Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Körülnéztem, egyelőre nem csinálok semmit a tanulmányozáson kívül, majd este, mert fák vannak kinn és azokat csak este szedem le. Most kiélheti mindenki a vásárlási mániáját, van mire költeni, feltéve, ha van miből!

Fatther, Tündi1001, _Ilona49_ és 2 más kedveli ezt.
  2. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Kellemes délutánt kívánok:):)
    Gratulálok a somfához Lajos és Tündi.:):)
    Judit én már tanulmányoztam,és 1enlőre nyugodtan kivárok.:music:

3. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Tündééknek gratula a Somfához!!!!
    Lajos itt a csücsökben esett egy kis eső.... még most is el- elered....
    Csacska....hatalmas szél volt tegnap....igy nem is mentem ki a házból.
    A fájós fogamnak nem hányzott!

Tul vagyok a bahás kiváltáson. Az összes fát kiváltottam....már el ültettem.
    A Tukánodu...a pajtában vár sorsára.
    Három növényt váltottam ki.... 10-10 mag a földben!
    Most ezekkel megleszek egy darabig! Ugy gondolom!

4. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Sziasztok !

Beneveztem az utolsó kamrára és kiváltottam a földicseresznyét. Ennyire futotta. (Lehet anno butaságot csináltam, hogy mindent kiváltottam amit lehetett, de majd meglátom....)
    Akkor ugyanis több AB- lenne legalább 100-al.

Fatther, zsozso577 és _Ilona49_ kedveli ezt.
  5. Csacskamacska

Zsozsó, nekem az volt a szerencsém, hogy egy szélvédett helyen voltam, igaz a szél majd elvitte a sátort, ami alatt ültünk, ettünk, ittunk. A szabadban voltunk a Hortobágy folyó partján. A fiúk pecáztam, mi lányok meg jól elvoltunk a sörsátorban, amit az egyik pasi hozott.
    Janzi, mivel nem maradok le semmiről, így a gazdaköri sorrendet választom. Tündérrózsa és papirusz van a földben. Fákat majd reggel ültetek. Szép kis gazdakörit csináltak, kell bele minden új cucc. A gazokkal nem is lesz baj, de a fák azok lassan teremnek. Vagy sok fát kell venni, vagy kivárni. Nem veszek sok fát!
    Kopi, egyszer csak kész leszel, mint mindenki aki csinálja. :)
    Jó munkát mindenkinek! :)

Fatther, Tündi1001 és zsozso577 kedveli ezt.
  6. Garabonciás

Garabonciás Fórummogul

Én nem laca-facáztam, vettem 100 dinnyét a Gazda boltban...:)
    Többre úgysem futotta...:)

7. Szomszika

Szomszika Rutinos

Az utolsó kamra kiváltásáig jutottam. Ott viszont szép szürke minden. Az újak közül 1 fa, 1 madár és 3 növény került kiváltásra.

Fatther, Csacskamacska és Tündi1001 kedveli ezt.
  8. Csacskamacska

Lassan bandukolva megkeresem az ágyam.
    Jó éjt![​IMG]

zsozso577 és Tündi1001 kedveli ezt.
  9. DrKotkodácska

DrKotkodácska Fórum ismerője

Szép jó reggelt mindenkinek!
    Ma sok időt töltsetek a bahamán, mert a valósban elmúlt a jó idő, ide csak max 18 fokot jósolnak.

Fatther, zsozso577 és Tündi100149 kedveli ezt.
  10. Koppi

Szia ! Reggel nem volt érkezésem jönni..., mert a Bahán voltam...:)

11. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Szép napot mindenkinek!

2 fajta fa van kiváltva,..4 fajta növény.Van amelyiken a Tukán is megvan majd elküldjük a piacra,..vagy nem!
    Növényekből csak 10 db vettünk majd csak felszaporodik. Fából 3-3,..itt legalább van olyan mely nem 20 óra alatt érik be.
    Jó hogy a bahán van 16 órás növény is,..így eventezésnél lehet ültetni a 16 órást.

12. zsozso577

Sziasztok!

Én a baha mellett a tenyésztelepeken is járok....mire végig járom a famokat és
    eldöntöm, hogy ott mit is akarok....eljön az este.
    Deeee a neon ólakért több farmmal is ringbe szállok!....kellenek!
    Nálam nyerő!
    Itt nálunk ma is borus az idő....de az eső most nem esik.

13. Zöldfülű62

Zöldfülű62 Fórumszaki

Sziasztok !

E farmon hosszabb távon elérhetetlen lesz számomra a bővítés, viszont találtam 1 huang-pi, 1 nektarin, 3 mangosztán és 3 achacha fát a raktárban...:)

Fatther, hagymácska44 és Tündi1001 kedveli ezt.
  14. zsozso577

Hogy neked!!!!!?????.......mik is lapulnak a pajtában.....ugy hogy észre sem vetted.....mikor került oda!!!!
    Én is....én is szereténk!!!!! ilyen szerencsés lenni!!!xDxDxD

Fatther, hagymácska44, _Ilona49_ és 2 más kedveli ezt.
  15. Tündi1001

Szia!
    Mi van nálad valamiféle,...elvarázsolt kastély,...múltkor a Hattyú most meg ezek,..szegény fák!:mad:
    Huang pi-t elfogadom!

Fatther, hagymácska44, zsozso577 és 2 más kedveli ezt.
  16. Zöldfülű62

Zöldfülű62 Fórumszaki

A huang-pi már régebben lehet ott, mert már van a pajtában 36 db termése....
    Tényleg nem tudom mikor jött oda ?! Meg a többi is..... :)
    Az biztos, hogy erre az eventre lecsupaszítottam a farmot, hogy minél több gazt termeljek, mert későn kezdtem bele, mármint a termelésbe.
    Most, hogy vége kezdtem kirakni a Bahamára a fákat. Azt már nem is írtam, hogy találtam XL-es majomkenyérfát is...:):)
    Most léptem a 164. szintre a Bahamán és 4 AB hiányzik a 10. kamrához.:)
    (Az a szisztémám, hogy legyen minden kamra megnyitva, a benne lévő dolgokat, ráérek összegyűjteni...)

Utoljára szerkesztett: 19.4.16
    Fatther, hagymácska44 és zsozso577 kedveli ezt.
  17. Csacskamacska

Sziasztok! Csak most jutottam ide, hosszú napom volt.

Zsozsó, még fel kell mérnem a terepet, itt a két nagyon biztos, hogy csinálom. A felhősor nekem is szükségeltetik!
    Lajos, már azt sem tudom, hogy hol tartok, el vagyok havazva. Az valóban jó, hogy a bahán is van hosszú érésű növény.
    Kopi, nem kellene Neked a szemészetre elmenni??;)

18. Tündi1001

Itt legjobban csak ezek a fák tetszenek,..soha nem tudom hogy melyik mit terem,..hiába kattint rá az ember ott van a gyümölcs de a neve nincs!
    Legalább nálunk a szilvafa az szilvát terem,..bármilyen féle-fajta nevében ott van hogy szilva.Öregszem? Ez csak nekem ilyen nehéz?
    Többször el kellett mennem körülnézni hogy ezt meg ezt a gyümölcsöt melyik fa termi!>:(

Jelen pillanatban a legjobb pajtaértéke a Tukánnak van 905.

19. zsozso577

szia
    ÁÁÁÁÁÁ.....nem fogom tulzásba vinni. A felhőt csak itt a nagyon szeretném megszeretni.
    Pár farmon pedig csak az első neonokért megyek....a kicsiken pedig 1-1 kitehető a cél.
    Mára végezem is velük.
    Holnap estére várok egy rendkivüli iker-tenyésztést.....naaagyon reménykedek benne!;)

20. Koppi

Én utánanéztem a megfelelő helyeken és mind létező fa. Van amelyik Dél Amerikában honos, van amelyik a Távol Keleten....
    Amúgy az én piacomon megindult a földicseresznye ára.Már egy egység a maxmum értéken kirakva több, mint a gazdabolti ára.
    Amúgy fölpezsdíti a Bahama állóvizét, rendesen....

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.