Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Gondoljatok arra, hogy 2 hónap múlva már egész soká fog sötétedni, reggel meg hamarabb lesz világos. Jó vigasz, nem?:) Az időjárás meg olyan lesz, mint az áprilisi..xD
    No, szóval most ezeket a sorokat egy vadí új gépen írom. A régitől az utóbbi időben már csak a ősz hajszálaim szaporodtak. Nem volt kedve dolgozni, csak pihenni, sztrájkolni, lefagyni...8 éves, ezek szerint eddig bírta. Szegény Fofi, ki a gépemet karbantartotta, az utóbbi időben gyakori vendég volt és hiába dolgozott rajta, nem sokat ért el vele. Megleptem magam egy új géppel, szuper, bár kicsit szokatlan még, de biztosan megszokom hamarosan. :) Pár napja a rádióban hallottam, hogy ezeket a laptopokat 3-4 évente ajánlatos cserélni. Na, én nem akarom olyan hamar!
    Tihamér, örülök, hogy gyógyul a nejed, a konyhai munkából meg máskor s kivetted a részed!

zsozso577, Tündi1001 és Fatther kedveli ezt.
  2. onagger52

onagger52 Fórum császára

Az előző Gizim kilencedik évében volt, amikor erre lecseréltem. De lassan már ezt a "leányzót" is le kell(ene) cserélnem. Nem azért, mert nem bírja, hanem a WINDOWS miatt. Ez még XP, amire ugye frissítés már régóta nincs. De amíg bírja - ha nem muszáj, - nem veszek új gépet. A mostani Gizi ősszel lesz öt éves. Középkorú, de a LOPTOP-ok között már öregecske lenne. Ezt úgy rakattam össze a szervizben, a saját szám íze szerint. (Meg a pénztárcám miatt is.) A következő is összerakott gép lesz. Nagyobb tudással, sebességgel, meg új vezérlő progival. (Csak kiforrott lenne már az a WIN10!) No de az ára is húzósabb lesz a réginél. Fejlődni kell a korral.
    Mára elég, megyek olvasni az ágyikómba.
    Jó éjt!

zsozso577 kedveli ezt.
  3. Csacskamacska

XP volt az enyémen is, ill van, de ezen már nem. Nem cseréltem volna én sem, ha dolgozott volna rendesen, de már nem birta szegénykém. Most nyugdíjba vonul és vésztartalék lesz.
    Jó éjt mindenkinek! :)

zsozso577 és Tündi1001 kedveli ezt.
  4. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Szép estét!

Végre sikerült learatni,..21 körül értünk haza,..mit lehet tenni hogyha korosodnak az unokák.

Körülbelül ennyire,..

Tihamér nálam már régóta a WIDOWS10 megy,..lassan megszokom.

Jó éjt!

zsozso577, Fatther és Szomszika kedveli ezt.
  5. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Nekem Windows8, Windows7-es kezelő felülettel. Állítólag ez hasonlít a 10-esre a legjobban.
    Ez utóbbi csak akkor lesz, ha a dokibácsija jónak látja, hogy fölrakjuk...:)

Gratulálok az új gépedhez !

zsozso577 kedveli ezt.
  6. onagger52

onagger52 Fórum császára

Jó reggelt gazdák!
    Koppi! Lajosék tortás képét megnézted? Mintha lenne egy torta, ami tán neked is jó lenne. Megbirkóznátok vele, gondolom. Nem Nagyon nagyok, de jól néznek ki. Pláne a bal oldali! :) Ha nekünk kellene megenni az asszonyommal, bajban lennénk. Sokáig tartana. Én nem vagyok édesszájú, Ő meg a cukker miatt .... Két napja is dünnyögött, hogy jól kitoltam vele, mert egy körtét egyedül kellett megennie. Igaz, majdnem fél kilós volt. Akkora adagtól meg a vércukorszintje felmegy. De amikor az után érdeklődtem, hogy akkor miért ette meg, azt válaszolta, hogy ne menjen kárba az a gyümölcs. Érdekes, a tökfőzelékre nem mond ilyent. Sok évvel ezelőtt, azt mondta, hogy azért nem szereti a tökfőzeléket, mert szálas és a torkán amiatt nem akar lemenni. Én kis naiv megkérdeztem.
    - És a savanyú káposztából főzött székelykáposzta nem szálas? Mert az szereted.
    - Az más! - hangzott a válasz. És nagyon mérgesen pillantott rám. Azóta nem forszírozom ezt a kérdést. Ha más, akkor más. Az egyik szálas, azért nem jó, a másik szálas, azért jó. Hiába. Női logika. Férfiember nem érti. :p
    Szép napot mindenkinek!

zsozso577 kedveli ezt.
  7. Koppi

Szia !
    Igen, megsasoltam és tényleg...:)
    Ám mostanában én is hadilábon állok az édességgel, holmi cukorszint miatt.
    A múltkor megnéztem kaja után és 14 et mutatott....
    No mondom, csoki nincs (elszálltam a karácsonytájékán eme finomságból), kenyér minimum szintre csökkentve és láss csodát: 5,2 -re esett vissza a cukrom.
    Jelenleg így állok....:)

zsozso577 kedveli ezt.
  8. Csacskamacska

Jó reggelt!
    Fagyott, így Mátyás talált jeget, tehát jön a tavasz!:) A szökőnap miatt még jól is jártunk, mert tegnap nem talált volna!
    Torták szépek, biztosan finomak is. Sok boldog szülinapot az ikreknek még! :)

zsozso577, Szomszika és Tündi100149 kedveli ezt.
  9. onagger52

onagger52 Fórum császára

Akkor nálunk MI LESZ? Mert hajnalban néztem, 0 fok volt. Se mínusz, se plusz.
    Nálam még 7 felett soha nem volt cukorszint. Mindenféle bogyó és diéta nélkül. :) De ami késik, nem múlik. :(

10. Bettike-.-

Bettike-.- Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Én Ukrajnában Kárpátalján azon belül Munkácsi Járás Csongoron élek. Jelenleg tanulok :) Én is üdvözöllek titeket.
    Köszönöm a tanácsodat :)

Szomszika, barna030303 és Tündi100149 kedveli ezt.
  11. florii-.-

florii-.- Törekvő

Igazán nincs mit, írtam még valamit azt is olvasd el..

12. Csacskamacska

Sziasztok! Előre nem tervezett dolog miatt csúszott a mai napom, így csak most értem ide.
    Tihamér, azt nem tudom, hogy nálatok mi lesz, a néphagyomány szerint fagy kell, jég kell.
    Cukorszintemmel nincs baj, bezzeg a koleszterin....:mad::( azt mindig magas, pedig vigyázom, ritkán eszem zsírosat, fűszerest.. csak módjával. A háziorvosom állandóan tömne gyógyszerrel én meg nem szedem azokat a mérgeket. A "füvesasszony"tanácsát inkább megfogadom, abban jobban hiszek, amiiket tőle vásárolok azok gyógyfüvekből készült készítmények.

Betti, akkor Flórián iskolatársa vagy?

Szomszika, Fatther és Tündi100149 kedveli ezt.
  13. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Szép estét!

Az ikrek is köszönik Csacska,a jó kívánságot!
    Akkor az új,..szita,..nem lóg szegen,mármint az új gép?

Nemrég küldtem valakinek 3 terméket,..és most cserenapkor 7 fát és 1 ólat.Hogy itt nem azt még értem,..de még a farmra sem írta azt hogy,..fapapucs,...természetesen nem vártam érte semmit de talán jó esett volna egy köszönöm!

Igen,..Tihamér,Koppi neve van az egyik tortán!

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/szupertáp-akció-és-baby-boom.13689/#post-452827

Utoljára szerkesztett: 25.2.16
  14. florii-.-

florii-.- Törekvő

Igen egy osztályba járnánk csak én más iskolába járok
    Én voltam az?

15. Koppi

Remélem nem valamelyik farmom volt a címzett ?
    Mert ha igen akkor bocsi, de már azt sem tudom, hogy mik is vannak ott..:(

Szomszika kedveli ezt.
  16. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Sziasztok Lajos és Tünde:);)
    Nagyon köszönöm nektek utólag is a fogócskákat,be is raktam a többi közé.:);)

Szomszika, zsozso577 és Tündi1001 kedveli ezt.
  17. Csacskamacska

Jelenleg mind a 2 gép az asztalomon van, még a régit is akarom használni, ill. nincs minden átmásolva az újra, tehát még dolga van a réginek is. Farmozni az újon farmozom és élvezem, hogy nem fagy le, hanem szépen lépeget egyik oldalról a másikra.:) Kicsit másabb az új, mint a régi, még szokom.

Ennyire ijesztő lennék, hogy mindenkit elijesztettem és senki nem járt erre?
    Magammal nem beszélgetek, jó éjt! :)

Utoljára szerkesztett: 25.2.16
    zsozso577, Tündi1001 és Fatther kedveli ezt.
  18. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Üdvözöllek dicső lovag,..szép a várad szép a lovad!Nálad ha köszönni kell valakinek azok mi vagyunk!>:(

A többi fiú meg ne aggódjon,..de jól esett leírni!:oops:

Csacska akkor most kétkezest játszol mintha zongoráznál?:D

Jó éjszakát!

zsozso577 és SZERENCSELOVAG kedveli ezt.
  19. Csacskamacska

Jó reggelt Kedves Gazdák!
    Már jó, mert péntek van!:) Rohannak a napok, hetek, még most volt hétfő.
    Nos Lajos, ha nem is négykezest, de lehet még szükség rá.
    Ma újfent hosszú napom lesz, csak este leszek. Legyen jó napotok!:)

zsozso577 és Tündi1001 kedveli ezt.
  20. Koppi

Szevasztok !

Végre megint péntek van.
    Holnap nem lesz túl kellemes programom délelőtt, mert temetésre megyek. A volt polgármesterünket helyezik el örök nyugalomra. (Megküzdött a rákkal, és elvesztette a csatát..) 81 éves volt.

Utoljára szerkesztett: 26.2.16
    zsozso577 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.