Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. bakancsoselnök

bakancsoselnök Utánpótlás-írogató

Húsvét a feltámadás és az új élet kezdete....
    Ezzel a dallal kívánok Mindenkinek kellemes ünnepeket! Szomszika :)

2. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Utoljára szerkesztett: 27.3.16
  3. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumgróf

Kellemes ünnepeket,dupla bendőt a finom étkekhez! Eventet befejeztem.Aki még várja az ollókat hosszútávú növényeket ültessen,9-14 órasakat. Tapasztalatom szerint csak minden 4-5-dik mamutfa,terményes ól,15-20-dik XXL-es fa adott felröppenőt,a sima ólak,fák semmit,a rövidebb távú növények 1-2 darabot.Még van 3 és fél nap,addig kényelmesen összejöhet a holnapi locsolkodás mellett is.

4. Zöldfülű62

Zöldfülű62 Fórumszaki

Gratulálok azoknak akiknek összejött eddigre !
    Nekem még nagyon sok híja van. Ezért megkérnélek benneteket, ha van felesleges felröpitek, úgy küldjetek már a Koppantyú901 nevű farmomra.
    Köszönöm....

zsozso577 kedveli ezt.
  5. onagger52

onagger52 Fórum császára

Én már küldök is a farmokról 1-1 szerszámot, ami hegyes is, meg éles is. Ha már felevett a rosseb éjjelek éjjelén. :(

_Ilona49_ kedveli ezt.
  6. Gobio55

Gobio55 Fórum hercege

Metszőolló röptetve innen is.
    Titkosak
    Ólak: Narancs: angórasimogató, kecsketejüzem, bagolyvár, rodeó ranch, Sárga: guanógyár, Sima ólak:: jégmadárfészek, sünodú, galambdúc.
    Fák: Naspolya XL, a maradék 3 XXL szamócafa, ujjas juhar, birsalma
    Trópusi fák: achacha, a maradék 3 szintén XXL guava, banánfa, licsifa
    További jó éjt!

7. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Ugribugris nyuszis szép jó reggelt!
    Lányok piros tojásokat az asztalra, fiúknak kis tarisznyát a vállukra!
    Locsolkodás napja van, így induljon ez a nap!

zsozso577, _Ilona49_ és Tündi1001 kedveli ezt.
  8. onagger52

onagger52 Fórum császára

Piros tojásos jó reggelt mindenkinek!
    Miért kis tarisznyát? Hát nem sok tojást fognak kapni a sok helyen? (Én nem megyek sehová sem locsolni, hozzám a lányok helybe jönnek! :D)
    Bár még nem locsolkodtam, de a kávén és a fürdésen (meg a borotválkozáson is) túl vagyok.

zsozso577 kedveli ezt.
  9. Zöldfülű62

Zöldfülű62 Fórumszaki

Sziasztok !

Ilona azt írta, hogy hosszú érésű növényt kell ültetni. Nos sárkányfüvet raktam a földbe (beérési idő 15 ó 44 p.) és beérés után mindössze 2, azaz kettő darab metszőolló röppent föl...
    Immár nem tudom, hogy mit is tegyek...:(
    Aki küldött, küld eme szerszámból annak megköszönöm,
    Remélem csak összejön egyszer...
    E pillanatban 68 db hiányzik.....
    Kellemetes Ünnepet Nektek....

10. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Beértek a titokólaim, mind a 8 és (végre) lett 1 hattyúm !
    Mellette tatu, macska, narancs lúd, teknős, sárga kaptár, narancs birkanyíró, teknős, piros disznóól lett.
    A fák csupa XXL-vegyes...semmi meglepivel.

_Ilona49_ kedveli ezt.
  11. onagger52

onagger52 Fórum császára

Szóval hattyúd lett! Gratulálok! Én azon morfondíroztam az icaka, hogy mi van, ha a hattyú zargatta a vidrát a kacsaúsztatónál, a vidra zokon vette a nyaggatást és elment, a kacsák hangos és folyamatos hápogása meg a hattyút idegesítette, emiatt odébb szállt. Most csak két piros kacsaúsztatóm van a Zerdei tisztáson. Lehet, hogy jól gondolkodtam és az éééén hattyúm odaröppent Hozzád. De kihez úszott a vidrám? :p
    Rézi erőlködik. Erőlködik de a vékony fellegeket is alig tudja félretolni. Nagyon legyengült az ünnepi készülődésben ő is.
    Kis tündérkémmel este beszéltünk, elmondta, lehet, hogy ma délután, ha a szülei elmennek Győrzámolyra, akkor ő marad nálunk. Holnap meg elmennek játékboltba a mamával vásárolni, mert az mindig izgalmas dolog. Igaza van! :D

_Ilona49_ kedveli ezt.
  12. Gobio55

Gobio55 Fórum hercege

Nem tudom észrevettétek-e, de Éva asszony, mint bakancsoselnök írt hsz-t tegnap. Ez jelent valamit! ;) Csak itt a fórumon zöldfülű, de a játékban a farmjával .... ott aztán nem!

zsozso577 és bakancsoselnök kedveli ezt.
  13. bakancsoselnök

Andre Rieu nekem is kedvencem. Tavaly voltam a koncertjén Budapesten. Idén is lesz május 19-én, a jegyek már a fiókomban lapulnak :)
    Event itt még nincs befejezve, sok-sok felröppenő hiányzik még.... :(

zsozso577 és Fatther kedveli ezt.
  14. Koppi

Természetesen észrevettem, csak épp érkezésem sem volt reagálni reá !
    Tisztelettel köszöntöm mindkét Hölgyet itt a mi kis topicunkban, ahol időnként kissé alább hagy az írási kedv. Ilyenkor meg szoktunk szólítva lenni a Fő Boszi által (Csacskamacska), hogy ugyan már, ne csak olvass, hanem írj is....:):)
    Kívánok pontosan annyi locsolót amennyit szeretnének és Boldog Húsvétot is nem mellesleg...
    Jelentse azt, hogy többet jönnek ide hozzánk...:)[​IMG]

Szolg. közl.: lett 2 citrancs fám a Bahamamára.

_Ilona49_ kedveli ezt.
  15. Koppi2

Koppi2 Haladó

Szia !
    Ha megírnád az "igazi" farmnevedet itt a fórumban, akkor alsóhangon 4 db ollót tudnék Neked küldeni maximum meg 10-et.
    Ugyanis hiába írtam volna levélkét a Bakancsoselnöknek, az nem ment el.....
    Így az aji sem...:(

(A többiek tudják: Koppi voltam....)

zsozso577 és bakancsoselnök kedveli ezt.
  16. bakancsoselnök

Én is tudom, Dani :) Kicsi b-vel...mint bakancsoselnök

zsozso577 kedveli ezt.
  17. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Itt a Fő Boszi! - aki nem is boszi, hanem egy tündér, aki néha álruhát ölt.
    Azért tarisznya, mert valami azt sugallja, hogy "ebben a korban" már nem járjátok a lányos házakat reggeltől estig és amennyi piros tojást kaptok, az egy tarisznyában is elfér.
    Tegnap voltak a fiamék, kis unokám verset mondott meglocsolt "szagos vízzel", kis fiacskám (40 éves)meg a szénsavas ásványvizes flakont kapta fel, de én voltam a fürgébb, így csak egy kis permet ért. Volt visítás, nevetés, persze a lányai az apjuknak szurkoltak és azon tanakodtak, hogy a ma reggeli szódás locsolást hogyan tudják megúszni. Fiam szokása, hogy szódásszifonnal ugrasztja ki a lányokat az ágyból, akik ugyan titokban remélik a jó "bulit", de hangosan azt mondják persze, hogy ők azt nem akarják. Ilyenek voltunk mi is?! :)

18. Koppi

A metszőollók útra keltek...Vajh megérkeztek?

bakancsoselnök kedveli ezt.
  19. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

[​IMG]Jöttünk egy kis olló osztásra,..reméljük odaértek!
    Unokák jöttek a Tündit meglocsolni,..nem is tudtunk róla hogy fognak jönni.
    Még tele a lakás mindenféle illattal.

Tihamér,..itt a Vidra![​IMG] Leusztattad a Rábán?

20. bakancsoselnök

Köszönöm szépen, rendre megjöttek.
    Köszönöm szépen Lajos és Tündi :)

zsozso577, Tündi1001 és Koppi kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.