Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Szép estét Koppi:) Hányas szintű a csibéd?:music:

BIZNISZELEK és Tündi100149 kedveli ezt.
  2. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Visszagondolván, szerintem mi nem voltunk ennyire kéregetősek anno. Igaz mentorunk sem volt.
    Kopi, mihelyt kinyit a posta, szaladj, vagy a bagolyra bízod?

Mára ennyi, jó éjt, aludjatok jól és ne keljetek korán! :)

Tündi100 és SZERENCSELOVAG kedveli ezt.
  3. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

16- os szintű... Ám kapok tőle csibepontokat..:)
    Ma angórasimogatót küldtem neki, hátha itt is talál suskát...:)
    Megkapta....:)

Nálunk, most elvileg 8 fok van, de veszettül fúj a szél és egyáltalán nem érezni annyit...:(
    Nem mellesleg erősen felhős az ég.
    Ma reggel alig tudtam belépni...(Nekem is frissített a gép és bekaptam az Adobe 20.0...-át, aztán kiléptem, mert omlott össze az egész...:()
    De eddigre meggyógyult, valamiképp, mert most gond nélkül beengedett a Játékba.

4. Garabonciás

Garabonciás Fórummogul

Kukk !

Hol a jó nép? :)
    Munkára föl !

5. Csacskamacska

A jó nép sokáig aludt, utána meg tett-vett és főzi a levest ebédre, a többi kész. Vasalok is közben, meg aratok-vetek. Szóval dolgozik az emberlánya! :)

Tündi100149 kedveli ezt.
  6. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Nahhh...egy picit bosszus vagyok!...lemaradtam a boldog ól napról!!!! Én ma délután
    terveztem kitenni még párat....de igy jááártam!!!! Mindegy....ennyit ólam lett boldog!
    Ráadásul reggel le is szedtem ami kész volt!

Kopi....nekem is volt csibém....aki pinzt kért....amig nem tudtam elküldeni....addig
    elbájcsevegtem vele....utána le is tiltottam!
    Tudod!!????...még én voltam a nagyarc....mert felhivtam a figyelmét a helyesriására.

Csacska....itt a nagyon biztosan nem volt mentorom....emlékszem, hogy azért csináltam
    kisfarmot, hogy csibe lehessek.....de eszembe sem jutott kéregetni.
    Emlékszem, hogy volt olyan mentorom....akinek én segitettem...ez meg az...hol található!
    Nem is volt divat kéregetni.....most meg már igényeket állitanak!
    Nem hagyom magam!

Csacskamacska és Tündi100 kedveli ezt.
  7. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Szép Vasárnap délutánt!

Szegény csibék!
    Koppi amikor írta azt hittem először hogy CSP-t kér,..de jobban megnéztem akkor láttam hogy FT-ot.Pénzt ne bízd a bagolyra,..inkább küld a Dr Bubót!
    Hogyha jól látom aki költ a farmra az kap csibét,.. aki nem az nem!Mintha ellennék nélküle,..így is van 21 szintű szomszédom,..és ír is ha valamit nem tud!
    Még mindig a Google Chrome-on lépkedek a 3 farmmal a másik 2 még nem tökéletes,..olyan mint én!

Zsozso,..akkor ezek szerint voltál csibe!?
    2012-ben már volt mentorság amikor a Tündi 100149 -el regisztráltam,...nem voltam csibe,..most már igazán lehetnék 94-es szinttel!:D

Visszajöttem,..csak tegnap vettem észre hogy átkeresztelték a vadászgörényt!

Utoljára szerkesztett: 13.3.16
    _Ilona49_, zsozso577 és Csacskamacska kedveli ezt.
  8. Koppi

9. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

szia
    Miért nem kérdezted meg tőle?....Nem kaptad meg????...Én tegnap elküldtem bagollyal!!!
    sziasztok!

Igen...ki kellett probálnom a csibeséget....ez még akkor volt amikor elkezdődött....akkor minden más volt.
    Aztán, hogy mentor lettem és hogy jobban tudjak sgiteni....ismét csináltam kisfarmot....a h-kat.

Tündi1001 kedveli ezt.
  10. Koppi

Szóval Te küldted át nekem ezt kéregetőt? :D (De baglyot nem kaptam Tőled..:()
    Most rövidre zártam, mert kimerítően megírtam neki, hogy mit lehet és mit nem lehet itt csinálni. Tévedések elkerülése végett, kiveséztem rendesen...:)

11. Csacskamacska

A boldog ól nap nekem is csak annyira jött be, hogy ami kinn volt, az lett boldog. Ennyi, vagy annyi. Kész.
    Van egy 6.osztályba járó csibém, lassan halad, de legalább küld csibepontot. A többi lusta, nem dolgozik. Délután sétáltam egy nagyot, bár hideg szél fújt. A napnak bújócskázni volt kedve, meg a gépésznek is. Kihasználtam az eventből adódó munkásokat, ma még rövideket termelgettem.

SZERENCSELOVAG és Tündi1001 kedveli ezt.
  12. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Szép estét Koppi:) Naponta 1 szintet szokott lépni eme versenyződ?:music:

BIZNISZELEK és Tündi1001 kedveli ezt.
  13. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumgróf

Ejnye Kopi! Eddig nem mutattad magad ilyen skótnak,azt a csekélyke összeget is sajnálod szegény kicsi csibétől? Magyar tanár sem lehet mindenki.Én még egy ilyen csibécskének is örülnék,de hiába várok rájuk már a kezdetektől.

Fatther, Csacskamacska és Tündi1001 kedveli ezt.
  14. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Szia Ilona!

1 közös van bennünk a 49,..hogy nálad mit takar azt nem tudom,de lehet hogy ugyanazt mint nálam!
    Már én is mondtam a Koppinak ne sajnálja a csibétől az a kis apróságot.

Koppi nagyon tetszik az aláírás képed,..de ha kérhetnélek tedd középre,,...legyen már rendes!>:(Mert van jobbra, balra, és középre helyezés.

Utoljára szerkesztett: 14.3.16
    SZERENCSELOVAG és Csacskamacska kedveli ezt.
  15. onagger52

onagger52 Fórum császára

Jó reggelt!
    Naaa! A trópusok elgazosodtak. Csak tudnám, hogy miért? Lehet, hogy azért, mert tegnap nem értem rá elmenni kapálni? Reggel fél hatkor a feleségem szívélyes (!) invitálására kiballagtam a konyhába főzöcskézni. Aztán mikor azzal végeztem, nekiálltunk a lakás egy részének a kicsomagolásához, majd a visszacsomagolásához. Telt az idő. A kicsi is itt volt, lelkesen tépte a döntetlenen a tapétát a falról. A felső rész lejött, de az alsó réteget csak víz segítségével tudtam leimádkozni. Ragaszkodó fajta volt a tapétaragasztó. Mire végeztünk és megágyaztunk, nem volt kedvem ránézni se a Gizire. Fél tíz múlt. Még csak nem is olvastam, csak eldőltem és a többire nem emlékezek. Ezek szerint feledékeny vagyok. Ma a maradék felületet is betakarjuk ééés jöhet a takarítás maradéka is. Szóval el leszek a mai napon is látva némi mukával. Főzni is kell, meg bevásárolni is.
    Két napja nem akart a Gizim a Tűzrókával farmozni, most az első felkérésemre igen.
    Szép napot mindenkinek!

_Ilona49_ kedveli ezt.
  16. Csacskamacska

Jó reggelt!
    Ilona, örülök, hogy írtál, olyan rég hallottam Rólad! Egy kis beszámoló az elmúlt időről? Világos van, szél nem fúj, galambok szónokolnak, pedig nem szokott ilyen hamar semmiféle szónoklat kezdődni, de úgy látszik, hogy madáréknál ez a szokás.
    Tapétavakarás az nem oly jó dolog, valamikor régen én is csináltam, ma már sehol nincs, csak festett falak vannak.
    Napsütéses szép napot mindenkinek!

Tündi1001 kedveli ezt.
  17. Koppi

Szia!
    Valószínűleg, de nem minden esetben nézem az előrehaladását.
    Ám borzalmas az írása....

A múltkor én is jártam így. A nagy hajtásban kimaradt 1 farmom...Ilyenkor jó a kupon.
    Csak "kupon vágom" és leszedi a gazt is...:)
    Szia !
    Nekem nem sikerült. Valamiért nem engedi a rendszer.
    Igaz, ez nem "olyan" avatar.

18. Csacskamacska

Tévedtem, piszkosul fúj a szél! A nap ugyan süt, de a szél elviszi az erejét. Ma egy kis takarítás, egy kis főzés...csak lazán. Még egy kis olvasás is belefér délután. Farmjaimon rend, csak a gépésznek van kedve bújócskázni, hol van, hol nincs. Lehet kinn van és amikor nagyon fázik bejön vetít egy-két filmet, majd, ha megmelegedett, megy újra ki.
    Kopi, jó a kocsid!:)

Tündi1001 és Koppi kedveli ezt.
  19. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Szép napot!

Szél az nálunk is van,.. holnapra pedig jön a hó.

Koppi,.. mégis csak sikerült középre rakni!

Tapétázni azt nálunk is kellene,... belső szigetelést leszedni mivelhogy már van külső,..de akkor már szőnyegpadlót is kellene cserélni.
    Ez még érik,.. nehezen szánom rá magam.

20. Csacskamacska

Lajos, nem lenne jobb a szőnyegpadlóra laminált parkettát tenni? 10-12 évvel ezelőtt én így csináltattam, nagyon szeretem, könnyű tisztán tartani, igaz kell rá egy kiméretű szőnyeg. Házon belüli takarítás van nálam, csillárok, szobrocskáim portalanítása, stb, Az ablak lemosását elhalasztottam, mert fúj a szél és hordja a port, holnap meg jön a hó, de minek?? - jött volna januárban!

Tündi100149 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.