Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Kedveseim, itt folytatom majd, de most lelépek, mert kaptam egy vacsorameghívást, így most megyek és kirittyentem magam! Pá!:);):p

zsozso577, almarezs, hagymácska44 és 2 más kedveli ezt.
  2. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Ez esetben a lánykám a mentor...:)

Tündi100 és hagymácska44 kedveli ezt.
  3. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Sziasztok!

Nagyon köszönöm a sok iránytűt, a mai napon 17 db-ot kaptam, nem tudom kiktől a zömét. Koppitól sokat, az tuti.
    Jelenleg 230 db röpim van, ma még egyszer aratok.
    Nagyon jó idő volt ma nálunk, nagyokat sétáltunk és a kertben tettünk-vettünk.
    Hétfőn lesz az utolsó része a filmnek (évadzáró), minden részét láttam.
    Csacskamacskának kellemes estét, és nekünk is, természetesen!

4. Szomszika

Szomszika Rutinos

A disznólkodás véget ért, végre ide tudtam jönni egy kicsit. Remélem nem alszom bele. Sok munka vár még itt rám, de nagyon elfáradtam. Hagymácskának is küldök innen-onnan iránytűt. Szép estét mindenkinek! :)

zsozso577, almarezs, Fatther és 3 más kedveli ezt.
  5. hagymácska44

Előre is köszönöm neked is a röpit!
    A mai nap jól kidolgoztad magad akkor, gyorsan végezz a farmokon és irány az ágy, jó pihenést neked!

zsozso577, almarezs, Csacskamacska és 2 más kedveli ezt.
  6. Koppi

Ugye ilyenkor zsíros a kilincs is?
    Legalábbis erre így mondják.
    Továbbá mindent kívánsz, csak disznóból készült étket nem.....
    Hányan csináltátok a mókát ? A vendégek mikor érkeztek?
    Kész lettetek mindennel ? Hány fajta hurkát csináltok? Van kolbász és káposztás hús is?

Utoljára szerkesztett: 2.4.16
    hagymácska44 kedveli ezt.
  7. onagger52

onagger52 Fórum császára

Rendes emberek ilyenkor alszanak. Megyek én is alukálni tovább.
    Jó éjt gazdák!

8. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Jóóóó reggel kivánok!

Néhány perc aratásig.....a reggeli kávém szürcsölöm....gondoltam benézek.

Egy kis hurkát kérnék.....lehet????.....az ablak nyitva van!

A 4. feladatot gyüröm az eventnél....remélem, este be is tudom fejezni.....bár
    ma nem sokat leszek gép előtt!

Szép napot Mindenkinek!

9. onagger52

onagger52 Fórum császára

Végeztem ismét a gazokkal. Megyek főzni a konyhába. Ha ebédet szeretnék, akkor érdemes kiballagni és tenni is érte. :p
    Szép napot mindenkinek!

almarezs és hagymácska44 kedveli ezt.
  10. Szomszika

Szomszika Rutinos

11 felnőtt és 4 gyerek volt jelen. Szerencsére jó idő volt, így az udvaron elvoltak egész nap. Kora reggel lebökve hozták a disznót és külön kannában a vért. Pörzsöléskor az egyik gyerek azt mondta, hogy ő soha többet nem eszik disznóhúst. Mondta neki az anyja, hogy a parizer is abból van. -ja, akkor eszek!
    A legtöbb húst füstölni fogjuk, azokat már besózva átvittem a szomszéd faluba egy ismerős henteshez. A pácot is ő fogja elkészíteni . A kolbászt is átvittem, az a hét első felében kész lesz.
    Délre természetesen kész volt a pecsenye. Friss kenyérrel és savanyúsággal. Ezzel legalább lefoglalták magukat a vendégek, így aztán tudtunk egy kicsit dolgozni is. Kenőmájas készült, véres- májas és lisztes hurka. Közben bográcsban főtt a toros káposzta.
    A böllér - a fiam kollégája- Szolnok környékéről származik, és az ottani ízek szerint készítette a hurkát. A lisztes hurkáról ő nem hallott még, ezért aztán a sógoromtól telefonos segítséget kértem, így aztán az én kedvenc hurkám is elkészült.

11. Csacskamacska

Jó, hogy reggeli után vagyok, így csak kicsiket nyelek. Hurkát nem, de a kenőmájast szeretem, de szerintem a legfinomabb a lacipecsenye, legalábbis nálunk így mondják, a friss húsból készült sült húst.
    Ebédem félig kész, most megyek folytatom és a kert is hívogat. A nap süt és kellemes az idő.

12. bakancsoselnök

bakancsoselnök Utánpótlás-írogató

Nálunk is nagyon jó idő van, most beléptem, mert itt a bakancsoson most kezdtem csak az eventet, szaporítom a gazt. Még ez a kör, azután rakom a kiskockát. Közben a konyhát zsírtalanítom, fiúk pedig az udvaron dolgoznak.

13. onagger52

onagger52 Fórum császára

Rossz válasz! A fiúk a bányában dolgoznak! Én így ismerem. :D
    A gazok termelésével ma délután végzek. Utána csak a malmozás és a beadás van hátra. Remélem!

hagymácska44, zsozso577 és almarezs kedveli ezt.
  14. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Szép napot mindenkinek!

Az idő nálunk is szép!
    Akik tegnap elfáradtak,azok ma pihentessenek!

Szülinaposnak kívánunk BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!:D

Utoljára szerkesztett: 3.4.16
  15. Csacskamacska

Ügyes vagy Tihamér! Az éjjel hosszú volt a földekben, így alig van híja az iránytűknek. Egy órán belül aratok, s szerintem beröppenek az utolsók is.
    Éva, szerintem készen leszel pikkpakk. Jól adja a felröpiket is, idő meg még van.
    Ebéd utáni rendrakás kész, most a hazahozott munkát csinálom, bár inkább napoznék!
    Szülinapos köszöntéséhez csatlakozom! :)

16. Koppi

Szia !
    Köszönöm a kimerítő válaszod.... Jól mondja a hentesed, erre ismeretlen az a "lisztes hurka".
    Nálunk viszont két fajta van: véres és fehér hurka. Slussz. Ez a "hadházi" változat...

Moderátor!
    Miért nem lehet csoportos idézést csinálni ha két oldalon vannak a válaszolni valók? Miért nem viszi át a rendszer a másik oldalra??

17. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Valamiért ezt nem szereti. Ilyenkor egy Válasz-t kell nyomni és alulról kimásolni. Törölöd és a másik oldalon is egy Válasz-t, majd amellé beilleszteni az előzőt.

Fatther és Tündi1001 kedveli ezt.
  18. Koppi

Köszönöm. Akkor a Te módszereddel fogom megpróbálni....:):)

19. hagymácska44

Sziasztok!

Nagyon szép idő van nálunk.
    A maradék gazt kigazoltam és beindíttattam a kerti csapot is, kell már a víz a kertbe is.
    Mindenkinek köszönöm az ajikat.
    Én is szoktam mondani az unokáimnak, hogy miből készül a párizsi és a virsli, de falra hányt borsó, nálam nem kapnak ha itt vannak.
    A gaz nekem is kész lesz estére.

20. Koppi2

Koppi2 Haladó

Nekifutok még egyszer. Immár az East féle változattal...(Így tényleg működik)
    Nálunk nem pecsenyének, hanem "lesi húsnak" mondják, mert mindenki lesi, hogy mikor lesz már kész?! :)

Ma anyósomnál voltunk kiültetés akció volt. Ki lettek ültetve a "zöldségek" (hűűű Csacskától, megint megkapom a magamét, de nem jut eszembe a növény neve..:()

Már 3 farmomon hosszúérésű van vetve, mert kész vagyok az event növénnyel.
    A nagy és elsődleges farmomon, még gyűröm őket, mert az Erdei Tisztást soha nem szedem le. Ott ezenkívül még egy sorozat lesz és csak holnap állok át hosszúra.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.