Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Néha ellátogatok a piacra,..Tukán táp 2799,..Tukán 6455,..nem veszem inkább eladom.Csak úgy 1-esével,..az elején még csak annyi volt hogy nem adtam el.
    4 Tukán garázdálkodik a farmon.

2. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Lajos, garázdálkodjanak, ha akarnak, az a lényeg, hogy szaporodnak!
    Mivel megcsappant a csp készletem, én is kimentem a piacra, kiraktam a portékámat és várom a vevőket. Még nem néztem meg, hogy elkelt-e már valami.
    A babakocsis mozi után, most mozgó emberkék vannak. Sokkal jobbak, mint az autós volt!

3. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Sziasztok !

Én is megtömtem mindenféle állattal a szerelemólakat s várom a nagy boomot !

Tihamér!
    "Hun" vagy?

sziszi1965 és hagymácska44 kedveli ezt.
  4. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Sziasztok!

Mozi az nálam még mindig nincs.
    A fészkek már befejezték a műkődésüket és arra várnak, hogy kiengedjem őket, majd holnap. Akik már befejezték azoknak nagy gratulációm.
    Ma jó idő volt nálunk, mostam egy adagot.
    Szép álmokat!

zsozso577, Tündi1001 és Csacskamacska kedveli ezt.
  5. Csacskamacska

Mára befejeztem a munkát, szórakozást, most jön a pihenés! Jó éjt! [​IMG]

6. Koppi

Szia és jó reggelt többiek !
    Elröppent az éj....Nincs meleg: 6 fok - de sütni fog a Nap...(mert még a horizont alatt van most.) :):)

hagymácska44 és zsozso577 kedveli ezt.
  7. Csacskamacska

Már nincs, kibújt! Jó reggelt mindenkinek!
    Ma este végre kiengedhetem a kupiból a sok-sok ikerállatkákat! - lehet nem is lesz sok?
    Legyen jó napotok!:)

hagymácska44, Tündi1001 és zsozso577 kedveli ezt.
  8. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Itt nálunk megint szépen süt a nap.....délelőtt elfoglaltságom van....de délután
    megyek....kihasználom jótékony hatását.....remélni tudom...hogy a Boomra
    haza is érek. ÁÁÁÁm nem maradok le róla!...hisz itt lesz az egész hétvége.
    Én még egy kört fogok betenni....hogy meg legyen a felhőre való!
    Után még nem tudom!....azon gondolkodom!
    Azt pletyizik, hogy a májusi tenyésztősre sok szpt. kell!Hmmm?????

Tihamér nagyon eltünt! Remélem nincs baj....csak küzd a Gizivel!

9. Koppi

Szia !

Legföljebb kihagyjuk. Volt már ilyen az Játék során..:)
    Hétvégére nagyon mondják a lehűlést és hideget. Mostanában bejön az előrejelzésük a Leveli Békáknak...

hagymácska44 kedveli ezt.
  10. Csacskamacska

Reggel azt mondták a jósok, hogy ma 14 fok körül lesz. Van 20. Nem mintha baj lenne, csak épp jól felöltöztem és zsírszag van körülöttem....a békákról ennyit.
    Zsozsó, nekem is kell még valamennyi állatot beraknom, majd körülnézek, hogy miből is van sok. Megyek sepregetni, napozni a munka közben.- de lehet pihizem egy kicsit! :)[​IMG]

Utoljára szerkesztett: 22.4.16
    hagymácska44 és Tündi1001 kedveli ezt.
  11. Koppi

Szia !
    Én a hosszabb távú előrejelzésről írtam reggel, hogy mostanában bejön nekik.
    Aztán csak a napon volt jó idő ma. Ha árnyékban voltál felfért a kabát és ráadásul intenzív szél is van, ami szintén rontja a hőérzetet
    Most kissé ráértem és megcsináltam a "Matróztea" nevű gazdakörit teljesen. Most teperhetek az 5. szintért a Természetgyógyászatnál ...
    Az ólakat csak este 6 tól azaz 18 órától nyissátok ki. Addig hadd szórakozzanak bent az állatok...:)

Utoljára szerkesztett: 22.4.16
    miklos4949 és hagymácska44 kedveli ezt.
  12. Csacskamacska

Az enyémek már 2 napja szórakoznak, mert vártam a mini boomot, de nem jött, így maradtak benn szórakozni. No, majd meglátom, hogy mennyire szórakoztak!;) Kissé szokatlan a bahamán, hogy napjában egyszer is elég vetni, mert van hosszú érésű. A fákat megvariálták, még nem tudom követni, hogy melyik mikor érik.
    Kpoi, mindig van mire hajtani, mire úgy érzed, hogy kezded utolérni magad, addigra megint jön valami, amire hajtani lehet.

zsozso577, Tündi1001 és hagymácska44 kedveli ezt.
  13. onagger52

onagger52 Fórum császára

Jó estét!
    Előkerültem. Az elmúlt két hétben jó kedvem nem volt, a játékhoz meg főként nem. Egy közeli házaspár még élő tagja ment el végképp. A férj 2013 szilveszterén, a feleség pedig e hónap 10-én. Mind a ketten nagyon sok szenvedésen mentek keresztül haláluk előtti két évben. Szerdán temettük a feleséget. A középső gyermeke még édesanyja temetésén sem tudott részt venni, a helyi kórház intenzív részlegén volt és van most is. Szerda reggel került be. Összejött nekik minden.
    Reggel és este feljöttem, tettem, vettem, de csak azért, mert muszáj, nem kedvvel csináltam. Egy darabig biztosan ritkábban jövök.
    Jó farmozást gazdák! És jó éjt!

14. hagymácska44

Sziasztok!

onagger, nem tetszikeltem, mert nem jót írtál- Őszinte részvétem, a gyermeknek mielőbbi gyógyulást.
    Elszámoltam valahogy a lakatokat, tettem be még, hogy szaporodjanak.
    A paszulyt végre megszereztem, kiraktam rá amit tudtam. Segítséget szeretnék kérni, a szunya kitehetőt rá lehet rakni a felhőre, ha rá akkor a szomszédoktól mától azt kérek ha lehet.
    Szép álmokat!

miklos4949, zsozso577 és Tündi1001 kedveli ezt.
  15. Csacskamacska

Hagymácska, nem tudom és már nincs erőm utánanézni.
    Tihamér, sajnos az élet néha nagyon nehéz tud lenni, de minden rossz elmúlik egyszer!
    Jó éjt!

zsozso577, Tündi1001 és hagymácska44 kedveli ezt.
  16. hagymácska44

Jó reggelt!

Megnéztem az enciklopédiába, nem helyezhető ki a paszulyra, sajnos.
    Az event kész, reggelre meglettek a hiányzó lakatok.
    A mai aji, 5 titokól, 3 nektarinfa.
    Ma egy kis hűsi lesz az ídőjós szerint!
    Szép napot!

Tündi1001, zsozso577 és Csacskamacska kedveli ezt.
  17. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    2X1 dekorációs elemek ami a paszuly felhőpamacsaira kihelyezhetők: pl. Múmiamedve, Golfpálya, A télapó kis segítő, Strandpaci, Homokművész, Táncoló kecskék, nemzeti zászlók ...

18. Csacskamacska

Sziasztok!
    Hagymácska gratulálok! :) Ügyes vagy! Igyekeztem a pajtából teljesíteni a feladatot, de persze tenyésztettem is.
    Kissé kényelmesen kezdem a mai napot, de hova rohanjak? Szokásos hétvégi dolgok, főzés, takarítás ami rám vár.
    Most még jó sz idő, megyek a kertbe, teraszra, mert délutánra már borúsabb lesz a békák szerint!
    Legyen szép napotok! :)

Nagy tolongás nincs azt látom. Dolgozom én is kinn a kertben, teraszon, nagyon jó az idő, nem vágyom be. Porszívózni kellene, de száll a nyárfa pihéje, így várok még kicsit, mert ajtó, ablak nyitva és felesleges lenne még a porszívózás, jönne az utánpótlás pihe befele.

Utoljára szerkesztett: 23.4.16
    hagymácska44, zsozso577 és Tündi1001 kedveli ezt.
  19. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Látom, hogy szeretnétek kihasználni a jóóóó időt!....Mindenki kint van és nem a
    gép előtt!
    Itt reggel cseperészet az eső.....a nap délben kezdett sütni a nap.....de mostanra megint borul.
    Tihamér....nagyon sajnálom a baráti családott....de nekünk az a dolgunk, hogy éljük
    az életünket és nem szabad a multon rágodni!....mert az belülről rág!
    Tegnap este kész lettem a felhővel....de még a lovakat tenyésztem.....hajtanék..
    a rózsa terményesére.....deeee nagyon messze vagyok még tőle!!!!!

Tündi1001 és hagymácska44 kedveli ezt.
  20. hagymácska44

Sziasztok!

Ma nagyon jó idő volt még.
    zsozso, igen szerintem mindenki a levegőn van, aki teheti, nagyon jól esik a napsütés. Drukkolok a rózsához.
    csacskamacska, köszönöm, igyekeztem nagyon.
    A titkosokból: 2 farkas / még nem volt/, 2 egér, 1 gólya, mindegyiknek örülök.
    Szép estét!

zsozso577, Tündi1001 és Csacskamacska kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.