Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Jó reggelt kívánok Mindenkinek !
    Mellesleg, szakad az eső mifelénk. Hideg az nincs. 8 fok van.
    Ismét hétfő és 1 új hét kezdődik. Nem sokára óra átállítás lesz. Nem szeretem. Kell 1 hónap, mire hozzászokok....
    Törölhetnék már....

Utoljára szerkesztett: 7.3.16
    Szomszika kedveli ezt.
  2. onagger52

onagger52 Fórum császára

Jó reggelt!
    Mit töröljenek Koppi? Az óraállítást vagy a hsz-t? Mert nem mindegy. :) Szerintem meg legyen most az egyszer óraállítás, de utána soha többé. Maradjon az a nyári meg örökké, míg élek.
    Nálunk tegnap nem volt szivárvány, mert eső sem volt. Anélkül - de csak itt felénk - nem láttam még. Csak tévében, de ott is csak a vízeséseknél. Délelőtt szólt is a feleségem, hogy nézd, milyen szép napsütés van! Aztán három perc sem telt el és olyan setét lett, mint a pokolban. Akkor meg már a sötét nem tetszett neki. Válogatós lett. Én gondoltam arra, hogy kimegyek az erdőbe, megkukkolom, kidugta e vajh a buksiját a macihagyma, de mivel igen csak befelhősödött, inkább maradtam itthon. Nem akartam megázni. Persze nem esett. Talán majd ma. Kezd világosodni. Megyek, teszek fel kaffét. Kéne inni. A feleségem még alszik, rá ugyan várhatok. Meg a karjával sem tudná a kávéfőző tetejét rácsavarni az aljára. Nem megy még neki. De a sodrófa emlegetése már igen! :D
    Szép napot mindenkinek!

Szomszika kedveli ezt.
  3. Koppi

Szia !
    Eddigre, már megittad a nedűt.
    Kissé meg is nyugodtál ugye? :)
    Nálunk utoljára múlt hét csütörtökön sütött a nap...azóta nem láttuk.

4. onagger52

onagger52 Fórum császára

Itt néha volt a Rézi látogatóba. De a fiam is mondotta, hogy a hét végén hanyagolták a kertet, bár lett volna mit tenni, venni. Ők sem akartak ázni az esőben.
    Megnyugodtam. Feleségem is felébredt, itt van a kávéja, de nem itta még meg. Majd rájön, hogy elfelejtette és megissza akkor. Utána meg majd reklamál, hogy miért nem szóltam, hogy bent van a kávé. Ő már csak ilyen. Nőből van a szentem. :p
    Kivilágosodott, de mindenütt csak felhőt látok.
    Koppi! Meddig kell még robotolnod a munka frontján? Április? Netán még május is? Vagy csak március és utána pihi?

5. Koppi

Elvileg április 28.-tól lennék nyugger.
    A hozzávaló papírokat még február közepén föladtam a Nyugdíj Igazgatóságnak, holmi szolgálati idő összeszedése alapján, egyeztetés végett.
    Most náluk van a labda.

6. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Jó reggelt! Kávéivástól frissek vagytok már? Én nem, igaz kávét sem ittam. Óraátállítás törlését támogatom! Nagyon nem szeretem!!:mad:
    Tihamér kedves nejed mi finomat süt, hogy a sodrófát emelgeti? - mert ugye a sütéshez van rá szüksége és nem másra?
    Ki rejtegeti a gépészt? - már igazán előkerülhetne, mert ez már sok, amióta eltűnt!
    Nap? - az meg mi?

Tündi100149 és Szomszika kedveli ezt.
  7. onagger52

onagger52 Fórum császára

Drága Csacska!
    Feleségem nem akar sütni, illetve deeee, csak nem tud a karja miatt. Ezért nem is emelgette, hanem emlegette a sodrófát. Azért az - számomra nézve - nagyon nem mindegy.
    A Rézi az az, aki néha ott fent van az égen és - ha szerencsénk van - akkor vigyorog ránk. Nyáron pedig ontja magából a hőt. Azt már nem szeretem, de most szívesen látnám fent a magasban a felhők helyett. Olyan sárga izé, tudod. Kimondottan napsárga színű, kivéve korán reggel és estefelé, mikor álmosan pillog csak a látóhatár szélén. Olyankor néha mérges lesz és kivörösödik. Meg az alja és utána következő nap meg ideküldi a szelet is. De ezt már a János vitézből is tudom. Asszem ott van: Piros az ég alja, aligha szél nem lesz.
    Szép napos napot!

Szomszika kedveli ezt.
  8. Szomszika

Szomszika Rutinos

Mindenkinek köszönöm a rémaksikat. Szomszédasszonynál is sikerült befejezni az eventet. Reggel még jó idő mutatkozott mára, de most már borulkodik. Pedig a mosógép dolgozik, nem úgy mint a mozigép! Az nálam is áll már időtlen idők óta. Teregetni meg muszáj lesz bent, mert délután megyek dolgozni.

Csacskamacska és Tündi100149 kedveli ezt.
  9. Koppi

4 farmról is eresztettem Neked, remélem célba ért...:)

10. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok.

Az idő nálunk erősen felhős.....ez előbb nagy pelyhekben hullt a hó.....deeee gondoljátok,
    ahogy leesett....már el is olvadt......hideg is van....brrrrr!!!!!

Most olvastam a kérést.....de már látom, hogy siker koronázta a munkát!

Kicsi farmokon most tettem ki a 3 titkos ólat....kiváncsi várom, mi lesz belőlük!

Délben lesz event kiirás....

Tündi100149 és Csacskamacska kedveli ezt.
  11. onagger52

onagger52 Fórum császára

Rézit ma még nem lehetett látni nálunk sem. Eszerint országos hiány van belőle. Mindjárt aratok a rémségek mezején, aztán megyek tovább másik farmra. Ott is hamar vége lesz a "dalnak".
    Szebb napot, mint eddig volt!

12. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

13. Csacskamacska

Jól van na, korán reggel, álmosan elnéztem! Kávét sem ittam, még látni is alig láttam, szemüveg sem volt sehol..Így járt az ember lánya..:(:(
    Szomszédasszony gratulálok!:)
    Fatther köszi az új híreket! :) A tenyésztős érdekel, elég hamar meg lehet csinálni, gaz nincs, ma be lehet az állatokat rakni, így bájital spórolás is lehet, hozzávalók a pajtában vannak. Szupertápot szinte mind visszaadja, mit be kell fektetni. Ajándékok olyanok amilyenek, de a kicsinek is örülni kell! A kütyük egész jók, munkások is vannak, meg egyebek. :) Szóval jó lesz az!:)

zsozso577 és olivabogyo70 kedveli ezt.
  14. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Utoljára szerkesztett: 7.3.16
    Csacskamacska és olivabogyo70 kedveli ezt.
  15. Csacskamacska

Ez kész heppy, még boom is lesz!! :) Ma este be akartam rakni az állatokat, de így ráérek holnap délben is.:)

Szomszika, zsozso577 és Tündi1001 kedveli ezt.
  16. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Ma este mennek az állatok,..és holnap 18 után majd lekapjuk.Had érjenek meg rendesen!
    Holnap több menni valóm lesz,..többek között terheléses vizsgálat,..bolt,virágbolt stb.
    Holnap reggel FA aratás nincs!

zsozso577 kedveli ezt.
  17. Csacskamacska

Igazad van, berakom én is őket, hátha jobban szaporodnak a sok idő alatt...xD

zsozso577 kedveli ezt.
  18. florii-.-

florii-.- Törekvő

Én nem teljesen értettem meg a feladatot , mi is lesz?

Tündi1001 kedveli ezt.
  19. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Én már tul vagyok a az állatok beadásán....már délutántól.....annyira lelkes lettem.
    Azután esett le.....kooooppp....várni kell az ikrekig!!!!....aztán látom az is!!!! Happpyyyy!!!!
    Olvastátok a kerek-kerék akciót....akinek hiányzik fája....lehet próbát tenni.

Flori!....mit nem értesz pontosabban?????.....6 féle állatot kell tenyészteni az event ideje
    alatt....7-8 db-t....és kapunk érte kicsi állatkákat....amit be kell adni a feladatba ....
    felröpit csak a fák adnak....igy nem árt, ha van kint belőle sok-sok!
    Használni fogjuk a malmot is és az igy nyert cuccost is beadjuk a feladatba.

Csacskamacska és Tündi1001 kedveli ezt.
  20. florii-.-

florii-.- Törekvő

Akkor állat felröpi nincs vagy mi?
    Te már hogyhogy elkezted?

Tündi1001 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.