Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. florii-.-

florii-.- Törekvő

URAM ATYÁM borogass :-O Fák, állatok mennyid van belőle?

Szomszika és Tündi1001 kedveli ezt.
  2. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Köszönöm Janzi!

Igen elég nagy,.. de azért fél földel mégis sikerült befejezni,.. erdein állatok voltak és a fák sem voltak törölve.

Elhoztam a főfarmot,..szinte itt van a legkevesebb fa,....FLÓRIÁN nem csodálkozunk,..
    Sokszor bosszantott hogy nincs almám,..most ez a terület teliholdnál sem kell,.. így bealmáztam!

Van amit direkt bent hagytam Flórinak!Nem bosszantani akarlak!

Csacskamacska kedveli ezt.
  3. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Az állatokat nem tudom, nem számoltam meg. (Nem is érdekel.)
    Itt vannak a farmom jelenlegi képei. Frissek, mert most fejeztem be az eventet. Az Erdei tisztást soha nem szedem le, mert ott vannak a mamutfák és a kurrensebb cuccok, mint tojás, cukor kecske és tehéntej. Meg némi vegyes.
    Mint látod kevés állatom van kint most is. Bár van olyan amikor telítve van a farm belőlük. A Szédültön és az Esőerdőben csak XXL-es fák vannak kirakva.

A fő farm[​IMG]

A Szédült szántó
    Az Erdei tisztás

Bahama első farm

Esőerdő
    Végül a tápok száma jelenleg.

Utoljára szerkesztett: 17.2.16
  4. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Képeket nem hozok, elégedjél meg Flóri azzal, hogy 10-20 ezer körüliek a növényeim a száma, állatoknál 200-nál több, tápok 500 körül, bahamán 1000- 2000, vagy több. Szóval termeld a növényeket, hogy tápot tudjál gyártni, utána meg az állatok jöhetnek.
    Majd, ha nyugdíjas leszek és sok időm lesz, akkor ráérek olyan szépen kirakni a fákat, mint a Lajosé vagy Kopié, egyelőre, ahogy esik, úgy püffen, ahogy a gép kirakja.

Szomszika, Tündi1001 és SZERENCSELOVAG kedveli ezt.
  5. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Szép estét Judit:) Kukkants be a moziba,nálam a gépész vetít hátha nálad is.:);)

Csacskamacska, Szomszika és Tündi1001 kedveli ezt.
  6. florii-.-

florii-.- Törekvő

Erdein mik azok a fák? és a főn az a sárga mézes?

Tündi1001 kedveli ezt.
  7. Szomszika

Szomszika Rutinos

Lehet a mozigépész Janzinál maszekol, mert hozzám nem jött. A menümben kevés a cucc, mert én még kicsi vagyok. Mindent a gazdakörbe termelek, sőt ha egy kis pénzhez jutok, azt is elvásárolom rögtön. Csillagokat gyűjtöm, hogy a tölgynél minden jó dolgot ki tudjak váltani. Most egy területen állatok vannak (főként egerek), hattyúk,vidra és denevér. A másikon csak fák vannak, a harmadikon pedig 1x1 földek. Bahán is egyiken csak fák, a másikon 1x1-en termelem a növényeket. Oda állatot csak ritkán teszek ki, akkor is csak pandát és a terményesét. A többit a piacon veszem meg, mert olcsóbb. Anakonda tápot a mostani piaci árak szerint 3700-ért tudok előállítani. A piacon a táp 6-7 ezer csp. Az anakonda pedig 4500-5000 körül van.Meg aztán utálom a csúszómászókat, így alapból nem vagyok hajlandó nézegetni a kígyófészket a farmomon.
    Flórián! Az a sárga az japánakác és mézet ad. A másikon turbófákat látok, cukorfát, kecsketej és tojásfa valamint bájitalfa és néhány XXL-es fa. Írj nekem levelet a zony nevű farmra, hátha tudok valamit tenni, hogy cserenap után közelebbröl is láss néhány fát.

Utoljára szerkesztett: 17.2.16
    Fatther, mebajah, Csacskamacska és 2 más kedveli ezt.
  8. Csacskamacska

Gépészünk hozzám nem volt kegyes, nem vetített semmit.:(
    Gondoltam már többször arra, hogy nekünk, régi játékosoknak minden fánk van, de azok a játékosok, akik mostanában kezdték a játékot, azoknak honnan lesz tojásfájuk, bájitalfájuk, stb. Szerintetek halmoztunk fel annyit, hogy majd cserenapkor ki tudjuk elégíteni a keresletet? Szerintem nem, mert ezektől a fáktól nehezen válunk meg, mert mennyivel egyszerűbb egy fáról 4 tojást leszedni, mint 4 ólat kirakni.

Bezárok, jó éjt, a mécsest azért égve hagyom ha valaki betévedne még, akkor ne essen orra.

_Ilona49_, Fatther, mebajah és még 1 ember kedveli ezt.
  9. Koppi

Szép reggelt Neked és Mindenkinek !
    Holnap péntek!!!:D

Szia !
    Éva megválaszolta a kérdésed. Azok amiket írt.
    Pl. Itt a

...:) kecsketej fa, turbófa https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/csemete-gőzös.7037/
    Szóval Nálad úszott partra a Gépész?!
    Lajos, meg engem csépelt miatta....:(, hogy belöktem a jég alá....

Ne feledjétek: ma a horror event kezdődik !

Utoljára szerkesztett: 18.2.16
    mebajah kedveli ezt.
  10. Csacskamacska

Jó reggelt!
    Reggeli munkák elvégezve, a gépész még mindig nem ért ide. Janzi, mivel csábítottad magadhoz?

Szomszika kedveli ezt.
  11. Garabonciás

Garabonciás Fórummogul

Szia !
    Remélem kielégítenek a válaszok?
    De kérdezz nyugodtan a gazdálkodás felől és ha tudunk válaszolunk.
    (Ma még nem néztél be, lehet nincs informatika órád? :):))

florii-.- kedveli ezt.
  12. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Szép napot!

Megjött a mozigépész,..de azért nem stimmel valami vele,..tegnap mindhárom farmon néztem a KIA-t és csak egyen adott mozipontot!
    Nem késik mert mára sem érkezett meg.
    Hát nekem is sok lenne ennyi ideig jég alatt!

Csacskamacska és Fatther kedveli ezt.
  13. Koppi

Már ahol.....:( Ide a keleti végre nem érkezett meg...
    Mivel csábítottad magadhoz Janzitól? :)
    Újabb fa szerzési lehetőség, akit érint, valamint indul egy állandó Gazdaköri is, ha már valakinek somja. (A kisebbeket meg tudjuk csinálni, de a vége a som virág...)

(Mondjuk ezt nem tartom fairnek, mert nem hinném hogy mindenkinek lenne eme új növény hirtelen és rögtön kitolják az Gazdakörit...:()

Utoljára szerkesztett: 18.2.16
  14. florii-.-

florii-.- Törekvő

Ma nem volt sajnos :):)..Kacsa Kata fa :inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Tündi100 kedveli ezt.
  15. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Szebb napot kívánok mindenkinek, sziasztok.

Az a baj Kopi, hogy ma még csak csütörtök van, sajnos. Péntek lett volna, de közbejött a csütörtök ;) xD http://image.hotdog.hu/user/CsiRe64/blog/www.tvn.hu_2d1a7a6d97dd7a0a8e30fe7ad39b3635.jpg.

Teliholdas event a szokott időben kezdődik, de most alaposan "benéztem", azt hittem 14.oo órakor kezdődik.

Tűz van !

Szőke nő telefonál a tűzoltóságra:
    - Halló, segítsenek kérem! Tűz ütött ki a lakásban.
    - Értem. És hol van az a tűz?
    - Hát, a konyhában, meg már az egyik szobában is!
    - Úgy értem, hogy jutunk oda?
    - Miért, az a nagy piros autójuk már nincs meg? :cry::cry::cry:

_Ilona49_, Csacskamacska és Tündi100 kedveli ezt.
  16. Koppi

Szia !
    Az sajnos már megszünt azóta....Nem jön a vonat többé....Törölték a járatokat.

Tisztában vagyok vele, ha jobban megnézed a képet, rajta is van, hogy holnap péntek !
    - Így jártál. Mindig 3 tól kezdődik mostanában.
    De már nincs gond, megvár a kert...:)

Fatther kedveli ezt.
  17. Csacskamacska

Sziasztok, ideértem. A horrorosról majdnem megfeledkeztem, de még jó, hogy van fórum, ahol mindig van valaki, aki hozza a híreket. Van még befejezetlen gazdakörim, arra termelek. Már újra a pénztárcánkban kotorász a BP, két új fa is van, aki teheti, két csomagot is vehet.:mad::):(xD- lehet választani, kire, hogy hat a hír.

Fatther, xD

Hozok én is, legyetek vidámak!

Mi a bio fajgyűlölet?
    - Két kopaszbarack üt egy cigánymeggyet.

Mi lesz a kígyó és a kenguru keresztezéséből?
    - Ugrókötél.

Miért van a méheknek királynőjük?

- Mert ha kormányuk volna, nem lenne méz.

Fatther és Tündi1001 kedveli ezt.
  18. florii-.-

florii-.- Törekvő

Tudom de úgy kellene egy :music::music::music::music:

Tündi1001 kedveli ezt.
  19. Koppi

Az sem megy. Állandó tiltólistán van.

20. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Csacskamacska kedveli ezt.
Téma állapota: