Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Sziasztok!

Idáig vásárlás volt, piac, posta, most konyha event jön.
    Tegnap a léghajón szereztem egy mandula fát és egy homoktövist, remélem a következőre már többet tudok, az eventeknek köszönhetően.
    A gyerekeknek annyi energiájuk van mint 5 felnőttnek összesen, ez tapasztalat.

Napsütéses napot!

2. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia !
    Hun' van itt léghajó ? Az már megszünt sajnos.Csak a plecsni van. DE:
    Szerintem nem 1 homoktövis van a pajtádban, hanem kettő...;)
    (Innen, odalátok...:D)
    Tény és igaz az is, hogy a gyerekeknek rengeteg fölös energiájuk van. De ezen a dolgon, már átestem és eddigre lenyugodtak...ugyanis ez évben 26 évesek......:)

Tündi1001 és zsozso577 kedveli ezt.
  3. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Várjál csak Kopi! Amikor a mi gyerekeink kicsik voltak....30.sak voltunk.
    Majd....ha lesz uncsid....akkor tudod meg igazán, hogy milyen az az energia,
    ami bennük lakozik.....és mennyi van nekünk!:pxD:cry:

Teljesült a kivánságom van már kalendárium....már tudom, hogy mi vár ránk
    áprilisban....sőt event is kezdődik holnap....éééééssss....egész jóóó ajcsikkal!
    Irány a Hattyú-lak....!!!
    A kicsiken több helyen van már .....sőt van olyan ahol már párja is van!
    Most hátha....megjön ide is az egyszem hattyú párja is!!!!

Fatther, Csacskamacska és Tündi1001 kedveli ezt.
  4. Szomszika

Szomszika Rutinos

Koppi, Lajos és Tündi: köszönöm az ajándékokat. A helyzet az, hogy dolgozóban vagyok, nem igazán van időm és lehetőségem csereberére. Meg igazából nem is nagyon van mit. Vicces kategóriába tartozik, amit a csereoldalon kínálnak. 1 almafát akar adni 1 bájitalfáért...és hasonlóak. A holnapi event egész jónak mutatkozik. Remélem sikerül is valamit összehozni belőle a konyhára :)
    Bakancsoselnöknek sikerült 1 hattyút keltetnie a titkosból. 1 sima és 1 narancs tojóólat is és hogy a kotlók kellően zargatva legyenek, 1 kakas is lett.

5. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Szép napot mindenkinek!

Holnap már hűl a levegő,... nem sokáig örülhetünk a jó időnek.
    Szomszika,.. köszönjük,...reméljük hogy jót küldtünk,..14-ig van 1 kis idő,..még azokból 1-2-t?

Hagymácska,.. milyen fát szereztél mandula? Vagy mandula fenyő?
    Arra kellett rájönnöm hogy a mandula fa nem küldhető! Vajon miért nem?Küldeni nem küldhető,..de viszont cserélhető?Arra kellet rájönnöm hogy csak a hagymácskának nem enged Mandula fát küldeni,.. semmilyent sem,..pedig akartam küldeni 1 XXl-est!
    Mennyi kérdés!

Szóval másik farmról is kipróbáltam,..sok névre kattintottam szinte mindenkinek engedte volna küldeni a Mandula XXL-t csak hagymácskának nem,...vajon miért hisz már olyan 86 szint körül jár?

Utoljára szerkesztett: 31.3.16
    Csacskamacska és Szomszika kedveli ezt.
  6. Koppi

Nekem engedte elküldeni a homoktövis fát. Semmi gondom nem volt vele...

Mi ez nagy francos, piros tábla a bejelentkezésnél ????

Utoljára szerkesztett: 31.3.16
  7. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Biztosat nem tudunk, de úgy tűnik, hogy a húsvéti event maradékainak visszaváltásáról szóló értesítésnek kellett volna megjelennie.

8. Zöldfülű62

Zöldfülű62 Fórumszaki

Köszönöm a választ !
    Nem mellesleg, de roppantul tetszik amikor magyarítod bármelyik event belső tartalmát.
    Jókat szoktam mosolyogni rajta ! :)

Szomszika kedveli ezt.
  9. -East17-

Szia!

Köszönöm :) Mindjárt érdekesebb úgy olvasgatni.

Fatther és Szomszika kedveli ezt.
  10. Szomszika

Szomszika Rutinos

Gyanítom az lehet az oka, hogy hagymácska sok ajit kapott mára. Ugyanis ez ha jól emlékszem, akkor beletartozik a naponta kapható 20-ba.

Tündi1001, Fatther és Csacskamacska kedveli ezt.
  11. -East17-

Szia!

A sima mandulafa szinthez kötött (70.). Ezt figyelembe kell venni a cserenapok alkalmával.

miklos4949 és Tündi1001 kedveli ezt.
  12. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Sziasztok! Végre itthon!!
    Olvastam a holnapi event leírását, termelni kell jócskán. Nekem annyi bajom van vele, hogy pénteken kezdődik, szombaton tudom csinálni, de vasárnap családi program, így akkor nehézkes lesz. Mivel nem vagyok "játékfüggő", így eszembe sem jutott, hogy ne csináljam..Termelünk, malmozunk és maj lesz valami. lepkehálót már kikészítem ma este! - biztos, ami biztos!

13. hagymácska44

Sziasztok!

Bocsika, mandulafenyőről beszéltem.
    A 65. szinten vagyok,
    Nagyon szépen köszönöm, Tündinek a mandulafenyő XXL-st, Koppinak a homoktővist.

Nagymama vagyok, 2 unokám van, egy lányom. Egyedül élek kertes házban, a gyerekek 4 utcával arrébb laknak emeletes házban.
    A nagyért délre kellett mennem az iskolába, a szülők jöttek most érte.
    Nagyon szép idő volt ma, gazoltam és rózsát ültettem.

zsozso577, miklos4949, Fatther és 3 más kedveli ezt.
  14. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Bocsi,..elnéztem a szintet azért nem értettem miért nem tudok küldeni,..már töröltem az előző HSZ-t.
    Régen elengedte küldeni csak nem tudtad kirakni amíg el nem érted azt a szintet.

hagymácska44, Fatther és Csacskamacska kedveli ezt.
  15. Csacskamacska

Hagymácska, ugye milyen jó magyinak lenni? Nekem 5 unokám van, öten ötfélék, tele energiával..+ van még 32 gyerekem az iskolában, bennük 32x annyi energia. Majd Kopi is megtudja, lassan az ő gyermekei is megajándékozzák majd unokákkal és "lovacskázni " is fog ő is, mint itt többen. Jó, hogy közel laknak az unokák, amit én nem mondhatok el, bár azért nem olyan messze. Azt még elárulod, hogy az ország melyik részén élsz?
    Valóban így van Lajos, régen el lehetett küldeni, csak ki nem tudtuk tenni.

16. Szomszika

Szomszika Rutinos

Holnap érkezik az én unokám is. Szombaton disznót vágunk, emiatt népes társaság lesz. Fiam városi kollégái jönnek falusi disznótorra. Sokan el sem tudják képzelni hogyan kerül a hurka meg a kolbász az asztalra. Azon kívül, hogy anyuka leteszi elé :D

Fatther, zsozso577, hagymácska44 és 3 más kedveli ezt.
  17. hagymácska44

Csacskamacska, csepeli vagyok már 40 éve.
    Egy éve vagyok nyugdíjas, bár évben még nem értem el. 40 éves munkaviszonnyal jöttem el. Sajnálom, hogy nem tudtam az unokáimmal lenni pici korukba, hiányzik az az idő.
    A léghajót a volt kolléganőm emlegette mindig, hogy figyeljem ha látom, akkor valami dolog van.
    Jó is az a disznóvágás, régen volt részem benne.

18. Csacskamacska

Nagy munka a disznóvágás, valamikor rég nálunk is volt. Kopiék viszont nem is oly rég vágtak.
    Megértelek, hogy sajnálod, mert az én életemből is kimaradt. Anno, anyáink már rég nyugdíjasok voltak mikor mi szültünk, igaz hamarabb is férjhez mentünk, mint a mai fiatalok. Az én legnagyobb unokám 13 éves és én még dolgozom, bár már az utolsó hónapokat.

Kis farmokon találtam még egy titokólat, amiből egy vidra lett:)
    Jó éjt, mára elköszönök! :)

Amit látom elvittek Benneteket az ufók! Sehol senki már megint.:(
    Leszedtem a bahamát, ott a gyömbér beérik az event kezdésig. Ajándékot senki ne küldjön, majd csak délután!
    Már úgy érzem én vagyok a " Jó éjszakát, meg a Jó reggelt felelős....

Utoljára szerkesztett: 1.4.16
  19. onagger52

onagger52 Fórum császára

Aha! Igazad van! Azért ajánlom, hogy beszélj a Gizimmel! Szerda délelőtt arattam az első mezőn, mikor elhagyta a játékot. Délután visszamásztam, de megint az első oldalon abbahagyta az aratást és elment. Este szintén. Akkor hogyan legyek jelen, ha a Gizi meg nem akarja? Hozzáteszem: 1. Minden belépés előtt teljes nagytakarítást végeztem. Hozzászoktam, mert még akkor is necces a Gizim hozzáállása. 2. Más internetes gazdálkodós játékban nincs gondom a belépéssel és a játékkal.
    Disznóvágásra mostanság nem szívesen megyek, mert még a böllér engem néz röfinek és leszúr. :p Régen én is csináltam ilyen dolgokat. Pontosabban: a tetthelyen, ahol a malacka felnőtt, lebökték, megperzselték, majd a hasított fél disznót - a hozzá tartozó belsőségekkel, vérrel együtt - otthon a panelban feldolgoztam. Volt minden. Hurka, kolbász, disznósajt, sonka, szalonna. A füstölést is mással csináltattam. Ha én füstöltem volna, akkor a tűzoltók jöttek volna ki hozzám megérdeklődni, hogy normális vagyok-e?
    Ha valaki nem tudná, a hurka meg a kolbász is a boltban, a hentespult alatt nő meg. Ott aratják le. :D
    Nem normális idő van nálunk. Most néztem meg a kinti hőmérsékletet. Plusz 16, azaz tizenhat fok van. Április elsején. De nem vicc, tényleg annyi. Érzem is az ízületeimnél, de nagyon. Felettébb rosszul aludtam.
    Szép napot mindenkinek!

zsozso577, hagymácska44 és miklos4949 kedveli ezt.
  20. Koppi

Sziasztok !
    Léghajók tömkelege várt a Városban ....Aztán teljesen elfelejtkeztem a mai eventről. Simán learattam.
    No mindegy, így jártam.

Utoljára szerkesztett: 1.4.16
    zsozso577, Tündi1001 és hagymácska44 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.