem rajtam múlik. Azért nem értem, ha minden rendben, akkor miért nem tudtam belépni fél hattól eddig? Csinálhattam én akármennyi takarítást, de eredménye semmi.
    Jó éjt mindenkinek!

3. delfin929

delfin929 Fórumprofi

Nekem az a "kedvencem", amikor a rendszer egész egyszerűen kidob a játékból, majd az a kiírás fogad, hogy: kijelentkeztél. Mármint én, saját akarotomból. No comment…..

Csacskamacska kedveli ezt.
  4. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Szia heliantus!
    Természetesen,szólíts úgy mint a többiek,csak én nem mindig nézem hogy melyikről írok a három farm közül.
    Azért felismered?>:(

Megjöttünk az unokázásból,mielőtt elmentünk én sem tudtam belépni.Én még soha nem takarítottam a gépet,mire megjöttünk működik.
    Szépasszonyok nyara,háááááááát persze hogy az.

Tihamér nem a Te gépedet követi a BP?

Hölgy-világ és Csacskamacska kedveli ezt.
  5. Hangya

Hangya Utánpótlás-írogató

Sziasztok
    Mit gondoltok nem azért volt ma ilyen szép napos időnk, mert a sok felhő sort begyűjtöttük?:D
    Ha nem lesz a reggeli belépéssel gond / márpedig miért lenne/ akkor du 2 óra körül befejezem a paprikázást. 8)
    A sárkány szószt még keveri egy ideig a malom.
    /csak úgy : lehet, hogy a mikulás szánja hozza el a megoldást a belépési problémára hátha megszánja.xD

Hölgy-világ és Tündi1001 kedveli ezt.
  6. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Pozitívan gondolkodunk, tehát reggel simán belépünk és aratunk, vetünk! Csilla, ha kidob, de vissza tudsz menni, akkor még mindig jobb, mintha be sem enged.
    Jó éjt, szép álmokat!:)

Jó reggelt!
    Nem kukorékolnak a kakasok?? Hmm, csak nem lettek betegek? Ki az ágyból Gazdák, aratni, vetni kell már!
    Vidám napotKívánok napsütéssel mindenkinek!

Utoljára szerkesztett: 10.10.14
    Hölgy-világ, heliantus és Tündi1001 kedveli ezt.
  7. Koppi

Aggy' Isten !

Miután csak simán termelek, nem jöttem ide. Gondoltam ráérek..:)

Tündi100 kedveli ezt.
  8. heliantus

heliantus Törzsjátékos

Jó reggelt!

Kopy megy a gél (zselé) :D és igen csinálom az eventet, amihez némi kis logisztika kell. Jó hogy szóltál, hogy van derekam :)
    Sajnálom, hogy nem tudtok sokszor belépni meg kidob a gép, én most kivétel vagyok, nekem mükszik, vagy van rajta valami izé amitől jól működik.

Lassan itt a hétvége! Napos időt mondanak, (ki)rándulni kell, ki kell használni a jó időt :)

Csacskamacska és Hölgy-világ kedveli ezt.
  9. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Szép napot!

Biztos szép napunk lesz most már 21 fok van.
    Nincs kukorékolás..sem kakukkolás...de még egy kis kotkodácsolás sem.
    Piacon az állatok ára inkább felfele megy mint lefele.
    No de hétvégén jöhet az "OKTÓBER FEST" megnézzük.
    http://kep.psharing.com/814092.jpg

10. Garabonciás

Garabonciás Fórummogul

Szia !

Most kissé leamortizálja mindenki a pajtáját - szuper és egyéb táp dolgában is..
    Megyünk neki a köv. eventnek...Érdekes lesz..:)

heliantus és Hölgy-világ kedveli ezt.
  11. Hölgy-világ

Hölgy-világ Fórum veteránja

Szervusztok!

Okt.fest már volt,nem? A most Lajoséknál lesz tartva,-remélem az állításommal nem nagyon nyúltam mellé.:p

Hasonlót se tudok prezentálni, csak ilyet:

Városunk méreteihez képest,ez is nagy teljesítmény!

Külső link törlése /Laboviti/

Moderátor által utoljára szerkesztve: 10.10.14
    Tündi100149 kedveli ezt.
  12. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Igen valóban nálunk lesz ilyen.
    http://kep.psharing.com/814116.jpg

Tündi100 kedveli ezt.
  13. Koppi

Mindegy !
    Akkor is lesz valamilyen event rövidesen...pl. horror..:)
    Amúgy kellemes és jó szórakozást !

Tündi100 kedveli ezt.
  14. Csacskamacska

Olcsó munkások lesznek vasárnaptól!
    Ildikó, ez igen, valóban nívós program, bár törölve lett, de én még olvastam.
    Lajos, Neked kihagyhatatlan program! xD - mikor itt volt, akkor kihagytam, de a borfesztivált azt nem, tudjátok én boros vagyok, éjjel, nappal csak azt iszom!;)
    Nagy dilemmám, hogy a hiányzó állatokat, 12 tehén, megvegyem, vagy letenyésszem. Amikor alaposan és figyelmesen elolvastam, rájöttem, hogy csak 15 tyúk kell, annyi meg pont volt, már be is adtam. Valahogy úgy számoltam, hogy azokból is 30 db kell. Szóval, van annyi tápom, hogy le tudnám termelni, de csp-m meg bőven van, tehát meg is tudom venni és akkor marad az a kevéske szupitápom, amit csp-ért nem lehet megvenni. Ha a Hangya tanácsát fogadom meg, akkor irány a piac, ahol még mindig tartja magát a magas ár. Hmmmm, töröm a fejem.
    Helike, megfogadtam a tanácsod, ki kell használni a jó időt, gyorsan bekapcsoltam a mosógépet, legalább a ruhák élvezzék a napsütést. Szeretném én is, ha olyan lesz az idő, akkor holnap kiköltözöm a teraszra és ott dolgozom, bár azzal az a baj, hogy elcsábulok és nem a dolgom végzem, / gyerekek értékelése a Tájékoztató füzetbe/, hanem a kertben tevékenykedem, és a virágaimmal bíbelődöm..
    Most viszont valami uzsonna után nézek, mert korog a gyomrom.

heliantus és Tündi100 kedveli ezt.
  15. onagger52

onagger52 Fórum császára

De nem nekem! Amilyen ..... meg ..... vagyok, meg is érdemlem, hogy a Gizi így bánjon velem!
    Reggel voltam annyira alávaló, kötözött bolond, hog ültettem a földeken, enni adtam az állatoknak. Hiba volt. Ha belépek, a területváltások rendkívül lassúak, több perc, de gyakoribb, hogy kiakad. Mind a két farmon háromszorra sikerült csak az aratás. Ezt így nem vagyok hajlandó csinálni. Asszem a hajnali kukorákolás helyett majd inkább máshol leszek. Vagy az ágyban vagy más játékban.
    Másoknak kívánok sok szerencsét az eventekhez! Nekem ebben sincs szerencsém. Majd később jelentkezek. Valamikor.
    Sziasztok!

Tündi100 kedveli ezt.
  16. Csacskamacska

Tihamér, miért sztrájkol a géped a farmerama ellen?
    Gaz kész, állatok kihajtva a tisztásra. Nagyon nem szeretem mindig behajtani, meg kihajtani őket, de mit csináljak, kell a hely a gaznak.
    Most viszont jön az alvás.
    Jó éjt!

Tündi100 kedveli ezt.
  17. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Mégis változott a helyzet,magyar tarka megvan a bakokból még hiányzik 2-13- 15,most vadászunk.
    Tápból ennyire futotta,szamártenyésztés elmarad.Piacon előttem volt tizenvalahányezerért nyúl,úgy le voltam dermedve mire feleszméltem elvitték.Aki nem tud lőni az miért vadászik?:mad:
    Most már végigcsináljuk,bahama tp miatt főleg és reggel sem lesz rossz az a 48 órás aratógép.
    Jó éjt!:eek:

Utoljára szerkesztett: 11.10.14
  18. Hölgy-világ

Hölgy-világ Fórum veteránja

Jó reggelt!

Nálam még mindig tartja magát a 28e.-t barna tyúk, így a többit meg se néztem,pár nappal ezelőtt egy áron adták a bakot meg a tarkát 46e-t,míg a másik farmomon a bak ugyanekkor 27e volt. Nem vásárolok,nem és nem vagyok hajlandó. Ha fussa időből akkor esetleg a barna tyúkot kitenyésztem..

heliantus, Tündi100 és Csacskamacska kedveli ezt.
  19. Csacskamacska

Napsütéses szép napot!
    Ildikó, reggel 6-kor az én piacomon 37 ezervalamennyi volt egy tehén, most 53 ezervalamennyi...szóval maradnak ott, ahol vannak, nem költök én sem.
    Megoldódott a reggeli felkelésem, mert lett egy kakaskám a titkokból, így lesz már aki kukorékoljon és időben fel fogok tudni kelni.xD. A fákat még nem váltottam ki, holnapra hagyom a munkások kiváltását. A malom az utolsó köröket tekeri, utána szuertáp keverése jön.
    Vidám szombatot kívánok mindenkinek!:)

heliantus, Hölgy-világ és Tündi100 kedveli ezt.
  20. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

[​IMG] Szép napot mindenkinek!
    17 fok.Ma is remek napunk lesz már az időjárás tekintetében.

Délutánra csendesednek majd az árak akkor megvesszük a hiányzókat.A három farm közül sem egyforma van ahol 60e-t kérnek.

"éjjel nappal csak azt iszom"akkor az ágy lábánál is van egy pintes üveg?

Nincs,kakukkolás...kukorékolás..majdnem mindenki pihen.:music:

Hölgy-világ kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.