Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Természetesen tudom és hiszem hogy vannak ilyen fák,..csak az 1 kicsit összekuszálja az egészet hogy Paradicsomfa és amit terem az Amarilló,...Annónafa-Cukoralma.

Számomra ez olyan Angolos,..Kutyát írnak,..Macskát olvasnak!

2. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Az inkább franciás, mert ott tényleg mást írnak, mint olvasnak...
    Pl. a "halló" telefonos kifejezés leírva és kimondva : alló.... (Ez esetben a "h" néma..)

hagymácska44 és Fatther kedveli ezt.
  3. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Számomra is zavaró, hogy nem ugyanaz a fa neve, mint termése, de csak megtanuljuk ezt is. Mi mást is tehetnénk?
    Várom, hogy legyen boom, csak akkor tenyésztek. Szerintem lesz, vagy mini,vagy rendes, de lesz. Zsozó ne holnap legyen már, mert holnap este is dolgom van, nem leszek itthon.

4. Koppi

Sziasztok !

Jövök már, megelőzöm Csacskát..:)(Mostanában, hogy Tihamér bojkottálja az ittlétet Ő szokta nyitni a Napot. :) :))
    A szerda 9 fokkal és enyhén felhős éggel indul.

Fatther és hagymácska44 kedveli ezt.
  5. Csacskamacska

Jó reggelt és szép napot mindenkinek!
    Valahogy ebbe a bahamába még nem rázódtam igazán bele. Mindig néznem kell, hogy mit is vessek, mennyi idő alatt is érik be.
    Ma a virágpiacra szeretnék menni, bár itt igen szomorú idő van, meg hűvös is, azt mondják a jósok, no meg Kopi is azt írta. A virágládáim még üresek, palántákat szeretnék venni.
    Legyen jó napotok!:)

6. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Tenyésztelepek megtöltve......egy kis bakival füszerezve!!!!
    Az első és második szinten levő lovakat is betettem.....igy nem tudom elkezdeni
    az eventet.....amig -amig!!!!!!! de......Csacska várhatok egy kicsit a
    remélt ;)boom-mal!

hagymácska44 és Tündi1001 kedveli ezt.
  7. Csacskamacska

Kellemes délutánt kívánok!
    Zsozsó, én biztos, hogy kivárok, időbe belefér, nagyon remélem, hogy lesz boom és akkor sokkal jobban járunk. Időben be fogok pakolni minden állatot, hogy bájitalt spóroljak. Még azt is ki kell számolnom, hogy miből mennyi kell, vagy ellátogatok egy másik topikba, ahol már kiszámolták és onnan ellesem. Nagyon szűkösen van most időm, ezen a héten csak 3 délutánom van eltolva, mert ma is megyek vissza és pénteken is és ugye tegnap sem voltam szabad. Átszaladok a kis farmokra dobozt nyitogatni, ki ne maradjon már ez a jó kis munkáskupon!

Fatther, hagymácska44, Tündi1001 és 2 más kedveli ezt.
  8. Koppi

Szia !
    Igazad van nem éri meg azonnal nekiugrani ennek az eventnek. Ha szombaton lesz (már pedig biztos, hogy lesz) baby boom akkor érdemes megcsinálni. Addig viszont módjával...
    Tényleg sok az elfoglaltságod mostanában. Látszik a hozzászólásokból is. :)

Utoljára szerkesztett: 20.4.16
    Fatther, hagymácska44 és _Ilona49_ kedveli ezt.
  9. zsozso577

Sziasztok!

Neon-ólak bezsebelve.....azt nem tudom, hogy mikor teszem ki őket.
    Felhő kiváltva.....tenyésztelep vár a sorsára.....majd boom-kor leszedem!
    A kicsiken is....ahol volt hozzá tenyészállat....neon-ól kiváltva.....ugy hogy
    ma már csak pihenek.

Fatther, hagymácska44 és Tündi1001 kedveli ezt.
  10. Csacskamacska

Itt vagyok! Igen, vannak időszakok, amikor összejönnek a dolgok és elhavazódom. Most ez van.
    Zsozsó, gratulálok! :) - ügyes vagy! Majd kirakod őket, lényeg, hogy ott díszelegnek a pajtádban!:)
    Délben kiszaladtam a virágpiacra, vettem palántákat és gyönyörűséges dupla fodros mélybordó petúniákat. Az utóbbiakat a zászlótartóra szoktam felakasztani, ami a garázsfalon van és a bejáratnál. Az utcán már messziről látni.:) Az első kiskertben a mélybordó szín az uralkodó. Ott van a nagy bugenvillea, a konyhaablakban a pistike, a földben, cserépben a hasonló színű lóhere. Évek óta így van, nekem ez a szín az uralkodó itt és tetszik! :) A hátsó kertben már vegyesen vannak a virágok, több fajta, több szín. Kevés időt töltöttem itthon, vissza kellett mennem és 20 óra körül értem haza. vacsoráztam és most itt vagyok.
    A pajtából a tehén és a disznó neonok készen vannak, pulyka hiányos, szerelmi fészeb betöltve, de nem aratom, várom a boom érkezését. lehet sokáig kell várnom?? - annyi baj.
    Most megyek tovább, még visszajövök.:)

11. Tündi1001

Szép estét mindenkinek!

Mindhárom farmon Neon ólak kirakva,.. paszuly üzemel,..1 szóval ez letudva majd ha jön még a tenyésztés akkor tenyésztünk.
    De jó hogy a mostaniakból 2-2 van mert ezeknek már hosszabb az érés ideje,.. azért 1-el is kiegyeztünk volna.

12. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Sziasztok!

Elnézést a késésért, behavazódtam.
    A szemben lévő házat megvették és most folyik az átépítés és ami evvel jár, így is van jó. A bajom csak avval van, hogy olyan keskeny az utca, hogy két autó egymás mellett épphogy elfér, a ház elé állnak és én nem tudok kimenni. Már én szégyellem magam, hogy mindig szólni kell, hogy álljanak arrébb, mert elég sűrű programjaim vannak mostanság.
    Én is betettem a házakba az állatokat, majd boomkor kiveszem őket.
    A paszulyhoz a tenyészállatokat megvettem, kivétel a vaddisznó, hátha beesik most majd belőle, a bikát kiváltottam a tölgynél, mert az volt most a sorban. Csillagokat kellett szereznem, a kecsketej volt most a legolcsóbb a termények közül, így most azt csináltam meg a gazdaköriből. Úgy láttam, jó sok csatnit kapunk most, az mindig jól jön.
    Legyen szép az álmotok!

13. Koppi

Tényleg szép és gondozott a kerted. Láttam anno...:)
    (Most fedeztem föl, hogy van még 5 titokfám....nosza, kiraktam....:))
    Jó éjt Mindenkinek !
    Nekem pöndörödik a csík a pizsamámon....[​IMG]

Utoljára szerkesztett: 20.4.16
    hagymácska44 és Csacskamacska kedveli ezt.
  14. Csacskamacska

Hagymácska, kitartás, egyszer vége lesz és ne legyen lelkiismeret furdalásod, ha szólni kell!
    Tündi, gratulálok! - ügyesek vagytok! :)
    Kopi, köszönöm, igyekszem, hogy szép legyen. Most a lilaakác nyílik, nagyon szép és kellemes, finom illata van.

Holnap időben hazajövök és "frissen" tanulmányozom, hogy milyen feladataim vannak a farmon.
    Szulejmánt megnéztem, irány az ágy!
    Jó éjt!:)

15. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Jó reggelt!

Picit hűvös van a szelet már nagyon nem szeretem.
    20 szupitáp a mai aji.
    Töltsétek kellemesen a napot!

16. Csacskamacska

Jó reggelt mindenkinek!
    Itt is hideget mond a jós, közel a 0 fokhoz. Jaj, de nem szeretem!
    Rövid volt az éjszaka, kicsit álmos vagyok,( kellett nekem Szulejmánozni..) de menni kell a dolgozóba.
    Szép napot! :)

17. zsozso577

Sziasztok!

Gratula aki befejezte az eventet!
    Lajos nem vártatok a Bommra? Legalább jól adta a tenyészállatokat?
    Csacsaka....biztosan szép lesz a kerted!
    Nekem nincs....de városunkban rengeteg virág van elültetve....mindig csodálattal
    megyek el mellettük!
    Szép napot Mindenkinek....hosszut ültettem.....igy szabad a napom....
    olyan szép idő van....és ezt szeretném kihasználni.....

18. Koppi

Szia !
    Ma reggel kissé hűvös volt, mert mindössze +3 fokot mutatott a hőmérő..
    De árnyékban még most is felfér a kabát, mert "híves" szél fújdogál.

Szia ! végeredményben nekem is összejött a felhősorom, de kivárok a rárakandókkal.
    Közben ezt is találtam...

Utoljára szerkesztett: 21.4.16
    zsozso577, hagymácska44 és miklos4949 kedveli ezt.
  19. Tündi1001

Sziasztok!

Annyira adta csak hogy megcsináltuk,..nem sokat ér az öreg tölgyön kiváltott rúna!
    Disznóból nem kellett tenyészteni mert ott megcsináltuk a Szalontaiból,...volt ahol a Lovaknál volt egy kis gond de azért összejött.

Bumm-kor is tenyésztünk de még nem nagyon tudjuk hogy mit.
    Már csak azért is hogy jöjjenek a szívek.Kell 1-2 kitehető,..habár már olyat kell törölni a Kincsesről ami BTP-t ad mert más már ott nincs.

Csacska,..biztos hogy veszítettünk vele de nem győztük kivárni a BUMM-ot!

20. Csacskamacska

Erős leszek és kivárom! Lajos, nagy a kísértés, de juszt is kivárom. Holnap estig kell már csak várni. Valóban nem sokat ér a tölgyön kiváltott, ezért csak akkor szoktam tenyészteni, ha boom van.
    Zsozsó, nagyon pici kertem van, egy sorházban lakom és ott csak egy zsebkendőnyiek a kertek, de nekem elég. Cserepes növényem van sok és virágládába, cserépbe szoktam egynyáriakat ültetni. A teraszon a "napernyő" a lilaakác, aminek nagyon finom az illata és szép látvány. Hátránya, hogy szemetel sokat, de anélkül is kell sepregetni, mert a szél az dolgozik és előszeretettel hordja a teraszra is a leveleket és egyéb szemetet. [​IMG]

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.