Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Hagymácska, a gyerekek már csak ilyenek. Majd rájönnek ők is egyszer, hogy nem beszéltünk hiába.
    Irgum-burgum!
    Jelentem itt ezen a farmon kész vagyok, felhősor beüzemelve, kimaradt 32 iránytű, így nem kérek többet ajándékba. Kotkodán is hamarosan végzek. Pajtatöltögetés következik, valamint a piacon is széjjel kellene nézni.

2. onagger52

onagger52 Fórum császára

Hajtok, hajtok. Az az elvem, hogy amíg a kötelezőt termelem éjjel-nappal, (szó szerint, ha már felesz a rosseb éjjel is) akkor is jönnek a felugrálók. Persze éjjel azért én sem vagyok annyira fitt, pláne, ha elfekszem a derekam, de azért csak kapkodok a röpködők után. Most 554 darab van. Még nem használtam fel se iránytűt, se eventes gazt. Van idő még malmozni az event végéig.
    Gondolkodtam, ki lehet az a szülinapos? Aztán arra jutottam, hogy talán Gobio55 lehet az egyik, ha több is van, mert ma hallottam amikor többen is mondogatták neki telefonon keresztül, amit kihangosított, hogy én is halljam:
    - Bóóóódog, bóóódog, bódóg születésnapot! :p
    Már nem kell 2 óra és elég lesz az eventes növénykék a raktárban. Aztán visszaállok a kétszer kettő néha öt helyett a négyes "walzerra". Kihasználom a segéderőt, mert azokat az eccereggyeket nagyon rühellem kitenni, felszedni kézzel, nem beszélve a tényleges kerti műveletekről. Ilyenkor kell az a segéderő!
    Az eredeti parizer receptje az 1907-s kiadású tankönyvben így kezdődik:
    - Végy egy fiatal marha hátsó fertályát! ...
    A ma készülőkről meg tessék csak elgondolkodni!
    Mindenkinek további szép napot! (Meg zsírtalanítást a malacríkatás tetthelyén.)

hagymácska44 és zsozso577 kedveli ezt.
  3. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Kinek van szülinapja????? Boldog születésnapot kivánok!!!!
    Huhhhh....de jól álltok az eventtel!!!!
    Én csak döcögök utánatok!....Nálam gaz, még hiányzik!
    Holnap délelőtt sem leszek itthon....nem is szedtem le a farmot.....igy szépen
    lassan haladok....de kész leszek!

4. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Annak van szülinapja, aki legközelebb lakik hozzád,...asszem!

zsozso577, Fatther, Csacskamacska és 2 más kedveli ezt.
  5. Szomszika

Szomszika Rutinos

Holnap egy aratás és készen leszek én is. Bakancsosnak még sok kell, hiszen ott csak ma kezdtem. Holnap meg már megint a munka.
    A szülinaposnak pedig sok örömet és jó egészséget kívánok a következő szülinapjáig. :)

zsozso577, Fatther, Csacskamacska és 2 más kedveli ezt.
  6. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Sziasztok!

Boldog Születésnapot az Ünnepeltnek!

Tündi: Most a FOX-on a Suttogók mennek, ez is jó misztikus sorozat.
    Még 11 térképet kell kevernem, (ami ma meglesz), utána hosszúakat ültetek.
    Ma megint jó kis fáradságos nap volt.

Jó éjszakát!

7. Tündi1001

Csak hogy nálunk nincs FOX,...épp ezért innét a gépről töltöm le.
    Éjfél körül aratok és többet nem vetek átállunk 2x2-re,...a többi már megoldódik,sőt a titkosak is kimennek.

8. Csacskamacska

Nálam valahogy úgy alakult, hogy mire a gaz készem lett, addigra az iránytű is elég lett. Igaz közben 2x is hosszúztam. Most így alakult, de nem bánom, mert holnap húzós napom lesz, így már ezzel a feladattal nem kell foglalkoznom.
    Sok felröpit akinek még szüksége van rá!
    Jó éjt, aludjatok jól! :)

zsozso577, Tündi1001 és Fatther kedveli ezt.
  9. DrKotkodácska

DrKotkodácska Fórum ismerője

Jó reggelt!
    Úgy látom a Gizi rakoncátlankodik, vagy a tulajdonosa elaludt.Hmm, kedves Gazdák, tessenek már felébredni és hozzáfogni a gazdálkodáshoz! Bőg a tehén, kukorékol a kakas, túlérik az alma és a macska is nyávog!
    Munkára fel és jó napot!:)

Fatther, Tündi1001 és zsozso577 kedveli ezt.
  10. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Ma délelőtt megint nem leszek itthon....lassan indulok is.
    ÁÁÁÁÁ.....azt hittem, hogy a mostan aratással kész leszek az eventtel.....deeee
    elrontottam már este....keveset számoltam.....most pedig nem ettem csatnit!
    Nahhhh......mindegy!!!!!! Ma valamikor kész leszek vele!!!!
    Igy jár....aki rohan utánatok!!!!xDxD

Fatther, Csacskamacska és Tündi1001 kedveli ezt.
  11. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Jó reggelt kívánok Mindenkinek !

Előbb a munka, utána a szórakozás....:)
    A csapataim harcban állnak minden fronton.

Itt a keleti végeken 6 fok van enyhén felhős éggel. Kellemes az idő, csivitelnek a madarak

Zsó!
    Ne aggódj, én így jártam ma az egyik kisebb farmomon. De szerencsére "csak" 1 terület esett a csatni mentességbe.
    Amúgy legszebb nézés az elnézés...:)
    Ebből meg sok van itt a Farmon...:):) (Ez a sietség átka...) ;)

zsozso577, _Ilona49_ és hagymácska44 kedveli ezt.
  12. onagger52

onagger52 Fórum császára

Jó reggelt!
    Kérem én éjjel voltam 23 órakor itt, de nem volt más jelen rajtam kívül. Szintén senki nem volt itt 5 óra előtt valamivel. Szóval, ha én ITT vagyok, de más meg közben horkol, akkor ki az, aki nincs jelen???
    Jelentem minden ki lett rakva a felhősorra nálam. Gobio55 még küzd a felröppenőkkel, de remélem ő is végez az eventtel ma. Ide NEM KÉREK iránytűt, mert végleg eltévedtem!
    Rézi vigyorog, hajnali 5-kor 11 fok volt. Most is annyi van. Radiátorok langyosak. Napközben kihűl majd megint, de este azért barátságos lesz újfent, ha a pici kacsómmal megsimogatom. :)
    Szép napot mindenkinek!

zsozso577 és hagymácska44 kedveli ezt.
  13. hagymácska44

Jó reggelt!

Mindenkinek köszönöm a röpi áradatot, van akit be tudok azonosítani, van akit nem, de jó érzés, hogy gondoltok rám.
    465 db van most. Éjjel rózsa volt, jól adott, most is azt ültettem. Este lettem 66. szintű, a rózsát megkaptam, gyorsan mentem a piacra és beültettem nagy kockára.
    Ma is jó idő lesz, irány a kert, mindig találok munkát.
    Aki kész az eventtel nagy gratuláció, a többieknek sincs sok, hajrá!

Sok napsütést, töltsétek kellemesen a napot, már aki teheti!

14. Tündi1001

Szép napot mindenkinek!

Mindhárom befejezve reggel,de csak most értünk ide.

3x6 ól: nincs említésre méltó!
    14 fa farmos: 2 homoktövis,...de már az is a menüben van.Itt még vannak kitéve csemeték.
    Fa baha 3x12:MANGOSZTÁN 1, nektarin 4, első mangosztán,..de még van olyan farm ahol nincs citrancs sem.

Melegszünk már 22 fok van árnyékban.

Lehet hogy valaki már régebben,..mi most értünk el odáig hogy a Kincsesen olyat kellett törölni ami BTP-t ad,mert különben nem tudjuk kitenni a nagyobbat.

zsozso577, Fatther, hagymácska44 és 2 más kedveli ezt.
  15. Csacskamacska

Nem szoktam horkolni!! - azt a férfiak szoktak! Olyan halkan alszom, hogy a szuszogásomat sem lehet hallani.DE, ha horkolást hallottál, akkor miért nem írtál, hogy hagyja abba az illető, mert nem tudsz aludni. Mivel nem írtál, így lehet nem is voltál fenn és itt sem a fórumon... :):)
    Velem is fordult már elő, hogy bizony csatni nélkül arattam, bosszantó tud lenni, de aki dolgozik, az tévedhet is.
    Titkosokból olyan átlagos, jobb is rosszabb is. Nem írhatjuk, hogy majd megy a gőzösre, mert az már nem jön. Kütyük, - sok idő míg rendezi az ember, de jó, hogy vannak! :)
    24 fok van, igazán kellemes. Benn a lakásban hidegebb van.

zsozso577, Fatther, Tündi1001 és 2 más kedveli ezt.
  16. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia !
    Tapasztalatból mondom, hogy az 1x2 föld jobban ad mindent, ha kézzel történik az aratás és vetés. De úgy érdemes lerakni ahogyan a 4x4 es területet teszed le.
    Ugye tisztában vagy már mindennel ami ezen dolgokat illeti ? Hogyan lehet gyorsan elérni a piacot, vagy a gyors vetést ?

Itt nálunk ragyogó napsütés mellett most 26 fok van árnyékban !

Jelenleg a csapataim még mindig kint vannak a harcmezőn. :)

hagymácska44 kedveli ezt.
  17. hagymácska44

Szia!

Nem tudom, hogy mi az a gyors vetés és a gyors piac. Kérlek okítsd kisebbet, akkor átpakolom 1x2-be.
    A csevegőbe olvastam, hogy mindenki nagyon várja a titok ólból a hattyút. Ma Velencén voltunk, száznál több hattyút láttunk.
    A kicsik is már majdnem akkorák mint a szüleik, de bennük még vannak szürke foltok, nagyon szépek voltak így egy csapatban.
    Reggel gondoltunk egyet és felkerekedtünk, nagyon jó idő van ma is.
    Bevallom férfiasan, hogy én bizony horkolok, mondják is az unokáim, mama te horkolsz.
    511 röpim van, gyűlik ha csinálják, és kapok röpit rendesen a szomszédaimtól is, amit újfent köszönök.

zsozso577, Fatther, Tündi1001 és 2 más kedveli ezt.
  18. onagger52

onagger52 Fórum császára

Délután négykor itt is 24 fok volt. Már megint ellopták a tavaszt! Tél után nyár jön.
    Deeee.... Ahogy a fórumban olvastam, ITT is lopnak. Nem egy gazdának ezresével tűnt el az eventgaz a pajtából. Na ők aztán imába foglalhatták a "tolvaj" nevét! :) Most pakolgattam ki a titkosakat, mert töredelmesen bevallom, arról el is feledkeztem. Ahogy olvastam, hogy ki mit "kapott", akkor tűnt fel, hogy nálam egy sincs kitéve. Pótoltam.
    Szóval, ha éjjel bejövök, regisztráljak, mert Csacska nem hiszi el, hogy itt voltam és hallottam a horkolást. Rendben, akkor - ha nem leszek túl feledékeny - minden bejövetelt felírok. Ne legyen senkinek hiányérzete. :D

hagymácska44 és _Ilona49_ kedveli ezt.
  19. Gobio55

Gobio55 Fórum hercege

Na végre! Némi fa és ól "beérett", így még maradt is EGY darab iránytű feleslegben. Az a felhősor itt is beüzemelve. :D

hagymácska44 kedveli ezt.
  20. Csacskamacska

Hagymácska, hozhattál volna néhány hattyút, mert van akinek még egy sincs a farmján. Nekem is sokára úszott be, de beúszott, az a lényeg. Jól tettétek, hogy elmentetek kirándulni, ilyenkor már vágyik az ember a szabadba.
    Nos, a szó elszáll, de az írás megmarad...még hajnali 1, vagy 3 órakor is. Persze inkább aludni kellene akkor.
    Vezetéssel vigyázni, holnaptól élesben lesznek a telepített traffipaxok. Drága kis sasoló kütyük, mindent látnak!

zsozso577, hagymácska44, Fatther és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.