Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. onagger52

onagger52 Fórum császára

Én sem szívesen megyek temetésre. Valahogy nem kellemes dolog. De az utolsó úton illik megadni a tisztességet.
    Nem értem, hogy Csacskának két gépen miért kétkezest kellene játszani? Inkább négykezest kell. Új gépen is kettő kézzel meg a régin is kettő kézzel. Az összesen 4. Én is két kézzel gépelek a Gizin. Megtanultam már régen. Vakon nem megy, de két kézzel gyorsabb, mint csak ceruzával vagy golyóstollal. De legszebben hagyományos, tintás tollal lehet szépen írni. Viszont azok már régen kimentek a divatból. Tudom, hogy szabvány betűket, számokat is legjobban tussal tudtunk írni, graphosszal vagy Redis-tollal. Golyóstollal csak rondán lehet írni. Bár ... Csacska illetékes ebben. Ő az, aki ilyennel sokat foglalkozik. Hivatalból. :)
    Remek napos idő van nálunk. Kicsit hűvösebb, mint az elmúlt napokban, de legalább látom a Rézit. Szedegettem össze a szüksége D vitamint a bőrömön. Inkább így, mint cseppekben vagy bogyókban.
    Szép napot mindenkinek!

zsozso577 kedveli ezt.
  2. florii-.-

florii-.- Törekvő

Sziasztok, hogy telik a napotok?Nekem elég rosszul mert egész nap csak tanulnom kell, holnap megyek konzultációra és át kell olvasnom 6 életrajzot :mad:

3. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Már itt vagyok a csücsökben.....jóóó volt otthon....de igaz a mondás, hogy a legjobb
    itthon!!! Mióta megérkeztem nagyon szép és hideg idő van....de ennek van itt az ideje.
    Időm az nincs....el vagyok havazva!!! ....ha a héten valami komoly event lett volna....
    azt egészen bizti....odáztam volna.

Látom, hogy itt a topikban zajlott az élet....este vissza fogok olvasni....igérem.

Kész vagytok az egeres feladattal?....ma este megint lehet tenyészteni....igy én is
    elkezdem.

Tündi1001 kedveli ezt.
  4. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Sziasztok, ideértem. Mint látom Zsozsó is, mindjárt duplán....:) Jó tenyésztést, az én terveimben nem szerepel most a tenyésztés, a miniben letenyésztettem azt, amire szükségem volt.
    Tihamér kedves, négykezest nem tudok, csak kétkezest, mivel csak két kezem van. Ötletet szívesen fogadok a négykezesre, de osztódással nem szaporítom magam...:p
    Valóban gond a szépírás, több oka is van. A gyerekeknél a nem megfelelő ceruza, a helytelen ceruzafogás, mely már kialakul és rögződik mire iskolába jön a gyermek és egy berögzült ceruzafogáson már szinte lehetetlen változtatni. Nincs hegyes ceruza tolltartóban, csak tompa...ki is felel érte?A gyerekek nyomják vésik a papírra a ceruzával a betűkel, hiába mondom, hogy nem tett az a ceruza semmi rosszat, nem kell haragudni rá. Nálunk az osztályban íráskor elsoroljuk a "jelszavakat": halványan, lassan gyöngybetűkkel. Ennek ellenére nem mindenkié gyöngybetű. Nekem a gondom az, hogy még a jó minőségű tollak sem fognak szépen. Azt szeretem ami halványan és vékonyan fog. Van külön "naplóírótollam", ami halványan és szép vékonyan fog...egy darabig, majd pacázik, ilyenkor már nem használom. Leginkább a "Zebra" márkát szeretem.

Kedves csibém ma megint írt, hogy idegesíti, hogy naponta írok neki. Az nem idegesíti, hogy ajándékot küldök:mad:. Érdekes. Félgőzzel dolgozik, a hőmérője szép lassan csúszik lefele és reklamál!! Ilyenek a mai fiatalok!!-mert ez egy 10 éves kislány, azt hiszem hamarosan elválunk egymástól!

Tündi1001, Szomszika és Fatther kedveli ezt.
  5. zsozso577

Sziasztok!

Ugy látom, hogy megint dupla vagy semmi-t játszik velem a gép.....már töröltem.
    Köszi, hogy szóltál.
    Mi ez a két avagy négy kezes? Zongorázunk?
    Én is osztom, azt a véleményt, hogy szépen irni....csak jóóó tollal lehet.
    Én anno szépen irtam....és az egyik munkahelyet ennek a tulajdonságomnak köszönhettem.
    Ma a gépek világában ez már nem leheséges.

Csacskamacska, Tündi1001 és Szomszika kedveli ezt.
  6. Szomszika

Szomszika Rutinos

Szép estét mindenkinek!
    Egy kicsit el vagyok havazva, sok volt a tenni való itthon is és a munkahelyen is. Olvastalak benneteket, de nem volt időm írni. Meg igazából nem is szeretek írni ezen a gépen, mert néhány betűt hiába nyomkodok, nem akarja megmutatni magát. Szóval csak vesződök a klaviatúrával és ez elveszi a kedvemet az írástól.
    Nagyon remélem, hogy Lajos nem nekem küldött ezt-azt és nem én voltam az a bunkócska aki még egy köszit se bírt elrebegni. Végig néztem az utóbbi ajándéklistát, Lajostól 1-2 db bájital érkezett. Ha meg én voltam a címzett, akkor valami hiba csúszhatott gépezetbe és az ajándék nem érkezett meg.

Tündi1001 kedveli ezt.
  7. Csacskamacska

Zsozsó, a fiúk cikiznek engem, de legyen karácsonyuk, csak mosolygok rajtuk. Új gépet vettem, mert a régi kiszolgált ás nyugdíjaztam, de még itt van az asztalomon, így 2 gép van előttem. No erre írták ők, hogy négykezest illenék játszanom. Kedvesek ugye? - de tőlük nem veszem rossz néven.

Mára elköszönök, jó éjt, aludjatok jól!

_Ilona49_, zsozso577 és Tündi1001 kedveli ezt.
  8. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Szép estét!

Nyugalom szép lányok,.."a hosszú élet ritka"!Drága szomszika szomszéd,..biztos vagyok benne hogy észre vetted volna.
    Egy szomszédnak pedig illik kertek alatt írni ha valamire szüksége van,..és ha nekem pedig van nélkülözhető akkor megoldható!

Hódfaüzem fejlesztést gyártok mert még nem volt belőle csak sima.
    Meg bőrönd narancsot is.
    Tehenészetből sincs de nem is lesz,..ott a fa.

Igen Goldd szomszéd!
    A Csacska kétkezezik,..bal a régi gépen jobb az újon,..így gyorsan lehet dolgozni!:oops:

Megyek mert sült liba lesz nem kanadai.

Utoljára szerkesztett: 26.2.16
  9. Csacskamacska

Jó reggelt, szép napot mindenkinek!
    Igen Lajos, bal a régin, jobb az újon, sőt most a lábujjaimmal is gyakorlok és akkor lesz majd négykezes, ill. kétkezes és két lábas......esetleg fazekas...xD

10. zsozso577

Sziasztok!

Szóval....innen a négykezes!xDxD De négy kéz az! csak először kettőt használt....
    utána megint a kettőt! 2+2=4xDxD

Csacska....akkor Te is 2 géppel játszol?
    Én nagyon sokszor igy csinálom!...mivel csak 1 böngészőm van!
    Van az asztali és van a lapi.....aztán....mikor az egyik...mikor a másik van soron.
    De....ha sietnem kell....akkor mind a kettőt használom!...bár sokszor bele is kavarodom.
    Amig az egyik gépen bejön a farm...addig a másikon leszedek....sok időt sporolok.

Lajos....én még a böröndbolttal....alig foglalkoztam....a fa és a ragacs van soron.
    A fával lassan végzek....ragacs sem kell sok.....utána jön egy kis raktártöltés....
    aztán jönnek ezek az ujabbak! Nincs idő mindenre!!!!

Csacskamacska, Fatther és Tündi1001 kedveli ezt.
  11. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Madár dalos szebb napot.

Szerintem ez a "négy kezes": http://videa.hu/videok/vicces/hofi-geza-rhoda-scott-parodia-4ovPXjM90y0Hszzn
    ;)xDxD
    vagy ez?????
    bár ez inkább már kezes-lábas :cry:

Utoljára szerkesztett: 27.2.16
    tremama0422, zsozso577 és Tündi1001 kedveli ezt.
  12. Csacskamacska

Sziasztok.Most jöttem az unokáktól, sportversenyük volt. Ügyesek, szépek, okosak!! - nem vagyok elfogult.... csak egy kicsit, de annyi egy nagyinak megengedhető.:)
    Zsozsó, csak az új gépen játszom, mert a régi már nem akar dolgozni. Átment csigává.....
    Amint látom Kopi után én jövök a cikizésben, de csak nyugodtan, jól szórakozom rajta! :):)
    Szaladok, aratok, pá!
    .

13. Bettike-.-

Bettike-.- Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Hogy telt a mai napotok?Nekem egész jól , végre kisütött a nap :) Már nagyon vártam hogy tavaszodjon kifelé :inlove:

14. florii-.-

florii-.- Törekvő

Helo, Bettus mind tudod nem rég jöttem haza konzultációról , elég fáradt vagyok mozdulni is alig birok.

15. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Szervusztok, szervusz kedves Judit.
    Erről szó sincs, csak ha már adott volt a négy kezes, gondoltam hozok egy kis humort mellé, s a csodálatos hangzású Hammond orgonát. ;)

További szép estét, pihentető hétvégét kívánok mindenkinek !

Utoljára szerkesztett: 27.2.16
  16. Csacskamacska

Fatther, gyönyörű az orgona hangja, én nagyon szeretem. Itt nálunk Debrecenben a Nagytemplomban is gyakran meghallgatom, ha van valami hangverseny. Nagyon szeretem a Rhoda Scott játékát, egy fantasztikus művésznek tartom.

Amúgy meg kitalálhattok valamit 6 kezesre is, mert ugyan a régi gépem csiga, így kaptam kölcsön egy tabletet, most meg már az új gép is itt van, no szóval kipróbálom majd, hogy hogyan lehet 3 farmot megnyitni és zsinórban aratni, vetni.
    A humort meg szeretem!

Ki követi el a legtöbb összeadási hibát?

- Az anyakönyvvezető.
    Miért nem játszik a tűzoltózenekar betonon?
    - Mert olyan hangszer nincs.

_Ilona49_, Tündi1001, Fatther és 2 más kedveli ezt.
  17. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Szép estét mindenkinek.
    Aki a humort szereti, rossz ember nem lehet ;)xD vagy nem ?
    A Hammond orgona - szerintem - egy csodálatos hangszer. Már 1935-ben olyan megoldásokat használt az alkotója, amelyek akkor is újdonságnak számított pl: a hangszer külleme, kialakítása, a billentyűzet, az elektronikai "kidolgozottság" vagy a tremoló, stb....a hangja és hangszínezete pedig fantasztikus.......egyetlen más billentyűs hangszerrel össze nem téveszthető.

Egy kis éjszakai zene:

Minden könyvet kiolvasott

Az anyós már olyan régóta a vejénél vendégeskedik, hogy minden könyvet kiolvasott már a lakásban.
    Egyik este megkérdezi a vejét:
    - Mondd fiam, van itt esetleg valami, amit még nem olvastam?
    - Igen mama, a menetrendet.

Villanás

- Jean! Mi volt ez a villanás a fűben?
    - Semmi, uram! Csak kiégett a szentjánosbogár biztosítéka...

Három elefánt

- Három elefánt ül a fán és sakkoznak. Mi ebben a lehetetlen?
    - ???
    - Hárman nem lehet sakkozni!

Ki a hülye ?

- Jean, - kérdezi az úr dühösen - most maga a hülye vagy én?
    - Uram, Ön nem áll olyan ember hírében, aki idiótákat alkalmazna...

Pihentető jó éjszakát kívánok.

18. Csacskamacska

Fárasztóóóó...így megyek aludni...Jó éjt! :)

Tündi1001, Fatther és zsozso577 kedveli ezt.
  19. zsozso577

Sziasztok!

Hooztam kávét.....és közben olvastam a tegnap esti vicc áradatot!
    Igy nagyon jól kezdődik a napom....bár az idő jelenleg elég keserves.

Tündi1001, Fatther és Csacskamacska kedveli ezt.
  20. Csacskamacska

Napsütéses szép napot mindenkinek!
    Itt az van, árad a fény az egész lakásban. Konyhai teendőim végzem, mer főzni kell, mert enni kell. Sütni is kellene, de ahhoz még nem érzek elég erőt. Most gyűjtöm.

zsozso577, Tündi1001 és Fatther kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.