Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia !
    Nekem is VAN! ;);)

zsozso577 és hagymácska44 kedveli ezt.
  2. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Jó reggelt!

Reggelre a harmadik kütyüm is meglett, így már működne a felhőm ha lenne. A harmadik körben vagyok és várok a hullámra most is.
    Nálunk süt a nap megint. A gyerekeknél vagyok még, mindenki alszik.
    A vasárnapi nyítvatartást támogatom én is.
    Gratulálok a jó fákhoz, nekem még a bahás nincs meg. Tegnap az utolsó területet kiváltottam a bahán, igaz a cukkini a leghosszabb nővényem, a banánjaim száma 0, úgyhogy a bővítés egy jó darabig nem érint.
    Legyen szép napotok!

Tündi1001, zsozso577 és Csacskamacska kedveli ezt.
  3. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Hagymácska, majd lesz AB és tudsz haladni! Az a bajunk, hogy mindent azonnal szeretnénk, pedig türelmesnek kellene lenni, mert a játék az megvár és nem maradunk le semmiről.
    Süt a nap, fúj a szél, - nem a legjobb, szél nélkül jobb lenne.
    Cékla fő, zöldség a levesnek fő, mosógép dolgozik. Megyek én is és folytatom a konyhai teendőim!:)
    Szép napot mindenkinek!:)

Tündi1001 és zsozso577 kedveli ezt.
  4. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Benéztem egy pillanatra....
    Gratulálok....akinek már sikerült befejezni és persz grat. a jó fákhoz is.
    Nekem xxl-s fák lettek.....csupán....elfér a menüben.

Drukkk.....drukkkk akik még a fedélzeten küzdenek! Sok-sok sikert!

A bahán most jóóóól összekevernek mindent! Elég először megtanulni a sok uj nevet.:p:p
    Nekem lenne annyi AB-m....de nem fogom azért kiválni....hogy a pajtában álljon !
    Sorrendet állapitottam meg és bizonyos feltételekhez szabtam a kiváltást.
    Először azokat fogom kiváltani....amihez már van kamra.....persze az uj kamrát is kinyitom.
    Ott....a fákra startolok....a növényeket pedig ugy fogom kiváltani....ahogy a limitem kész lesz .

Itt szép idő van....az már biztos, hogy az egész délutánt kint fogom tölteni!

Vasárnapi nyitvatartásról csak annyit, hogy nekem ez egy biztonságot ad....arra az esetre ha valami hiányzik....

Fatther, Csacskamacska és Tündi1001 kedveli ezt.
  5. Zöldfülű62

Zöldfülű62 Fórumszaki

Szia !
    Megint érdekes dolgokat produkál a fórum. Simán elküldte hsz .-ként az idézetet. Utólag módosítom.
    Bolt zárva, illetőleg nyitva tartásra annyit mondok, hogy Lengyelország, már csak egy katólikus ország, de a boltok ott is nyitva vannak vasárnaponként...
    Nálunk miért voltak zárva??? Nem értettem....

Itt is szép idő van, de marha nagy szél fúj...

zsozso577 és Fatther kedveli ezt.
  6. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Szép napot mindenkinek!

Második nap nálunk is meglett a háromszög,...mindhárom farmon befejezve az event!
    Gratulálunk azoknak akik befejezték,..akik még küzdenek azoknak mielőbbi befejezést.

A nap süt ezerrel de a szél még annál is erősebb.
    Fákból Huang pi és Som az nem lett,..mi a 2-sekhez tartozunk ilyen csak az 1-eseknek sikerült!

Sárga trombita,Hegyi boróka,Fekete fűz,... és XL és XXL-esek.
    Mangosztán 2, Citrancs 2,... és itt is XL és XXL.

7. Zöldfülű62

Zöldfülű62 Fórumszaki

Gratulálok !
    Itt e kicsiny farmon is belefogtam az eventbe, utólag...:)
    Már van 3 kitehető kütyüm, mert a felhősor az nem lesz meg biztos, de úgyis kitehető hiányban szenvedek mindig, mióta event, event hátán van.

Utoljára szerkesztett: 16.4.16
  8. Garabonciás

Garabonciás Fórummogul

Engem szívat ez a háromszög !>:(>:(>:(>:(>:(>:(>:(>:(>:(>:(
    Már második napja, hogy nem akar összejönni. Vethetek én hátast is, valahogy mindig kikerül a 3szög !
    Eddig már van 13 kör 4 hullám, 8 négyszög, és mindössze 1, azaz egy darab 3szög. Pedig kettő kellene.:cry::cry::cry::cry::cry:

Fatther és Tündi1001 kedveli ezt.
  9. hagymácska44

Sziasztok!

Az utolsó előtti ablakban vagyok, ahova 3 hullám kell,/ ide is/, az utolsóba csak négyzet kéne, ami már megvan.
    Semmi reményem nincs rá, hogy meglegyen, gazból bőven van még, 11 kör és 4 háromszögem van pluszban.

Csacskamacska és Tündi1001 kedveli ezt.
  10. Tündi1001

Tegnapelőtt estétől vártunk a háromszögre ma reggel lett meg!

zsozso577 és Csacskamacska kedveli ezt.
  11. Garabonciás

Garabonciás Fórummogul

Ugye milyen idegesítő a dolog ?
    Érdekes módon a Koppin simán összejött minden. Ott még most tettem ki a titokfákat a fő farmra...(Lehetne belőle ez a barkóca is...:):))(De nem lesz. EZT már most borítékolom...)
    Szerencsémre ott lett ez pí fa is...:)

_Ilona49_, hagymácska44 és Tündi1001 kedveli ezt.
  12. Csacskamacska

Furcsa ez a kulcsos dolog! Nagyon rafináltan adta, mert sohasem az jött, ami épp akkor kellett volna. Lényeg az, hogy végül minden kulcsból lett elég! Nekem hullámból maradt meg a legtöbb, 14 db.
    Gratulálok a jó fákhoz, meg a kevésbé jókhoz is. Azt mondom, hogy minden elfér a pajtában, mert az korlátlan mennyiséget befogad szerencsére és sohasem tudhatjuk, hogy mikor lesz valami "elfekvő" dologra szükség.
    Átválogattam az almám mert bizony itt is romlik, ott is romlik. Mivel még elég sok van, így most egy jó nagy tepsi almás tészta sül.
    A reggel kiteregetett ruháim megszáradtak. Lehetne vasalni, de előbb porszívózom.

Egy kis humor?

Megkérdezi az egyik részeg a másikat:
    - Te miért iszol mindig csukott szemmel?
    - Mert az orvos azt mondta, hogy mostantól nem nézhetek a pohár fenekére!

Kocsmáros az enyhén részeg vendégnek:
    - Azt hiszem, mára már eleget ivott, uram!
    - Ugyan már ember! Ma vesztettem el a feleségemet!
    - Bocsánat, nehéz dolog elveszteni egy feleséget! - mondja megértően a csapos.
    - Igen, sőt, egy ideig úgy nézett ki, hogy majdnem lehetetlen!

zsozso577, hagymácska44, Fatther és 2 más kedveli ezt.
  13. Tündi1001

Barkóca,..azt nem nagyon hiszem,..mert úgy emlékszem hogy Som a titokfa,..a barkóca pedig későbbi,..legyen neked igazad!Bahama pedig Huang pi!

A versenyló a futam után bemegy a kocsmába és azt mondja:
    -Kocsmáros kérek egy vödör DABsört!
    A kocsmáros kiviszi neki a sört,a versenyló megissza,majd kér még egy vödör DAB sört.
    Miután végzett a második vödör sörrel azt mondja:
    -Most meg megéheztem, kérek egy adag szénát!
    Mire a csapos rémülten:
    -Abrak a dabra?

14. Csacskamacska

Gondolkodom a bahás újdonságokon. Arra jutottam, hogy csak szép sorjában, vegyesen fát is és növényt is. Egyszerre úgysem lehet mindent. Hétfőn majd széjjelnézek, tanulmányozom és döntök.
    A kerékcserém is megtörtént, igaz kicsit későn, de jobb később, mint soha. Elméletben meg tudom csinálni, de a gyakorlatban a csavart sem bírom meglazítani. Csak egy gyönge nő vagyok..
    Érdemes benézni a moziba, el lehet csípni egy-egy mozit. Sikerült már 50 %-ost, de 100%-ost is remekelnem. Pont jön rövid időn belül.

Tündi100, _Ilona49_, zsozso577 és 3 más kedveli ezt.
  15. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Én is számot vetettem és szintén a folyamatos haladást választom. A belépő AB-om megvan. Lassan fogok haladni, de érdemes lesz.

Egyébként most a Mesterségek völgyével foglalkozom. Pótolom a hiányzó dolgokat a csatnit illetően. Az lapanyagokat visszatornázom a 100-as tételre, mind a lekvár főzőnél, mind a pék üzemnél. Jó, ha van mihez nyúlni hirtelen.
    Mellesleg nincs mozi nálam...:(

Nem késtél semmivel a kerékcserét illetően, mert nekem még mindig a téli van a kocsin.(Igaz, hétfő reggel 9-re kaptam időpontot.)
    Kissé érdekesen "szól" a kanyarokban, mert visít de rendesen, ahogy kenődik az aszfalton.
    A gumisom azt mondta, hogy többször már nem szeretné fölrakni eme papucsokat, mert bár a futófelülete még jó, de kissé már repedezik a kortól.

zsozso577 és hagymácska44 kedveli ezt.
  16. Csacskamacska

Amúgy meg újra hideget mondanak a békák. - de ugye nem a gazdájával egyidős? Utcazenészeket szeretik az emberek, így ne zavarjon! Zenészgyerekeknek zenész az apjuk kocsija is...

Pihenjetek jól, jó éjt!:)

Tündi100, _Ilona49_, zsozso577 és 3 más kedveli ezt.
  17. hagymácska44

Sziasztok!

Koppi: Nem vagyok teljesen kész az eventel, a felhősor megvan, a titkosra hajtok, ehhez 3 hullám kéne.
    A mai és a holnap reggeli röpiből majd megpróbálom a kulcsokat megszerezni.
    A mai szél az udvaron átrendezte a dolgokat rendesen, a nyitott ablakokon a por is ellepett, pedig tegnap törölgettem le.
    Pihentető éjszakát!

Csacskamacska, Tündi1001 és zsozso577 kedveli ezt.
  18. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Estére én is hoztam egy számomra kedves viccet!
    Mindig megnevettet!

Három idős nővér él együtt a házban, egyik 92, a másik 94 és a legidősebb 96 éves.
    Egyik este a 96 éves az emeleti fürdőszobában a fürdéshez készülődik, teleereszti a kádat vízzel. Ahogy az egyik lábát beleteszi a kádba, megáll, gondolkodik, majd lekiabál a húgainak:

- Most nem tudom, hogy kilépek a kádból vagy belépek a kádba?!!
    A 94 éves válaszol:
    - Én azt innen nem tudhatom, mindjárt megyek és megnézlek! - ezzel elindul a lépcsőn felfelé, de félúton megáll, gondolkodóba esik és ő is elkezd kiabálni:
    - Most én felfele megyek vagy lefele?
    A 92 éves a konyhaasztalnál ül, teázik és hallgatja a nővéreit. Rosszallóan ingatja a fejét s közben megjegyzi, hogy 'remélem, én sose leszek ilyen feledékeny' s hogy nyomatékot is adjon a dolognak, lekopogja háromszor alulról felfelé az asztal lapján. Aztán felkiabál:
    - Mindjárt felmegyek és segítek rajtatok, csak előbb kinézek az ajtón, hogy ki kopogott!

Jó éjszakát kivánok!

19. hagymácska44

Sziasztok, Jó reggelt!

Az ég alja piros, még ennél is nagyobb szél jön, jól nézünk ki.
    Megvárom az 1 órási aratást és utána próbálkozom a kulcsokkal, 11db kulcsra lesz elegendő a kőtábla.
    A mai aji 5 titkos csemete a farmra. A termékbónuszos ablakot kötelező ma kinyitni, vagy tetszőlegesen választhatunk?

Szép hétvégét!

Tündi100 és zsozso577 kedveli ezt.
  20. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Madárdalos, nevetéstől hangos jóóóó reggelt mindenkinek.
    ;)xDxDxD:cry:

A termékbónuszos ablakot kötelező ma kinyitni, vagy tetszőlegesen választhatunk?

Sor végi különleges jutalmak:
    Első sor (6. napon): termésbónusz növényekre (24 órára)
    Második sor (12. napon): 3 darab különleges Bahama fa (nem csemete!)
    Harmadik sor (18. napon): 3 darab különleges Bahama fa (nem csemete!)
    Utolsó napi extra bónusz: TP bónusz (48 órára)

Nem, azt max. az event utolsó napjáig bármikor kinyithatod

- Hé szomszéd, disznót vágunk, aztán elkéne egy kis segítség.
    - Mi kéne, kés?
    - Nem, disznó.

Húsvét
    Három szőkeség vár bebocsátásra a Mennyország kapujánál. Csöngetnek, és kijön Szent Péter. Azt mondja nekik, hogy ha egy egyszerű kérdésre tudnak válaszolni, akkor beléphetnek a kapun. Szent Péter megkérdezi az első szőkeséget:
    - Mi az a Húsvét?
    A szőkeség így válaszol:
    - Ó, ez könnyű! Az, amikor este mindenféle tűzijátékokat lehet látni, és ekkor sütnek új kenyeret.
    - Nem! Sajnos rossz! Az az állami ünnep. - mondja Szent Péter, és a második szőkeséghez fordul. Felteszi neki is ugyanazt a kérdést:
    - Mi az a Húsvét?
    A második így válaszol:
    - A Húsvét egy ünnep decemberben, amikor egy nagy fát feldíszítünk, ajándékokat adunk egymásnak, megünnepelve ezzel Jézus születését.
    - Sajnos ez sem a helyes válasz! Az a Karácsony. - mondja Szent Péter, majd kissé elkeseredetten a harmadik szőkeséghez fordul:
    - Mi az a Húsvét?
    A harmadik titokzatosan mosolyog, Szent Péter szemébe néz és így szól:
    - A Húsvét egy Keresztény ünnep. Jézus és a tanítványai az utolsó vacsorát ették, majd nem sokkal ezután Jézust elárulta az egyik tanítványa, és a rómaiak kezére adta. A rómaiak elvitték, töviskoronát tűztek a fejére, kigúnyolták, majd egy hatalmas keresztre szögezték. Miután meghalt, egy közeli barlangba temették, amelyet egy hatalmas sziklával zártak el.
    Szent Péter elégedetten mosolyog, és örül, hogy a nő tudja a választ, de a szőkeség ekkor így folytatja:
    - Minden évben a sziklát elmozdítják a barlang elől, hogy Jézus ki tudjon jönni, és ha meglátja az árnyékát, az azt jelenti, hogy még nincs vége a télnek.

Utoljára szerkesztett: 17.4.16
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.