Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Fatther: Köszönöm a válaszod.

Jó játékot!

2. Garabonciás

Garabonciás Fórummogul

Sziasztok !
    Ez "necces" volt a legeslegutolsó 3szög kulccsal jött össze a a felhősor.....DE Összejött !
    Több lehetőségem már nem volt.....

hagymácska44 és zsozso577 kedveli ezt.
  3. Zöldfülű62

Zöldfülű62 Fórumszaki

Fatther !
    Könnyes a szemem a röhögéstől !

hagymácska44, Fatther és _Ilona49_ kedveli ezt.
  4. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Remélem a véghajjjrában sikerült az event azoknál is akik még ringben voltak.
    Hajjjjrrrrááááá....aki még küzd!

Jujjjj!!!!! ......BBrrrr!!!!....itt nálunk olyan szél van.....hogy mindent visz....ami az utjában van!
    Pedig ma is jó lenne kimenni az erdőbe....de igy nagyon meggondolandó!

Nahhh...megyek aratni...az olivkára....igéretem ellenére ...később elkezdtem ott is az eventet....
    Lehet....a felhőre az utsó kitehető nem fog összejönni.....mindjárt kiderül!

UI....jelentem olivkán 1 db háromszög hiányzik a végéhez.....Lándzsarózsám
    elfogyott!!!!...igy cserenapkor kell megszereznem.....Igy jártam!

Utoljára szerkesztett: 17.4.16
    hagymácska44 és Tündi100 kedveli ezt.
  5. hagymácska44

Sziasztok!

15 db kulcsot tudtam készíteni, 6 db hullám jött, 3 kellett a feladatba, így készen lettem az eventel.
    Mindenkinek egyenként köszönöm a röpiket amivel elárasztottatok, nélkületek sehol sem lennék.
    A szél nálunk borzadály.

Szép délutánt!

6. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Szia

Gratulálok...a sikeres eventhez!
    Többet nem szeretnék hasonlót....gondolom te sem?????
    Itt nálunk a szél már elállt.....viszont erőteljesen jönnek a fekete felhők!

7. hagymácska44

Szia!
    Köszi, megszenvedtem vele az utolsó pillanatig.
    Maradt egy csomó event nővényem és 23 felesleges kulcsom. A csevegőt olvastam, hát ennyi elégedetlen játékos még nem volt, sokan fogják a játékot abbahagyni. A kicsiknek sem volt ez a visszajelzés üdítő, elmegy a kedvük az egésztől.

Fatther, zsozso577, Csacskamacska és 2 más kedveli ezt.
  8. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Egyetértek veled. Én sem fogok még egyszer ilyen tipusú eventbe beleszaladni.
    Amíg a ember letermeli a kért mennyiséget és esetleges az érte járó jutalom...Na ilyenbe nem megyek bele !
    Egyébként gratulálok azoknak akik sikeresen megcsinálták.

Utoljára szerkesztett: 17.4.16
    zsozso577 és hagymácska44 kedveli ezt.
  9. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Szép estét mindenkinek!

A szél egy kicsit csendesedett,.. elnéztem a (csücsök) fele már látok némi fellegeket!

Hagymácska örülünk hogy sikerült a végén!

Várjuk mi lesz a csemetékből lehet belőle (Som) is,..nem Barkóca!

10. Koppi

A kis Zöldfülűn is belekezdtem péntek délután és ott sikeresen begyűjtöttem az összes kitehetőt. Elég rendesen adja a Btp.-ket...:)
    Továbbá a titokfák is megvannak...:)
    Tudtam, hogy nem fejezem be, de így is jól jártam. Egyedül a garabonciással jártammeg, mert ott a legutolsó pillanatban jött be az az egyetlen, hiányzó háromszög kulcs...

hagymácska44 kedveli ezt.
  11. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Ma nem voltam itthon, így itt sem jártam. Gratulálok akiknek az utolsó pillanatban is, de összejött! :)
    Lépek, mert még sok teendőm van.

12. Zöldfülű62

Zöldfülű62 Fórumszaki

Köszönöm....
    Hova ez a nagy rohanás ebben a remek melegben?
    Remélem kellemesen töltötted ezt a szép napot...:)

hagymácska44 kedveli ezt.
  13. Csacskamacska

Egy klassz társaságban egy kis vasárnapi kiruccanás, remek hangulatban, bográcsozás, iszogatás...nem én vezettem! Végig a szabadban, de sikerült szélvédett helyet találni, így csak a napocska melegét élveztük és a szelet nem.
    Jó éjt mindenkinek!

Fatther, zsozso577 és hagymácska44 kedveli ezt.
  14. Koppi

Szia és jó reggelt kívánok Mindenkinek !

Akkor biztos jól érezted magad. Továbbá némi D vitamint is össze lehetett szedni...:)

Végre délutánig egy kis lélegzethez jutottunk. Akkor jön az új Bahamára minden ami eddig elmaradt....

Most nálunk némi felhővel 15 fok van. Mára még viszonylag jó időt mondanak, cde az én csontjaim, már két napja hasogatnak...,ami a hideg előjele...
    Tihamér merre kószál?

Fatther, zsozso577 és hagymácska44 kedveli ezt.
  15. Csacskamacska

Jó reggelt Mindenkinek!
    Igen, nagyon jól éreztem magam és a D vitamint is pótoltam valamelyest! -de ma mindenki D-vitaminozhat, mert sok időt fog a bahamán tölteni! :)
    Legyen jó napotok!:)

zsozso577, Tündi1001 és hagymácska44 kedveli ezt.
  16. hagymácska44

Jó reggelt!

A tegnapi nagy szélben este elment a TV és a net.
    Tündi: A titkosak:XXL, 2 tamarindusz, 3 kókusz.
    Koppi: Nagyon szépen köszönöm az ajikat, innen is onnan is. Miért jártad meg garabonciáson, hiszen ott is összejött, vagy nem jól olvastam?
    Tegnap még levágtam a fűvet, ezt mostantól, heti rendszerességgel kell végezni.
    Csacskamacska: Igen, összejött a végére, nagyon necces volt, köszi.
    A bahára csak a nagyok mennek, mi kicsik csak figyelünk és teperünk utánatok, a hajó értünk még nem jön.

Szép napot!

Fatther, zsozso577 és Tündi1001 kedveli ezt.
  17. Csacskamacska

Kivételesen már ilyen korán itthon vagyok.
    Zsozsó, jó nagy szél volt, hogy mindent vitt. Fűnyírás az nálam is rendszeres lesz már, ebben a melegben n gyorsan nő. A kertbe megyek pitypangot szedni. Sajnos a szomszédos egyetem kertjében rengeteg van, ahonnan a kis bóbitások hozzám is röppennek, jó sok. Amikor hazaérek, gyorsan "végigszaladok" a kertemen és lekapkodom a sárga virágokat, hogy annyival is kevesebb legyen a szélnek a fújni való. Nem vitatom, jól néz ki a zöld fűben a sárga virág, de inkább más virágnak örülök, mint a pitypangnak.

Jó étvágyat az ebédhez!:)

18. Garabonciás

Garabonciás Fórummogul

Nálunk is ki van száradva a föld. Kellene egy jó kis áztató eső....
    Kissé macerás bejutni a fórumba, mert először a kezdőlapot hozza be, majd ott kattintok a fórumra és helyben is vagyok.
    Mit ne mondjak szokatlan....(Bár már fordult elő ilyetén hiba).
    Várom a Bahás fejlesztést. Itt 136 banánon van.

_Ilona49_ kedveli ezt.
  19. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Szép napot mindenkinek!

Nálunk már beborult!
    Végre az egyetlen 1 SOM, Sárga trombita, Hegyi boróka, Naspolya XL 2 XXL4, Berkenye XL 1 XXL 2, Szamóca XXL 2, Mandula XXL 1, a napi ajándékból.

20. Koppi

Gratulálok ! (Te is a matótók közé tartozol immár...:D)
    Megjött a bővítés....lehet böngészni, hogy mire elég az AB....

_Ilona49_ és zsozso577 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.