Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Sziasztok !

Mint mondottam, tegnap kissé el voltam havazva.
    Megjártuk tegnap, holmi autó vásárlás ürügyén a fél országot. Reggel 8 kor indultunk és késő délután értünk vissza.
    Immár 2 kocsival. A kisfiamnak kellett venni egyet, mert a munkájához nagyon szükséges.
    Ő nézte ki magának, mi "csak" a pénzt adtuk hozzá....(kissé húzós volt..)
    Amikor hazajöttünk, meg már nem volt időm ténykedni itt a farmokon.

Amúgy ez egy jó kis event. Nem kell hozzá "csak" egy kevés szupertáp és némi alsóbb osztályú növény.
    Hol tartasz ezzel a feladatsorral kedves Flori?

Utoljára szerkesztett: 9.3.16
    florii-.- kedveli ezt.
  2. Szomszika

Szomszika Rutinos

3. Koppi

Gratulálok !
    Én a múltkor a Kőmadárkastélyt szerettem volna de "csak" a 200%-os tp bónusz jött ki.
    Egye fene, gondoltam. Ez is megteszi...;);)(Fotót nem csináltam róla, mert elfelejtettem...)

Tündi1001 kedveli ezt.
  4. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

No, belépek, széjjelnézek és mit látok??!! Új kocsi, meg matatás utáni ilyen-olyan klassz bónuszok!! - nekem meg a nagy semmi...

Nem vagyok irigy, volt mikor nekem volt jó. :)- remélem még lesz is!:) Gratulálok a szerencséseknek és az autóhoz is!:)
    Végre előkerült a Rézi, már csak a gépész hiányzik, jöhetne ő is! Megyek gyorsan a kertbe, míg süt a nap.

Fatther, SZERENCSELOVAG és Tündi1001 kedveli ezt.
  5. Koppi2

Koppi2 Haladó

Bizony szép napos időnk lett, végre!!
    De reggel igen csípősen kezdett...:)

6. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Szép napot!

Küldök neked Kőmadárkastélyt Koppi!
    Tessék,..[​IMG]

Ez is,..[​IMG]

És most Virágból és Madárijesztőkből ez az első,...[​IMG]
    Amiből az egyik farmon hiányzik, a másikon van belőle 5,..így nehezen jön össze.
    Már csak ballagunk a mert a hegyi boróka már megvan!

És ezek közül még egyet sem láttam a keréken,..

Utoljára szerkesztett: 9.3.16
  7. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Sziasztok Lajos és Tündi:);)

1 párat én is elfogadnék a pagodából,de én most a tp és a terménybónuszra hajtok erősen.:p:)

8. Csacskamacska

Janzi, én is arra hajtok, amire Te! Hajrá akkor mindkettőnknek!
    Lajos, nem láttam én sem, így esélyem sem volt, hogy forgassak is valamilyen fát.
    Kopi vezetted már az autót?

Event befejezve, elfeledve. Megyek vacsorázni és ma későn fekszem, mert Szulejmánt meg kell néznem, ill. nem is annyira Szulejmánt, mint inkább a nők rafinériáit. ( még tanulhatok is, ki tudja? ;))

Tündi100 és SZERENCSELOVAG kedveli ezt.
  9. Koppi

Érdekes módon, de én sem.
    Pedig az óra szerint már megy.....
    Ki érti ezt? ((Lehet elnézek a panasztopicba)

10. Csacskamacska

Egyik kis farmomon pörgettem egy sárga trombitafát:) Nem matattam semmiben!! A kis farmokon is szépen gyűlnek az ágacskák, persze nem az egész feladatsor megoldása a cél, de érek amire érek. Szemezgetek. Az állatokat letenyésztettem, még a mini boom alatt. Holnap beadom az első beadandót és indulnak a munkások. Rövidekre használom fel, amíg lesz munkás, addig szünetel a komfortföld és egy csatnit is bedobok.

Tündi1001 és Szomszika kedveli ezt.
  11. Szomszika

Szomszika Rutinos

Terménybónusz és CSP bónusz összejött ma, de a 200% TP csak megmutatta magát. Pagoda, kőkastély van nekem is. A keréken ritkán febukkantak a reklámozott fák is. http://kepfeltoltes.hu/160309/fb_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

12. Koppi

Sziasztok !
    Esőmentes reggelt és napot!
    Matattam, vagy sem de egymásután kétszer is megjelent a tűzijáték nálam. Először a borókafenyőnél, majd a madárpagodánál..... :) :D

Utoljára szerkesztett: 10.3.16
    Szomszika kedveli ezt.
  13. Csacskamacska

Jó reggelt minden szorgos gazdának!
    Nem matattam, nem is mutatkozott semmi érdemleges a keréken.
    Fúj a szél, a Rézi már megint máshol jár.
    Legyen jó napotok! :)

sziszi1965 és Tündi1001 kedveli ezt.
  14. onagger52

onagger52 Fórum császára

Isten éltessen minden Ildikót névnapja alkalmából!
    Szép nap lehet, mert itt és most süt a nap. Megérdemeljük. :)

Szomszika kedveli ezt.
  15. Tündi1001

Szép napot!

Mind 3 farmon befejeztük,...vár a konyha!

Fatther és Csacskamacska kedveli ezt.
  16. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Gratula az event -befejezőknek!
    Most reggel itt a nagyon és is végeztem....a kisebbeken gyüröm...aztán meglátom,
    hogy meddig jutok....azokon tegnap fásitottam.....

sziszi1965, Tündi1001 és Csacskamacska kedveli ezt.
  17. Koppi

Huhúúú elfelejtettem, hogy ma is nevezetes névnap van !
    Ám még időben vagyok szóltam Morgónak[​IMG] , hogy koccanjon már el Szendéért[​IMG]
    és hozzon virágot az Ildikóknak !

(Befejeztem az egyes és kettes számú farmon az eventet. Nem volt nehéz, de azért ilyen későn, mert eleve késve fogtam hozzá.) :)

Szomszika, _Ilona49_ és sziszi1965 kedveli ezt.
  18. Tündi1001

virágért Ildikóknak!

19. florii-.-

florii-.- Törekvő

Már majdnem a végén.És ti?

Tündi1001 és sziszi1965 kedveli ezt.
  20. Csacskamacska

Sziasztok! Ideértem én is. Reggel hiányoltam Rézit, aki végül megérkezett és egész kellemessé tette a napot. El is mentem gyorsan ügyintézni, mert ugye csak jobb ilyenkor, mint esőben.:) Holnap is mennem kell, mert itthon hagytam a garázsadó, meg a súlyadó(?) csekkjeit és ugye azt be kell fizetni. Nem szoktam postára járni, a folyószámlámról utaltatok mindent, de ezekre jött a csekk, hozta a postás, mert az itt van, a gépész meg nincs persze, mikor fordítva sokkal jobb lenne.;) Rézi már elköszönt, vette a kalapját és továbbállt, a felhők meg szaporodnak, pedig már nem szeretem őket látni sem. A krókuszaim gyönyörűek a kertben, a jácintok, tulipánok, nárciszok, primulák is igyekeznek a földből kifele. Locsolva voltak, szupertápot nem kaptak..xD

Az eventet a kis farmjaimon még csinálom, érek amire érek jelszóval.
    Hétvégén volt egy kis diótisztítás, hogy tésztát sütök majd, nos szépen rájárok, ha így haladok a tésztába nem jut.:p

Kedveseim munkát abbahagyni és futás a moziba!!!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.