Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

A kör kulccsal megjárom. A hullámból már 7 van (szerintem nem is kell már ennyi) A z francos kör alakú meg nem gyün. 2 óra múlva beérnek az XXL-es fáim, hátha összejön...

hagymácska44 kedveli ezt.
  2. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Drukk, drukk, drukk Kopi!

Egy kis humor?

Az anyós nem bízik vejéiben, ezért úgy gondolja, próbára teszi őket.
    Először megy a legnagyobbhoz, beleveti magát a kútba, a vej gondolkodás nélkül kimenti.
    Holnap reggel a férfi ablaka alatt ott áll egy vadonatúj Suzuki, rajta egy kis cédulával:
    Sok szeretettel, Anyósod.
    Most megy az anyós a második vejéhez, beleveti magyát a kútba. A férfi kimenti, de előtte azért tétovázik kicsit.
    Holnap reggel a férfi ablaka alatt ott áll egy használt Trabant, rajta a cédula:
    Szeretettel, anyósod.
    Aztán megy az anyós a harmadik, és egyben legkisebb vejéhez.
    Beveti magát e kútba, de a veje nem menti meg, ezért belefullad.
    Holnap reggel a férfi ablaka előtt ott ál egy vadonatúj Porsche, rajta a címzés:
    Köszönettel, szerető apósod.

3. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Sziasztok!

A szerencse elkerült ma, csak kört kaptam, amiből már sok van. A második kör első szobájánál tartok és várok a hullámra, csak nem jön.
    Két kitehetőt már kiváltottam és az 5 titkost, reggelre megtudom mi lett belőle. Remélem holnap megfordul a szerencse.
    Ma vettem még 10 tő epret, elültettem, mert eperből sosem elég.
    Eső nem volt, pedig nagyon kellene, a szél rendesen fújt, viszont.
    Jó éjszakát!

4. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Eventnövényt már nem ültettünk,..reméljük reggel minden megoldódik.

Eddig az eső nem nagyon erőltette meg magát,...azt a keveset ami esik a szél hamar elviszi.
    2 farmon még hiányzik a bahás csemete,..a többi már megvan,..de majd.

zsozso577 és hagymácska44 kedveli ezt.
  5. Csacskamacska

Az én titkosaim a menüben vannak,mert persze megint elfelejtettem kitenni őket.
    Hagymácska, pont 10 felesleges hullámom van, szívesen adnék, ha lehetne! Eprem nekem cserépben van, túl pici a kertem, de azt a keveset is olyan jó csipegetni mikor érik.:)
    Lajos, hajrá, meglesz az is holnap! :)
    Már alig látok, így jó éjt! :)

Tündi1001, zsozso577 és hagymácska44 kedveli ezt.
  6. DrKotkodácska

DrKotkodácska Fórum ismerője

Jó reggelt Mindenkinek!
    Szólt kakas, nem hallottátok? A moziban csak 75%-ot sikerült első körben elérni, de utána javítottam!
    Szép napot! :)

Tündi1001, zsozso577 és hagymácska44 kedveli ezt.
  7. hagymácska44

Jó reggelt!

Ma a háromszögeké a főszerep, csak azt kaptam, így még mindig itt állok ahol tegnap.
    A titkos: 4 naspolyaXXL, 1 naspolyaXL, jó kör volt.
    Ablakpucoválás lesz ma. Ma a gyerekeknél alszom, a szülök szórakozni mennek.
    Csacskamacska, kérem a hullámodat, adok kört helyette.
    Ha kérhetnék egy kis szerencsét!
    Mindenkinek drukkolok én is.
    Szép napot!

Csacskamacska, Tündi1001 és zsozso577 kedveli ezt.
  8. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Gratula aki befejezte az eventet és haaaajjjrrráááá.....akik még csinálják!
    Megy a ddrruuukkk és a szerencse is!

9. Koppi

Sziasztok !
    Az egyes számú farmomon kész vagyok. Érdekes módon nem voltak nehézségeim.
    A ketteske még küzd.....:)

Nálunk tegnap 1 csepp eső sem volt. Most felhőtlen az ég és 13 fok van.

---------------------------------------------------------------------------------------------
    Már nem felhőtlen, de 14 fokra emelkedett a hőmérséklet.

Utoljára szerkesztett: 15.4.16
  10. Garabonciás

Garabonciás Fórummogul

Köszönöm ott már összejött, de e farmon még a csapataim harcban állnak...:) (Lizike05).
    Hoztam egy jó kis régi zenét:

11. hagymácska44

Sziasztok!

2. kör utolsó kamrájában vagyok, természetesen a hullámra várok. Délutáni aratáskor még próbálkozom.
    Koppi, Ment az aji Lizikére.
    Szomszika, küldtem volna ajit, de beteltél.
    Nagyon jó idő van.
    Köszi zsozso.
    A dolgozóknak már nem sok van vissza, hajrá.

12. bakancsoselnök

bakancsoselnök Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen az ajándékokat. Zony farmon befejeztem az eventet, ide a bakancsoselnöknek hiányzik még felröppenő.
    Hétfő délutántól lehet az új banános dolgokat kiváltani. Az összes dologhoz (14!) 574 AB szükséges.
    Éppen az imént arattam, és szerencsémre azt a jelet kaptam a rendszertől ami hiányzott. Így most készen van itt is a teljes event :)

13. Csacskamacska

Sziasztok!
    Küldenék én hullámot, már 13 kimaradt van, csak az a baj, hogy nem lehet.
    Gratulálok a győzteseknek! - többieknek drukk, drukk!
    500 db-n felül van az AB- jaim száma, de nem éri el az 574 db-t, így nem fogok tudni mindent kiváltani. 14 új dolog, el fogok veszni közöttük!! Majd kiabáljatok, ha nem jelentkezem! xD

14. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Szia Judit:) Autós film a moziba,hátha nálad is adják.;)

zsozso577, hagymácska44 és Tündi1001 kedveli ezt.
  15. Garabonciás

Garabonciás Fórummogul

Sziasztok !
    Én meg a háromszög kulccsal kínlódom, mindenből,/ hullámból is/ van 1 vödörrel, de az ominózus kulcs,az istennek sem jön össze. :(

hagymácska44 és Tündi1001 kedveli ezt.
  16. Csacskamacska

Szia! Nálam a műholdas van, már moziztam. Köszönöm, hogy szóltál! - nem mindig kukkantok be, jól jön a hír! :)
    Átolvastam az új bahás ismertetőt. Lesz mire költeni, lesz mit termelni, tenyészteni, gyümölcsöt szedni. Számomra kicsit fura, hogy jó ideje nem történt semmi, most meg ennyi új dolog. Vajon miért nem lehetett folyamatosan bevezetni?

Mit szóltok , hogy újra nyitva lesznek a boltok vasárnap? Általában igyekszem mindig pénteken bevásárolni, szombaton csak akkor megyek, ha valami nagyon hiányzik. Vasárnap egy évben egyszer, ha mentem. Persze én "csak" délelőtt dolgozom, így kora délután megyek mindig bevásárló körútra. 14 óra körül még kényelmesen lehet vásárolni. A piac az, ami jó lenne reggel, de szombaton nem vagyok hajlandó korán kelni és piacra menni. Iszonyatos tömeg van és a parkolás is gond. Így a kis piacra járok pénteken kora délután. Mindig ugyanahhoz a kereskedőhöz járok, szép a portékája és elfogadható az ár is.
    Nyugdíjasként majd lehet módosítok a dolgon.:)

Fatther, zsozso577, hagymácska44 és 2 más kedveli ezt.
  17. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Nálunk is csak 1 farm van kész teljesen,...tegnap estétől nem ad olyat amilyen kellene,...lehet hogy a felhő sem fog üzemelni 1-en mert ott van 1 db kitehető, annyi lenne az egész.
    Néha még növényt is ültetünk mert elfogy.
    És a kisebbiken 2 van még de ha az 1 sikerül akkor több mint valószínű hogy már minden meglesz mert már annyi a plusz!

Csemetéknek megfelelője 1 sem lett!
    --------------------------------------------------------------------------------------
    Már csak ez a farm van vissza,...mindig talán majd holnap,..azért az nem semmi hogy 2 napot kell váni 1 háromszögre!!!!!!!

zsozso577 és hagymácska44 kedveli ezt.
  18. Csacskamacska

Lajos, ne add fel, még van némi idő, az alatt összejöhet!
    Titokfákból a sárga trombitának örültem, lett még fűz is és XXL-esek. A bahások most érnek.
    A trágya ára duplája a tegnapinak. A kis farmjaimon 2 földön is csak állatok vannak.

19. Koppi

Beértek a titokfáim és képzeljétek lett 2 b XXL-es szilvafa is !
    Tudom mi hiányzott a narancs tyúkól mellé....Most ellesznek a pajtában...

Fatther, zsozso577 és hagymácska44 kedveli ezt.
  20. Csacskamacska

Gratulálok Kopi!;) Nem matattál semmiben megállapítom. Nekem viszont lett egy Huing pi fám!:):)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.